Όλοι μας αποτελούμαστε από ένα σώμα φυσικό, ένα νοητικό και ένα συναισθηματικό, καθένα από τα οποία έχει το σχήμα ενός τετράεδρου. Πρόκειται για τρία ενεργειακά πεδία ολόιδια και το ένα πάνω στο άλλο, Η μοναδική διαφορά που υπάρχει   μεταξύ τους είναι , πως εκείνο που συνδέεται με το φυσικό σώμα δεν περιστρέφεται, είναι σταθερό.
Το ΜΕΡΚΑΜΠΑ  δημιουργήθηκε από την αντίστροφη περιστροφή των ενεργειακών πεδίων ( τα άστρα τετράεδρον). Το Νοητικό Αστέρι Τετράεδρον είναι ηλεκτρικής φύσεως και αρσενικό και περιστρέφεται προς τα αριστερά. Το Συναισθηματικό Αστέρι Τετράεδρο είναι μαγνητικής φύσεως και θηλυκό, και στρέφεται προς τα δεξιά.
Η σύνδεση – ένωση που περιλαμβάνει το Πνεύμα , την Καρδιά και το Φυσικό σώμα , σύμφωνα με μια ιδιαίτερη γεωμετρία, και μια συγκεκριμένη ταχύτητα, δημιουργεί το Μέρκαμπα.


 

ΑΣΤΕΡΙ ΤΕΤΡΑΕΔΡΟ

Το Αστέρι Τετράεδρο σχηματίζεται από δυο τετράεδρα που διασταυρώνονται εις τρόπον τέτοιο που σχηματίζουν ένα είδος άστρο του Δαβίδ , τρισδιάστατο. Τα δύο διασταυρωνόμενα  τετράεδρα  παρουσιάζουν τις δύο ενέργειες , την αρσενική και την θηλυκή σε πλήρη ισορροπία. Υπάρχει ένα τετράεδρο γύρω από κάθε πράγμα, όχι μόνο στα σώματά μας.
Η λέξη ΜΕΡ –ΚΑ-ΜΠΑ αποτελείται από τρεις λέξεις.
“ΜΕΡ” ,  περιστροφή των πεδίων του φωτός.
“ΚΑ” ,το πνεύμα.
“BA”, το σώμα
Επομένως το ΜΕΡΚΑΜΠΑ σημαίνει – δείχνει το περιστρεφόμενο πεδίο φωτός που περιλαμβάνει το σώμα και το πνεύμα και είναι σε τελική ανάλυση ένα όχημα του χώρου και του χρόνου . Είναι η εικόνα δια μέσω της οποίας δημιουργούνται όλα τα πράγματα , μια σειρά από γεωμετρικά σχήματα που περιβάλουν τα σώματά μας. Η εικόνα – σχήμα ξεκινάει από την βάση της σπονδυλικής στήλης , είναι μικρό τόσο –  όσο τα 8 πρωταρχικά κύτταρα από τα οποία σχηματίζεται και δημιουργείτε το φυσικό μας σώμα και έχει μια διάμετρο 16 μέτρων. Το πρώτο σχήμα είναι ένα αστέρι τετράεδρο, μετά ένας κύβος, μετά μια σφαίρα και τέλος μια πυραμίδα διασταυρωμένη.

Από την στιγμή που θα μάθετε να ενεργοποιείται τα φωτινά πεδία περιστροφής , θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας ΜΕΡ-ΚΑ-ΜΠΑ για να ταξιδέψετε στο σύμπαν. Το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων δεν γνωρίζουν ή δεν έχουν ενεργοποιήσει το ΜΕΡ-ΚΑ-ΜΠΑ. Ο Drunvalo , μας λέει πως μονάχα 2000 άτομα , πάνω στον πλανήτη, έχουν ενεργοποιημένο το ΜΕΡ-ΚΑ-ΜΠΑ και περίπου 8000 Αναλυφθέντες Δάσκαλοι, οι οποίοι βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο συνείδησης. Πολλοί Δάσκαλοι ήρθαν για να διδάξουν πώς να ενεργοποιήσουμε τα πεδία περιστροφής, δημιουργώντας έτσι το δικό μας ΜΕΡ-ΚΑ-ΜΠΑ.

Παράδειγμα για το πώς τα ενεργειακά πεδία του τετραεδρικού αστεριού περιστρέφονται για να ενεργοποιήσουν το ΜΕΡ-ΚΑ-ΜΠΑ.

Εικόνα ενός ΜΕΡ-ΚΑ-ΜΠΑ ενεργοποιημένου
Αυτή η εικόνα μας φέρνει στον νου την κλασσική μορφή ενός ΑΤΙΑ – ιπταμένου αντικειμένου αγνώστης ταυτότητας. Πράγματι η τεχνολογία των ιπταμένων δίσκων βασίζεται στην ίδια αρχή της αντίθετης περιστροφής των ενεργειακών πεδίων. Είναι αλήθεια επίσης πως μερικές θεάσεις UFO δεν ανταποκρίνονατι σε πραγματικούς ιπτάμενους δίσκους αλλά σε ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΕΞΩΔΙΑΣΤΑΣΙΑΚΕΣ.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ :  ΧΡΥΣΗ ΚΑΡΔΙΑ MER-KA-BA ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Αυτό το σεμινάριο είναι ανοικτό σε οποιονδήποτε θέλει να μάθει αυτή τη βαθιά προσωπική διαλογιστική πρακτική και να γνωρίσει την αρχαία σοφία.
Η συνειδητότητα είναι σχηματοποιημένη στην ιερή γεωμετρία. Γνωρίζοντας το ιερό σχήμα, μπορείς να επικαλεστείς εκείνο το επίπεδο συνειδητότητας. Είναι τόσο απλό. Η Ιερή Γεωμετρία είναι Θεϊκός Σχεδιασμός, είναι η Θεϊκή Σφραγίδα από το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός.
Σε αυτό το σεμινάριο θα εξηγήσουμε πλήρως την ιστορία της Δημιουργίας, πως σχετίζεται αυτή με την Ιερή Γεωμετρία και λόγω αυτού γιατί η Χρυσή Καρδιά Μέρ-Κα-Μπα της Δημιουργίας είναι τόσο δυναμική.

 

 

  Θα δοθεί μία εξήγηση του Άνθους της Ζωής και πως αυτό συμπεριλαμβάνει όλη την Ιερή Γεωμετρία, αντιπρόσωπο των λεπτοφυών σωμάτων μας. Θα εισαχθείτε στην Αιγυπτιακή Σχολή Μυστηρίων της Δημιουργίας, η οποία χρησιμοποιεί το Δωδεκασυστημικό μοντέλο της Δημιουργίας, με πιο λεπτομερή εξήγηση της γενεάς της Ιερής Γεωμετρίας.

  Μέρος της πρακτικής της Χρυσής Καρδιάς Μερ-Κα-Μπα της Δημιουργίας, είναι να καθαρίσει όλα τα τσάκρας ή ενεργειακά κέντρα μέσα στο σώμα μας, καθώς ενεργοποιούμε το Μέρ-Κα-Μπα.

  Επίσης θα ενεργοποιήσουμε μία τεράστια ομάδα Μέρ-Κα-Μπα, σαν μέρος της προσφοράς μας στην υπηρεσία της ανθρωπότητας. Αυτό φέρνει θεραπευτική ενέργεια για την ανθρωπότητα, τα ζωικά βασίλεια τα φυτικά και Ορυκτά βασίλεια καθώς επίσης τα Ντεβικά και Στοιχειακά βασίλεια.

  Σε αυτόν το διαλογισμό ενεργούμε σαν κανάλια, καθόσον η Πνευματική Ιεραρχία φέρνει την υψηλότερη ενέργεια που είναι διαθέσιμη για τον πλανήτη μας αυτή τη στιγμή.

  Στο σεμινάριο συμπεριλαμβάνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης και πιστοποιητικό δασκάλου στη Βασική Πρακτική.

  Θα πάρουν εγχειρίδιο της Βασικής και Προχωρημένης πρακτικής Μερ-Κα-Μπα.

  Ημέρες διδασκαλίας:  5

  Ώρες:  10.00-14.00