Spiritual Response Therapy

ΘΕΡΑΠΕΙA ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ

 

Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

 

 

Ρόμπερτ Ντέτσλερ

“Ως κληρικός εργάζομαι με πολλούς ανθρώπους που καλούν για βοήθεια. Οι ζωές τους είναι εκτός ελέγχου. Τα προβλήματά τους ποικίλουν , μια διάλυση προσωπικών σχέσεων , μία κατάσταση φτώχιας , η μία ασθένεια που απειλεί τη ζωή τους. Οι ασθένειες – πνευματικές , συναισθηματικές , σωματικές – είναι μυριάδες. Φαίνεται , όμως , ότι υπάρχει μία βασικά αιτία για όλες τις εκδηλώσεις της ζωής , είτε τις αποκαλούμε ‘καλές’ είτε ‘κακές’ : είναι οι πεποιθήσεις που έχουν εδραιωθεί στον συνειδητό και υποσυνείδητο νου. Παρόλο που πολλές πεποιθήσεις είναι κρυμμένες στον υποσυνείδητο νου και δεν υπάρχει επίγνωση της ύπαρξής τους , δεν παύουν να προβάλλονται στην ζωή μας ανεξάρτητα από το αν τις αντιλαμβανόμαστε ή όχι και συχνά προκαλούν ασύμφωνα , περιοριστικά και επώδυνα αποτελέσματα”. “Η Θεραπεία Πνευματικής Ανταπόκρισης είναι η πιό αποτελεσματική μέθοδος συμβουλευτικής που έχω βιώσει μέχρι τώρα. Έχει αλλάξει θεαματικά την ζωή μου και τη ζωή πολλών ανθρώπων”.

 

Σύμβουλος, διδάκτωρ και συγγραφέας, o Robert Deztler, μαζί με τον Δρ. Κλάρκ και την Σάρον Κάμερον , το 1986, μελέτησαν ένα σύστημα το οποίον ονόμαζαν Θεραπεία Πνευματικής Ανταπόκρισης και στο οποίον χρησιμοποιούσαν ένα εκκρεμές για να θέσουν ερωτήματα σχετικά με τον υποσυνείδητο νου για θέματα που αποτελούσαν εμπόδιο για μια ευτυχισμένη , ολοκληρωμένη ζωή. Η Δρ. Κάμερον είχε προσαρμόσει μια έρευνα του Ντέϊβιντ Μπ. Τσίκ M.D. και της Λέσλι Μ.Λεκρόν οι οποίοι είχαν χρησιμοποιήσει επτά από τους υπάρχοντες δεκατρείς κύριους τύπους προγραμμάτων σαν βοηθήματα στην υπνοθεραπεία.

 

Αφού ξεκίνησε να εργάζεται ο Ντέτσλερ , ανακάλυψε ακόμα πέντε τύπους προγραμμάτων και κάτι τον ώθησε να τους ταξινομήσει σε διαγράμματα με ελικοειδή σχήματα έτσι ώστε να εντοπίζονται εύκολα. Από τότε , το Πνεύμα του άρχισε να του αποκαλύπτει πολύ περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το Υπέρτατο Ον , το πώς λειτουργεί η Ζωή , το σχεδιασμό της ψυχής , τη σχέση μας με το Θεό , τον κύκλο ενσάρκωσης κλπ. Το Πνεύμα μας παρέχει ακόμα πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με ό,τι εμποδίζει την  ενότητά μας με τον Θεό και τη φυσική , συναισθηματική , υλική και πνευματική ευημερία και το πώς να καθαρίσουμε τους φραγμούς.

 

Η πνευματική του εργασία βοήθησε χιλιάδες ανθρώπους στην Αμερική και στο εξωτερικό δια μέσου των συμβούλων του και τους Κώδικες Δύναμης. Από το 1988 διδάσκει αυτή την θαυμάσια μέθοδο ενεργειακής θεραπείας  , βοηθώντας όχι μόνο τους ανθρώπους αλλά και όλο τον πλανήτη.

 

Έχει ιδρύσει την διεθνή σχολή  μαθητών και συμβούλων σε όλο τον κόσμο και την Ένωση Πνευματικής Ανταπόκρισης (Spiritual Response Association) και έχει δημοσιεύσει βιβλία για όσον αφορά την Θεραπευτική Πνευματική Ανταπόκριση όπως το «Μονοπάτι Ελευθερίας- Το Νοητικό μας πλέγμα-Απελευθέρωση Ψυχικών Αρχείων από Φραγμούς» και το «Ανάπλαση Ψυχής-Ανάπτυξη του Συμπαντικού Δυναμικού».

 

Το SRT είναι ένα σύστημα διερεύνησης του Υποσεινηδήτου Νου και των Ψυχικών αρχείων ( Ακασικά Αρχεία) για τον γρήγορο εντοπισμό και ελευθέρωση των ασύμφωνων περιοριστικών ιδεών και την αντικατάστασή τους με ενθαρρυντικές , γεμάτες αγάπης , ιδέες , και πεποιθήσεις. To SRT παρέχει έναν απαιτητικό , ισχυρό , κυριολεκτικά ανώδυνο και ακριβή τρόπο να αλλάξουμε το τοπίο της εσωτερικής και εξωτερικής μας ζωής.

 

To SRT μας δίνει την δυνατότητα να ζήσουμε τη ζωή μας πιο ελεύθερα. To SRT είναι μια δυναμική μορφή θεραπείας η οποία λειτουργεί σε επίπεδο ψυχής. Μέσω του SRT  προσδιορίζονται τα συναισθηματικά προγράμματα που τρέχουν στο κυτταρικό επίπεδο κάποιου ατόμου .Στην συνέχεια μια πνευματική « εκπαιδευτική» διαδικασία αρχίζει στο ψυχικό επίπεδο , που επιτρέπει στην ψυχή να αναγνωρίσει το σκοπό των συναισθηματικών προγραμμάτων , και επιτρέπει έπειτα στην ενέργεια να ελευθερωθεί και να αποκατασταθεί αρμονικά.

 

Το «Μονοπάτι Ελευθερίας» , μας φέρνει σε κατευθείαν επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό μας, μπορούμε να παρακάμψουμε τον Νου μας και τους αρνητικούς προγραμματισμούς και να συνδεθούμε με τον εσωτερικό οδηγό μας. Με τεχνικές διερευνώνται , προσδιορίζονται και ελευθερώνονται ενέργειες που συνδέονται με γεγονότα από το παρελθόν, το παρόν ή το μέλλον.

 

Η συμπαντική εξέλιξη στο σύνολό της, αποτελείται από δύο διαδικασίες, μια Πνευματική και μια Φυσική, τις οποίες δεν μπορούμε να χωρίσουμε.

 

Το «Μονοπάτι Ελευθερίας» αναφέρεται στην μέθοδο SRT , η οποία ενώνει αυτές τις δύο διαδικασίες – το Φυσικό και το Υπερφυσικό. Είναι ένα μονοπάτι , με το οποίο αποκτούμε πρόσβαση στα Ψυχικά Αρχεία μας ( Ακασικά) – Μορφογενετικά Πεδία – και ελευθερώνουμε κάθε ασύμφωνη ενέργεια , φραγμό ή προγραμματισμό. Εξαλείφουμε τα αρνητικά συναισθηματικά φορτία τα οποία αντικαθιστούμε με θετικά. Η θεραπευτική διαιρείται σε τρεις κατηγορίες : στην Φυσικοχημική , στην Φυσική και στην Μεταφυσική θεραπευτική. Στις «μεταφυσικές» θεραπευτικές υπάγονται οι ενεργειακές θεραπευτικές καθώς και οι θεραπείες εξ αποστάσεως. Η Θεραπεία Πνευματικής Ανταπόκρισης – SRT , είναι μια «μεταφυσική» ή «πνευματική» μέθοδος και ταυτόχρονα ένα συμβουλευτικό εργαλείο ανωτάτου επιπέδου.

 

Συνδυάζοντας την μϋική απόκριση με μία ομάδα ειδικών διαγραμμάτων , η Θεραπεία Πνευματικής Ανταπόκρισης , ερευνά ενέργειες προηγουμένων ζωών , υποσυνείδητων φραγμών και αρνητικών ψυχικών προγραμματισμών . Με αυτή τη μέθοδο ο Ανώτερος Εαυτός αποκτά πρόσβαση στα Ψυχικά  (Ακασικά) Αρχεία και ελευθερώνει κάθε αρνητικά συναισθηματικά φορτία τα οποία αντικαθίστανται με θετικά.

 

Τα αποτελέσματα αυτής της μεθόδου βοήθησαν χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και τους οδήγησαν στη βίωση μιας φωτεινής και ευτυχισμένης ζωής.  Οι παρακάτω προσωπικές διαπιστώσεις οδήγησαν τον Ντέτσλερ , στην απόφαση να ακολουθήσει και να εφαρμόσει τη μέθοδο στην αντιμετώπιση ψυχολογικών θεμάτων.

 

Η Αφοβία , η Αγάπη και η Αποδοχή , συναποτελούν το Μορφογενετικό Πεδίο εξέλιξή μας!