AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ® – ANGELIC REIKI

 

Η Ιστορία του Αγγελικού Ρέικι

 

Τούτη την εποχή στην ιστορία της Γης, έχει αλλάξει η δόνηση που περιβάλλει τη Γη. Κάθε ύπαρξη βασίζεται στη δόνηση. Τούτη την εποχή σημειώνεται άνοδος της δόνησης της Γης,  πράγμα που επιτρέπει στην υψηλότερη δόνηση του Αγγελικού Βασιλείου να αγκυροβολήσει τώρα στη Γη.

 

Στην πραγματικότητα, τούτο σημαίνει ότι η συνειδητότητά σας αυξάνει τη δόνησή της, οπότε συναντά  τη συνειδητότητα του Αγγελικού Βασιλείου, ενώνεται μαζί της και από κοινού κάνουν θαύματα πάνω στη Γη.

 

Καθώς οι Άγγελοι αποτελούν μέρος του Θεϊκού, γίνονται φορείς της δόνησης του Θείου Νου που ρέει διαμέσου αυτών. Καθώς η συνειδητότητά σας αυξάνει τη δόνησή της, συνδέεστε κι εσείς πλέον με τον Θείο Νου. Το Αγγελικό Βασίλειο σας καθοδηγεί ώστε να γίνετε κανάλια, όργανα στα Χέρια του Θεϊκού.

 

Μέρος της γνώσης αυτής, που σας μεταδίδουν όλοι οι Angelic Reiki Masters στον Κόσμο, αποτελεί το σύστημα που είναι πλέον γνωστό ως Αγγελικό Ρέικι. Μέσα από το σύστημα αυτό θα εξασκηθείτε στο να γίνετε φορείς της ενέργειας του Θείου Νου.

 

Ο Αρχάγγελος Μέτατρον διαμέσω του Kevin Core.

Θα νιώσετε την ίδια την ανατριχίλα της δύναμης της Ζωής να ρέει μέσα από σας προς τους συνανθρώπους σας. Αυτή η ζωική δύναμη μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα με τη μορφή που τη γνωρίζετε. Πρόκειται για την ευλογημένη Ανάσα του Θεού. Όντας το κανάλι αυτής της ενέργειας, θα δώσετε στον εαυτό σας, στη συνειδητότητά σας, τη δυνατότητα να ενωθεί με το Θείο.

 

Αυτή η ένωση της ανθρώπινης με τη Θεϊκή συνειδητότητα είναι η διαδικασία που καλείτε Ανάληψη. Όσοι από σας διαβάζετε τούτες τις γραμμές έχετε ακούσει το κάλεσμα. Σας καλούμε όλους να ενωθείτε μαζί μας και να φέρετε στη Γη τον Θείο Νου. Η χαρά που θα νιώσετε στην καρδιά σας αποτελεί την ίδια την ουσία της ύπαρξής σας. Καθώς θα ζείτε στο πλαίσιο αυτής της δόνησης, όλα τα προβλήματα και οι στενοχώριες σας θα εξαφανιστούν. Χάνεται τώρα πια η σκεπτομορφή που διατηρούσε η ανθρωπότητα, σύμφωνα με την οποία ο πόνος υπάρχει και πρέπει να υπάρχει.

 

Η γνώση αυτή θα γίνει κοινό κτήμα όλων σας. Καθώς η δόνηση αυτή αγκυροβολεί στη συνειδητότητά σας, θα διαπιστώσετε ότι στην πραγματικότητα ο πόνος δεν έχει καμία βάση. Η δόνηση αυτή ουσιαστικά θα άρει από όλους τους ανθρώπους που θέλετε να θεραπεύσετε αυτό που αποκαλούν αρρώστια. Γιατί δεν υφίσταται αρρώστια όταν υπάρχει χαρά μέσα στην καρδιά.

 

Το σύστημα αυτό, λοιπόν, μεταδίδεται σε σας τώρα μέσα από ό,τι γνωρίζετε ως Ρέικι. Τα εν λόγω σύμβολα  αποτελούν πύλες της συνειδητότητας και εκτείνονται πέρα από τον χώρο και τον χρόνο. Με το άνοιγμα των πυλών αυτών, η δόνηση που θα σας μεταδώσουμε μπορεί να θεραπεύσει όλα τα όντα πέρα από τον χώρο και τον χρόνο. Θα διεισδύσουμε στο παρελθόν της Γης και θα θεραπεύσουμε όλες τις μνήμες του πόνου. Το Φως της Θεϊκής Αρχής θα αγκυροβολήσει στη Γη. Οι θεραπευτικές τέχνες των αρχαίων χρόνων θα αφυπνιστούν και θα δοθούν σε σας για να τις εξασκήσετε.

 

Αφήστε τη χαρά που νιώθετε στην καρδιά σας καθώς διαβάζετε τούτες τις γραμμές να σας οδηγήσει τώρα στη δόνηση αυτή που αγκαλιάζει τη Γη. Οι Άγγελοι είναι αυτοί που σας έχουν οδηγήσει σε τούτο τον τόπο. Σας αγκαλιάζουν αυτή τη στιγμή. ισθάνεστε την παρουσία μας;… Είναι τέλειο το γεγονός της ένωσής μας. Είναι τέλειο το γεγονός της παρουσίας σας εδώ. Η τελειότητα είναι η ίδια η ζωή εντός σας και αυτή σας οδηγεί τώρα. Ανοίξτε τις καρδιές σας στη Νέα Εποχή που έρχεται τώρα.

 

Διώξτε κάθε αμφιβολία. Αφήστε την υψηλότερη δόνηση της αγάπης να αγκυροβολήσει στις καρδιές σας. Αρχίστε να ανασαίνετε τον ψίθυρο της ανάσας της αγάπης. Γίνετε το λαμπερό παιδί. Νιώθω μεγάλη τιμή που είμαι το κανάλι του Θεραπευτικού Συστήματος του Αγγελικού Ρέικι, που μου δόθηκε από τον Αρχάγγελο Μέτατρον μεταξύ Οκτωβρίου 2002 και Φεβρουαρίου 2003. Οι ίδιοι οι Άγγελοι κάνουν όλους τους συντονισμούς στο σύστημα αυτό μέσω του Αγγελικού Βασιλείου του Φωτός. Παρόλο που δίνονται τα σύμβολα, δεν απαιτείται από τον μαθητή να τα απομνημονεύσει.

 

Kevin Core & Christine Core

Τα σύμβολα του Ρέικι, όπως και πολλά άλλα, ενσωματώνονται στο ενεργειακό σας σώμα τη στιγμή του συντονισμού. Κατά τη θεραπεία, ο θεραπευτής είναι απλά και μόνο το κανάλι, η γέφυρα, διαμέσου της οποίας μεταδίδεται η ενέργεια του Αγγελικού Βασιλείου στον θεραπευόμενο. Ο θεραπευτής δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το αν έδωσε τα σωστά σύμβολα ή αν επικεντρώθηκε στο σωστό σημείο για τη θεραπεία. Κάθε θεραπεία είναι τέλεια όσον αφορά τη σύλληψη και μετάδοσή της. Μια και το σύστημα αυτό προέρχεται από τον Αρχάγγελο Μέτατρον, του ζήτησα να συμβάλει και αυτός στην παρούσα εισαγωγή, οπότε προέκυψε αυτό το αποτέλεσμα.

 

Kevin Core & Christine Core

Ιδρυτές του Συστήματος Angelic Reiki ®

 

 

Αγγελικό Ρέικι 1ου & 2ου βαθμού

Ο Σκοπός αυτού του Εργαστηρίου Πρώτον, είναι να αποκατασταθούν τα σύμβολα του Ρέικι στην αρχική τους Θεϊκή Δόνηση. Αυτή χάθηκε όταν ο άνθρωπος αποσυνδέθηκε από την Πηγή. Αυτή η διαδικασία μπορεί μόνο να δοθεί σαν δώρο σε μας από το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός. Τα σύμβολα που δίνονται σε αυτό το εργαστήριο συντονίζονται μέσα από την Αγγελική δόνηση. Άγγελοι Θεραπευτές δίνουν τους συντονισμούς και εργάζονται μαζί σας σε μόνιμη βάση, τοποθετώντας τη σύνδεσή σας με το Αγγελικό Βασίλειο σε ένα νέο επίπεδο.

 

Θα μεταδοθεί στο μαθητή ένα ολοκληρωμένο σύστημα θεραπείας που περνά μέσα από τους Αγγέλους και τα σύμβολα του Ρέικι. Ο μαθητής λαμβάνει πρακτική εμπειρία σε θεραπευτικές μεθόδους που αφορούν την Θεραπεία σαν κανάλι, Θεραπεία με πρόθεση, Θεραπεία με Αναληφθέντες Διδασκάλους και Γαλαξιακούς Θεραπευτές και Πολυδιαστασιακή Θεραπεία. Το εργαστήριο επίσης περιλαμβάνει στην διδασκαλία πώς να συντονίζετε πνευματικά εργαλεία, κρυστάλλους και πεμπτουσίες.

 

Αυτό το εργαστήριο θα σας δώσει το πιο τέλειο δώρο για εσάς. Θα σας υποστηρίξει στο προσωπικό σας θεραπευτικό και πνευματικό ταξίδι, θα ανοίξει τα χαρίσματα και τα πνευματικά σας ταλέντα. Μπορεί να αποκαλύψει το Ντάρμα και το σκοπό της ζωής σας. Μπορεί να είναι για να σας βοηθήσει να υποστηρίξετε την οικογένεια και τους φίλους σας ή ένα βήμα παραπέρα προς την πορεία σας για να το μοιραστείτε με άλλους ως επαγγελματίας θεραπευτής ή δάσκαλος. Μπορεί να αλλάξει απόλυτα τη ζωή σας.

 

Μπορεί εσείς να μην γνωρίζετε, αλλά η Ψυχή σας γνωρίζει γιατί έφερε το Αγγελικό Ρέικι σε σας. Θα αλλάξει το DNA σας, τα Κύτταρα και τα Μόρια σας και θα ενεργοποιήσει το Φωτεινό σας Σώμα. Θα επιτρέψει σε σας να ενωθείτε πιο στενά με το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός. Όλες οι πνευματικές διδασκαλίες και ενέργειες είναι Συμπαντικά διαθέσιμες στον καθένα, αλλά μέσω τη καθοδήγησης από τον Αναληφθέντα Διδάσκαλο Ντουάλ Κούλ και τον Αρχάγγελο Μέτατρον, καθώς και της μεγάλης του γνώσης γύρω από τις πνευματικές αρχές και τις αρχαίες διδασκαλίες, ο Κέβιν Κορ συνέθεσε ένα μοναδικό και βαθύ σύστημα θεραπείας. Αυτό το σύστημα ονομάστηκε Αγγελικό Ρέικι.

 

Το εργαστήριο αυτό περιλαμβάνει:

 

 • Δύο Καθαρισμούς και Συντονισμούς στο Αγγελικό Ρέικι.
 • Ένα Αρχαγγελικό Συντονισμό και Ευλογία.
 • Τον Ορισμό και την Κατανόηση της Φύσης της Αγγελικής Ενέργειας.
 • Τις Αρχές του Καθαρισμού και της Αφιέρωσης του Χώρου.
 • Έξι Θεραπευτικές Μεθόδους συμπεριλαμβανομένης της αυτο-θεραπείας και της θεραπείας από απόσταση.
 • Τέσσερις πρακτικές Ανταλλαγής Θεραπείας.
 • Καθαρισμοί και Συντονισμοί Κρυστάλλων.
 • Τους Νόμους της Θεραπείας σύμφωνα με την Θεϊκή Ιεραρχία, όπως δόθηκαν από τον Ντουάλ Κουλ.
 • Έναν πλήρη Συντονισμό στο Αγγελικό Ρέικι 1ου και 2ου βαθμού που περιλαμβάνει τα 8 Θεϊκά Πολυδιαστασιακά Σύμβολα.
 • Ένα πλήρες Κόψιμο του Κάρμα και έναν Αγγελικό Καθαρισμό πριν από τη λήψη των συντονισμών.
 • Μια θεραπευτική εμπειρία με εναπόθεση χεριών, γινόμενος κανάλι για την θεραπευτική ενέργεια των Αγγέλων Θεραπευτών και των συμβόλων του Ρέικι καθώς και τα πρώτα βήματα της Πολυδιαστασιακής Θεραπείας.
 • Ένας Συντονισμός στο Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός μέσω του Αρχαγγέλου Μέτατρον και ενός Συνόλου Αγγέλων “Τους Παντοδύναμους Σαρείμ”. Αυτός περιλαμβάνει ένα Συντονισμό που δίνεται από 30 Αρχαγγέλους, και Ουράνιους Πρίγκιπες Αγγέλους. Το εργαστήριο αυτό είναι μια δυνατή εμπειρία και προετοιμάζει το έδαφος για την επερχόμενη Γαλαξιακή Ενέργεια της Ανάληψης. Σας τοποθετεί στη δική σας Πνευματική Δύναμη και Γνώση του εαυτού σας, ως ο Αναληφθέντας Διδάσκαλος που πραγματικά είστε.

 

Πλήρης Διδακτέα Ύλη:

 

 • Η κατανόηση της διαδικασίας του καθαρισμού και της αφιέρωσης του θεραπευτικού χώρου. Όπως επίσης, το κλείσιμο του χώρου μετά τη ολοκλήρωση της συνεδρίας.
 • Ο ορισμός και η κατανόηση των Αγγέλων ως Θεϊκά Αρχέτυπα του Δημιουργημένου Σύμπαντος.
 • Απελευθέρωση οντοτήτων αν απαιτείται.
 • Ένας καθαρισμός και συντονισμός στο Αγγελικό Ρέικι 1ου βαθμού.
 • Ένας καθαρισμός και συντονισμός στο Αγγελικό Ρέικι 2ου βαθμού.
 • Ενεργοποίηση των συμβόλων από τον Άρχοντα Μελχισεδέκ στην Γαλαξιακή τους δόνηση.
 • Ένας Αγγελικός συντονισμός από 30 Αρχαγγέλους και Παντοδύναμους Σαρείμ, συμπεριλαμβανομένου και του συντονισμού του Μάστερ κρυστάλλου.
 • Ενεργοποίηση των συμβόλων του Ρέικι στην Αγγελική δόνηση από τον Αρχάγγελο Μέτατρον.
 • Εισαγωγή στους νόμους και τους κανόνες της θεραπείας, όπως δόθηκε από τον Ντουάλ Κουλ στην Αλίκη Μπέιλη στο βιβλίο “Εσωτερική Θεραπευτική”.
 • Έξι μέθοδοι θεραπείας.
 • Τέσσερις ανταλλαγές θεραπείας.
 • Επεξήγηση της θεραπείας από απόσταση και της αυτο-θεραπείας.
 • Αγγελικό Ρέικι κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, στα μωρά, και για την υποστήριξη των ίντιγκο παιδιών.
 • Επεξήγηση του πώς δημιουργούμε ένα ιερό χώρο και το ρόλο που παίζουν οι κρύσταλλοι, οι κάρτες, τα κεριά, το χρώμα, ο ήχος και οι ιερές πεμπτουσίες σ’ αυτό.
 • Πώς να καθαρίζονται και να συντονίζονται κρύσταλλοι και πεμπτουσίες στο Αγγελικό Ρέικι και πόσο σημαντικό είναι αυτό.
 • Παροχή του εγχειριδίου του 1ου & 2ου βαθμού σε κάθε συμμετέχοντα, κατά την έναρξη του εργαστηρίου και επεξήγηση του υλικού σε αυτό το βιβλίο. Το σχήμα, ο ήχος, ο σχεδιασμός και η έννοια των συμβόλων Δεν διδάσκονται. Απλά το να κοιτάξει κανείς τα σύμβολα ενσωματώνει την δόνηση τους στη συνείδηση ​​του δέκτη. Τα πιο τέλεια σύμβολα και η πιο τέλεια ενέργεια παρέχεται, έρχεται και καθοδηγείται από το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός (όχι από το θεραπευτή).

 

 

Αγγελικό Ρέικι 3ου & 4ου βαθμού, Μάστερ

 

Ο Σκοπός αυτού του Εργαστηρίου είναι να εισάγει τον συμμετέχοντα στην Μάστερ ενέργεια αυτού του συστήματος. Αυτό θα συμβεί με τον πιο τέλειο τρόπο για τον κάθε συμμετέχοντα. Η ονομασία Ρέικι Μάστερ μερικές φορές έχει παρεξηγηθεί. Στο Αγγελικό Ρέικι παίρνουμε την καθοδήγηση μας από την Αρχαία Σοφία, το να λάβουμε ένα συντονισμό στην Μάστερ ενέργεια είναι πρώτα απ’ όλα μια προσωπική διαδικασία. Η Ψυχή σας, σας οδήγησε στο σημείο όπου μπορείτε να λάβετε αυτό το ενεργειακό εργαλείο προκειμένου να γίνεται Κύριοι του εαυτού σας, αποδεχόμενοι ότι αυτή η εκδηλωμένη πραγματικότητα είναι δικό σας δημιούργημα. Ο κόσμος μας είναι μία τεράστια παιδική χαρά και αυτοί οι συντονισμοί δεν έχουν να κάνουν με το να είμαστε καλοί ή πνευματικά τέλειοι, μια κριτική που οι άνθρωποι κάνουν χωρίς πολλή σκέψη, αλλά έχει να κάνει με την αποδοχή και την αναγνώριση ότι ο κάθε ένας από εμάς είναι ο απόλυτος δημιουργός της ζωής του αποδεχόμενος αυτήν την κυριαρχία του επί της πραγματικότητας του με την προσωπική ευθύνη και αυτο-αφύπνιση που αυτό συνεπάγεται. Αυτό το εργαστήριο μας ανοίγει την πόρτα για να αφήσουμε πίσω το ρόλο του θύματος και την αίσθηση ότι ζούμε τη ζωή μας σαν αποτέλεσμα κάποιας εξωτερικής επίδρασης.

 

Στο Αγγελικό Ρέικι το 3 & 4 Μάστερ εργαστήριο Δεν είναι το επίπεδο του δασκάλου. Είναι ένα σκαλοπάτι στην προσωπική πνευματική μας πορεία. Θα αφυπνίσει πνευματικά ταλέντα και ο καθένας θα χρησιμοποιήσει αυτή την ενέργεια με το δικό του μοναδικό τρόπο. Η ζωή μπορεί να αρχίσει να ξεδιπλώνεται με ένα νέο τρόπο, τα μαθήματα που η Ψυχή σας έχει επιλέξει μπορεί να αναδυθούν ενεργειακά και να παρουσιάζονται πιο δύσκολες προκλήσεις. Υπάρχει μια λανθασμένη μοντέρνα αντίληψη ότι όταν κάποιος βαδίζει στο Πνευματικό μονοπάτι η ζωή είναι ομαλή, καλή, εύκολη και χαρούμενη. Θα ήταν πιο ακριβές να πούμε ότι σήμερα το Πνευματικό μονοπάτι είναι ευμετάβλητο, δυναμικό, τραχύ, γεμάτο προκλήσεις και ενίοτε χαοτικό. Είναι δική μας επιλογή αν θα περπατήσουμε αυτό το μονοπάτι με Χάρη, Αγάπη, Χαρά και Δύναμη.

 

Το Μονοπάτι του Μάστερ είναι σπάνια εύκολο, αλλά είναι γεμάτο Ζωή. Το εργαστήριο αυτό είναι ένα δώρο για όποιον θέλει να ενωθεί πιο βαθιά με το Αγγελικό Βασίλειο. Ο Αρχάγγελος Μέτατρον πάντα έλεγε ότι το Αγγελικό Ρέικι είναι “Η Θεραπεία της Εποχής μας” και σκοπός του είναι να υποστηρίξει όσους αναζητούν καθοδήγηση στο δικό τους πνευματικό μονοπάτι. Είμαστε όλοι στο δρόμο προς την ενσωμάτωση και συνειδητοποίηση της αλήθειας ότι είμαστε δημιουργικά όντα, ότι είμαστε κυρίαρχοι αυτής της πραγματικότητας. Το εργαστήριο αυτό, μας παρέχει τα εργαλεία για την ένωση με την ενέργεια της Ψυχής μας και την εκπλήρωση του σκοπού μας πάνω στη γη. Οι βαθιοί και εμβριθείς συντονισμοί καθώς και η θεραπευτική εμπειρία σε αυτό το εργαστήριο προσφέρουν μια από τις δυνατότερες βιωματικές εμπειρίες για εκείνους που επιδιώκουν την αλλαγή.

 

Πολλοί άνθρωποι έχουν βιώσει, να ξεδιπλώνεται το σχέδιο της ζωής τους να ξεδιπλώνεται μετά τη λήψη αυτών συντονισμών. Μερικοί διαπίστωσαν ότι η σύνδεση με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ αφύπνισε μια βαθιά ικανότητα να καθαρίζουν και να θεραπεύουν αυτό τον πλανήτη, άλλοι έχουν γράψει εμπνευσμένη πεζογραφία και ποίηση, άλλοι πάλι έχουν διαπιστώσει ότι φίλοι και συνεργάτες τους έχουν απευθύνονται σε αυτούς για βοήθεια και ότι αυτή η βοήθεια είχε Αγγελική έμπνευση. Όποιο και αν είναι το Ντάρμα σας, είναι μοναδικό για εσάς και χρειάζεται να αφυπνιστεί και να υποστηριχθεί.

 

Το Εργαστήριο αυτό περιλαμβάνει:

 

 • Το σκοπό, τη διαδικασία της αφιέρωσης, του καθαρισμού, του ανοίγματος και του κλεισίματος του χώρου του εργαστηρίου.
 • Ανακεφαλαίωση της Φύσης της Αγγελικής Ενέργειας και των Αρχαγγέλων.
 • Διαλογισμός Γείωσης και Αισθαντικού Σώματος.
 • Τρεις Ανταλλαγές Θεραπείας.
 • Καθαρισμό και Απελευθέρωση Οντοτήτων.
 • Συντονισμό στο Αγγελικό Ρέικι 3ου βαθμού.
 • Συντονισμό στο Αγγελικό Ρέικι 4ου βαθμού.
 • Συντονισμό στις Αγγελικές Ακτίνες.
 • Αρχαγγελικό Συντονισμό Μάστερ.
 • Κατανόηση της Οικογένειας της Ψυχής, όπως εισάγεται στην Θεραπεία με τη Θεϊκή Παρουσία.
 • Ιστορία, Ενημέρωση και Συζήτηση στη χρήση της Θεραπείας με το Μάτι.

 

 

Επαγγελματίες Θεραπευτές

Ο Σκοπός αυτού του Εργαστηρίου είναι διπλός, είναι να επεκτείνει και να εμβαθύνει τις γνώσεις του συμμετέχοντα πάνω στην θεραπευτική διαδικασία καθώς και να παρέχει κατάλληλη υποστήριξη και εκπαίδευση γι’ αυτούς που ενδιαφέρονται να εργαστούν επαγγελματικά. Το εργαστήριο αυτό αποτελείται από δύο ενότητες. Οι ελάχιστες προϋποθέσεις που απαιτούνται είναι 3 ημέρες και 4 συμμετέχοντες. Μπορεί επίσης να διδαχθεί σε δύο ξεχωριστά μέρη. Η πρώτη ενότητα χρειάζεται δυο ημέρες. Η δεύτερη ενότητα χρειάζεται μια ημέρα. Η πρώτη ενότητα εμπεριέχει δυο Καθαρισμούς και δυο Συντονισμούς καθώς και δυο νέες μεθόδους θεραπείας. Εστιάζει στις πνευματικές αρχές που εμπεριέχονται στο Αγγελικό Ρέικι ως θεραπευτική πρακτική. Η δεύτερη ενότητα καλύπτει τα πρακτικά και πνευματικά ζητήματα που σχετίζονται με την ιδιότητα του Επαγγελματία Θεραπευτή. Τα πιστοποιητικά χορηγούνται από τον Μάστερ Δάσκαλο και μόνο όταν οι συμμετέχοντες αποδεχτούν και αγκαλιάσουν τον κώδικα δεοντολογίας και τον υπογράψουν.

 

Πλήρης Διδακτέα Ύλη – 1η Ενότητα

 

 • Καθαρισμός και Απελευθέρωση Οντοτήτων.
 • Δύο Συντονισμοί, Αγγελικού Ρέικι 4ου βαθμού και Αρχαγγελικός 3ου & 4ου βαθμού με τους “Παντοδύναμους Σαρείμ”
 • Δύο νέες Θεραπευτικές μεθόδους Αιθερικού Σώματος και Σφαιρικής Θεραπείας.
 • Πληροφορίες σχετικά με τα δύο είδη θεραπείας που χρησιμοποιούμε στο Αγγελικό Ρέικι. Μαγνητική Θεραπεία και Θεραπεία με Ακτινοβολία.
 • Εργασία με το Αισθαντικό Σώμα.
 • Καθαρισμός και αφιέρωση του χώρου, ο σκοπός και η λειτουργία του στην διαδικασία της Θεραπείας.
 • Θεραπεία προς το θάνατο, η κατανόηση του θανάτου και της διαδικασίας αυτού.
 • Η φύση της ασθένειας και οι επιπτώσεις που έχει στην θεραπευτική συνεδρία.
 • Η Θεραπευτική συνεδρία.
 • Απόρρητο.
 • Διάρκεια.
 • Επικοινωνία και προσεκτική ακοή.
 • Βιωματική εμπειρία του Δέκτη.
 • Πώς να εργάζεστε με ασθενείς που ακολουθούν μια θεραπευτική αγωγή.

 

Πλήρης Διδακτέα Ύλη – 2η Ενότητα

 

Οι πληροφορίες που παρέχονται στο εγχειρίδιο σχετικά με τα θέματα που αναφέρονται παρακάτω, δεν είναι μόνο τα καθημερινά θέματα τα οποία χρειάζεται να κατανοηθούν αλλά και οι εσωτερικές και πνευματικές αρχές που υποστυλώνουν αυτά τα θέματα. Το βάθος στο οποίο τα επαγγελματικά θέματα καλύπτονται σε αυτό το εργαστήριο, εξαρτώνται από την ειδικότερη γνώση του δασκάλου σας. Δεν μπορεί να απαιτείται από κάθε δάσκαλο να είναι ειδικός στα λογιστικά, στη διεύθυνση επιχειρήσεων και το μάρκετινγκ. Οπότε είναι στο χέρι του κάθε σπουδαστή να βρει τις ιδιαίτερες πληροφορίες που μπορεί να του χρειαστούν. Το σημαντικό είναι ο σπουδαστής να κερδίσει μια κατανόηση των πνευματικών θεμάτων που συμπεριλαμβάνονται.

 

Ξεκινώντας έναν επαγγελματικό χώρο:

 

 • Νομοθεσία και ασφαλιστική κάλυψη.
 • Πρακτική διαχείριση, θεραπευτικός χώρος, ενοικίαση χώρου σε σύγκριση με τη χρήση ενός χώρου στο σπίτι σας, οργανώνοντας τα ραντεβού, θέτοντας όρια.
 • Κόστος συνεδρίας.
 • Καθιερώνοντας την επιχείρηση, επιχειρησιακό πλάνο, χρηματοδότηση και κράτημα βιβλίων.
 • Μάρκετινγκ, προωθώντας τον εαυτό σας και οι αρχές για τη δημιουργία της δικής σας πραγματικότητας.
 • Κώδικας ηθικής.
 • Συνεχής επαγγελματική ανάπτυξη και συζήτηση πάνω στα θέματα που προκύπτουν.
 • Υποστήριξη και επίβλεψη.

Μάστερ Δασκάλου

Ο Σκοπός αυτού του Εργαστηρίου: Είναι να εντάξει τον συμμετέχοντα στην ενέργεια του Μάστερ Δασκάλου αυτού του συστήματος. Αυτό θα συμβεί με τον πιο τέλειο τρόπο για εσάς και σας συνιστούμε να είστε ανοικτοί σε οτιδήποτε μπορεί να ξεδιπλωθεί. Εμείς, Τα Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός, σας ευχαριστούμε που αγκαλιάζετε το ρόλο του δασκάλου, και γνωρίστε ότι θα σας προσφέρει μεγάλες ευλογίες τόσο κατά τη διάρκεια της ζωής σας στη γη όσο και σε άλλες διαστασιακές σφαίρες. Η ανθρώπινη συνειδητότητα ​​σας μπορεί ποτέ να μην κατανοήσει πλήρως τη μεγάλη υπηρεσία που κάνετε, αλλά αυτό θα αναγνωριστεί από “επάνω”.

 

Προϋποθέσεις Εργαστηρίου:

 

Όλοι οι συμμετέχοντες στο Εργαστήριο του Μάστερ Δασκάλου χρειάζεται να έχουν ολοκληρώσει το Εργαστήριο του 1ου & 2ου βαθμού και το Εργαστήριο του 3ου & 4ου βαθμού. Χρειάζεται επίσης να έχουν καλύψει όλα τα θέματα που βρίσκονται στο εγχειρίδιο του Αγγελικού Ρέικι Υποστηρικτικό Υλικό και Επαγγελματική Πρακτική. Αυτό μπορεί να γίνει σε ένα εκτεταμένο εργαστήριο, σε ένα αυτόνομο εργαστήριο, σε ενότητες ή σαν ανεξάρτητη εκπαίδευση. Η κατοχή του Πιστοποιητικού του Επαγγελματία Θεραπευτή θα είναι η επιβεβαίωση.

 

Το Εργαστήριο του Μάστερ Δασκάλου απαιτεί το λιγότερο 2½ ημέρες (17 με 19 ώρες) π.χ. Παρασκευή απόγευμα, Σάββατο και Κυριακή. Προκειμένου να κρατηθεί η ενέργεια και να διευκολυνθεί η σχετική εμπειρία, απαιτείται να υπάρχουν τουλάχιστον 4 συμμετέχοντες. Ο σκοπός του εγχειριδίου είναι να δημιουργήσει ένα πλάνο για θέματα και πληροφορίες που απαιτείται να αναφερθούν. Η ανταλλαγή απόψεων και οι προσωπικές εμπειρίες θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο. Το εγχειρίδιο λειτουργεί και σαν σημείο αναφοράς για τους δασκάλους που προετοιμάζονται για τα δικά τους εργαστήρια.

 

Οι συμμετέχοντες σε αυτό το εργαστήριο μπορεί να έχουν βιώσει μια προσωπική διαδικασία καθαρισμού κατά τη διάρκεια των Εργαστηρίων του 1ου & 2ου και 3ου & 4ου Βαθμού. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες σε αυτά τα εργαστήρια και κάποιες από αυτές τις πληροφορίες μπορεί να ήταν καινούριες σε αυτούς. Είναι λοιπόν σημαντικό αυτό το εργαστήριο αρχικά να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε ομάδας, ανακεφαλαιώνοντας και δίνοντας επιπλέον εξηγήσεις και διευκρινήσεις του υλικού που έχει ήδη παρουσιαστεί στα προηγούμενα εργαστήρια.

 

Πλήρης Διδακτέα Ύλη

 

 • Αρχές και πρακτική Καθαρισμού και Αφιέρωσης του Χώρου.
 • Καθαρισμός, Απελευθέρωση Οντοτήτων και Συντονισμός 4ου Βαθμού.
 • Διαλογισμός με τους Αρχαγγέλους του Δέντρου της Ζωής.
 • Μάστερ Αρχαγγελικός Συντονισμός και Διαλογισμός.
 • Γείωση και το Αισθαντικό μας Σώμα.
 • Ξεκινώντας ως Δάσκαλος.
 • Πρακτικές Συμβουλές για το στήσιμο Εργαστηρίων.
 • Καθοδήγηση για τα Εργαστήρια.
 • Πρακτική εμπειρία, καθοδήγηση και οδηγίες των Θεραπευτικών Τεχνικών.
 • Καθοδήγηση για τη διεξαγωγή των Αγγελικών Συντονισμών, Καθαρισμών και την Απελευθέρωση Οντοτήτων.
 • Οργάνωση, Υποστήριξη και ευθύνες του Δασκάλου.
 • Ανασκόπηση και συζήτηση σχετικά με θέματα που παρουσιάστηκαν στο Αγγελικό Ρέικι.

 

Η Christine Core στο κέντρο μας το ΙΑΘΕΙΗΝ. ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΡΕΙΚΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

 

www.angelicreikimagic.com |www.angelicreikigreece.com | www.magicmerkabahangel.com