ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ – ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

 

Φίλε Γιατρέ
Εν πρώτοις θα ήθελα να γνωρίζεις ότι ενώ στην ζωή μου  (επί 46 έτη) είχα πρόβλημα στο να αποχωριστώ τον πληθυντικό στην επαφή μου με τον κόσμο , στην περίπτωση σου αισθάνομαι τόσο όμορφα την επικοινωνία μαζί σου σαν να σε γνωρίζω χρόνια και να μας συνδέουν πολλά κοινά πράγματα. Θεωρώ ιδιαίτερα σημαδιακή την ημέρα που σε επισκέφτηκα στο ιατρείο σου για να σου μιλήσω για τα προβλήματά υγείας μου που ξεκίναγαν από δερματικά εξανθήματα και έφθαναν μέχρι προβλήματα αιμορροίδων και…πόνους αρθρώσεων. Η ηρεμία και η επικοινωνιακή ζεστασιά σου που με περιέβαλλαν δημιούργησαν ένα τέτοιο υπόστρωμα που – σου ομολογώ ότι – ήδη την επόμενη ημέρα πολλά από τα συμπτώματα μου είχαν ήδη δρομολογήσει την αποχώρησή τους ( πολλώ δε μάλλον τώρα που ήδη έχω ξεκινήσει πια την θεραπευτική αγωγή που μου χορήγησες).Δεν ξέρω πόσες ευχαριστίες σου οφείλω όχι μόνο γιατί βρήκα λύσεις σε προβλήματα που με ταλαιπωρούσαν χρόνια , αλλά και γιατί με οδήγησες σε βαθειές ενδοσκοπήσεις που μου αποκαλύπτουν πιά ολοκάθαρα τις απέραντες ομορφιές της ζωής.

Να είσαι πάντοτε υγιής κι ευλογημένος.
Δημήτρης Ντάλλας
Χημικός Μηχανικός
ετων 46

 

 

Μετά από ταλαιπωρία της υγείας μου 4 χρόνων , βρέθηκα στο ιατρείο του κ. Γεωργιάδη Γεωργίου.

Η όλη αντιμετώπισή του στο πρόβλημά μου ήτανε πολύ ανθρώπινη , ζεστή και γλυκειά. Αυτό μου έδωσε την ελπίδα ότι τα βάσανά μου θα τελειώνανε και έτσι έγινε. Η εξέταση του ανώδυνη , οι οδηγίες του οι συνταγές του και ο πλήρης κατάλογος της διατροφής μου και οδηγία παρασκευής ακόμη και του ψωμιού μου, γιατί ότι τρόφιμο προερχόταν από ζύμωση μου έκανε κακό. Τον ένιωσα πριν 9 χρόνια και τον νιώθω ακόμα σαν δώρο που μου έστειλε ο Θεός , σαν απάντηση στις προσευχές μου.

Αγορίτσα Χελιώτη
Λ.Κνωσσού
Ηράκλειο Κρήτης

 

 

Γνωστό το ρητό ” ο καθείς με τα όπλα του” και ο γιατρός μου Γεωργιάδης Γεώργιος διαθέτει πολλά. Η αγάπη του για τον άνθρωπο , τον έκανε νάναι συνεχώς ανοικτός στην μάθηση. Τον ευχαριστώ , που οι δρόμοι μας συναντήθηκαν , γιατί οι δύσπνοιές μου και πολλές άλλες δυσκολίες της υγείας μου αργότερα, βρήκανε την ίασή τους από εκείνο. Η στήριξή του ήρθε και σε προσωπικές μου δυσκολίε πολλές φορές. Μου έμαθε ότι, ο άνθρωπος είναι ένα σύνολο. Αν πονάει η ψυχή και νιώθουμε κατώτερα συναισθήματα το μυαλό μας απαντά με μια αρρώστια. Ευχή μου είναι να τον γνωρίσουν και να τον καταλάβουν πολλοί άνθρωποι.

Γεώργιος Χελιώτης
Λ.Κνωσσού
Ηράκλειο Κρήτης

 

 

Τι ψάχνει να βρεί κανείς στην ζωή του;
Τι ζητάει κάποιος που έχει ανάγκη από βοήθεια;
Τι ζητάει ο διαβάτης του ξερού και άνυδρου τόπου;
Ένα χέρι να ακουμπήσει , μια ζεστή ματιά και κάποιον να ακούσει το πρόβλημά του.

Μια όαση να δροσιστεί και ένα βαθύ ίσκιο να σταθεί.
Η παραδοσιακή ευχή του λαού μας : “την υγειά μας να έχουμε “.
Και στα γλέντια μας τι λέμε ; “εις υγείαν”.
Αυτό λοιπόν έψαχνα και έψαχνα και έψαχνα…και να τα χημικά φάρμακα με το τσουβάλι και η έρημος φάνταζε ατελείωτη μπροστά μου.

Ώσπου από σύμπτωση – όπως γίνεται πάντα – ή από μια υπέρτατη καθοδήγηση , βρήκα την όασή μου.

“ΙΑΘΕΙΗΝ” έλεγε η διεύθηνση , δίπλα στην πηγή, που για μένα έμοιαζε κολυμβήθρα του Σιλωάμ , που με ξαναγέννησε.

Και όχι ένα “ευήκοον ούς” αλλά πολλά: ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΑΘΗΝΑ
Και η ζωή μου ξαναμπαίνει σιγά-σιγά σε μια τάξη.
Από τα βάθη της καρδιάς μου νοιώθω την ανάγκη να σας πω ένα “ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ”.

ΟΛΓΑ ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΛΕΥΣΙΝΑ

 

 

Μια φορά και έναν καιρό στα πολύ παλιά χρόνια σκέπασε την γη βαθύ σκοτάδι. Ξύπνησαν τότε μέσα στους ανθρώπους τα αρνητικά συναισθήματα. Σε άλλους φώλιασε μέσα στην καρδιά τους ο φόβος , άλλοι ζούσαν μέσα στην οργή και τον θυμό και άλλοι έκαναν θεό τους το χρήμα και την δόξα. Έτσι , σιγά – σιγά άρχισε να βασιλεύει το μίσος και η κακία. Όμως ο καλός Θεός βλέποντας αυτή την κατάσταση να επικρατεί πα´νω στην γη, σκέφτηκε να κάνει κάτι για να βοηθήσει τους ανθρώπους. Δημιούργησε λοιπόν ένα μαγικό παλάτι , που ήταν φτιαγμένο από φως και θεϊκή αγάπη. Εξωτερικά μπορεί να είχε πολλές μορφές , μπορείο να έμοιζε με καλύβι ή ένα απλό σπίτι ή ακόμη και παλάτι. Όμως μέσα βασίλευε η στοργή , η αρμονία , η γαλήνη και η αγάπη.

Το φως που ακτινοβολούσε το μαγικό παλάτι , άγγιζε τις καρδιές εκείνων των ανθρώπων που σιγόκαιγε η “σπίθα” μέσα στην ψυχή τους και διψούσαν για αγάπη , τρυφερότητα , αλήθεια…. Ο Θεός όρισε για κλειδοκράτορες αυτού του επίγειου παραδείσου, δύο σοφούς και ταπεινούς ανθρώπους που, όταν ήταν να φύγουν από την γήινη ζωή και να φήσουν το υλικό τους σώμα , μαζί με τους πνευματικούς τους οδηγούς , διάλεγαν δύο άλλα φωτεινά πλάσματα για να συνεχίσουν το έργο τους. Με αυτό τον τρόπο το μαγικό παλάτι και η στοργική αγκαλιά του μεταφερόταν στον χώρο και τον χρόνο…

Στα σημερινά χρόνια οι κλειδοκράτορες είναι δυο ξεχωριστοί άνθρωποι. Δυο φωτεινοί άνθρωποι: ο Γεώργιος και η Αθηνά. Φροντίζουν ώστε το μαγικό παλάτι να ακτινοβολεί το λαμπερό φως του και έχοντας ανοικτή την αγκαλιά τους υποδέχονται τους ανθρώπους , που η ” σπίθα” της ψυχής τους , τους οδηγεί στον μαγικό αυτό χώρο. Αν οι σκέψεις σου μπερδεύτηκαν και δεν έχεις καταλάβει που βρίσκεται στο σήμερα το μαγικό παλάτι , ένα σου λέω:

Άνοιξε τα μάτια της ψυχής σου, νιώσε την στοργική αγκαλιά του και αγάπη του και δες να ακτινοβολεί το όνομα του “ΙΑΘΕΙΗΝ”.

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα,
όσα απλόχερα μου δίνεται.
Σας αγαπώ πολύ!
Δέσποινα Παλαμάρη
Δασκάλα Γιόγκα, Πιλάτες
Master Reiki
Θεραπέυτρια Ηχομασάζ
Θεραπεύτρια Κρανιοιερής εξισορρόπησης.

 

Αθηνά και Γιώργο, σας στέλνω την αγάπη μου και τα ευχαριστώ μου για την αγκαλιά σας. Να είστε πάντα καλά!
Φιλάκια
Ναταλί Παυλώφ

 

 

Αγαπημένο μου ΙΑΘΕΙΗΝ με τους “ζεστούς” σου χώρους γεμάτους από “χρώμα” και “ομορφιά” σε ευχαριστώ που ” ήρθες” στη ζωή μου!
Κατερίνα

 

 

Αγαπητέ κύριε Γιώργο

Γύρισα απο το ιατρείο σας και είναι η τρίτη φορά που φεύγοντας απο εκεί, εκτίμησα την ανθρωπιά σας,και τις γνώσεις σας.Ειδικά σήμερα μου αποδείξατε ότι ενδιαφέρεστε για τον άνθρωπο και με στηρίξατε σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου.Βοηθήσατε πολύ εμένα,την φίλη μου και σήμερα ολοκληρώσατε το έργο σας σε μέλος της οικογένειας μου.Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου ,ειδικά για σήμερα.Με ενθαρύνει να ξέρω ότι είστε εκεί,στις μέρες που ο καθένας κοιτάζει τον εαυτό του ,ένας θεραπευτής της ψυχής και του σώματος μας. Να σας έχει ο Θεός καλά!

Ευαγγελια Μπουτζη

 

 

Aγαπημενε μου γιατρε κυριε γεωργιαδη σας επισκεφτηκα περυσι αρχες Ιουλιου για πρωτη φορα για κατακρατηση υγρων και τρομερο πρηξιμο στα ποδια εφτασα σε σημειο να μην μπορω να περπατησω το αποτελεσμα τωρα δεν πιστευω στα ματια μου ετσι οπως βλεπω τα ποδια μου τοσο ωραια. Επισεις οταν ετυχε η εγκυμοσυνη μου και απεβαλα δυστυχως χαρην στην θεραπεια που μου δωσατε εσεις με βοηθεισατε στο ψυχολογικο τομεα ενωθα οτι θα αυτοκτονησω τωρα το προβλημα μου ειναι οτι εχω προβλημα με το αυχενικο πονοκεφαλους και ασταθεια στα ποδια πιστευω αν μπορεσω να τα καταφερω με το οικονομικο μου να ερθω να σας επισκεφτω ειμαι σιγουρη οτι θα γινω καλα σας ευχαριστω και παλι μεσα απο την καρδια μου οσα κανατε για μενα και το χρονο που εχετε αφιερωσει στο τηλεφωνο να μου χορηγειτε θεραπεια που βασικα δεν πληρωνεστε.πιστευω να τα πουμε και απο κοντα το ευχομαι ….

ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ

 

Εύχομαι στην Αθηνά να ομορφαίνει κάθε μέρα την ψυχή του Γιώργου και στον Γιώργο εύχομαι να ομορφαίνει κάθε μέρα την ψυχή του για να μπορεί να ομορφαίνει την ψυχή των ανθρώπων.

ΥΓ: Κι αν κάποιος ρωτήσει αν ενας κλασσικός γιατρός σαν εμένα δέχεται ή αναγνωρίζει αυτά που ασκεί ο Γιώργος σαν εναλλακτικός γιατρός – ας μην απαντήσουμε- φτάνει και περισεύει που εγώ και ο Γιώργος ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να αλλάζει ο κόσμος.

Dr. Κώστας Πουλόπουλος M.D.

 

 

Γιώργο καλησπέρα, Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τη φροντίδα σου, Τα παιδιά έδειξαν βελτίωση από το πρώτο 24ωρο κιόλας αφού σε επισκεφθήκαμε. Να είσαστε καλά, Νομίζω ότι πέρα από το μηχάνημα που έχεις είναι οι δικές σας συχνότητες, όλο αγάπη, που γιατρεύουν τους ανθρώπους.

Φιλικά,
Μιχάλης Δεληγιαννάκης