Κβαντική Θεραπεία μέσω Ύπνωσης (QHHT)

 

Η Κβαντική Θεραπεία μέσω Ύπνωσης (QHHT) εφευρέθηκε από την Dolores Cannon, πρωτοπόρο υπνοθεραπεύτρια, ερευνητή και συγγραφέα στις ΗΠΑ. Η Dolores Cannon άρχισε την έρευνά της ιερής γνώσης και της μετενσάρκωσης σχεδόν 50 χρόνια πριν από την τελειοποίηση της μεθόδου ύπνωσης QHHT. Η Dolores Cannon ανέπτυξε και τελειοποίησε αυτή την μοναδική μέθοδο ύπνωσης, QHHT, εδώ και πολλές δεκαετίες, μέσα από χιλιάδες συνεδρίες σε όλο τον κόσμο, αποδεικνύοντας την αποτελεσματικότητα της τεχνικής.

 

Η Dolores Cannon έχει γράψει 20 βιβλία τα οποία περιλαμβάνουν πληροφορίες και γνώση που συγκέντρωσε χρησιμοποιώντας την QHHT για να ερευνήσει την μετενσάρκωση και άλλα άλυτα μυστήρια μέσα από τις αναδρομές σε προηγούμενες ζωές των πελατών της, κατά τη διάρκεια των 50 χρόνων της καριέρας της. Στο τεράστιο αυτό έργο της Dolores Cannon, έρχονται τώρα να προστεθούν οι εμπειρίες που βιώνουμε εμείς οι μαθητές της, από όλο τον κόσμο, που έχουμε εκπαιδευτεί στην QHHT τεχνική και την ασκούμε στους δικούς μας πελάτες. Μέσα λοιπόν από την εμπειρία μας, αποδεικνύεται με βεβαιότητα ότι όλοι έχουμε ζήσει πολλαπλές εμπειρίες ζωής, και όλοι έχουμε έναν Ανώτερο Εαυτό, ή αλλιώς Υπερψυχή, ή «Υποσυνείδητο» όπως το αποκαλούσε η Dolores, το οποίο γνωρίζει τα πάντα για μας, και έχει όλες τις απαντήσεις σε οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχουμε για τον εαυτό μας ή τη ζωή που ζούμε.

 

Η QHHT περιλαμβάνει την επαγωγή ενός ατόμου στο βαθύτερο δυνατό επίπεδο ύπνωσης, στο επίπεδο θήτα, (Somnambulistic). Αυτό το επίπεδο το βιώνουμε όλοι υπό κανονικές συνθήκες δυο φορές την ημέρα: λίγο πριν κοιμηθούμε και λίγο πριν ξυπνήσουμε τη πρωί. Δηλαδή, κατά την διάρκεια της συνεδρίας QHHT χρησιμοποιούμε τα φυσιολογικά στάδια του εγκεφάλου για να οδηγήσουμε το άτομο στο επίπεδο ύπνωσης θήτα, που είναι το επίπεδο που χρησιμοποιούμε στα όνειρά μας. Η Dolores Cannon έχει δημιουργήσει μια ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο που παρακάμπτει τη φλυαρία του συνειδητού, του αναλυτικού νου και εστιάζει στην ενεργοποίηση της δεξιάς πλευράς του εγκεφάλου μας από όπου πηγάζει η απόκτηση απεριόριστων πληροφοριών.

 

Η QHHT είναι ένα ισχυρό εργαλείο για να αποκτήσουμε πρόσβαση στο μέρος του εαυτού μας που κατέχει όλη τη γνώση και έχει χαρακτηριστεί ως ο Ανώτερος Εαυτός. Όταν ενσαρκωνόμαστε στη Γη ξεχνάμε τις προηγούμενες ζωές μας, τη σύνδεσή μας με τον Ανώτερο Εαυτό μας, και με τον Δημιουργό ή τον  Θεό. Η QHHT επιτρέπει σε όλους τους ανθρώπους από οποιοδήποτε υπόβαθρο, πολιτισμό, θρησκεία ή σύστημα πεποιθήσεων να έρθει σε επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό, δεδομένου ότι βρίσκεται πέρα από το συνειδητό μυαλό.

 

Ο Ανώτερος Εαυτός, είναι το μεγαλειώδες μέρος του εαυτού μας που είναι πάντα συνδεδεμένο με τον Δημιουργό, με τον Θεό. Είναι η διαίσθηση μας, είναι αυτό το αίσθημα στο χώρο της καρδιάς μας. Έχει απεριόριστη γνώση, δίνει με πολύ αγάπη όλες τις απαντήσεις στα ερωτήματα μας και εκτελεί ακαριαία θεραπεία κατά περίπτωση. Μερικές φορές οι ψυχικές και σωματικές παθήσεις μας προέρχονται από τραύματα προηγούμενων ζωών. Άλλες φορές πάλι είναι πιθανό να συνδέονται με μαθήματα από την παρούσα ζωή μας. Ο Ανώτερος Εαυτός μας αποκαλύπτει στοργικά την αιτία, παρέχει βοήθεια, υποστήριξη και ανιδιοτελή αγάπη, λαμβάνοντας υπόψη την ευρύτερη πνευματική μας ανάπτυξη.

 

Κβαντική Θεραπεία μέσω Ύπνωσης: YouTube βίντεο

Τι είναι η QHHT μέθοδος:  YouTube βίντεο

Οι παραπάνω πληροφορίες αντλήθηκαν από την ιστοσελίδα της κας Ελένης Μανδάνη, QHHT Level 2 Practitioner, www.elenimandani.com, www.elenimandani.com/ti-einai-qhht

 

Η QHHT συνεδρία σου

 

Αρχικά θα περάσουμε τουλάχιστον τρεις με τέσσερις ώρες χαλάρωσης, συζητώντας για σένα, για τη ζωή σου, και για το τι θέλεις να αποκομίσεις από αυτή την εμπειρία. Θα σου εξηγήσω αναλυτικά την τεχνική και πώς θα σε καθοδηγήσω να φτάσεις σε αυτή τη βαθιά κατάσταση χαλάρωσης. Πριν αρχίσουμε τη διαδικασία της ύπνωσης θα δούμε μαζί αναλυτικά τη λίστα των ερωτήσεων που έχεις φέρει μαζί σου. Κατά τη διάρκεια της ύπνωσης, αυτής της βαθιάς κατάστασης χαλάρωσης, η οποία διαρκεί περίπου δύο ώρες ή λίγο περισσότερο, είναι δυνατόν να έχεις την αίσθηση ότι είσαι ξύπνιος και να γνωρίζεις τι συμβαίνει γύρω σου, αλλά να είσαι τόσο επικεντρωμένος στην εμπειρία που βιώνεις, που όλα τα άλλα γύρω σου εξασθενίζουν.

 

Ένα ταξίδι μέσα από τις εμπειρίες της ψυχής

 

Θα σε οδηγήσω στις εμπειρίες της ψυχής σου, χρησιμοποιώντας μια σειρά από ερωτήματα. Αυτό το υπέροχο ταξίδι πραγματοποιείται μέσω οραματισμού. Ο Ανώτερος Εαυτός σου σε οδηγεί με πολύ αγάπη στον πιο σχετικό χρόνο και τόπο στο παρελθόν, μέλλον ή και σε παράλληλη εμπειρία της ψυχής σου, εκεί δηλαδή που υπάρχουν πληροφορίες χρήσιμες για την παρούσα ζωή σου και στην προσωπική σου ανάπτυξη. Μέσα από την συνειδητοποίηση και την απόκτηση σαφήνειας για το πώς και το γιατί έχει ξεκινήσει κάτι, θέτεις την βάση ώστε να κινηθείς ελεύθερα στην νέα πραγματικότητα σου με περισσότερη ασφάλεια και ελευθερία. Μια διαφορετική οπτική στα πράγματα παρέχει την λύση που οδηγεί σε θεραπεία ώστε να προχωρήσεις στην εξέλιξη σου με ένα καλύτερο, διαφορετικό τρόπο.

 

Η επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό σου

 

Το μαγικό ταξίδι αυτής της μοναδικής τεχνικής συνεχίζεται με την άμεση επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό σου, την καθαρή εκδοχή, το υψηλότερο και το πιο μεγαλειώδες από εσένα που υπάρχει, γνωστό και ως διαίσθησή ή ένστικτο. Ο Ανώτερος Εαυτός σου γνωρίζει τα πάντα για σένα και τη ζωή που ζεις τώρα. Έτσι μία από τις πρώτες ενέργειές μου είναι να του ζητήσω να απαντήσει στην λίστα των ερωτήσεων σου. Οι απαντήσεις, οι πληροφορίες και η υποστήριξη που θα πάρεις από τον Ανώτερο Εαυτό σου, σε οδηγούν σε πλήρη επίγνωση και κατανόηση πολλών διαφορετικών τομέων της ζωής σου. Ο Ανώτερος Εαυτός σου αποκαλύπτει πληροφορίες που είναι άγνωστες στο συνειδητό μυαλό σου, οι οποίες θα σε βοηθήσουν στην αποκάλυψη και την θεραπεία των βαθύτερων αιτίων στις οποίες οφείλονται τόσο ψυχικές όσο και σωματικές δοκιμασίες, ασθένειες και φοβίες. Θα σου δοθούν όλες και μόνο εκείνες οι πληροφορίες που είναι χρήσιμες και ωφέλιμες προς εσένα.

 

Θεραπεία

 

O Ανώτερος Εαυτός σου έχει τη δυνατότητα να εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει στο σώμα σου μέσω της σάρωσης σώματος και να εξηγήσει τις αιτίες ενδεχόμενων προβλημάτων υγείας, είτε προέρχονται από την παρούσα ή από προηγούμενη ζωή σου. Στη συνέχεια εφόσον ενδείκνυται ο Ανώτερο Εαυτό σου, πραγματοποιεί πλήρη ακαριαία θεραπεία. Πολύ συχνά, η απλή κατανόηση της αιτίας μιας ασθένειας ή ο λόγος που βιώνεται ένα συγκεκριμένο συναίσθημα είναι αρκετό για να σε απαλλάξει από αυτό ο Ανώτερος Εαυτός σου.


Από την πρώτη στιγμή που θα έρθουμε σε επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό σου κατά τη διάρκεια της συνεδρίας QHHT, η αλλαγή της ενέργειας στο χώρο γίνεται αμέσως αισθητή: υπάρχει δραματική αύξηση του αντιληπτού επιπέδου ενέργειας, προκαλώντας συναισθήματα χαράς, θαλπωρής και αγάπης.

 

Τα ακόλουθα είναι παραδείγματα από τα αξιοσημείωτα αποτελέσματα της Dolores Cannon και από εμάς, τους μαθητές της που εφαρμόζουμε την τεχνική QHHT όπως τα έχουμε βιώσει με τους πελάτες κατά τη διάρκεια των συνεδριών μας:

 

Καρκίνος – πλήρη θεραπεία διαφόρων τύπων σε διάφορα στάδια

Χόνδρος – ανακατασκευή των αρθρώσεων

HIV – εκκαθάριση και εξάλειψη

Καρδιά – επούλωση χωρίς να απαιτείται χειρουργική επέμβαση

Συκώτι – πλήρως λειτουργική αναγέννηση και αποκατάσταση

Νεφρά – πλήρως λειτουργική αναγέννηση και αποκατάσταση

Πληγές – αναγέννηση χωρίς ουλές

Ημικρανίες – εντοπισμός της πηγής πρόκλησης και απομάκρυνση τους

Όραση – 20/20 όραση αποκαταστάθηκε χωρίς την ανάγκη διορθωτικής επέμβασης

Διαβήτης – επεξήγηση της αιτίας και πλήρη θεραπεία του

Έντερα – θεραπεία των συνθηκών τους

Πλάτη – μέση και κάτω περιοχή, θεραπεία των προβλημάτων

Λαιμός/ ώμοι – εντοπίστηκε ο πόνος και θεραπεύτηκαν τα αίτια

Πνεύμονες – εντοπίστηκαν τα προβλήματα και θεραπεύτηκαν

Δέρμα – εντοπίστηκαν τα προβλήματα και θεραπεύτηκαν

Όλα είναι πιθανά με τη δοκιμασμένη μέθοδο ύπνωσης QHHT

 

Μετά την συνεδρία

 

Μετά τη συνεδρία θα συζητήσουμε την εμπειρία σου, και θα δούμε μαζί τις απαντήσεις που έλαβες στα ερωτήματα σου και θα λάβεις από εμένα την ηχογράφηση της συνεδρίας σου. Αποτελεί πολύ σημαντικό μέρος της τεχνικής να ακούς την ηχογράφηση της συνεδρίας σου πολλές φορές ώστε να αποκτήσεις μεγαλύτερη σαφήνεια όσων ειπώθηκαν και να ωφεληθείς από την ενίσχυση της ενέργειας και της θεραπείας που έχεις λάβει.

 

Η QHHT συνεδρία είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι προς τα μέσα, μέσω μίας πολύ χαλαρωτικής και ξεκούραστης διαδικασίας. Μετά το πέρας της συνεδρίας QHHT θα έχεις μία χαλαρή και γαλήνια αίσθηση που οφείλεται στην ευθυγράμμιση σου με τον Ανώτερο Εαυτό σου, την υψηλότερη έκδοση σου που είναι η πιο κοντινή σχέση που έχεις με τον Δημιουργό, με το Θεό. Θα έχεις την αίσθηση της συνειδητοποίησης, της επίγνωσης, της διαύγειας των απαντήσεων στις ερωτήσεις σου και θα νιώθεις θεραπευμένος. Αυτή η αίσθηση είναι μια μοναδική εμπειρία που από την στιγμή που θα την αποκτήσεις θα έχεις καλύτερη γνώση του πώς να διατηρήσεις τη σύνδεση σου με τον Ανώτερο Εαυτό σου, όταν ησυχάζεις το μυαλό σου. Τίποτα δεν είναι αδύνατο. Δεν υπάρχουν περιορισμοί, εκτός των δικών σου ορίων που εσύ θέτεις στην δική σου φαντασία.

 

Οι παραπάνω πληροφορίες αντλήθηκαν από την ιστοσελίδα της κας Ελένης Μανδάνη, QHHT Level 2 Practitioner, www.elenimandani.com, www.elenimandani.com/i-qhht-synedria-soy

 

​Τι περιλαμβάνει η QHHT συνεδρία:
YouTube βίντεο

 

Ελένη Μανδάνη
Βιογραφία

 

 

Από μικρό κοριτσάκι, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ένιωθα μέσα μου την δύναμη του Θεού. Παρότι, ένιωθα πάντα την ανάγκη να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου και είχα πάντα περίσσια αγάπη για όλους, γνώριζα πάντοτε ότι κάτι λείπει από την κοινωνία μας.

Ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές μου σπουδές (BA, στην Διοικηση Επιχειρήσεων) στην Ελλάδα και τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο (MSc, Μάστερ στο Τουριστικό Μάνατζμεντ) και εργάστηκα σε διοικητικές θέσεις για περισσότερα από 20 χρόνια στον Ελλαδικό και διεθνή επιχειρηματικό στίβο. Χτίζοντας την καριέρα μου βίωσα πολλές χαρές μεσα από τις επιτυχίες μου, απέκτησα όμορφες εμπειρίες, και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω θαυμάσιους ανθρώπους και να μάθω πολλά πράγματα. Ένιωθα όμως ότι κάτι έλειπε από την ζωή μου, και από τον σκοπό μου.

Στα τέλη του 2013 μετακόμισα μόνιμα στο Λονδίνο από την Ελλάδα, όπου ξεκίνησε αυτό το υπέροχο ταξίδι. Η γνωριμία μου με το έργο της Dolores Cannon, ήταν σημαντικό ερέθισμα ου καθοδηγήθηκα να συναντήσω για να ξεκινήσει αυτό το μοναδικό ταξίδι  Αργότερα ανακάλυψα ότι υπήρξα θεραπεύτρια για πολλές ζωές και είμαι εθελόντρια που ήρθε να θεραπεύσει, να βοηθήσει και να καθοδηγήσει πνευματικά τους άλλους, κατά την διαρκειά της Διαδικασίας Ανήψωσης της Συνείδησης.

Προσφέρω πνευματική καθοδήγηση διαδυκτιακά ή αυτοπροσώπως και βοηθάω τους πελάτες μου να έχουν μία ευτυχισμένη, χαρούμενη και ολοκληρωμένη ζωή. Έχω εκπαιδευτεί στo 2o επίπεδο, Level 2 της QHHT μεθόδου και κάνω συνεδρίες στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ελλάδα.

Είμαι Μάστερ/Δασκάλα Usui Ρέικι, Μάστερ/Δασκάλα Αγγελικού Ρέικι,  Μάστερ/Δασκάλα Σαμπάλα MDT και επίσης κάνω Μεταφορά Ενέργειας και Ενεργειακό Καθαρισμό Χώρων.

Με την βοήθεια των Αρχαγγέλων οδηγών μου, τη Συμπαντική Ενέργεια Αγάπης, τα Στοιχεία και Σαμανικές τεχνικές ταξιδεύω στο χρόνο και στο χώρο σε όλες τις διαστάσεις και τις πραγματικότητες για να θεραπεύσω παρελθόντα, σημερινά και μελλοντικά ζητήματα. Επίσης έχω τη δυνατότητα να επικοινωνώ με τα Ανώτερα Βασίλεια και να μεταφέρω μηνύματα και πολύτιμες συμβουλές στους πελάτες μου.

Είναι πραγματικά μεγάλη χαρά και ευτυχία για μένα να μπορώ να βοηθάω τους πελάτες μου κάνοντας αυτό που αγαπώ και να βιώνω την δύναμη και την αγάπη αυτής της Ενέργειας στην καθημερινή μου ζωή.

 

Η κα Ελένη Μανδάνη ζει μόνιμα στο Λονδίνο. Ταξιδεύει τακτικά σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα όπου οργανώνει αποδράσεις πνευματικού περιεχομένου, κάνει συνεδρίες QHHT, και δίνει ομιλίες και πνευματική καθοδήγηση. Στην Αθήνα επισκέφτεται το Ιαθείην κάθε χρόνο για συνεδρίες QHHT κατόπιν ραντεβού. www.elenimandani.com, eleni@elenimandani.com