Προσεχείς Εκδηλώσεις

Προηγούμενες Εκδηλώσεις

ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΪΚΙ 1ος και 2ος ΒΑΘΜΟΣ

12/13/14 Μαΐου 2020 Ώρες εργαστηρίου 10.30-17.30

Η ιστορία του Αγγελικού Ρέικι. Λίγα λόγια για τον Κέβιν και την Κριστίν, πότε και πως τους δόθηκε το σύστημα.
Μία κατανόηση της διαδικασίας του καθαρισμού και της αφιέρωσης του χώρου της θεραπείας. Το κλείσιμο του χώρου μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας.
Ένας ορισμός για τους Αγγέλους, μέσω της κατανόησης αυτών σαν Θεϊκά Αρχέτυπα σε αυτό το δημιουργημένο Σύμπαν.
Καθαρισμός και συντονισμός στο Αγγελικό Ρέικι 1
Καθαρισμός και συντονισμός στο Αγγελικό Ρέικι 2
Ενεργοποίηση των συμβόλων από τον Άρχοντα Μελχίσεδεκ στη δική τους γαλαξιακή δόνηση.
Απελευθέρωση οντοτήτων εάν χρειάζεται.
Ο Αγγελικός Συντονισμός από τους 30 Αρχαγγέλους των Ισχυρών Σαρίμ συμπεριλαμβανομένου του συντονισμού του Μάστερ Κρυστάλλου.
Ενεργοποίηση από τον Αρχάγγελο Μέτατρον των συμβόλων του Ρέικι, στην Αγγελική δόνηση.
Εισαγωγή στους νόμους και στους κανόνες θεραπείας όπως δόθηκαν από τον Djwhal Khul στην Αλίκη Μπέιλυ, στο βιβλίο «Εσωτέρα Θεραπευτική».
Τέσσερεις θεραπευτικές μέθοδοι και ανταλλαγές θεραπείας.
Επεξηγήσεις για τη θεραπεία από απόσταση και αυτοθεραπεία.
Αγγελικό Ρέικι για εγκυμοσύνη και μωρά και η υποστήριξη των παιδιών ίντιγκο.
Επεξήγηση πώς να δημιουργούμε έναν ιερό χώρο και η τοποθέτηση σε αυτόν κρυστάλλων, καρτών, κεριών, χρωμάτων, ήχων και ιερών αρωμάτων
Επεξήγηση του πώς να συντονίζουμε κρυστάλλους και ιάματα στο Αγγελικό Ρέικι και πόσο σημαντικό είναι αυτό.
Προσφορά του εγχειριδίου 1ου και 2ου Βαθμού, σε κάθε μαθητή, καθώς επίσης και master κρυστάλλου. Τα πιο τέλεια σύμβολα και ενέργειες δίνονται, φέρονται και καθοδηγούνται από το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός (όχι από τον θεραπευτή).
Με την Αθηνά Σαλωνίδου Δασκάλα Usui Reiki, Angelic Reiki, Karuna Reiki, Shamballa Reiki, Aura -Soma σύμβουλος, SRT σύμβουλος.
Ιαθείην Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών νόμιμος εκπρόσωπος Αγγελικού Ρέικι στην Ελλάδα

Το Ρέικι είναι Δρόμος. Είναι ο Δρόμος που σε οδηγεί στην αυτογνωσία, στην ανακάλυψη του βαθύτερου εαυτού, στη συνειδητοποίηση του ποιος πραγματικά είσαι και πως λειτουργείς και όχι μόνο.
Πετυχαίνει θεραπεία στο σωματικό επίπεδο, αλλά παράλληλα θεραπεύει στο επίπεδο της αιτίας, που τις περισσότερες φορές είναι το αόρατο και το πιο άγνωστο.
Είναι η ροή ενέργειας που εισέρχεται από το ενεργειακό Κέντρο της Κεφαλής και διαπερνώντας όλα τα ενεργειακά κέντρα βγαίνει από τις παλάμες μας, από τα πέλματα των ποδιών μας αλλά και από τα μάτια μας.
Ο καθαρισμός και η εξισορρόπηση που πετυχαίνει γίνονται άμεσα αντιληπτά. Οι δονήσεις των ενεργειακών σωμάτων και του φυσικού σώματος πέφτουν στο φυσιολογικό και αυτό επιτρέπει την αντικατάσταση των ασθενειών σε υγεία.
Το επίπεδο του 3ου Βαθμού Usui Reiki είναι εκείνο μέσα από το οποίο ο μαθητής μπαίνει στην διαδικασία να γίνει ο κυρίαρχος (master) του εαυτού του.
Σε αυτόν τον βαθμό δίνονται 3 νέα σύμβολα ένα εκ των οποίων είναι το Usui Master σύμβολο.
Η σχολή που ακολουθείται προέρχεται από τον δάσκαλο William Lee Rand η οποία εκπροσωπεί το Θιβετανικό Ρέικι γι αυτό και περιλαμβάνει το Θιβετανικό Master σύμβολο που καθιστά την μύηση πολύ ισχυρή.
Σε αυτό το εργαστήριο δίνονται σημαντικοί διαλογισμοί καθώς επίσης και δύο πολύ προχωρημένες τεχνικές Ισορροπίας-Θεραπείας
Επίσης δίνεται για κάθε μαθητή η γραμμή καταγωγής (lineage) του δασκάλου από την οποία προέρχεται το σύστημα που διδάσκεται.
Με την Αθηνά Σαλωνίδου Usui /Karuna/Angelic Reiki Master Teacher

Δείτε λιγότερα

12 Σεπτεμβρίου 10.30-16.00

Ιαθείην Εναλλακτικός Πολυχώρος