ΧΡΥΣΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΕΡΚΑΜΠΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ-ΕΠΤΑΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ CHRISTINE CORE

Αυτό το σεμινάριο παρουσιάζεται από την Κριστίν Κορ και τον Κέβιν από Πνεύμα.(Ο Κέβιν άφησε αυτήν την ενσάρκωση τον Ιούνιο του 2009). Έχουμε εργασθεί προσωπικά με το Διαλογισμό Μέρκαμπα, για περισσότερο από 15 χρόνια. Το 2004 μετακομίσαμε στο Λούξορ της Αιγύπτου για να ζήσουμε μέσω των ναών, όπου η αρχαία σοφία έχει ακόμα κρατηθεί.

 

Το Λουλούδι της Ζωής στο Ναό του Άβυδου Άνω Αίγυπτος

 

7 μαγικές ημέρες

 

7 επίπεδα Συνειδητότητας

 

7 Ιερές Γεωμετρίες

 

7 Ενεργοποιήσεις

 

7 Τσάκρας

 

 

Μέσα από την προσωπική μας μελέτη αυτής της πολύ ιερής πρακτικής, τώρα την λαμβάνουμε από τη βασική κατανόηση της δεκαετίας του ´90 προς το επόμενο επίπεδο, για τη συνειδητότητα της Νέας Εποχής.

 

Προσοχή όλα τα «Όντα» που είναι αφιερωμένα στο να αλλάξουν και μέσα στον εαυτό τους και να αλλάξουν για τον Πλανήτη.

 

Γιατί να μάθετε το Μέρκαμπα;

 

Ολική προσωπική δύναμη, επιταχυνθείσα ανάπτυξη και βαθύς καθαρισμός. Υπάρχουν δύο τρόποι να βαδίσουμε το μονοπάτι της προσωπικής ανάπτυξης και φώτισης. Ο ένας είναι να κάνουμε πρόοδο βήμα-βήμα, ο άλλος είναι να αναπηδήσουμε σαν το βάτραχο, σε ένα υψηλότερο επίπεδο συνειδητότητας, μετά να κοιτάξουμε πίσω, σαν ένας δάσκαλος συνειδητότητας και παρατηρητής και χαριτωμένα, μέσα από Αγάπη, να αποφασίσουμε απλά να απελευθερώσουμε.

 

 

Η Συνειδητότητα είναι σχηματοποιημένη στην ιερή γεωμετρία. Γνώρισε το ιερό σχήμα και μπορείς να επικαλεστείς εκείνο το επίπεδο συνειδητότητας. Είναι τόσο απλό. Η Ιερή Γεωμετρία είναι Θεϊκός Σχεδιασμός, είναι η Θεϊκή Σφραγίδα από το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός.

Αυτό το video είναι μία ενορατικότητα στο νέο επίπεδο δράσης, το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται σε αυτό το σεμινάριο:

http://www.youtube.com/watch?v=svkP0SERi6c.

 

Το σεμινάριο Η Χρυσή Καρδιά Μέρκαμπα της Δημιουργίας, διδάσκεται σε 2 μέρη. στο πρώτο θα μάθετε τη Βασική Πρακτική, την οποία θα μπορείτε να διδάσκετε, αφού ολοκληρώσετε τα μαθήματα των 7 πλήρων ημερών. Στο Βασικό Επίπεδο, αυτή η πρακτική είναι ακόμα πιο προχωρημένη από τους περισσότερους διαλογισμούς Μέρκαμπα που έχετε διδαχθεί.

 

Στο Βασικό Επίπεδο θα ενεργοποιήσετε 5 Μέρκαμπα: ένα για το Φυσικό Σώμα, ένα για το Συναισθηματικό Σώμα, ένα για το Νοητικό Σώμα, ένα για το Βουδικό Σώμα (Κέντρο Καρδιάς) κι ένα για το Ατομικό Σώμα (Κέντρο Λαιμού).

Σε αυτό το σεμινάριο θα εξηγήσουμε πλήρως την Ιστορία της Δημιουργίας, πως σχετίζεται αυτή με την Ιερή Γεωμετρία και λόγω αυτού γιατί η Χρυσή Καρδιά Μέρκαμπα της Δημιουργίας είναι τόσο δυναμική.

 

Η Αναλογία της Χρυσής Τομής θα εξηγηθεί, αλλά ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ. Δεν υπάρχουν περίπλοκα μαθηματικά ή γεωμετρία να ταξινομήσετε. Θα ασχοληθούμε μόνο με την αναλογία και με το θέμα της Χρυσής Τομής. Θα δούμε πως η Χρυσή Τομή βρίσκεται σε κάθε μέρος του κόσμου μας, από εκείνο της δομής της μουσικής, ως τις διαστάσεις του Ανθρωπίνου σώματος.

Είστε Θεϊκά σχεδιασμένοι, είστε οι Θεοί.

 

 

Θα δοθεί μία βασική εξήγηση του Λουλουδιού της Ζωής και πως αυτό συμπεριλαμβάνει όλη την Ιερή Γεωμετρία, αντιπρόσωπο των λεπτοφυών σωμάτων μας. Θα συζητηθούν οι Σπείρες και θα σας δείξουμε πως οι ιερές τοποθεσίες πάνω στον κόσμο, συνδέονται με τη Σπείρα της Χρυσής Τομής η οποία προέρχεται από την Αίγυπτο.

Μέρος της πρακτικής της Χρυσής Καρδιάς Μέρκαμπα της Δημιουργίας, είναι να καθαρίσει όλα τα τσάκρας ή ενεργειακά κέντρα μέσα στο σώμα μας, καθώς ενεργοποιούμε το Μέρκαμπα.

 

Σαν μέρος αυτού του σεμιναρίου, ζητήσαμε από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, να κόψει όλους τους δεσμούς με ανθρώπους, τόπους ή γεγονότα που δεν έχουν καμία σχέση με τη ζωή μας τώρα. Αυτό συμπεριλαμβάνει έναν πλήρη καθαρισμό DNA από όλα τα προγονικά θέματα.

 

Αυτοί οι καθαρισμοί δίνονται σε CD σαν μέρος αυτού του σεμιναρίου.

 

 

 

Μία ολοκληρωμένη επεξήγηση της πρακτικής της Χρυσής Καρδιάς του Μέρκαμπα της Δημιουργίας, δίνεται με τουλάχιστον 3 καθοδηγούμενους διαλογισμούς. Από τη στιγμή που θα ενεργοποιηθεί η Βασική Πρακτική, θα επιτρέψει στον πρακτικό να έλθει σε επαφή με τη συνειδητότητα της 6ης διάστασης. Ξανά, αυτή η πρακτική δίνεται σε μία λεπτομερή μορφή στο CD και στο εγχειρίδιο που θα λάβετε.

 

Το σεμινάριο θα συμπεριλαμβάνει:

· Πηγαίνοντας μέσα από μία εμπειρία της ταυτόχρονης ύπαρξης σε δύο τοποθεσίες, πηγαίνοντας μέσα από έναν συντονισμό στο Άλφα και Ωμέγα Τάγμα του Μελχίσεδεκ στη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζα.

· Αποκοπή του Κάρμα, μέσα από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, να καθαρίσει το κάρμα από το παρελθόν και να καθαρίσει τον αρνητικό προγραμματισμό του DNA.
Ένας νέος διαλογισμός, ο οποίος δόθηκε στον Κέβιν μέσω channeling τον Φεβρουάριο του 2009 στο Λούξορ.

· Καθαρισμός των 60 Τσάκρας για να Διευκολυνθεί η Επέκταση της Συνειδητότητας.

· Ενεργοποίηση του φωτεινού μας σώματος Μέρκαμπα στη Γαλαξιακή Ταχύτητα.

· Ενεργοποίηση των 5 Πρανικών Ενεργειακών Κέντρων για Επέκταση της Συνειδητότητας.

· Ενεργοποίηση των 15 πνευματικών ενεργειακών πεδίων στα 5 Μέρκαμπα, για να επιτραπεί μία επέκταση της Συνειδητότητας, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Αυτό θα ενδυναμώσει οποιαδήποτε παρούσα θεραπεία ή διαλογιστική πρακτική.

· Μέσα από αυτό το σεμινάριο, θα σας διδάξουμε μία πρακτική για ενεργοποίηση του αιθερικού σας σώματος με ενέργεια πρανική/κουνταλίνη, για να είμαστε σε καλή υγεία.

 

Θα ενεργοποιήσουμε επίσης, μία τεράστια ομάδα Μέρκαμπα, σαν μέρος της προσφοράς μας στην υπηρεσία της ανθρωπότητας. Αυτό φέρνει θεραπευτική ενέργεια για την Ανθρωπότητα, τα Ζωικά, Φυτικά και Ορυκτά Βασίλεια καθώς επίσης και τα Ντεβικά και Στοιχειακά Βασίλεια.

 

Σε αυτόν τον διαλογισμό ενεργούμε σαν κανάλια, καθόσον η Πνευματική Ιεραρχία φέρνει την υψηλότερη ενέργεια που είναι διαθέσιμη για τον Πλανήτη αυτή τη στιγμή. Η Χάρις η οποία προσδίδεται με αυτήν την υπηρεσία είναι πολύ βαθιά.Το Μάϊο του 2010 μία ομάδα στο Νατάλ, έφερε μία παγκόσμια θεραπεία από το Ashto Command μέσα από την Τελετή Έναρξης του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου. Η Προχωρημένη Πρακτική είναι ένας ακραία δυναμικός διαλογισμός.

 

Σε αυτό το επίπεδο η έμφαση είναι στον πρακτικό, να αναλάβει απόλυτα την Πνευματική Υπευθυνότητα και Δύναμη. Η Χρυσή Καρδιά Μέρκαμπα της Δημιουργίας δεν είναι μία στατική πρακτική. Χρειάζεται ένας πλήρης χρόνος για να ενσωματωθούν οι ενέργειες με τις οποίες ήρθατε σε επαφή με το Προχωρημένο Επίπεδο και κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου θα βιώσετε πολλά υπέροχα πράγματα και καταστάσεις. Η Ανάληψη της Γης συμβαίνει ΤΩΡΑ και διαδραματίζεται μέσα από το Μέρκαμπα Οχήματος του Φωτός. Αυτή η πρακτική θα σας επιτρέψει να συμμετάσχετε σε αυτήν την γέννηση, γιατί είναι έτσι, σαν Πλήρης Αναληφθείς Διδάσκαλος που πραγματικά είστε.

 

* Σε αυτό το επίπεδο ενεργοποιούμε όλα τα 7 φωτεινά σώματα Μέρκαμπα. Αυτό επιτρέπει στον πρακτικό, να έλθει σε επαφή με τη συνειδητότητα της 9ης διάστασης.

 

* Μία πιο λεπτομερής επεξήγηση των 3 πρώτων Πρωτευουσών Κινήσεων της Δημιουργίας θα δοθεί, με μία εισαγωγή στην 4η , η οποία είναι το κλειδί στο πλέγμα των ενσαρκώσεων και στη θεραπεία των προηγούμενων ζωών.

 

* Θα εισαχθείτε στην Αιγυπτιακή Σχολή Μυστηρίων της Δημιουργίας, η οποία χρησιμοποιεί το Δωδεκασυστημικό μοντέλο της Δημιουργίας, με πιο λεπτομερή εξήγηση της γενεάς της Ιερής Γεωμετρίας.

 

· Πάλι θα σας εισάγουμε στο πρόγραμμα του διαλογισμού αυτοκάθαρσης, κάτω από την καθοδήγηση του Αρχαγγέλου Αριέλ και του Συμβουλιου του Άιν Σοφ (Αιώνιο Φως). Μετά από λίγο καιρό πρακτικής πάνω σε αυτό το θεραπευτικό κι εξαγνιστικό πρόγραμμα, θα μπορεί να εφαρμοσθεί οπουδήποτε, σε λίγο χρονικό διάστημα, για να καθαρίσετε τον εαυτό σας και το περιβάλλον σας από οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια.

 

 

· Θα σας δοθεί μία πλήρης και λεπτομερής επεξήγηση της πρακτικής της Χρυσής Καρδιάς Μέρκαμπα της Δημιουργίας. Αυτή η επεξήγηση κι ένας πλήρης καθοδηγούμενος διαλογισμός σας παρέχεται στο CD που συνοδεύει το σεμινάριο.

 

· Σε αυτό το επίπεδο δεσμεύεστε συνειδητά να γίνετε ένας Υπηρέτης του Κόσμου. Είναι ο ίδιος ρόλος που έπαιξε ο Χριστός δύο χιλιάδες χρόνια πριν. Θα εργάζεστε και θα συνδέεστε συνειδητά με τη Λαίδη Γαία, την Πλανητική Οντότητα και τον Ήλιο, το Λόγο του Ηλιακού μας Συστήματος.

 

· Μία πλήρης επεξήγηση θα δοθεί της Ενεργοποίησης του Φωτισμένου Σώματος, που διεξάγεται προς τον Έκτο Συντονισμό της συνειδητότητας. Θα σας εξηγήσουμε πως τα τέσσερα σώματα που μας περιβάλλουν, το φυσικό, το συναισθηματικό, το νοητικό και το πνευματικό, ανταποκρίνονται καθώς ενεργοποιείται διαδοχικά το Φωτεινό Σώμα. Αυτή είναι μία διαδικασία μετάλλαξης, στην οποία βρίσκεται η ανθρώπινη φυλή αυτή τη στιγμή και θα σας δείξουμε τις αλλαγές που συμβαίνουν στο DNA/RNA μας, όπως επίσης και στην κυτταρική μας δομή. Αυτό επίσης εξηγεί το Σύνδρομο της Μυαλγικής Εγκεφαλοπάθειας ή της Χρόνιας Κούρασης.

 

 

· Θα προχωρήσουμε σε μία σειρά ενεργοποιήσεων του Φωτεινού μας Σώματος, οι οποίες θα μετουσιώσουν την πραγματικότητά σας, επιτρέποντάς σας να επικοινωνείτε με τον Ανώτερο Εαυτό σας και Πνεύμα, με έναν αληθινά μαγικό τρόπο.

 

· Θα κάνουμε έναν δυναμικό διαλογισμό, ο οποίος συντονίσει κάθε μαθητή στις Πλανητικές και Κοσμικές Ακτίνες του Θεού και των Διδασκάλων του Φωτός που κυβερνούν αυτές τις Ακτίνες.

 

· Ενεργοποίηση μίας τεράστιας ομάδας Μέρκαμπα, σαν μέρος της υπηρεσίας διάστασης του Μέρκαμπα. Αυτό φέρνει θεραπευτική ενέργεια για την Ανθρωπότητα, το Ζωικό, Φυτικό και Ορυκτό Βασίλειο και στα Ντεβικά και Στοιχειακά Βασίλεια. Σε αυτόν τον διαλογισμό γινόμαστε κανάλια καθόσον η Πνευματική Ιεραρχία φέρει την ανώτατη ενέργεια που είναι διαθέσιμη αυτήν την στιγμή για τον Πλανήτη. Η Χάρις η οποία είναι σε σύνδεση με αυτήν είναι βαθύτατη.

Οι μαθητές που θα ολοκληρώσουν αυτό το σεμινάριο πρόκειται να γίνουν πολύ δυνατοί δάσκαλοι με πλήρη αυτογνωσία, μετουσιώνοντας πλήρως τη ζωή τους και τη ζωή εκείνων που είναι γύρω τους.

 

Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΣΑΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΡΚΑΜΠΑ ΜΕ ΤΗΝ CHRISTINE ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΙΑΘΕΙΗΝ!

 

1. Online με credit card: www.magicmerkabahangel.com

2. Electronic transfer : επικοινωνήστε με την Κριστίν

 

 

 

Σχόλια από προηγούμενα σεμινάρια:

 

Τάρα (Λονδίνο)
Ουάου, η βάση όλων, είμαι παρασυρμένη. Ευχαριστώ τόσο πολύ. Η Κριστίν είναι αναμφισβήτητα μία θαυμάσια και υπέροχη δασκάλα. Είμαι τόσο ευγνώμων. Έκανα το Αγγελικό Ρέικι πέρυσι και πάντα αισθανόμουν ότι υπήρχε ένας μηχανισμός στήριξης που χρειαζόμουν γι αυτό. Και τον βρήκα στο Μέρκαμπα. Σας ευχαριστώ. Τώρα αισθάνομαι ότι οι πιθανότητες είναι ατελείωτες και η αυτοπεποίθησή μου έχει ανέβη από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο. Όλα συνάδουν μεταξύ τους. Αισθάνομαι τόσο ευλογημένη που μπόρεσα να το κάνω αυτό με την Κριστίν. Σε ευχαριστώ για τις γνώσεις σου.

 

Μαρία (Ελλάδα)
Πιστεύω ότι έχεις τον καλύτερο τρόπο να περιγράφεις τα απερίγραπτα.
Αισθάνομαι ότι το Μέρκαμπα είναι ένα εισιτήριο. Ένα εισιτήριο για να γνωρίσω και να καταλάβω τον εσώτερο εαυτό μου, τον κόσμο μου κι όλο το Σύμπαν.
Σε ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά που κρατάς τη Φλόγα της Γνώσης και Σοφίας να καίει για μας μέσα από τους αιώνες. Ελπίζω πραγματικά να γίνω μία άξια συνεχιστής της γνώσης αυτής. Η δόνηση που μετέφερε αυτή η γνώση ήταν απόλυτα η δόνηση της αγάπης χωρίς όρους κι έδωσε όλες τις απαντήσεις. Ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά.

 

Άντριου (Νότια Αφρική)
Το σεμινάριο ήταν τέλειο. Δεν είναι απόλυτο ούτε πλήρες, είναι τέλειο. Το σεμινάριο μου υπενθύμισε τόσα πολλά που τώρα είναι πασιφανή. Οι διαλογισμοί είναι ωραίοι, δυναμικοί και στο πνεύμα. Με ό,τι κι αν αυτό σημαίνει. Αλλά όπως κι αν έχει έτσι είναι. Υπάρχει μία αίσθηση από αυτό το σεμινάριο, του να είσαι το γρήγορο όχημα στο μέρος του ΕΙΝΑΙ κι αυτό είναι όλο. Αυτό το σεμινάριο είναι μία πρόσκληση, ένα άνοιγμα το οποίο είναι πάντα εκεί, αλλά τώρα είναι αληθινό.
Με μεγάλη ειλικρίνεια κι ευγνωμοσύνη σας ευχαριστώ Κέβιν και Κριστίν. Σας προσκαλώ ξανά τη Νότια Αφρική για να φέρετε τη συνειδητότητα του φωτός. Με πολύ αγάπη Άντριου.

 

Παμ (Ηνωμένο Βασίλειο)
Ήλθα στο σεμινάριο χωρίς να είμαι σίγουρη τι να περιμένω, ακριβώς πόσο πολύ διαφορετικά μπορούσε να ήταν από τη Βασική Πρακτική, αλλά την ίδια στιγμή γνωρίζοντας ότι αυτό ήταν που χρειαζόμουν και ότι ήταν αυτό το οποίο έλειπε από τη Βασική.
Η εμπειρία μου από το σεμινάριο ήταν ότι με βοήθησε να καταλάβω σε ένα βαθύτερο επίπεδο τη Βασική Πρακτική και να την συσχετίσω περισσότερο με την καθημερινή μου ζωή. Κριστίν, έχεις τέτοιο δώρο κι έναν αγαπημένο τρόπο διδασκαλίας των πιο εσωτερικών θεμάτων, που το κάνεις με τέτοιο τρόπο να συνδέεις όλα αυτά πολύ απλά κι όχι περίπλοκα κι αόριστα, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό.
Όταν κάναμε την Προχωρημένη Πρακτική, γνώριζα αμέσως ότι αυτό ήταν τεράστιο κι ότι υπάρχει ένα επίπεδο υπευθυνότητας που τη συνοδεύει, για το οποίο έχω μεγάλο σεβασμό. Όλα φαινόντουσαν τόσο φυσικά κι όλα μου φάνηκαν πολύ οικεία, όπως ακριβώς ήταν να γίνουν- αυτό ήταν που έλειπε. Σε ευχαριστώ. Αισθάνομαι ότι το Αγγελικό Ρέικι με βοήθησε να καταλάβω αρκετές από τις αρχές που εμπερικλείει το Μέρκαμπα και με γείωσε αρκετά, προετοιμάζοντάς με ενεργειακά.

 

Πατρίτσια (Σεντόνα, Αριζόνα Αμερική)
Αυτό που φέρνει είναι ένα ατελείωτο δώρο. Σε ευχαριστώ για την χωρίς εγωισμό συνεισφορά σε όλη την εξέλιξη της ανθρωπότητας κι όλης της ζωής. Με μεγάλη εκτίμηση κι ευγνωμοσύνη.