MUNAY KI

 

Munay Ki Μια μέθοδος αυτογνωσίας, μεταμόρφωσης και ενδυνάμωσης των Σαμάνων του Περού είναι το Munay Ki, που σημαίνει «Σ΄αγαπώ» ή «Να είστε όπως είστε»! Η διδασκαλία του Munay Ki ήρθε στη Δύση πριν από λίγα χρόνια, από τον Alberto Villoldo, Ph.D. καθηγητή Ψυχολογίας και Ιατρικής Ανθρωπολογίας του παν/μίου του San Francisco, USA.

 

Μελετώντας τα αποτελέσματα των ενεργειακών θεραπειών στο αίμα και τη χημεία του εγκεφάλου, η έρευνα του τον οδήγησε στη μελέτη των θεραπευτικών τεχνικών των σαμάνων του Περού και του Αμαζονίου, η οποίοι διαφύλασσαν τη γνώση αυτή ως μια πολύτιμη πηγή πνευματικής αφύπνισης. Μετά από 25 χρόνια μαθητείας του επέτρεψαν να μεταφέρει αυτή τη γνώση για πρώτη φορά στο δυτικό κόσμο.

 

Μέσα από μια διαδικασία 9 τελετουργικών μεταδόσεων, συνδεόμαστε με τα πνεύματα της Γης και το σύμπαν, με το ενεργειακό μας σώμα, τον Ανώτερο εαυτό, τις θεραπευτικές μας δυνάμεις και την εσωτερική καθοδήγηση. Μαθαίνουμε τεχνικές αναπνοής, να απελευθερώνουμε το παρελθόν με τελετές κάθαρσης και να ανοίγουμε Ιερό Χώρο, τιμώντας τα 4 σημεία του ορίζοντα. Με τις 9 τελετουργικές διαδικασίες-μυήσεις τα ενεργειακά μας κέντρα καθαρίζουν, τα πιο λεπτοφυή σώματα εξισορροπούνται, κι ερχόμαστε σε επαφή με την αρχαία γνώση των προγόνων μας. Η σύνδεση μας με τα στοιχεία της φύσης και τα αρχέτυπα βοηθά το φωτεινό ενεργειακό μας πεδίο να λάμπει στα χρώματα του «ουράνιου τόξου», φέροντας υψηλότερες δονήσεις σε μας και το περιβάλλον μας. Η ενέργεια μας αυξάνετε και αποκτάμε μια στενότερη επαφή με τη ψυχή και τη Θεότητα μας. Νιώθουμε πιο βαθιά την αγάπη και την ομορφιά, αποβάλλοντας ότι δε λειτουργεί για μας. Οι ενεργειακές αυτές μεταδόσεις παλαιότερα ήταν ανοιχτές μόνο για τους σαμάνους, όμως τώρα μεταδίδονται ελεύθερα σε όλους, προκειμένου να συμμετέχουμε σε αυτή την εποχή των επιταχυνόμενων αλλαγών, ωριμάζοντας πνευματικά. Για να αλλάξουμε τον κόσμο, πρέπει να αλλάξουμε πρώτα τον εαυτό μας!

 

Τα 9 τελετουργικά μετάβασης και διδασκαλίας του Munay Ki:

 

1. Η τελετουργία του Θεραπευτή: Σύνδεση με τους προγόνους θεραπευτές.

 

2. Η τελετουργία των Δεσμών Προστασίας και Δύναμης: Οι ενέργειες της Γης, του Νερού, της Φωτιάς, του Αέρα και του Αιθέρα «πλέκονται» στο ενεργειακό μας σώμα, λιώνοντας τις αρνητικές ενέργειες σε ένα από αυτά τα στοιχεία.

 

3. Η τελετουργία της Αρμονίας: Σύνδεση και ενεργοποίηση των 7 αρχετύπων στα τσάκρα.

 

4. Η τελετουργία του Οραματιστή: Σύνδεση της εσωτερικής όρασης με το μάτια της καρδιάς, άνοιγμα της διαίσθησης.

 

5. Η τελετουργία του Φύλακα της Ημέρας: Σύνδεση με τους δασκάλους και την ενέργεια των ιερών χώρων και βωμών, θεραπεία θηλυκής πλευράς.

 

6. Η τελετουργία του Φύλακα της Σοφίας: Σύνδεση με την αρχαία σοφία των ιερών βουνών, θεραπεία της αρσενικής πλευράς.

 

7. Η τελετουργία του Φύλακα της Γης: Σύνδεση με την ενέργεια των αρχαγγέλων- φυλάκων του γαλαξία και της Γης, αποκατάσταση της σχέσης με τη Γαία, θεραπεία απομόνωσης και αποχωρισμού.

 

8. Η τελετουργία του Φύλακα των Άστρων: Επανασύνδεση με τον Ήλιο, τα Αστέρια το ευρύτερο σύμπαν, προετοιμασία για τις μεγάλες αλλαγές των καιρών.

 

9. Η τελετουργία του Δημιουργού: Αφύπνιση του Φωτός του Δημιουργού μέσα μας, ένωση με το όλον. Κατανόηση της αυθεντικής μας ύπαρξης. Εκπλήρωση του προορισμού και του σκοπού της ζωής μας. Διανύοντας το μονοπάτι του Munay Ki συμμετέχουμε ενεργά στη διαχείριση της Γης και στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, που αρχίζει να μεταμορφώνεται γύρω μας με θαυμάσιους τρόπους.

 

Γινόμαστε κι εμείς ένας Φύλακας της Γης.

 

Σεμινάριο Munay Ki