Προσεχείς Εκδηλώσεις

 

 

Ο Αρχαγγελικός Οδηγός για την Ανάληψη, 55 Βήματα προς το Φως είναι το νέο βιβλίο της αγαπημένης μου Diana Cooper κυκλοφορεί μόνο στα αγγλικά και στο εξωτερικό.

Επειδή την αγαπώ και την θεωρώ πολύ φωτισμένη οντότητα, η οποία μας δίνει πολύ μοναδικές πληροφορίες για εκείνα που δεν γνωρίζουμε, αλλά είναι πολύτιμα σαν πληροφορίες αλλά και σαν συνδέσεις για να κάνουμε, το μετέφρασα και το θεωρώ μεγάλο δώρο προς την ανθρωπότητα αυτή την στιγμή.

Η ίδια λέει στο βιβλίο της “Ο Αρχάγγελος Μέτατρον, ο οποίος δονείται σύμφωνα με τον αριθμό 55, μας ζήτησε να σας παρουσιάσουμε τα 55 Βήματα προς την Ανάληψη, έτσι ώστε να μπορέσετε να ανεβάσετε την συχνότητά σας πολύ γρήγορα και με την σειρά σας να βοηθήσετε κι άλλους να αναληφθούν. Αυτός είναι που φωτίζει το βιβλίο. Το να φωτίζει σημαίνει να επιβλέπει, όπως ακριβώς θα μπορούσε να κάνει ένας διευθυντής.

Έτσι ο Μέτατρον θα είναι μαζί σας καθώς εργάζεσθε με την καθοδήγηση”.

Πληροφορίες που μας ανοίγουν σε νέες συνειδητότητες, οραματισμοί και διαλογισμοί συγκεκριμένοι ώστε να συνδεθούμε και να βιώσουμε εκείνες τις εμπειρίες που θα μας κάνουν να κατανοήσουμε τις αλήθειες πέρα από το πέπλο του διαχωρισμού !!!

Όλα τα κεφάλαια του βιβλίου θα γίνουν σαν εργασία στην Ομάδα του Ιαθείην από τον Νοέμβριο.

Οι συναντήσεις της Ομάδας του Ιαθείην θα γίνονται κάθε τελευταία Κυριακή του μήνα.

Η πρώτη μας συνάντηση είναι την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 17.00-21.00

 

Με το καλό να βρεθούμε

Αθηνά Σαλωνίδου

Namaste

Προηγούμενες Εκδηλώσεις

Σε αυτό το εργαστήριο συντονιζόμαστε σε υψηλότερη δόνηση με τα Αγγελικά Βασίλεια μέσα από συγκεκριμένους καθαρισμούς και συντονισμούς κι εργαζόμαστε με Αγγέλους, Αρχαγγέλους και Αναληφθέντες Διδασκάλους, για να ενώσουμε την ανθρώπινη συνείδησή μας με τη Θεϊκή συνείδηση, είναι η διαδικασία που ονομάζουμε Ανάληψη.
Όταν ερχόμαστε σε επαφή με αυτή την ενέργεια, αρχαίες κλειδαριές που είχαν τοποθετηθεί στη συνειδητότητα της Ανθρωπότητας φεύγουν, επιτρέποντάς μας να αισθανθούμε την πραγματικότητα με έναν διαφορετικό τρόπο.

« Το Αγγελικό Βασίλειο είναι ο οδηγός σας στο να γίνετε κανάλια, τα εργαλεία στα χέρια του Θεϊκού. Μέρος αυτής της γνώσης που σας δίνουμε είναι το σύστημα που είναι γνωστό με το όνομα Αγγελικό Ρέικι»
Αρχάγγελος Μέτατρον

Με την Αθηνά Σαλωνίδου Πιστοποιημένη δασκάλα του συστήματος Angelic Reiki