Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ!

Ανώνυμο άρθρο, διαδόθηκε από τον Peter Farley

 

http://www.4truthseekers.org/about_us.php

 

Αυτή την βδομάδα το Πνεύμα με προσκάλεσε να μιλήσω για τις αλλαγές της Γαίας και το πώς θα μας επηρεάσουν. Τα πάντα εντείνονται και όλοι μας , σε διαφορετικά επίπεδα και με διαφορετικό τρόπο, εμπλεκόμαστε και επηρεαζόμαστε. Είναι πολύ σπουδαίο να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει . Δεν είστε μόνοι και υπάρχει κάποιος που σας στηρίζει . Λόγω του ότι ο καθένας από εμάς έχει διαφορετική ευαισθησία στις ενέργειες, θα βιώσετε αυτή την αυξημένη ένταση με διαφορετικούς τρόπους. Όλοι μας θα βιώσουμε αυτές τις ενέργειες , αυτό που αλλάζει είναι ο βαθμός εμπειρίας και συνειδητότητας του φαινομένου, ένα φαινόμενο που επιταχύνθηκε πολύ γρήγορα και έντονα τους τελευταίους έξι μήνες και που θα κορυφωθεί στις αρχές του Φεβρουαρίου.

 

Ο καθένας από εμάς και κάθε έμβιο ον αισθάνεται, στο κυτταρικό επίπεδο, πως η ενέργεια γύρω από την Γαία εντείνεται και γίνεται πιο δυνατή. Βρισκόμαστε προ των πυλών του επαναπατρισμού. Η Πλανητική Συνειδητότητα που αφυπνίζεται και όλοι εκείνοι που είναι ήδη έτοιμοι , αφυπνίζονται πολύ γρήγορα γιατί υπάρχει ανάγκη από αυτούς για να βοηθήσουν τους άλλους σε αυτό το φαινόμενο της αλλαγής και της μεταμόρφωσης.

 

Ένα παράδειγμα: ο σεισμός στο Seattle ,Ουάσιγκτον. Την προηγούμενη ημέρα του σεισμού αισθάνθηκα μια μεγάλη υπόγεια ενέργεια που διαπερνούσε όλο το σώμα μου. Είχα την αίσθηση πως ήθελα να βγω από το σώμα μου. Αισθανόμουν πως μέσα μου κάτι « έβραζε» , συνέβαινε κάτι «υπό κατασκευή». Είπα στην σύντροφό μου ότι είχα την αίσθηση πως θα συμβεί κάποιος σεισμός μέσα στις επόμενες 24 ώρες.. Όταν άκουσα για τον σεισμό στο Seattle , έβαλα όλα μαζί τα κομμάτια του πάζλ και κατάλαβα πως αισθανόμουν μέσα μου αυτό που η Γαία αισθανόταν , μια πίεση και ένα κύμα που μεγάλωνε όπως συνέβαινε μέσα στην Γαία. Άλλα άτομα αισθάνθηκαν μέσα τους ένα ανεξήγητο έντονο «άγχος» 24 ώρες πριν τον σεισμό. Τα συναισθήματα αυτά ήταν διάφορα , από ένα ελαφρύ άγχος μέχρι σε έντονες κρίσεις πανικού.

 

Ότι συμβαίνει τόσο στο φυσικό επίπεδο όσο και στο συναισθηματικό , δεν είναι αποκλειστικά «δικό σας» θέμα. Ο σεισμός τον οποίο προανέφερα είναι ένα παράδειγμα για το πώς η Ενέργεια της Γαίας μας επηρεάζει όλους.

 

Η ακόλουθη λίστα θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις αλλαγές που βιώνετε ή που θα βιώσετε :

 

1. Έρχονται στην επιφάνεια διάφορες συγκινήσεις, αισθανόμαστε περισσότερο ευαίσθητοι, ευέξαπτοι και ευσυγκίνητοι. Αυτό συμβαίνει γιατί ξεκαθαρίζονται διάφορα ενεργειακά μπλοκαρίσματα που μας έχουν κρατήσει μέχρι τώρα σε μια κατάσταση διαχωρισμού( διάφορα περιοριστικά πιστεύω, πεποιθήσεις, αρχέτυπα, πρότυπα και άλλα). Ενώ παλιά χρειαζόταν εβδομάδες, μήνες και χρόνια για να γίνει αυτό το ενεργειακό ξεκαθάρισμα και ξεμπλοκάρισμα, τώρα γίνεται μέσα σε λίγες ημέρες ή και ώρες ακόμα. Μπορείτε να αισθανθείτε πολύ συχνά πάνω στην «κόψη του ξυραφιού» χωρίς να γνωρίζετε το γιατί. Ο ενεργειακός καθαρισμός μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους : κλάμα, γέλιο, να αισθανθείτε φόβο ή χαρά, χωρίς να έχετε την παραμικρή ιδέα του τι συμβαίνει και ποια είναι η αιτία. Δεν χρειάζεται να την γνωρίζετε. Καλύτερα είναι να αφήσετε την ενέργεια ελεύθερη να διαλύσει τα μπλοκαρίσματα και να αποστασιοποιηθείτε.

 

2.Πολύ συχνά αισθανόμαστε αλλαγές της διάθεσής μας , με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε εκτός ελέγχου και ευαίσθητοι. Αυτό γιατί η ψυχή μας προσπαθεί να βρει την ισορροπία της, και για να γίνει αυτό ο καθένας μας πρέπει να περάσει μέσα από τα άκρα πολικότητα/δυαδικότητα, για να καθαρίσει και να εξισορροπήσει το κάρμα που βαραίνει την ψυχή μας σε αυτή την ζωή. Πιο εύκολα θα πάρετε τα μαθήματά σας. Η ψυχή θα έλξει το κάθε τι επάνω της και δια μέσου αυτής θα επαναφέρει την ισορροπία στο ενεργειακό της πεδίο , γιατί μόνο τότε θα επανασυνδεθεί με το ΟΛΟΝ.

 

3.Όλο και περισσότερα άτομα θα νοιώσουν «ψυχικές» ή διαισθητικές εμπειρίες , ενώ το σώμα γίνεται όλο και πιο ευαίσθητο. Τα άτομα που έχουν ευαίσθητο νευρικό σύστημα θα ζήσουν στιγμές πολύ δύσκολες γιατί η ψυχολογία τους θα αφήσει να περάσουν περισσότερες αισθήσεις. Η ολοκλήρωση θα πρέπει να γίνει όλο και πιο γρήγορα για να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε. Λόγω των πολλών υπεραισθησιακών εμπειριών θα αισθανθούμε σύγχυση και φόβο απέναντι σε κάποια φαινόμενα που κατά βάθος δεν καταλαβαίνουμε.Καίγονται και απελευθερώνονται οι φόβοι του παρελθόντος καθώς επίσης και συγγενικοί, κοινωνικοί και θρησκευτικοί δεσμοί, πιστεύω και πεποιθήσεις.

 

4.Πολλά άτομα θα βιώσουν μια μεγάλη και ολική αναστάτωση στην ζωή τους ενώ εντείνονται οι εσωτερικές αλλαγές. Όταν αλλάζουμε εσωτερικά τότε και εξωτερικά ακολουθεί αυτή αλλαγή. Στην εξωτερική σας ύπαρξη θα μπορούσατε να αισθανθείτε να αλλάξετε εργασία, σχέσεις, τρόπο ζωής και άλλα, γιατί ο εξωτερικός σας κόσμος θα προσπαθήσει να ευθυγραμμιστεί με το «νέο είναι» που αλλάζει από μέσα προς τα έξω.

 

5. Μπορεί να έχετε δυσκολία στον ύπνο ή να ξυπνάτε πολύ νωρίς. Αυτό συμβαίνει γιατί αυτές τις ώρες είμαστε πιο χαλαρωμένοι και οι ενεργειακές αλλαγές γίνονται πιο έντονες μέσα στο σώμα μας. Συχνά αυτά τα νυχτερινά ξυπνήματα συνοδεύονται από διάφορες συγκινήσεις και/ή από ξαφνικό κλάμα. Όταν το συναισθηματικό σώμα απελευθερώνεται από τα μπλοκαρίσματα , αναβλύζουν οι συγκινήσεις μας. Αυτές οι διακυμάνσεις μπορεί να συνοδεύονται και με ακούσιες μυϊκές κοιλιακές και υπογαστρικές συσπάσεις και αυτό γιατί είναι η ενέργεια που ανεβαίνει δια μέσω των τσάκρα της βάσης και του ηλιακού.

 

6.Αλλαγές της έμμηνου ρήσης , όπως για παράδειγμα της ποσότητας και της έντασης της ροής, μεγαλύτερη διάρκεια της ρήσης και άλλες διαταραχές. Αυτό είναι σημάδι καθαρισμού και εξισορρόπησης των ορμονικών διαταραχών ανάμεσα στις αρσενική/θηλυκή πολικότητες της ψυχής.

 

7.Μπορούν να διαπιστωθούν και άλλες φυσικές αλλαγές, όπως η διαφορετική αντοχή στην σωματική άσκηση ( π.χ. δυσκολία στην έντονη άσκηση και επί πολύ χρόνο|); Δυσκολία στο διάβασμα, στην σκέψη και στο να συγκεντρωθούμε στην νοητικές δραστηριότητες; Και δυσκολίες στην πεπτική λειτουργία. Μπορούν να εκδηλωθούν δυσκοιλιότητα, δυσπεψία, μετεωρισμό, τυμπανισμό, πρήξιμο , αέρια και ναυτία. Το φυσικό σώμα πρέπει να μετατοπίσει τις εφεδρείες του στις αυξανόμενες ανάγκες του νευρικού συστήματος, αφήνοντας λίγη ενέργεια στην διάθεση των άλλων λειτουργιών. Η λύση είναι να τρεφόμαστε με πιο ελαφριές τροφές και με τροφές που αφομοιώνονται και πέπτονται πιο εύκολα. Είναι πολύ σπουδαίο μια χορτοφαγική δίαιτα και περισσότερα φρούτα και λαχανικά. Εάν θέλετε να βοηθήσετε το φαινόμενο της εξέλιξης πρέπει να εξαλείψετε την καφεΐνη , τις επεξεργασμένες τροφές, την ζάχαρη και κάθε είδους «βρώμικης» ουσίας.

 

8.Μπορεί να έχετε παρατηρήσει πως ο χρόνος φαίνεται να κυλά γρήγορα. Οι ώρες και οι μέρες κυλούν πιο γρήγορα και είναι δύσκολο να θυμηθείτε κάτι που συνέβη λίγες ώρες πριν μέσα στην ημέρα, την προηγούμενη ημέρα ή την προηγούμενη εβδομάδα, φαίνεται πως δεν προλαβαίνουμε τον κόσμο γύρω μας , όπως γινόταν πριν. Πρόκειται για αλλαγές των αισθήσεων που συμβαίνουν όταν η ψυχή ( ο ενεργειακός πυρήνας της δημιουργίας) και η πυκνότητα του υλικού κόσμου ζυγώνουν στην ευθυγράμμιση. Δεδομένου του ότι οι αισθήσεις μας λειτουργούν σαν μοχλός ανάμεσα στα δύο μέρη, οι αισθήσεις μας αλλάζουν σύμφωνα με τις μεταβαλλόμενες δονητικές συχνότητες του πλανήτη.

 

Το γεγονός να κατανοήσετε αυτό που συμβαίνει γύρω σας σε προσωπικό επίπεδο είναι κάτι πολύ μικρό μπροστά σε εκείνο που έρχεται σε πλανητικό επίπεδο. Παραδοθείτε σε εκείνο που το Πνεύμα κάνει μέσα σας και δια μέσου εσας και εκτιμήστε αυτό το οποίον έχετε ανάγκη για να συνεχίσετε στο μονοπάτι της ζωής. Παραδοθείτε σε όλα εκείνα που σας δημιουργούσαν συγκρούσεις στην ζωή σας και εμπιστευτείτε το Θεϊκό Σχέδιο που βρίσκεται σε δράση. Εσείς δεν είστε αυτό που φαντάζεστε πως είστε Οι συλλογικές εμπειρίες της ζωής σας βρίσκονται στον δρόμο της ολοκλήρωσης με τις συλλογικές εμπειρίες της ψυχής ( από πολλές – πολλές προηγούμενες ζωές) και αμφότερες συγκλίνουν σε αυτό το σημείο για να ολοκληρώσουν τον κύκλο της θεραπείας. Οι συγκινησιακές διαταραχές μερικές φορές μπορεί να σας φανούν ανυπόφορες και φόβος, άγχος και ανασφάλειες μπορεί να επικρατήσουν. Όταν θα συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς συμβαίνει , βρείτε μια στιγμή ηρεμίας και ξανακαθορίστε τις προτεραιότητές σας. Συνειδητοποιήστε πως βρίσκεστε εδώ για ένα συγκεκριμένο σκοπό και εμπιστευτείτε τα «προβλήματά « σας στο Πνεύμα, δίνοντας προσοχή στο ευρύ σχέδιο. Αυτή η παράδοση θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα μπλοκαρίσματά σας πιο γρήγορα.

 

Κλείνοντας , μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με άλλους. Πλησιάστε όποιον περνά δύσκολες στιγμές και βοηθήστε τον να κατανοήσει τι συμβαίνει. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε όλοι δάχτυλα (μέλη) του σώματος του Θεού. Και σαν τέτοιοι πρέπει να ενωθούμε για το καλό όλου του σώματος.
Μπορείτε να το κάνετε, έχουμε ανάγκη από όλους σας!