Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ 666

“Εδώ είναι η Γνώση” λέει ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη, προσθέτοντας “ όποιος έχει νοημοσύνη ας υπολογίσει τον αριθμό του Θηρίου, που είναι ο αριθμός του ανθρώπου, και ο αριθμός του είναι 666”. (Αποκάλυψη 13-38).

 

Η μεγάλη άγνοια για πολλούς αιώνες καταδίκασε τον αριθμό 666, σε τέτοιο βαθμό που χρησιμοποιείται σαν μαγικό υποχείριο στις τελετές Μαύρης μαγείας . Και όχι μόνο, αλλά και ο ίδιος ο Σατανάς προσκαλείται με τον ίδιο αριθμό σαν να αποτελούσε αριθμό τηλεφώνου.

 

Δεν αναρωτηθήκατε ποτέ εάν όλο αυτό δεν είναι μια παραπλάνηση ;

 

Εάν δεν το κάνατε είστε απλά ευκολόπιστοι ή αφελείς.

 

Ο ίδιος ο Ιωάννης επιβεβαιώνει “εδώ είναι η Γνώση” και μετά συμβουλεύει “ όποιος έχει νοημοσύνη ας υπολογίσει τον αριθμό….”

 

Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να υπολογίσουμε , δηλαδή να αναλύσουμε και να κατανοήσουμε κάνοντας χρήση της Παράδοσης για να ανακαλύψουμε τι μας έχουν κρύψει. Για πρώτο πράγμα παίρνουμε απλά τον αριθμό -6- χρησιμοποιώντας τις κάρτες ΤΑΡΩ για να ανακαλύψουμε το σύμβολο που αποκρύπτετε.

 

Η κάρτα αριθμός 6 των Μεγάλων Αρκάνων είναι ο “Ερωτευμένος”. Εκφράζει την Δύναμη του Κοσμικού Έρωτα που ενωμένος με το αντίθετο δημιουργεί διάφορες διαστάσεις. Πρόκειται για την Μυητική Σελήνη, Είναι η αρμονία και η πλήρης ισορροπία. Είναι τα τέσσερα στοιχεία που διασταυρώνονται πάνω σε μια ασπίδα δύναμης. Είναι η σφραγίδα του Σωλομόντα , η Φωτιά με την οποίαν εκδηλώνεται ο Θεός και που μετουσιώνει την ύλη.

Είναι το απαγορευμένο φρούτο της Γέννησης, που απελευθερώνει και αναζωογονεί τον κόσμο και τον άνθρωπο, που μετανοεί και επιστρέφει στον Θεό. Έτσι, με αυτή την δύναμη ο άνθρωπος εξυψώνεται, αλλά εάν αυτή η δύναμη χρησιμοποιείται για χαμηλά αισθήματα μπορεί να τον γκρεμίσει και να τον “θανατώσει” στο πνεύμα . Το να καταλάβουμε και να κατανοήσουμε τον συμβολισμό και να εφαρμόσουμε την διδασκαλία του μας δίδεται η δυνατότητα να εξυψωθούμε πάνω από κάθε τι.

 

Κάρτα αριθμός 6 : ο ερωτευμένος.

 

Έχουμε λοιπόν τον αριθμό -6- που δεν παρουσιάζει και δεν έχει τίποτα το αρνητικό. Αντιθέτως κάποιοι ερμητικοί διαισθάνονται πως η ρίζα της λέξης έξι δεν είναι τίποτε άλλο από το σεξ. Το σύμβολο με βάση την ιερή γεωμετρία που το παρουσιάζει δεν είναι τίποτε άλλο από το εξάγραμμα , το αστέρι με έξι κορφές κοινώς γνωστό σαν “η σφραγίδα του Σωλομόντα” που δείχνει την πλήρη ένωση ενός τριγώνου φωτιάς με ένα τρίγωνο του νερού δείχνοντας επίσης, μετά την ένωση, τα τέσσερα στοιχεία : Φωτιά, Νερό, Αέρα και Γη. Επομένως πέφτουν σε λάθος εκείνοι που έχουν δαιμονοποιήσει το σεξ, σίγουρα για να “συγκαλύψουν και να επισκιάσουν” το Κλειδί με το οποίο ο άνθρωπος θα άνοιγε την πύλη της Γνώσης.

 

Ίσως κάποιοι αναγνώστες γνωρίζουν Τα Πλανητικά Μαγικά Τετράγωνα . Μάθετε λοιπόν πως κάθε ένας από τους επτά πλανήτες έχει το δικό του μαγικό τετράγωνο με ειδικούς αριθμούς. Για παράδειγμα : 3 τετράγωνα Χ 3 = Κρόνος, 4Χ4 ο Δίας, 5Χ5 ο Άρης, 6Χ6 ο Ήλιος, 7Χ7 η Αφροδίτη, 8Χ8 ο Ερμής και 9Χ9 η Σελήνη.

 

Ο Πυθαγόρας, ήταν ο πρώτος που μίλησε για την φύση των αριθμών : “Δίδαξε” πως η φύση των αριθμών σχετίζεται με εκείνη της Φύσης. Οποιοσδήποτε γνωρίζει την φύση των αριθμών , την ουσία τους και την ιδιότητά τους, μπορεί να γνωρίσει το Πλανητικό Αρχέτυπο.

 

Ας πάρουμε τώρα το Μαγικό Τετράγωνο του Ήλιου, εκείνο το 6Χ6 και ας αθροίσουμε κάθε γραμμή που δίνει 111 και ας το πολλαπλασιάσουμε με το 6; Σαν αποτέλεσμα μας δίνει 666! Που δεν είναι άλλο από το Αρχέτυπο του Ήλιου, και εάν αυτό το άστρο δεν βρισκόταν στο κέντρο του πλανητικού μας συστήματος δεν θα υπήρχαμε ούτε εμείς.

 

Και δεν τελειώνει εδώ.

Γνωρίζετε ποιος είναι ο “Ηλιακός Λόγος”; Δεν είναι άλλος παρά ο ΧΡΙΣΤΟΣ, επομένως ο ιερός αριθμός κατ´ εξοχή είναι το 666 και είναι ο αριθμός που κρύβει την Γνώση που αναφέρει ο Ιωάννης!!!!

 

Τώρα θα αναρωτηθείτε εάν αυτός ο αριθμός είναι αρνητικός και εάν πραγματικά είναι ο αριθμός του Θηρίου.

 

Αυτός ο Ηλιακός Λόγος είναι η ΧΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ και είναι το ιερό σύμβολο της ανώτατης δύναμης και εξουσίας, παρουσιάζοντας την Γνώση στην οποία πρέπει να φτάσουμε και μας την επισκιάζουν εκείνοι που μας θέλουν να ζούμε στην άγνοια και στην υποδούλωση.

 

Μερικές φορές μας κάνουν να γελάμε τα ΜΜΕ όταν μας δείχνουν μέρη εις τα οποία γίνονται οι τελετές Μαύρης μαγείας, όπου υπερτερεί το 666 σαν να ήταν η κλήση του κακού.
Αντιθέτως επικαλείται η πιο θαυμαστή και ιερή ενέργεια της δημιουργίας. Γιατί εάν αναλύσουμε το 666 με μια μόνο τιμή έχουμε : 6+6+6=18 ;1+8=9

 

Ο αριθμός 18 δεν είναι άλλο παρά το Σπέρμα ή Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΣΠΟΡΟΣ, και το 9 είναι ο αριθμός που περιέχει μέσα του όλους τους άλλους από το 1 έως το 8 και για να έχουμε μια πιο σαφή ιδέα ας εξετάσουμε και την κάρτα αριθμός 9 των Μεγάλων Αρκάνων των Ταρώ : “Τον Ερημίτη”.

 

Κάρτα αριθμός 9 :ο ερημίτης.

 

“Ο Ερημίτης” είναι ο σοφός, είναι ο μύστης που περιβάλλεται από το μυστήριο του χιτώνα του που είναι η επέκταση του φωτεινού του σώματος , την αύρα του.

Όλη του η δύναμη και η θέληση συμβολίζονται από το μπαστούνι στον οποίον στηρίζεται και με το οποίον ελέγχει και εξουσιάζει τις δυνάμεις του πάθους και της επιθυμίας που συμβολίζεται από το φίδι που είναι υπάκουο και ακίνητο.

 

Ο αριθμός -9- είναι μια φυγόκεντρος σπείρα που απλώνει στο σύμπαν όλες τις αριθμητικές δυνατότητες που περιέχει. Αντιπροσωπεύει τα 9 στάδια τις Αγγελικής Ιεραρχίας, από τον Άγγελο μέχρι τον Αγαπητό Σεραφείμ , μια ιεραρχία που ο άνθρωπος πρέπει να ακολουθήσει εάν αναζητά και θέλει το Φως.

 

Ο Ερημίτης συμβολίζει την Μυητική Παράδοση κατ´ εξοχήν. Είναι εκείνος που βαδίζει μέσα στο ίδιο του το Φως με Σοφία, Δύναμη και Ομορφιά και κυρίως εξουσιάζει το χάρισμα της Φρόνησης και της Ανεκτικότητας , μέσα από τις οποίες χάρες και δρα. Συμβολίζει τις πολλαπλές φυσιογνωμίες που κατοικούν τα σύμπαντα και είναι αυτός που ανάβει στην καρδιά την Θεϊκή φλόγα του Φωτός, της Αλήθειας και της Γνώσης. Αυτές οι τελευταίες λέξεις :Φως , Αλήθεια και Γνώση , πιστεύω πως είναι η πρωταρχική αιτία του σκοταδισμού του ανθρώπινου νου , της διάνοιας και του πνεύματος σε διάφορες εποχές, εκ μέρους διαφόρων που θέλησαν να καταστήσουν τον άνθρωπο αμαθή και εύπιστο. Όχι μόνο έκαψαν τις μεγάλες βιβλιοθήκες του παρελθόντος, αλλά έχουν επίσης αντιστρέψει και παραποιήσει την αληθινή σημασία των συμβόλων , και ένα από αυτά είναι και ο αριθμός 666, αριθμός του ανθρώπου παρά του θηρίου!

 

Επομένως μετά από αυτές τις σύντομες αναλύσεις που κάναμε και δώσαμε στην πραγματική συμβολική και αναλογική σημασία αυτού του ιερού αριθμού : είναι το Αρχέτυπο του αληθινού ανθρώπου, ο Ηλιακός Λόγος, ο Χριστός του Φωτός, Ζωή η ίδια.

 

Είναι η ενέργεια του ΕΡΩΣ που αντιστοιχεί και ισοδυναμεί στο δεύτερο πρόσωπο της Τριαδικότητας, δηλαδή τον ΥΙΟ, ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ που ενσαρκώνεται πολλαπλασιασμένος στο άπειρο, όμοιος στην Φιλοσοφική Λίθο των Αλχημιστών που μπορεί να εξυψώσει την ανθρωπότητα , αρχίζοντας από τον άνθρωπο που ανεβαίνοντας την Αγγελική Σκάλα μπορεί να φτάσει μέχρι τον Θεό.

 

Σε αυτό το σημείο τίθεται μια ερώτηση : ποιος μας έπαιξε τέτοιο παιχνίδι και γιατί ;

 

Προσωπικά πιστεύω πως η πρώτη εξαπάτηση έγινε τότε που οι θεοί ζούσαν μαζί με τους ανθρώπους. Δημιουργοί και Δημιουργήματα. Σίγουρα ο Βιβλικός Θεός , ο ΙΑΧΒΕ, ζηλιάρης της δημιουργίας του, υπαινισσόμενος την κακία και την μοχθηρότητα των ανθρώπων , τους κατέστρεψε μαζί με όλα τα ζώα και προκάλεσε τον Κατακλυσμό , αλλά δεν τα κατάφερε πλήρως.
Μια οικογένεια, βοηθούμενη σίγουρα από κάποιον καλό θεό, επέζησε από εκείνη την καταστροφή και συνέχισε να εξαπλώνεται. Πέρασαν τα χρόνια και ο άνθρωπος – δημιούργημα, υιός των θεών έγινε με την σειρά του όμοιος με τους πατέρες του και αυτός με την σειρά του θύμωσε πάρα πολύ και είπε “….ας μπερδέψουμε εκεί κάτω τις γλώσσες τους ούτως ώστε να μην καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον”. Ο ΙΑΧΒΕ τους σκόρπισε πάνω στην Γη. Με αυτό τον τρόπο , αυτός ο Θεός, μπέρδεψε όχι μόνο την λεκτική γλώσσα αλλά και την γλώσσα των συμβόλων, κάνοντας μας να χάσουμε την μνήμη μας και την ταυτότητα μας.

 

Πιθανώς όχι όλοι οι άνθρωποι κατάλαβαν αυτό το “αστείο” και συνέχισαν να τον τιμούν και να τον υπηρετούν σε τέτοιο σημείο που όταν αποφάσισαν να αποχωρήσουν για την “ουράνια κατοικία” αφήνοντας την Γη, κάποιοι πληθυσμοί δημιούργησαν για αυτούς θρησκείες στα μέτρα τους και ακόμη και σήμερα στις μέρες μας , εκείνος που δοκίμασε να μας αφανίσει όλους , είναι ακόμα ΕΚΕΙΝΟΣ.

 

Πιστεύω πως έφτασε η στιγμή να επανακτήσουμε την ταυτότητά που μας έκλεψαν και εξαφάνισαν, σπάζοντας κομμάτι – κομμάτι την Γνωστική Παράδοση της Ανθρωπότητας, όπως έκανε η Ίσιδα με το σώμα του Όσιρι.

 

Ας ξαναεξετάσουμε τον αριθμό του Ανθρώπου – Χριστού 666, γιατί έχουμε “ αντίληψη και κρίση” και κανείς δεν μπορεί πια να μας εξαπατήσει ανακατεύοντας την τράπουλα.

 

Μια μικρή τελευταία σημείωση:

 

Συμβουλεύω στους αναγνώστες που έχουν το θάρρος και το κουράγιο, στους αληθινούς πολεμιστές του Φωτός, να πάρουν ένα κομμάτι περγαμηνή και με κόκκινο μελάνι ( στο χρώμα του αίματος) να γράψουν το 666 και να το έχουν πάντα μαζί τους για να τους φέρνει τύχη και γούρι, είναι το κλειδί της Γνώσης. Το όφελος που θα έχουν είναι να αναπτύξουν ακόμη περισσότερο την Συνειδητότητά τους.

 

ΠΗΓΗ

 

http://www.kuthumadierks.com/pageopen.asp?r=isis&id=120

 

Του Alfredo Di Prinzio