Shamballah ,Το Φωτεινό Βασίλειο

“Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Shamballah.
Είναι η καρδιά του κόσμου.
Δονείται από την αυθεντική ενέργεια της Αγάπης.
Εδώ τίποτε δεν είναι στάσιμο, όλα είναι ελεύθερα, αιώνια.
Να είστε πάντα φωτεινοί και ευλαβείς στον Άρχοντα της Shamballah :
την μεγάλη Καρδιά Μελχίζεδεκ”.

 

Brigl,ο αστρικός σας αδελφός.

 

Πολλές παραδώσεις μας εξιστορούν για ένα μυστήριο βασίλειο που βρίσκεται κάτω από την Γη , με πολλές διάφορες εισόδους παντού και σε δύσβατα μέρη, ανάμεσα στα βουνά του Θιβέτ, στις Άνδεις της νοτίου Αμερικής και στις οροσειρές της Γης , είσοδοι κρυμμένες στα μάτια των θνητών.

 

Shamballah: κάποιοι ερευνητές έψαξαν αυτό το μυστηριώδες βασίλειο στα βουνά και στις πεδιάδες, διανύοντας σε μήκος και σε πλάτος ολόκληρες ηπείρους, εξερευνώντας σπηλιές και υπόγειες στοές, υπόγεια περάσματα χωρίς κανένα εμφανές αποτέλεσμα, αφήνοντας όμως μαρτυρίες πως πραγματικά υπάρχει κάπου αυτή η πόλη που αναφέρεται με διάφορα ονόματα.

 

Κάποια από αυτά είναι :

 

Θούλη, Παράδεισος, το Χαμένο Βασίλειο, το Φωτεινό Βασίλειο, Άβαλον, Αγκάρθα, Υπερβόρεια, η Σμαραγδένια Γη, Iannah – Al- And, Shangri – la¢, το Κρυστάλλινο Νησί, Γη των Δικαίων, Γη του Ιωάννη, Γη των Ζωντανών, Χρυσαφένια Γη, Όρος Meru, Όρος Oaf, Aztlan, Miz-tli-tlan, η Πόλη των Θεών, El Dorado, Όρος Όλυμπος, Όρος Σιών, Ciudad de los Cesares, Hurqalya,Asgard, Isidrin, και άλλα……

 

Ο θρύλος λέει πως αυτό το βασίλειο κυβερνάται από ένα ισχυρό Βασιλιά που έχει την απόλυτη εξουσία πάνω σε όλα και σε όλους , και λέγεται Βασιλιάς του Κόσμου και το όνομα αυτού ΜΕΛΧΙΖΕΔΕΚ- MELKIDZEDEK, που στα αρχαία εβραϊκά σημαίνει ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και πρόσφατα , ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ.

 

Ο Ιησούς στα Απόκρυφα Ευαγγέλια τον ονομάζει Melkitzedek Zorocotora, αυτός που ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΤΟ ΦΩΣ, και, αυτούς τους καιρούς το Φως του αρχίζει να ακτινοβολεί εκ νέου. Το Κοσμικό του όνομα είναι :AMURA-KUR, που στον προηγούμενο αιώνα ήταν ο ΣΑΝΑΤ- ΚΟΥΜΑΡΑ –SANAT-KUMARA και ακόμη πιο παλιά με το όνομα ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ;ονόματα που δείχνουν μια απέραντη ύπαρξη και οντότητα , ΑΝΩΤΑΤΟ ΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ, που κυβερνά σιωπηλά την πνευματική εξέλιξη των ανθρώπων δια μέσου όλων των πιστεύω και θρησκειών από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη.

 

Είναι ο πλανητικός ΛΟΓΟΣ, ο Manu, του οποίου ο σκοπός είναι να οδηγήσει το ανθρώπινο γένος από τον ένα κύκλο εξέλιξης στον άλλο και ειδικά τώρα που βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός κοσμικού περάσματος. Είναι πολύ σπουδαίο να γνωρίσουμε την Πνευματική Πηγή που είναι υπεύθυνη του μελλοντικού ποιοτικού περάσματος προς μια ανώτατη νότα , και που αποκαλύπτεται από τους Σοφούς των Μάγια με την ημερομηνία 21/12/2012

 

Για όσον αφορά αυτή την μεγάλη Οντότητα και το Βασίλειό του , υπάρχει μια εκτενή βιβλιογραφία.Όπως στο Σύμπαν όλο είναι δυαδικό, έτσι είναι και αυτό το Φωτεινό Βασίλειο, και το αντίθετο του βρίσκεται κάπου κρυμμένο, μέχρι τώρα σε αναζήτηση, στον εσωτερικό κόσμο του ίδιου του Ανθρώπου.

 

Είναι ο κατάλληλος καιρός για να αφυπνιστεί αυτό το Βασίλειο, πριν είναι πολύ αργά.

 

Το Βασίλειο του Θεού ή Shamballah βρίσκεται μέσα στον ΑΝΘΡΩΠΟ.

 

Ας προσπαθήσουμε να αναλύσουμε το όνομα Shamballah, γράμμα προς γράμμα:

 

SH= Ελικοειδής- Οφιοειδής Ενέργεια που εκπέμπεται από τον ΕΡΩΣ, κάτω από το ζώδιο του Ζυγού(γράμμα Η) που προέρχεται από τα Νεφρά που αντικατοπτρίζουν την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

 

ΑΜ: Αμήν, Amon,Om , Aum, η κίνηση ή η συμπαντική ανάσα του Θεού.

 

ΒΑ: Το αθάνατο πνεύμα του ανθρώπου , με βάση την θρησκεία της Αρχαίας Αιγύπτου.

 

ALLAH: Το όνομα του Θεού κατά την μουσουλμανική παράδοση ή το 3ο Πνεύμα από το όνομα SITAEL κατά την ΚΑΜΠΑΛΛΑ (CABALA) (Θεός, ελπίδα όλων των δημιουργημάτων).

 

Χωρίς αμφιβολία αυτό το βασίλειο βρίσκεται κρυμμένο μέσα στον άνθρωπο. Τι καλύτερο μέρος θα υπήρχε για να κρύψεις ένα θησαυρό αφού κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί κάτι τέτοιο και ειδικά πως είναι αληθινό;

 

Ο Ιησούς το είπε: “Το Βασίλειο του Θεού είναι μέσα σας…. Ψάξτε και θα βρείτε… Κτυπήστε και θα σας ανοιχθεί… Ζητήστε και θα σας δοθεί…”

 

Η Shamballah υποδεικνύει το εσωτερικό Βασίλειο το ανθρώπου, όπου βρίσκεται κρυμμένο το Φως, που κάθε άνθρωπος θα πρέπει να ενεργοποιήσει χρησιμοποιώντας την Πραγματική Τέχνη δηλαδή την Αλχημεία, ή πιο απλά , την Οδό της Φωτιάς.

 

Σίγουρα υπάρχει μια γεωγραφική Shamballah σε κάποιο μέρος, γιατί ο κόσμος μοιάζει σαν ένα ανθρώπινο σώμα : “Όπως πάνω έτσι και κάτω, όπως στο μικρό έτσι και στο μεγάλο”, αλλά να αρχίσεις να ψάχνεις από τα μεγάλα και υψηλά πράγματα πρόκειται για ένα κατόρθωμα σχεδόν αδύνατο, αντιθέτως , αρχίζοντας από τα μικρά και χαμηλά, μπορείς και να τα καταφέρεις. Ανακαλύπτοντας το Θεϊκό Βασίλειο μέσα μας , αυτόματα, θα μας ανοιχτούν οι πύλες για το πιο υψηλό, εκείνο του Σύμπαντος.

 

Αυτό το Φωτεινό Βασίλειο έχει τα θεμέλια του μέσα στον ίδιο τον άνθρωπο και είναι δουλειά και θέμα δικό του να το αφυπνίσει .

 

Στην παλιά ΚΑΜΠΑΛΑ αυτό το βασίλειο ονομάζεται Malkut, αποτελώντας τα ριζικά θεμέλια του ανθρωπίνου είδους που σαν ένα μεγάλο δένδρο ανυψώνεται στον ουρανό του Kether, δηλαδή την κορώνα, ξεπερνώντας την και ανεβαίνοντας όλο και πιο ψηλά….

 

Ή σαν το Ιερό Φίδι την ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ, που κοιμάται στα ιερά ουράνια νερά, διπλωμένο γύρω από τον εαυτό του, ακουμπά το κεφάλι του στο ιερό οστό ή κόκκυγα.

 

Και αυτό είναι ο «μεγάλος πειρασμός» που μας δίνει τα κλειδιά για να ανοίξουμε τις ΕΠΤΑ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ, που θα μας εξυψώσει και θα ενώσει τον Άνθρωπο με το Άπειρο. Τότε η Shekinah ή Θεϊκή Φλόγα θα Φωτίσει τον Ζωντανό Ιερό Ναό που είναι ο Άνθρωπος , και από «παράλυτος» θα περπατήσει, από «τυφλός» θα δει, από «κουφός» θα ακούσει, από «μουγκός» θα μιλήσει, γιατί αυτή είναι η ΧΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ που, ενεργοποιώντας την , γίνεται το θαύμα της Πλήρης Θεραπείας της Ανθρώπινης Ύπαρξης.

 

ΜΕΛΧΙΖΕΔΕΚ-MELKIDZEDEK, Ο ΜΥΣΤΗΣ

 

Ο Μελχίζεδεκ ήταν αυτός που δίδαξε στον Αβραάμ το μυστήριο της μετουσίωσης στην θεία κοινωνία, υποδεικνύοντας με τον ΑΡΤΟ την ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ και με τον ΟΙΝΟ την ΘΗΛΥΚΗ ΑΡΧΗ, στοιχεία που «θυσιάζονται» αντί της θανάτωσης ζώων.

 

Η χρήση του ΑΡΤΟΥ και του ΟΙΝΟΥ παρομοίως με την ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΛΙΘΟ , μετουσιώνει και μετουσιώνεται , όπως και στην Ars Regia “ διαχωρίζοντας και ενώνοντας , η ύλη πνευματοποιείτε εξυψώνοντας τον Άνθρωπο μέχρι τον Θεό”.

 

Να λοιπόν που αυτό το Ανώτατο Κέντρο δεν είναι μόνο γεωγραφικό , αλλά εντοπίζεται στο κέντρο του «αφυπνισμένου» ανθρώπου , έτσι όπως στο μεγάλο, την ΓΗ, έτσι και στο μικρό τον ΑΝΘΡΩΠΟ.

 

Και όταν ο άνθρωπος θα έχει εξυψώσει την Σπερματική Αρχή, στις πιο υψηλές σφαίρες της ύπαρξής του, θα εμφανιστεί η Shamballah τόσο στον μικρόκοσμο όσο και στον μακρόκοσμο.

 

Με άλλα λόγια η Ουράνια Ιερουσαλήμ κατεβαίνει από τον Ουρανό και εγκαθίσταται στην ΚΑΡΔΙΑ από όπου ακτινοβολεί όλη την ένδοξη μεγαλειότητά της.

 

Ο Ανώτατος Άρχοντας θα είναι ο ΜΕΛΧΙΖΕΔΕΚ, ο ΜΕΤΑΤΡΟΝ και ο ΜΙΧΑΗΛ, στην τριπλή όψη του, μετουσιώνοντας και αλλάζοντας τον μυημένο σε ΧΡΙΣΤΙΚΟ ΦΩΣ , καθιστώντας τον όμοιο με τον ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΙΗΣΟΥ του τάγματος ΜΕΛΧΙΖΕΔΕΚ.

 

ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ.

 

Ο μετουσιωμένος άνθρωπος θα έχει τρεις εξουσίες : ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ, ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ και ΒΑΣΙΛΙΑΣ, αυτά είναι τα τρία καθήκοντα του ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΙΕΡΑΤΙΟΥ του ΜΕΛΧΙΖΕΔΕΚ, και οι ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΟΙ ήταν αυτοί που με τα δώρα τους αναγνώρισαν στο βρέφος ΙΗΣΟΥ αυτά τα χαρίσματα: με το λιβάνι αναγνωρίζεται ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ, με το μύρο ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ και με το χρυσάφι ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ.

 

Και έτσι λοιπόν αυτοί οι βασιλείς που ήρθαν από την Ανατολή, δηλαδή από την Shamballah, αντιπροσωπεύοντας τον Μέγα Βασιλιά, αναγνωρίζουν στον ΙΗΣΟΥ τον ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΥΨΗΣΤΟΥ τον El Elyon, του τάγματος Μελχίζεδεκ, τον ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΟΝΤΙΦΙΚΑ ή ΠΥΡΑΝΙΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ, εκείνον δηλαδή που γεφυρώνει τον ΟΥΡΑΝΟ με την ΓΗ και που γνωρίζει το σχέδιο του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ και το παρουσιάζει.

 

Ο ΧΡΙΣΤΙΚΟΣ ΜΕΛΧΙΖΕΔΕΚ

 

Στο παρελθόν της ανθρωπότητας υπήρξαν υπάρξεις που μετουσιωμένοι από την εσωτερική φλόγα, πραγματοποίησαν το ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ δηλαδή να γίνουν ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ του τάγματος Μελχίζεδεκ.

 

Αυτές οι υπάρξεις ήταν Βασιλείς της Δικαιοσύνης και της Ειρήνης, αφήνοντας στην ανθρωπότητα το μήνυμα της Αγάπης, που ακόμη και σήμερα φωτίζουν με το ΦΩΣ τους το σκοτάδι της ανθρωπότητας , αυτοί οι βασιλείς ήταν:Ahura, Oannes, Horus, Mazda, Osiris, Zeus, Thot, Kukulcan, Krishna, Odin, Shiva, Budda, Mitra, Moses, Jesus και άλλοι… λαμβάνοντας όλοι μέρος στην πραγματοποίηση αυτού τους σχεδίου, της ΧΡΙΣΤΙΚΗΣ ΦΩΤΙΣΗΣ και ενεργοποιώντας το ΛΙΧΝΟ του ΦΩΤΟΣ του οποίου η πηγή ΕΙΝΑΙ, ΗΤΑΝ και ΘΑ ΕΙΝΑΙ ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ του ΥΨΗΣΤΟΥ , ΜΕΛΧΙΖΕΔΕΚ, ονομαζόμενος επίσης και ΜΑΝΟΥ-MANU!

 

Εκείνος, μόνο, γνωρίζει το Θεϊκό Σχέδιο και το εφαρμόζει εδώ πάνω στην Γη, είναι ο Βασιλιάς του Κόσμου που , από το Βασίλειο του την Shamballah, κυβερνά και επιβλέπει την πνευματική εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.

 

Η πόλη της Ιερουσαλήμ κτίστηκε για εκείνον, έπρεπε να είναι μια πόλη της ΕΙΡΗΝΗΣ για ένα Βασιλιά της Δικαιοσύνης και της Ειρήνης, όμοια με την Ουράνια Ιερουσαλήμ, όπου φυλάσσεται η πιο μεγάλη «ΔΙΑΣΤΑΣΙΑΚΗ ΠΥΛΗ» ης Γης , από αυτή την πύλη οι μεγάλοι προφήτες πέρασαν προς τον ουρανό.

 

Η κατοχή αυτού του μέρους είναι αιτία συνεχών συγκρούσεων και πολέμων. Η ανθρωπότητα περιμένει εδώ και πολύ καιρό να υπάρξει μια συμφωνία ΕΙΡΗΝΗΣ πριν είναι πολύ αργά….

 

ΕΙΘΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ SHAMBALLAH ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΛΧΙΖΕΔΕΚ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΧΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ!

 

http://comandantekanta.com/2010/01/21/shamballah-il-regno-di-luce/#more-240