Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.

 

Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά

 

Οι 13 διαστάσεις της Δημιουργίας και 13 συντονισμοί στην ενέργεια της Ανιδιοτελούς Αγάπης στη κάθε διάσταση.

 

Είναι τώρα η ώρα να εκπληρώσουμε αυτήν την Θεϊκή Υπόσχεση στην ζωή μας και τον πλανήτη.

 

Παρόλο που η ενέργεια της Σαμπάλλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θεραπεία δεν είναι μόνο άλλη μία μορφή θεραπείας.

 

Αυτό το εργαστήριο:

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για αυτό το εργαστήριο. Είναι ένα εργαστήριο που παρέχει πιστοποιητικό και πιστοποιεί τους παρευρισκόμενους σαν πολυδιαστασιακούς θεραπευτές.

 

Για εκείνους που πληρούν τα κριτήρια όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα της Κριστίν θα δοθεί πιστοποιητικό διδασκαλίας. Δίνεται εγχειρίδιο και οδηγός διδασκαλίας.

 

Είναι μια συνεχής κατάπληξη για εμένα το ότι έχω τιμηθεί με το δώρο της παρουσίασης αυτού του μοναδικού εργαστηρίου. Δέχομαι αυτήν την τιμή και αυτό το δώρο, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί με πολλούς τρόπους κατά την διάρκεια της ζωής μου, συμπεριλαμβανομένου μιας πολύ ιδιαίτερης μύησης και βάφτισης όταν πήρα τον όρκο του Σανυάσιν στιν Ινδία το 1994.

 

Η διαδικασία της Ανάληψης που συμβαίνει σε αυτόν τον πλανήτη και την ανθρωπότητα αυτήν την στιγμή, οφείλεται σε μια αστρολογική ευθυγράμμιση η οποία έχει κάνει το ηλιακό μας σύστημα να πλημμυρίσει με την ίδια ενέργεια φωτός η οποία ήταν εδώ την εποχή της Ατλαντίδας. Κινούμαστε μέσα σε μία Ζώνη Φωτονίων η οποία προέρχεται από το κέντρο του Γαλαξία μας.

 

Αυτή η ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει ένα από τα δύο μεγάλα αντίθετα ΦΟΒΟ Ή ΑΓΑΠΗ. Απλά μεγεθύνει ή φωτίζει αυτό το οποίο ήδη υπάρχει στην συνείδηση μας. Ο φόβος δημιουργεί την εξέλιξη του διαχωρισμού, η εξέλιξη του διαχωρισμού δημιουργεί το Εγώ. Αυτή η επιλογή έγινε περίπου 13.000 χρόνια πριν και δημιούργησε την πτώση της Ατλαντίδας, η οποία επέλεξε το Εγώ.

 

Στα χρόνια που μας οδηγούν στο 2012 έχουμε την πρόσκληση να επιλέξουμε ξανά!

 

Έχετε τα εργαλεία να ζήσετε απόλυτα xωρίς φόβο;

 

Στο προφανές χάος του κόσμου αυτήν την στιγμή, είναι ζωοποιό να έχουμε τα μέσα και τις πληροφορίες που απαιτούνται για να σταθούμε πάνω από αυτό το χάος και να μάθουμε πως να “υλοποιήσουμε” τον παράδεισο στην γη.

Αυτή είναι η διαδικασία της Ανάληψης και είναι μόνο μέσα από τον κάθε έναν από εμάς, καθώς δημιουργούμε και ζούμε σαν πνευματικοί πολεμιστές, που αυτό πραγματικά, μπορεί να υλοποιηθεί.

 

Η σοφία του πνευματικού πολεμιστή κρατήθηκε στο Θιβέτ από την εποχή της Ατλαντίδας. Η Ζεν φιλοσοφία, η οποία υποστυλώνει την συνειδητοποίηση, και στην πραγματικότητα την αλήθεια, ότι ο παράδεισος είναι εδώ στην γη τώρα, είναι ένα κύριο μέρος αυτού του εργαστηρίου.

 

To βασικό στοιχείο που κάνει αυτό το εργαστήριο μοναδικό, είναι ότι αυτές οι διδασκαλίες ενσωματώνονται στην συνείδηση μας μέσω των συντονισμών και των μυήσεων που δίνονται από την συλλογική συνειδητότητα της Σαμπάλλα, όπως αυτή κρατείτε από τους Αναληφθέντες Διδασκάλους, τους Γαλαξιακούς Μάστερς και το Αγγελικό Βασίλειο. Παρόλο που αυτοί οι συντονισμοί δεν γίνονται απόλυτα από την Κριστίν, είναι ένα μοναδικό δώρο της Κριστίν να έχει την δυνατότητα να κρατάει τον χώρο για αυτούς τους συντονισμούς.

 

Για όλους εκείνους που ψάχνουν για αυτό-γνωσία αυτές οι μυήσεις πραγματικά αποκόπτουν τους συνδέσμους μας με προσκολλήσεις.

 

Αυτό το εργαστήριο περιλαμβάνει:

 

13 συντονισμούς.

Μύηση στην Γαλαξιακή σας φυλή.

Πολυδιαστασιακή θεραπευτική πρακτική. Θα ανταλλάξουμε θεραπείες

Πως να είσαστε καθαρό κανάλι εποικοινωνίας. (Channelling)

Απλές και πρακτικές Ζεν διδασκαλίες για την καθημερινή σας ζωή

Μία βαθιά εσωτεριστική κατανόηση την φύσης της διαστασιακής