ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ® @ 22 July 2008 12:16 PM

                                    

  Η Ιστορία του Angelic Reiki     

Ο Αρχάγγελος Μέτατρον διαμέσω του Kevin Core.

Τούτη την εποχή στην ιστορία της Γης, έχει αλλάξει η δόνηση που περιβάλλει τη Γη. Κάθε ύπαρξη βασίζεται στη δόνηση. Τούτη την εποχή σημειώνεται άνοδος της δόνησης της Γης,  πράγμα που επιτρέπει στην υψηλότερη δόνηση του Αγγελικού Βασιλείου να αγκυροβολήσει τώρα στη Γη.

Στην πραγματικότητα, τούτο σημαίνει ότι η συνειδητότητά σας αυξάνει τη δόνησή της, οπότε συναντά  τη συνειδητότητα του Αγγελικού Βασιλείου, ενώνεται μαζί της και από κοινού κάνουν θαύματα πάνω στη Γη.

Καθώς οι Άγγελοι αποτελούν μέρος του Θεϊκού, γίνονται φορείς της δόνησης του Θείου Νου που ρέει διαμέσου αυτών. Καθώς η συνειδητότητά σας αυξάνει τη δόνησή της, συνδέεστε κι εσείς πλέον με τον Θείο Νου. Το Αγγελικό Βασίλειο σας καθοδηγεί ώστε να γίνετε κανάλια, όργανα στα Χέρια του Θεϊκού.

Μέρος της γνώσης αυτής, που σας μεταδίδουν όλοι οι Angelic Reiki Masters στον Κόσμο, αποτελεί το σύστημα που είναι πλέον γνωστό ως Αγγελικό Ρέικι. Μέσα από το σύστημα αυτό θα εξασκηθείτε στο να γίνετε φορείς της ενέργειας του Θείου Νου.  

Θα νιώσετε την ίδια την ανατριχίλα της δύναμης της Ζωής να ρέει μέσα από σας προς τους συνανθρώπους σας. Αυτή η ζωική δύναμη μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα με τη μορφή που τη γνωρίζετε.

Πρόκειται για την ευλογημένη Ανάσα του Θεού. Όντας το κανάλι αυτής της ενέργειας, θα δώσετε στον εαυτό σας, στη συνειδητότητά σας, τη δυνατότητα να ενωθεί με το Θείο.

Αυτή η ένωση της ανθρώπινης με τη Θεϊκή συνειδητότητα είναι η διαδικασία που καλείτε Ανάληψη.
                                                     

Όσοι από σας διαβάζετε τούτες τις γραμμές έχετε ακούσει το κάλεσμα. Σας καλούμε όλους να ενωθείτε μαζί μας και να φέρετε στη Γη τον Θείο Νου. Η χαρά που θα νιώσετε στην καρδιά σας αποτελεί την ίδια την ουσία της ύπαρξής σας.

Καθώς θα ζείτε στο πλαίσιο αυτής της δόνησης, όλα τα προβλήματα και οι στενοχώριες σας θα εξαφανιστούν. Χάνεται τώρα πια η σκεπτομορφή που διατηρούσε η ανθρωπότητα, σύμφωνα με την οποία ο πόνος υπάρχει και πρέπει να υπάρχει.

Η γνώση αυτή θα γίνει κοινό κτήμα όλων σας. Καθώς η δόνηση αυτή αγκυροβολεί στη συνειδητότητά σας, θα διαπιστώσετε ότι στην πραγματικότητα ο πόνος δεν έχει καμία βάση.  

Η δόνηση αυτή ουσιαστικά θα άρει από όλους τους ανθρώπους που θέλετε να θεραπεύσετε αυτό που αποκαλούν αρρώστια. Γιατί δεν υφίσταται αρρώστια όταν υπάρχει χαρά μέσα στην καρδιά.

Το σύστημα αυτό, λοιπόν, μεταδίδεται σε σας τώρα μέσα από ό,τι γνωρίζετε ως Ρέικι.

Τα εν λόγω σύμβολα  αποτελούν πύλες της συνειδητότητας και εκτείνονται πέρα από τον χώρο και τον χρόνο. Με το άνοιγμα των πυλών αυτών, η δόνηση που θα σας μεταδώσουμε μπορεί να θεραπεύσει όλα τα όντα πέρα από τον χώρο και τον χρόνο.

Θα διεισδύσουμε στο παρελθόν της Γης και θα θεραπεύσουμε όλες τις μνήμες του πόνου.

Το Φως της Θεϊκής Αρχής θα αγκυροβολήσει στη Γη. Οι θεραπευτικές τέχνες των αρχαίων χρόνων θα αφυπνιστούν και θα δοθούν σε σας για να τις εξασκήσετε.

Αφήστε τη χαρά που νιώθετε στην καρδιά σας καθώς διαβάζετε τούτες τις γραμμές να σας οδηγήσει τώρα στη δόνηση αυτή που αγκαλιάζει τη Γη.
                                              

Οι Άγγελοι είναι αυτοί που σας έχουν οδηγήσει σε τούτο τον τόπο. Σας αγκαλιάζουν αυτή τη στιγμή. Αισθάνεστε την παρουσία μας;......

Είναι τέλειο το γεγονός της ένωσής μας. Είναι τέλειο το γεγονός της παρουσίας σας εδώ.  

Η τελειότητα είναι η ίδια η ζωή εντός σας και αυτή σας οδηγεί τώρα.

Ανοίξτε τις καρδιές σας στη Νέα Εποχή που έρχεται τώρα.  

Διώξτε κάθε αμφιβολία. Αφήστε την υψηλότερη δόνηση της αγάπης να αγκυροβολήσει στις καρδιές σας. Αρχίστε να ανασαίνετε τον ψίθυρο της ανάσας της αγάπης. Γίνετε το λαμπερό παιδί.

Νιώθω μεγάλη τιμή που είμαι το κανάλι του Θεραπευτικού Συστήματος του Αγγελικού Ρέικι, που μου δόθηκε από τον Αρχάγγελο Μέτατρον μεταξύ Οκτωβρίου 2002 και Φεβρουαρίου 2003.

Οι ίδιοι οι Άγγελοι κάνουν όλους τους συντονισμούς στο σύστημα αυτό μέσω του Αγγελικού Βασιλείου του Φωτός.

Παρόλο που δίνονται τα σύμβολα, δεν απαιτείται από τον μαθητή να τα απομνημονεύσει.

Τα σύμβολα του Ρέικι, όπως και πολλά άλλα, ενσωματώνονται στο ενεργειακό σας σώμα τη στιγμή του συντονισμού.

Κατά τη θεραπεία, ο θεραπευτής είναι απλά και μόνο το κανάλι, η γέφυρα, διαμέσου της οποίας μεταδίδεται η ενέργεια του Αγγελικού Βασιλείου στον θεραπευόμενο.

Ο θεραπευτής δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το αν έδωσε τα σωστά σύμβολα ή αν επικεντρώθηκε στο σωστό σημείο για τη θεραπεία.

Κάθε θεραπεία είναι τέλεια όσον αφορά τη σύλληψη και μετάδοσή της.

Μια και το σύστημα αυτό προέρχεται από τον Αρχάγγελο Μέτατρον, του ζήτησα να συμβάλει και αυτός στην παρούσα εισαγωγή, οπότε προέκυψε αυτό το αποτέλεσμα.                            

                                                                                                                           Kevin Core  and Christine Core

                                           

Ιδρυτές του Συστήματος Angelic Reiki ®

.  

http://www.angelicreikimagic.com/
http://www.magicmerkabahangel.com/

               

Η Christine Core στο κέντρο μας το ΙΑΘΕΙΗΝ. ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΡΕΙΚΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

[selida]


 


                                                 


ANGELIC REIKI  1ος – 2ος  βαθμός

Είναι η απόλυτ η χαρά η εργασία με το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός που φέρει μια από τις υψηλότερες μορφές θεραπείας σε άτομα, στις ομάδες και τον Πλανήτη.

Οι Άγγελοι  είναι οντότητες που υπάρχουν έξω από τις "γνωστές" σε μας διαστάσεις.

Είναι οι Κύριοι Προγραμματιστές  του Κεντρικού Προγράμματος που εμείς γνωρίζουμε ως Σύμπαν.

Μέσω της καθοδήγησής τους και της θεραπευτικής τέχνης του Reiki, μπορούμε να επηρεάσουμε  θετικά  τα δημιουργικά ενεργειακά συστήματα κάθε ατόμου ή ομάδας, σύμφωνα με τη θεϊκή Βούληση. Αυτό μπορεί να συμβεί σε φυσικό, συναισθηματικό ή πνευματικό επίπεδο.

Σ' αυτή τη χρονική στιγμή της ιστορίας της ανθρωπότητας και της Γης, θέματα που έχουν τις ρίζες τους βαθιά στο παρελθόν αναδύονται στην επιφάνεια για να καθαριστούν. 

Κουβαλάμε τα αποτυπώματά όλων των ζητημάτων του παρελθόντος σε κυτταρικό επίπεδο και συχνά αυτά μας ακολουθούν μέσα από πολλές ενσαρκώσεις, σε αυτόν και σε άλλους πλανήτες.

Για τα θέματα αυτά υπάρχει τώρα, στην εποχή της ενέργειας της Ανάληψης, η δυνατότητα καθαρισμού τους, μέσω της ικανότητας των Αγγέλων  να διαπερνούν τον χώρο - χρόνο, έτσι όπως εμείς τον αντιλαμβανόμαστε.

Σαν θεραπευτές που επιθυμούμε να εργαστούμε με τους Αγγέλους με αυτόν τον καινούριο τρόπο, προσφέρουμε μια θαυμαστή υπηρεσία στην ανθρωπότητα αλλά και στον εαυτό μας. 

Ο Σκοπός αυτού του Σεμιναρίου είναι Διπλός:

Πρώτον: επιδιώκει να αποκαταστήσει την πρωταρχική θεραπευτική δόνηση που δόθηκε στην Ανθρωπότητα από την εποχή της….....Λεμουρίας με τη μορφή των θεραπευτικών συμβόλων που τώρα γνωρίζουμε σαν σύμβολα του Reiki.

Τα σύμβολα που θα δοθούν στο σεμινάριο είναι τα σύμβολα του Reiki και άλλων παραδόσεων συντονισμένα με την Αγγελική  δόνηση.

Ως μέρος αυτού του σεμιναρίου, ένας Άγγελος Θεραπευτής είναι αυτός που θα σας κάνει την εναρμόνιση και από εκείνη τη στιγμή θα είναι ο μόνιμος σύντροφός σας  στις θεραπείες που θα ακολουθούν.

Δεύτερον: στοχεύει να  μεταδώσει στο μαθητή ένα ολοκληρωμένο σύστημα θεραπείας σχετιζόμενο με τους Αγγέλους και τα σύμβολα του Reiki. 

Αυτό το σύστημα συμπεριλαμβάνει εργασία με τα τσάκρας, με  χρώματα, με κρυστάλλους και με ανθοϊάματα.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν πρακτική εφαρμογή της όλης της θεραπευτικής μεθοδολογίας και να αναπτύξουν τη δική τους ικανότητα για προσαρμογή όλων των "εργαλείων" που θα δοθούν, στο δικό τους, προσωπικό, τρόπο εργασίας.

                                                               

Τα Δώρα του Σεμιναρίου:      

Πλήρης συντονισμός με το Αγγελικό Reiki 1ου και 2ου Βαθμού, που περιλαμβάνει 8 Πολυδιάστατα θεϊκά Σύμβολα.  

Ολοκληρωμένος καθαρισμός του Κάρμα και Αγγελική κάθαρση, ώστε να μπορούμε να προχωρήσουμε στον συντονισμό.

Ένας Άγγελος Θεραπευτής για να σας συντροφεύει μόνιμα στην θεραπευτική σας εργασία.

Πρακτική εφαρμογή και θεραπευτική εμπειρία, βιώνοντας τη ροή της ενέργειας του Αγγέλου Θεραπευτή και των συμβόλων του Reiki μέσα σας και βιώνοντας τα πρώτα σας βήματα στην Πολυδιαστασιακή Θεραπεία.

Συντονισμός με το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός στην 11η Διάσταση, μέσω του Αρχαγγέλου Μέτατρον.

Ένας Master-Κρύσταλλος ο οποίος θα καταγράφει τους Θεϊκούς Αγγελικούς Κωδικούς της Θεραπείας, ένας πολύτιμος σύντροφος στη θεραπευτική σας εργασία .

Μαθαίνετε πως να επιλέγετε και να συντονίζετε  κρυστάλλους για τους θεραπευόμενους, με τη βοήθεια του εκκρεμούς και την ροή της ενέργειας του Αγγέλου Θεραπευτή και των συμβόλων του Reiki.

Πρακτική εφαρμογή και θεραπευτική εμπειρία, βιώνοντας τη ροή της ενέργειας των Αναληφθέντων Διδάσκαλων και των Γαλαξιακών όντων του φωτός.

Ένα ολοκληρωμένο εγχειρίδιο του Angelic Reiki ένας άλλος πολύτιμος σύντροφος στη θεραπευτική σας εργασία .

Καθώς και το πτυχίο του Angelic Reiki 1ου & 2ου Βαθμού με το οποίο μπορείτε να εργαστείτε ως Αγγελικοί και Γαλαξιακοί θεραπευτές. 

 

Το Σεμινάριο αποτελεί μια δυνατή εμπειρία και προετοιμάζει

το έδαφος  για την επερχόμενη Γαλαξιακή Ενέργεια της Ανάληψης.

 Σας τοποθετεί στο δικό σας πνευματικό μονοπάτι και την γνώση

του εαυτού σας,  ως Του θεραπευτή που αληθινά είστε!

[selida]

                                              

Angelic  Reiki  3ος και 4ος Βαθμός

Σεμινάριο Δασκάλων Angelic Reiki.

Όπως μερικοί από σας θα έχετε ήδη καταλάβει, παρόλο που το Αγγελικό Ρέικι χρησιμοποιεί κοινά σύμβολα με άλλα συστήματα Ρέικι, περιλαμβάνει ως σύστημα ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει.

Το ιδιαίτερο αυτό χαρακτηριστικό είναι η Θεϊκή Δόνηση, που εισέρχεται στα σύμβολα του Ρέικι και συντονίζει τον θεραπευτή και τον θεραπευόμενο με την ενέργεια της Ψυχής τους. 

Τούτο πετυχαίνεται μέσω της Αγγελικής δόνησης, που αποτελεί προέκταση της ίδιας της Θεϊκής Αρχής.

Όταν ξεκινά μια θεραπεία Αγγελικού Ρέικι, τόσο ο θεραπευτής όσο και ο θεραπευόμενος δέχονται άνωθεν μια ροή ψυχικής ενέργειας που αυξάνει τη συνειδητότητά τους. 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα για τον θεραπευόμενο την απομάκρυνση και μεταμόρφωση σε υψηλότερη δόνηση οποιωνδήποτε παλαιών σκεπτομορφών που δεν συντονίζονται με τη Θεϊκή Δόνηση, γεγονός που αποφορτίζει μη αρμονικές σωματικές, συναισθηματικές και διανοητικές καταστάσεις. 

Και ο θεραπευτής όμως δέχεται την ενέργεια αυτή, πράγμα που του δίνει τη δυνατότητα να αντιληφθεί τις αιτίες της ασθένειας με πιο ξεκάθαρο τρόπο. Επιπλέον, καθίσταται περισσότερο συντονισμένος καθώς εργάζεται στις υψηλότερες διαστάσεις από κοινού με τα όντα του Φωτός, σκοπός των οποίων είναι να αγκυροβολήσουν το Θείο στη Γη. 

Το σύστημα αυτό έχει, επομένως, μεταμορφωτικές ιδιότητες, τόσο για τον θεραπευτή όσο και για τον θεραπευόμενο. Θα το βιώσετε αυτό στην εργασία σας, οπότε θα σας ενθαρρύνει να καθοδηγείτε όσους έρχονται σε σας για βοήθεια.

Ζητώ από όλους εσάς που συμμετέχετε σε αυτό το εργαστήριο να θυμάστε ότι τα πάντα είναι όπως πρέπει να είναι. Δεν υπάρχουν λάθη. Δεν υπάρχει κριτική. Είμαστε τέλεια κανάλια αυτής της Θεϊκής ενέργειας, την οποία διοχετεύουμε με χαρά και αγάπη. Χαρείτε για ό,τι λαμβάνετε και μεταδώστε το σε όποιον συναντάτε. Ζήστε το θαύμα και την ευλογία της διαδικασίας αυτής.

Το Σεμινάριο Περιλαμβάνει τα ακόλουθα : 

·         Με την έναρξη του εργαστηρίου, όλοι οι συμμετέχοντες εισέρχονται πλέον στο πεδίο της θεραπείας που θα αποκτήσει μείζονα σημασία για τον πλανήτη μας μέσα στα επόμενα χρόνια. Εκτός του ότι θα λάβουν στη διάρκεια του εργαστηρίου 13 σύμβολα, που αποτελούν πύλες για την πολυδιαστασιακή θεραπεία, θα διδαχτούν επίσης τους τρόπους μεταβίβασης των εν λόγω πληροφοριών και θεραπείας σε άλλους. 
                  
·         Η διαφορά μεταξύ του συστήματος αυτού και πολλών άλλων είναι ότι οι ίδιοι οι Άγγελοι κάνουν τον συντονισμό. Ως δάσκαλοι, θα πρέπει να είστε βέβαιοι ότι οι άγγελοι θα είναι μαζί σας σε όλα τα εργαστήρια που κάνετε. Ως εκ τούτου, στο εν λόγω εργαστήριο θα λαμβάνετε καθοδήγηση και να είστε απολύτως βέβαιοι ότι οι άγγελοι θα σας στηρίζουν σε όσους συντονισμούς κάνετε.

                       
 

·         Σημαντικό μέρος της διδασκαλίας του συστήματος αυτού σε άλλους είναι η συμμετοχή τους σε πρακτικές / δοκιμές εξάσκησης της θεραπείας. Μέσα από αυτές τις δοκιμές προκύπτουν πολλές ερωτήσεις ενώ δίνονται και επεξηγούνται οι τεχνικές. Για άλλη μια φορά, θα πρέπει να είστε βέβαιοι ότι οι Άγγελοι θα σας χρησιμοποιήσουν ως κανάλι για να δώσουν σε αυτούς τους ανθρώπους τις υψηλότερες δυνατές θεραπευτικές ενέργειες. Στη διάρκεια του εργαστηρίου, θα λάβετε συντονισμούς που θα σας επιτρέψουν να γίνετε ένα τέτοιο κανάλι.

                            

 

·         Στη διάρκεια των συντονισμών στον 4ο Βαθμό, ο ίδιος ο Άρχοντας Μελχισεδέκ, ο Συμπαντικός Λόγος, θα αγκυροβολήσει τα  
σύμβολα αυτά σε κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά σε Συμπαντικό επίπεδο. Αυτή η δυνατότητα έχει γίνει διαθέσιμη στον πλανήτη μας τώρα τελευταία.

                                                                        

·         Επιπλέον, θα δοθούν πληροφορίες για την προέλευση της Θεραπευτικής Τέχνης και για τον ρόλο που έχουν παίξει οι Άγγελοι ώστε να κατέλθει η εν λόγω γνώση μέσω της Ανθρωπότητας. Πολλές μορφές θεραπείας που χρησιμοποιούνταν στην εποχή της Ατλαντίδας αφυπνίζονται εκ νέου τώρα και μία από αυτές είναι η θεραπεία μέσω οπτικής επαφής. Η θεραπευτική αυτή μέθοδος πρόκειται να αφυπνιστεί εκ νέου μέσω του εργαστηρίου, στη διάρκεια του οποίου θα δοθούν διεξοδικές πληροφορίες όσον αφορά την εξάσκηση και διδασκαλία της μεθόδου σε άλλους. 
             

·       Μέρος της ενδυνάμωσής σας ως Γαλαξιακού Θεραπευτή αποτελεί ο συντονισμός που θα γίνει με όλες τις διαθέσιμες στο Σύμπαν Ακτίνες του Θεού ως δώρο αγάπης μέσω του Αγγελικού Βασιλείου του Φωτός. 

               

 

·         Κατά την τελευταία θεραπευτική εξάσκηση του εργαστηρίου, θα διδαχτεί στους συμμετέχοντες ο τρόπος ασφαλούς διοχέτευσης των ενεργειών της Θεϊκής Αρχής. Πρόκειται για την ίδια ενέργεια που έδωσε στον Χριστό, πριν από 2000 χρόνια, τη δυνατότητα να κάνει θαύματα. Εισερχόμαστε πλέον σε μια εποχή για τον πλανήτη όπου όλοι μας θα κάνουμε τέτοια θαύματα. Η γνώση της σύνδεσης με τη Θεϊκή Αρχή αποτελεί προάγγελο για τη διαδικασία αυτή. 

                    

 

·         Τέλος, όπως και στα εργαστήρια 1 & 2, όλα τα σύμβολα που θα δοθούν θα ενεργοποιηθούν στο Αγγελικό Επίπεδο, μέσω των 7 επιπέδων της Μορφής και της
Θεϊκής Μορφής, από τον Αρχάγγελο Μέτατρον, πράγμα που θα συμβεί και με τα ανώτερα δώρα που θα δοθούν από τους Sarim, τους Αρχαγγελικούς Πρίγκιπες του Αγγελικού Βασιλείου.

                 

  

Η συμμετοχή στο εργαστήριο αυτό θα αφυπνίσει μέσα σας το Θεϊκό.

 Θα είστε από τους πρώτους που θα δεχτούν το Κύμα Αγάπης

που πηγάζει από την ίδια την Καρδιά του Γαλαξία.

Τα σεμινάρια γίνονται απο την δασκάλα Ρέϊκι Μάστερ
ΑΘΗΝΑ ΣΑΛΩΝΙΔΟΥ:

USUI REIKI MASTER

ANGELIC REIKI  MASTER
                                      

KAROUNA REIKI MASTER

 

 

 

 

 
ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ ΙΑΘΕΙΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΡΕΙΚΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
CHRISTINE CORE KAI ΑΘΗΝΑ ΣΑΛΩΝΙΔΟΥΗ CHRISTINE CORE ΣΤΟ ΙΑΘΕΙΗΝ

Η CHRISTINE ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ SHAMBALLA ΚΑΙ MERKABA ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ.


Copyright 2009