Προσεχείς Εκδηλώσεις

Προηγούμενες Εκδηλώσεις

ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΪΚΙ 1ος και 2ος ΒΑΘΜΟΣ

12/13/14 Μαΐου 2020 Ώρες εργαστηρίου 10.30-17.30

Η ιστορία του Αγγελικού Ρέικι. Λίγα λόγια για τον Κέβιν και την Κριστίν, πότε και πως τους δόθηκε το σύστημα.
Μία κατανόηση της διαδικασίας του καθαρισμού και της αφιέρωσης του χώρου της θεραπείας. Το κλείσιμο του χώρου μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας.
Ένας ορισμός για τους Αγγέλους, μέσω της κατανόησης αυτών σαν Θεϊκά Αρχέτυπα σε αυτό το δημιουργημένο Σύμπαν.
Καθαρισμός και συντονισμός στο Αγγελικό Ρέικι 1
Καθαρισμός και συντονισμός στο Αγγελικό Ρέικι 2
Ενεργοποίηση των συμβόλων από τον Άρχοντα Μελχίσεδεκ στη δική τους γαλαξιακή δόνηση.
Απελευθέρωση οντοτήτων εάν χρειάζεται.
Ο Αγγελικός Συντονισμός από τους 30 Αρχαγγέλους των Ισχυρών Σαρίμ συμπεριλαμβανομένου του συντονισμού του Μάστερ Κρυστάλλου.
Ενεργοποίηση από τον Αρχάγγελο Μέτατρον των συμβόλων του Ρέικι, στην Αγγελική δόνηση.
Εισαγωγή στους νόμους και στους κανόνες θεραπείας όπως δόθηκαν από τον Djwhal Khul στην Αλίκη Μπέιλυ, στο βιβλίο «Εσωτέρα Θεραπευτική».
Τέσσερεις θεραπευτικές μέθοδοι και ανταλλαγές θεραπείας.
Επεξηγήσεις για τη θεραπεία από απόσταση και αυτοθεραπεία.
Αγγελικό Ρέικι για εγκυμοσύνη και μωρά και η υποστήριξη των παιδιών ίντιγκο.
Επεξήγηση πώς να δημιουργούμε έναν ιερό χώρο και η τοποθέτηση σε αυτόν κρυστάλλων, καρτών, κεριών, χρωμάτων, ήχων και ιερών αρωμάτων
Επεξήγηση του πώς να συντονίζουμε κρυστάλλους και ιάματα στο Αγγελικό Ρέικι και πόσο σημαντικό είναι αυτό.
Προσφορά του εγχειριδίου 1ου και 2ου Βαθμού, σε κάθε μαθητή, καθώς επίσης και master κρυστάλλου. Τα πιο τέλεια σύμβολα και ενέργειες δίνονται, φέρονται και καθοδηγούνται από το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός (όχι από τον θεραπευτή).
Με την Αθηνά Σαλωνίδου Δασκάλα Usui Reiki, Angelic Reiki, Karuna Reiki, Shamballa Reiki, Aura -Soma σύμβουλος, SRT σύμβουλος.
Ιαθείην Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών νόμιμος εκπρόσωπος Αγγελικού Ρέικι στην Ελλάδα

Το Ρέικι είναι Δρόμος. Είναι ο Δρόμος που σε οδηγεί στην αυτογνωσία, στην ανακάλυψη του βαθύτερου εαυτού, στη συνειδητοποίηση του ποιος πραγματικά είσαι και πως λειτουργείς και όχι μόνο.
Πετυχαίνει θεραπεία στο σωματικό επίπεδο, αλλά παράλληλα θεραπεύει στο επίπεδο της αιτίας, που τις περισσότερες φορές είναι το αόρατο και το πιο άγνωστο.
Είναι η ροή ενέργειας που εισέρχεται από το ενεργειακό Κέντρο της Κεφαλής και διαπερνώντας όλα τα ενεργειακά κέντρα βγαίνει από τις παλάμες μας, από τα πέλματα των ποδιών μας αλλά και από τα μάτια μας.
Ο καθαρισμός και η εξισορρόπηση που πετυχαίνει γίνονται άμεσα αντιληπτά. Οι δονήσεις των ενεργειακών σωμάτων και του φυσικού σώματος πέφτουν στο φυσιολογικό και αυτό επιτρέπει την αντικατάσταση των ασθενειών σε υγεία.
Το επίπεδο του 3ου Βαθμού Usui Reiki είναι εκείνο μέσα από το οποίο ο μαθητής μπαίνει στην διαδικασία να γίνει ο κυρίαρχος (master) του εαυτού του.
Σε αυτόν τον βαθμό δίνονται 3 νέα σύμβολα ένα εκ των οποίων είναι το Usui Master σύμβολο.
Η σχολή που ακολουθείται προέρχεται από τον δάσκαλο William Lee Rand η οποία εκπροσωπεί το Θιβετανικό Ρέικι γι αυτό και περιλαμβάνει το Θιβετανικό Master σύμβολο που καθιστά την μύηση πολύ ισχυρή.
Σε αυτό το εργαστήριο δίνονται σημαντικοί διαλογισμοί καθώς επίσης και δύο πολύ προχωρημένες τεχνικές Ισορροπίας-Θεραπείας
Επίσης δίνεται για κάθε μαθητή η γραμμή καταγωγής (lineage) του δασκάλου από την οποία προέρχεται το σύστημα που διδάσκεται.
Με την Αθηνά Σαλωνίδου Usui /Karuna/Angelic Reiki Master Teacher

Δείτε λιγότερα

12 Σεπτεμβρίου 10.30-16.00

Ιαθείην Εναλλακτικός Πολυχώρος

Αγγελικό Ρέικι 3 & 4 Μάστερ
Ο σκοπός αυτού του εργαστηρίου είναι να σας μυήσει στην Μάστερ ενέργεια αυτού του συστήματος. Αυτό θα συμβεί με τον πιο τέλειο για εσάς τρόπο. Ο Κέβιν και εγώ προτείνουμε απλά να είστε ανοιχτοί σε ό,τι μπορεί να αποκαλυφθεί.
Όπως πάντα στο Αγγελικό Ρέικι, παίρνουμε την καθοδήγηση μας από την Αρχαία Σοφία. O τίτλος Ρέικι Μάστερ έχει μερικές φορές παρεξηγηθεί. Το να λάβεις ένα συντονισμό στη Μάστερ ενέργεια είναι πρώτα απ‘ όλα μία προσωπική διαδικασία. Η ψυχή σας, σας οδήγησε σε ένα σημείο όπου μπορείτε να λάβετε αυτό το ενεργειακό εργαλείο έτσι ώστε να γίνεται Κύριοι του Εαυτού σας (mastership) αποδεχόμενοι ότι αυτή η εμφανής πραγματικότητα είναι δικό σας δημιούργημα. Ο κόσμος μας είναι μία τεράστια παιδική χαρά και αυτοί οι συντονισμοί δεν έχουν να κάνουν με το να είμαστε καλοί ή πνευματικά τέλειοι, μια κρίση που οι άνθρωποι κάνουν χωρίς πολλή σκέψη, αλλά έχουν να κάνουν με την αποδοχή και την αναγνώριση ότι ο κάθε ένας από εμάς είναι ο απόλυτος δημιουργός της ζωής του και αποδέχεται αυτήν την κυριαρχία του επί της πραγματικότητας του με την προσωπική ευθύνη και αυτοαφύπνιση που αυτό συνεπάγεται.
Αυτό το σεμινάριο μας δίνει την ευκαιρία να μην υιοθετήσουμε το ρόλο του θύματος και την αίσθηση ότι ζούμε τη ζωή μας σαν αποτέλεσμα κάποιας εξωτερικής επίδρασης.
Δεν είναι το σεμινάριο του δασκάλου. Είναι το επόμενο βήμα στο προσωπικό σας μονοπάτι.
Θα αφυπνίσει τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ Πνευματικά ταλέντα και θα χρησιμοποιήσετε αυτήν την ενέργεια με το δικό σας μοναδικό τρόπο. Μπορεί να παρατηρήσετε ότι συνάδελφοι και φίλοι θα ζητούν τη συμβουλή σας ενώ δεν το έκαναν πριν, μπορεί να ανακαλύψετε πως η εμπνευσμένη συγγραφή ή ποίηση αρχίζει να ρέει στη ζωή σας, μπορεί η ζωή σας να αρχίσει να ξεδιπλώνεται με διαφορετικό τρόπο ή τα μαθήματα που η ψυχή σας έχει επιλέξει για εσάς να έρχονται ενεργειακά και να έχετε πιο απαιτητικές προκλήσεις.
Υπάρχει μια λαθεμένη μοντέρνα αντίληψη ότι όταν κάποιος βαδίζει στο Πνευματικό μονοπάτι η ζωή είναι ομαλή, καλή, εύκολη και χαρούμενη. Θα ήταν πιο ακριβές να πούμε ότι το σημερινό Πνευματικό μονοπάτι είναι ευμετάβλητο, δυναμικό, τραχύ, γεμάτο προκλήσεις και μερικές φορές χαοτικό. Είναι δική μας επιλογή εάν θα περπατήσουμε αυτό το μονοπάτι με Χάρη, Αγάπη, Χαρά και Δύναμη.
Το Μονοπάτι του Μάστερ σπάνια είναι εύκολο αλλά είναι γεμάτο ΖΩΗ.
Το εργαστήρι αυτό είναι ένα δώρο για όποιον θέλει να συγχωνευτεί πιο βαθιά με το Αγγελικό Βασίλειο .

Ο Αρχάγγελος Μέτατρον πάντα έλεγε ότι το Αγγελικό Ρέικι ήταν η επούλωση της εποχής μας και σκοπός του είναι να υποστηρίξει όσους αναζητούν καθοδήγηση σχετικά με το δικό τους πνευματικό μονοπάτι .
Είμαστε όλοι στην πορεία προς την ένταξη και υλοποίηση της αλήθειας ότι είμαστε δημιουργικά όντα , ότι είμαστε κυρίαρχοι αυτής της πραγματικότητας . Το εργαστήριο παρέχει τα εργαλεία για τη συγχώνευση με την ενέργεια της Ψυχής και να εκπληρώσει το σκοπό του καθενός στη γη .
Οι βαθιοί και ριζικοί συντονισμοί και θεραπείες σε αυτό το εργαστήριο παρέχουν μια από τις πιο δυνατές εμπειρίες για όσους αναζητούν την αλλαγή .

Πολλοί άνθρωποι έχουν βιώσει το σκοπό της ζωής τους να ξεδιπλώνεται μετά τη λήψη αυτών των συντονισμών . Κάποιοι έχουν βρει ότι η σύνδεση με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ έχει ξυπνήσει μια βαθιά ικανότητα για καθαρισμό και θεραπεία αυτοί του πλανήτη , άλλοι έχουν γράψει εμπνευσμένη πεζογραφία και ποίηση , ενώ άλλοι έχουν διαπιστώσει ότι φίλοι και συνεργάτες του έχουν στραφεί σε αυτούς για βοήθεια και ότι αυτή η βοήθεια ήταν αγγελικά εμπνευσμένη. Όποιο και αν είναι το Ντάρμα σας, είναι μοναδικό για εσάς και θα ξυπνήσει και θα υποστηριχθεί.

Διδακτέα Ύλη
• Ο σκοπός και η διαδικασία του καθαρισμού, ανοίγματος και κλεισίματος του χώρου.
• Αναθεώρηση της Φύσης της Αγγελικής Ενέργειας και των Αρχαγγέλων.
• Γείωση και Διαλογισμός του Αισθαντικού Σώματος.
• Καθαρισμός και Συντονισμός στο Αγγελικό Ρέικι 3ου Βαθμού.
• Καθαρισμός, Απελευθέρωση Οντοτήτων και Συντονισμός στο Αγγελικό Ρέικι 4ου Βαθμού.
• Συντονισμός στις Αγγελικές Ακτίνες.
• Αρχαγγελικός Συντονισμός Μάστερ.
• Τρεις Θεραπευτικές Ανταλλαγές. Μία από το σεμινάριο του 1ου και 2ου Βαθμού, με τη Θεϊκή Παρουσία και τη Θεραπεία με τα Μάτια.
• Κατανόηση της Οικογένειας της Ψυχής όπως συναντάται στη θεραπεία με τη Θεϊκή Παρουσία.
• Ιστορία, Πληροφορίες και Συζήτηση πάνω στη χρήση της θεραπείας με τα Μάτια.
• Πληροφορίες και Συζήτηση για τον Οργανισμό του Αγγελικού Ρέικι στη χώρα μας.
Με την Αθηνά Σαλωνίδου Πιστοποιημένη Δασκάλα Αγγελικού Ρέικι