Τι είναι το Εναλλακτικό Κέντρο Θεραπειών Ιαθείην @ 26 May 2006 11:10 AMΤο «Ιαθείην» είναι ένα πλήρες Κέντρο στον χώρο των Εναλλακτικών θεραπειών, όπου ο καθένας μπορεί να διαλέξει τον καταλληλότερο τρόπο και την μέθοδο που του αρμόζουν ώστε να βρει ξανά την ψυχική και την σωματική του ισορροπία. Το Κέντρο Ολιστικών Εφαρμογών «Ιαθείην» απευθύνεται σε όλους όσοι αναζητούν νέους δρόμους και την επιστροφή στην φυσική προσέγγιση του εαυτού μας, την εναρμόνιση του πνεύματος με την ψυχή και το σώμα, με σκοπό την ήπια, χωρίς εξαρτήσεις φαρμάκων, αποκατάσταση τns υγείας.

Η αναζήτηση αυτή έχει προορισμό την υγεία, οδηγούς την ελπίδα και την
γνώση και συνταξιδιώτες τη γαλήνη, την ηρεμία, την αρμονία, την ισορροπία,
την ομορφιά, την κατανόηση, την αλληλοβοήθεια, την καρτερικότητα και την
ασφάλεια, τόσο για εμάς τους ίδιους όσο και για τους γύρω μας. Ένα ταξίδι που στο τέλος θα φθάσει στο πιο όμορφο και στο πιο ασφαλές
λιμάνι της ζωής μας... την υγεία και την αγάπη για εμάς τους ίδιους.

 

 

 

 

 

 

Πού βρίσκεται το ΙΑΘΕΙΗΝ

Δείτε ακόμα:

Βιογραφικό του Γ. Γεωργιάδη:

Γ.Ι. Γεωργιάδης

Πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστήμιου Παβίας Ιταλίας

Γεννήθηκε το 1957 στην Αθήνα. Απόφοιτος της Γαλλικής ΣχολήςΑγιος Παύλος (Saint-Paul).
Σπούδασε ιατρική στο πανεπιστήμιο Παβίας στην Ιταλία όπου και εργάσθηκε στο Κρατικό Σύστημα Υγείας Ιταλίας σαν Οικογενειακός-Γενικός Ιατρός και σαν Ολιστικός-Εναλλακτικός ιατρός επί δεκαετίας.


1. Διπλωματούχος της Κλασσικής Γερμανικής Σχολής Ομοιοπαθητικής SAMUEL HAHNEMANN στο Μιλάνο Ιταλίας και μέλος της Ιταλικής Ομοιοπαθητικής Εταιρείας του Μιλάνου.

2. Διπλωματούχος Ομοτοξικολογίας-Μεσοθεραπείας της Κλασσικής Σχολής Βaden-Baden Γερμανίας και μέλος της Ομοτοξικολογικής Ελληνο-Γερμανο-Ιταλικής Εταιρείας.

3. Διπλωματούχος Οξυγόνο-Οζονοθεραπεία της Επιστημονικής Ιταλικής Εταιρείας συμβεβλημένη με την Υγιεινή Επιστημονική Ακαδημία Ιταλίας.

4. Μέλος της Ιταλικής Εταιρείας Υγιεινής και Βιολογικής-Οικολογικής αντιμετώπισης του ανθρώπου με την Μέθοδο KOUSMINE.

5. Σε συνεργασία με την Φυσική Ιατρική του Πανεπιστήμιου του Μιλάνου και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας έλαβε μέρος σε μαθήματα και θεραπείες μυκητολογίας-SANUM.

 6. Είναι γνώστης: Βοτανοθεραπείας, Γεμμοθεραπείας, Λιθοθεραπείας αποδεσμευτικής, Βιοχημικών Αλάτων του SCHUSSLER, Aνθοϊάμματα του Μπαχ , Ιχνοστοιχεία, Νευραλγική θεραπεία, Ηλεκτροβελονισμό.

7. Εκπαιδευμένος Θεραπευτής SRT( Θεραπεία Πνευματικής Ανταπόκρισης)  advanced training  με τον Ρόμπερτ Ντέτζλερ(Robert Dezler) και μέλος της Αμερικανικής Εταιρείας ( Spiritual Response Therapy Association-Washington-Αpril 1991)

8. Pranic Healing Θεραπευτής 1ου και 2ου επιπέδου (1st and 2nd level) εκπαιδευμένος με Ιταλούς δασκάλους , μαθητές του Μaster Choa Kok Sui και μέλος του 
 'Ράμα' Ελληνικού Οργανισμού για την Διδασκαλία και την Διάδοση του Pranic Healing,  ο οποίος είναι συμβεβλημένος  με τον Ιταλικό A.I.D.I.P.H. (Ιταλικός Οργανισμός για τη Διάδοση και την Διδασκαλία του Pranic Healing) 

9. Μυημένος στον 1ο-2ο και 3Α βαθμό USUI REIKI

10. Μυημένος στον 1ο-2ο-3ο και 4ο βαθμό Angelic Reiki