Προσεχείς Εκδηλώσεις

Mer-Ka-Ba

 

MER = Φως που περιστρέφεται μέσα στον εαυτό του
Περιστρεφόμενα Πεδία Φωτός
KA = Πνεύμα
BA = Ανθρώπινο Σώμα ή η Έννοια της Πραγματικότητας

 

Το Mer-Ka-Ba είναι ένα περιστρεφόμενο πεδίο φωτός που παράγεται από την αντίθετη περιστροφή δύο τετραεδρικών γεωμετρικών μορφών που επηρεάζει ταυτόχρονα πνεύμα και σώμα και μπορεί να τα μεταφέρει από τον έναν κόσμο σε άλλον.

 

Είναι ένα εργαλείο που βοηθά τους ανθρώπους να φθάσουν στο πλήρες δυναμικό τους. Μπορεί να βοηθήσει Μυαλό, Σώμα και Πνεύμα για πρόσβαση κι εμπειρία σε άλλα επίπεδα.

 

Mer-Ka-Ba είναι το σώμα ή το πνεύμα της ενέργειας που περιβάλλεται από πεδία φωτός ή σπείρες ενέργειας, το Θεϊκό Φως, το Πνεύμα μεταφοράς ή συνείδησης, όχημα φωτός που ταξιδεύει από τη μία διάσταση στην άλλη. Είναι ένας φορέας-όχημα που μπορεί να μεταφέρει το Πνεύμα και το σώμα από τη μία πραγματικότητα ή διάσταση σε άλλη.

 

Όταν ενεργοποιηθεί γύρω από το σώμα μας, αρχίζει στη συνείδηση η διαδικασία της ανόδου ή της ανάληψης.

 

Το σώμα μετατρέπεται σε φως και μεταφέρεται από τον κόσμο της 3ης Διάστασης στον κόσμο της 4ης και 5ης, ξεπερνώντας τα ανθρώπινα όρια αυτής της πραγματικότητας. Μας συνδέει με τις υψηλές δυνατότητες της συνείδησης και αποκαθιστά τις άπειρες δυνατότητες της Ύπαρξής μας.

 

Αυτό το ενεργειακό πεδίο που δημιουργείται από ιερή γεωμετρία κι εκτείνεται γύρω από το σώμα μας περίπου 17 μέτρα και κατά κανόνα περιστρέφεται κοντά στην ταχύτητα του φωτός, για τους περισσότερους έχει επιβραδυνθεί ή σταματήσει να περιφέρεται. Αυτό το πεδίο μπορεί να επανενεργοποιηθεί. Αποτελείται από δύο ισομεγέθη τετράεδρα με ένα κοινό κέντρο.

 

Ο πιο σημαντικός παράγοντας από την εκμάθηση του διαλογισμού
Mer-Ka-Ba είναι το άνοιγμα της καρδιάς και η βίωση της Θείας Αγάπης.

 

Θεία ή Ανιδιοτελής αγάπη. Ο πρωταρχικός παράγοντας που επιτρέπει το Mer-Ka-Ba να γίνει ένα ζωντανό πεδίο φωτός.

 

Αυτό το σεμινάριο είναι ανοικτό σε οποιονδήποτε θέλει να μάθει αυτή τη βαθιά προσωπική διαλογιστική πρακτική και να γνωρίσει την αρχαία σοφία.

 

Η συνειδητότητα είναι σχηματοποιημένη στην ιερή γεωμετρία. Γνωρίζοντας το ιερό σχήμα, μπορείς να επικαλεστείς εκείνο το επίπεδο συνειδητότητας. Είναι τόσο απλό. Η Ιερή Γεωμετρία είναι Θεϊκός Σχεδιασμός, είναι η Θεϊκή Σφραγίδα από το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός.

 

Σε αυτό το σεμινάριο θα εξηγήσουμε πλήρως την ιστορία της Δημιουργίας, πως σχετίζεται αυτή με την Ιερή Γεωμετρία και λόγω αυτού γιατί η Χρυσή Καρδιά Mer-Ka-Ba της Δημιουργίας είναι τόσο δυναμική.

 

Θα δοθεί μία εξήγηση του Άνθους της Ζωής και πως αυτό συμπεριλαμβάνει όλη την Ιερή Γεωμετρία, αντιπρόσωπο των λεπτοφυών σωμάτων μας. Θα εισαχθείτε στην Αιγυπτιακή Σχολή Μυστηρίων της Δημιουργίας, η οποία χρησιμοποιεί το Δωδεκασυστημικό μοντέλο της Δημιουργίας, με πιο λεπτομερή εξήγηση της γενεάς της Ιερής Γεωμετρίας.

 

Μέρος της πρακτικής της Χρυσής Καρδιάς Μer-Ka-Ba της Δημιουργίας, είναι να καθαρίσει όλα τα τσάκρας ή ενεργειακά κέντρα μέσα στο σώμα μας, καθώς ενεργοποιούμε το Mer-Ka-Ba.

 

Σε αυτό το εργαστήριο δίνεται ο βασικός διαλογισμός ενεργοποίησης του Mer-Ka-Ba καθώς επίσης και ο προχωρημένος.

 

Θα εργαστούμε με έναν υπέροχο τρόπο να συνδέσουμε το μυαλό με την καρδιά μας ώστε να λειτουργούμε πλέον από το κέντρο της Ιερής Καρδιάς μας αλλάζοντας όλη την οπτική για τη ζωή.

 

Facebook

 

Προηγούμενες Εκδηλώσεις