Προσεχείς Εκδηλώσεις

Προηγούμενες Εκδηλώσεις

 

 

Ο Αρχαγγελικός Οδηγός για την Ανάληψη, 55 Βήματα προς το Φως είναι το νέο βιβλίο της αγαπημένης μου Diana Cooper κυκλοφορεί μόνο στα αγγλικά και στο εξωτερικό.

Επειδή την αγαπώ και την θεωρώ πολύ φωτισμένη οντότητα, η οποία μας δίνει πολύ μοναδικές πληροφορίες για εκείνα που δεν γνωρίζουμε, αλλά είναι πολύτιμα σαν πληροφορίες αλλά και σαν συνδέσεις για να κάνουμε, το μετέφρασα και το θεωρώ μεγάλο δώρο προς την ανθρωπότητα αυτή την στιγμή.

Η ίδια λέει στο βιβλίο της “Ο Αρχάγγελος Μέτατρον, ο οποίος δονείται σύμφωνα με τον αριθμό 55, μας ζήτησε να σας παρουσιάσουμε τα 55 Βήματα προς την Ανάληψη, έτσι ώστε να μπορέσετε να ανεβάσετε την συχνότητά σας πολύ γρήγορα και με την σειρά σας να βοηθήσετε κι άλλους να αναληφθούν. Αυτός είναι που φωτίζει το βιβλίο. Το να φωτίζει σημαίνει να επιβλέπει, όπως ακριβώς θα μπορούσε να κάνει ένας διευθυντής.

Έτσι ο Μέτατρον θα είναι μαζί σας καθώς εργάζεσθε με την καθοδήγηση”.

Πληροφορίες που μας ανοίγουν σε νέες συνειδητότητες, οραματισμοί και διαλογισμοί συγκεκριμένοι ώστε να συνδεθούμε και να βιώσουμε εκείνες τις εμπειρίες που θα μας κάνουν να κατανοήσουμε τις αλήθειες πέρα από το πέπλο του διαχωρισμού !!!

Όλα τα κεφάλαια του βιβλίου θα γίνουν σαν εργασία στην Ομάδα του Ιαθείην από τον Νοέμβριο.

Οι συναντήσεις της Ομάδας του Ιαθείην θα γίνονται κάθε τελευταία Κυριακή του μήνα.

Η επόμενη συνάντηση είναι την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 17.00-21.00

 

Με το καλό να βρεθούμε

Αθηνά Σαλωνίδου

Namaste

Το επίπεδο του 3ου Βαθμού Usui Reiki μέσα από το οποίο ο μαθητής μπαίνει στην διαδικασία να γίνει ο κυρίαρχος (master) του εαυτού του.
Σε αυτόν τον βαθμό δίνονται 3 νέα σύμβολα ένα εκ των οποίων είναι το Usui Master σύμβολο.
Η σχολή που ακολουθείται προέρχεται από τον δάσκαλο William Lee Rand η οποία εκπροσωπεί το Θιβετανικό Ρέικι γι αυτό και περιλαμβάνει το Θιβετανικό Master σύμβολο που καθιστά την μύηση πολύ ισχυρή.
Σε αυτό το εργαστήριο δίνονται σημαντικοί διαλογισμοί καθώς επίσης και δύο πολύ προχωρημένες τεχνικές Ισορροπίας-Θεραπείας
Επίσης δίνεται για κάθε μαθητή η γραμμή καταγωγής (lineage) του δασκάλου από την οποία προέρχεται το σύστημα που διδάσκεται.
To πιστοποιητικό που δίνεται είναι του Πανελληνίου Συλλόγου Ρέικι.
Με την Αθηνά Σαλωνίδου Usui /Karuna/Angelic Reiki Master Teacher