Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

Συμπτώματα της Πνευματικής Αφύπνισης και Συμπτώματα Ανάληψης: Ποιά είναι η διαφορά;


Συμπτώματα της Πνευματικής Αφύπνισης και Συμπτώματα Ανάληψης:
Ποιά είναι η διαφορά;


Για όσον αφορά τα πρώτα πρόκειται για μια αλλαγή  της ατομικής συνειδητότητας εξ αιτίας  της "ανάδυσης" του Ανώτερου Εαυτού ή Ψυχής, που οφείλεται τόσο  σε καρμικούς παράγοντες και αιτίες όσο και στην προσωπική και αντικειμενική εξέλιξη.
Τα δεύτερα αφορούν τους διάφορους τρόπους με τους οποίους η Πλανητική Ανάλυψη βιώνεται απο τον κάθε ένα στο Φυσικό Σώμα Φωτός.
Για όσον αφορά την Ψυχή, η πνευματική αφύπνιση ειναι ένας παράγοντας κατ'υπεροχή ενδογενής, ενώ τα συμπτώματα της Ανάληψης οφείλονται σε παράγοντες εξωγενείς ,δηλαδή από την σχέση που υπάρχει ανάμεσα στην παγκόσμια ενεργειακή μετάλλαξη και τον τρόπο με τον οποίον επηρεάζει την ζωή των συνειδητοποιημένων που βρίσκονται στο παγκόσμιο πεδίο κατα την διάρκεια της ενεργειακής μετάλλαξης!
Ο τρόπος και η ταχύτητα με την οποία γίνονται αντιληπτές οι εξωτερικές αλλαγές εξαρτάται από το εξελικτικό επίπεδο του ατόμου και αυτοί οι δύο παράγοντες (ο ενδογενής και ο εξωγενής)συνδέονται αμοιβαία σε έναν ενάρετο κύκλο:πράγματι, από την μιά ,πολλές ατομικές και μεμονωμένες αφυπνίσεις λαμβάνουν χώρα κατά την διάρκεια της παγκόσμιας δονητικής αλλαγής από την άλλη πλευρά, οι μαζικές αφυπνίσεις συμβάλλουν με τη σειρά τους στην περαιτέρω εδραίωση της συνεχώς αυξανόμενης ενέργειας στη Γης.
Τα συμπτώματα της Ανάλυψης(ή συμπτώματα του Φωτεινού Σώματος)είναι οι εκδηλώσεις των ενεργειακών αλλαγών που συμβαίνουν στο σώμα μας καθώς απορροφούμε όλο και περισσότερο Πνευματικό Φως, μέσα στο ΕΙΝΑΙ μας,λόγω του μετασχηματισμού του ενεργειακού πεδίου της Γης.
Η ταχεία εντατικοποίηση των συχνοτήτων του Φωτός δημιουργεί αλχημικές αλλαγές μέσα στις υπάρχουσες βιολογικές δομές και τροποποιεί ταχέως τις υλικές βάσεις πάνω στις οποίες βασίζεται ο πλανήτης μας, το ανθρώπινο σώμα, η συνείδηση και το DNA μας. Αυτή η έγχυση του Φωτός δημιουργεί μια διαδικασία καθαρισμού μεγάλης κλίμακας που επηρεάζει και εμπλέκει τα πάντα και όλους.
Όταν οι άνθρωποι απορροφούν περισσότερο Φως γίνονται λιγότερο πυκνοί και, στη βιολογία μας, οι σημερινές μοριακές δομές με βάση τον άνθρακα αρχίζουν να μετασχηματίζονται και να αναδιοργανώνονται σε κρυσταλλικές δομές. Αυτό μας επιτρέπει να έχουμε πρόσβαση στις υψηλότερες διαστάσεις της Δημιουργίας και ειδικότερα στην πέμπτη διάσταση, τον στόχο του συνεχιζόμενου εξελικτικού ταξιδιού.
Όταν το φως εισέρχεται στο σώμα μας, εξαπλώνεται σε κυτταρικό επίπεδο που καταλύει μια διαδικασία θεραπείας και καθαρισμού: οι ιστοί προκαλούνται για να απελευθερώσουν τα παλιά ενεργειακά μοντέλα, τις παρωχημένες πεποιθήσεις και όλες τις υπάρχουσες 3D έννοιες που βασίζονται στο φόβο. Ενώ απελευθερώνονται αυτές οι παλιές ενέργειες, μπορεί να βιώσετε πόνο, συναισθήματα ή αναμνήσεις που έρχονται στη συνείδησή μας.
Πολλοί άνθρωποι εκδηλώνουν τις έντονες αλλαγές που λαμβάνουν χώρα μέσω της εκτεταμένης συμπτωματολογίας σε όλα τα επίπεδα των πολυδιάστατων σωμάτων τους. Αυτές οι ενεργητικές αλλαγές οδηγούν το σώμα του φωτός σε λαμπερή εκδήλωση: οι σωματικές, συναισθηματικές και πνευματικές επιπτώσεις που προκύπτουν από αυτές τις υπερσυνείδητες πνευματικές μεταλλάξεις καλούνται ακριβώς τα συμπτώματα του Φωτεινού Σώματος ή τα Συμπτώματα της Ανάληψης.
Μερικά συμπτώματα του Φωτεινού σώματος έρχονται και φεύγουν γρήγορα, άλλα είναι πιο επίμονα. Ενώ η γενετική του σώματός μας αλλάζει, βιώνουμε μια αλλαγή στις κυτταρικές και μοριακές δομές μας: μερικές φορές μπορεί να προκύψουν νέα και παράξενα συμπτώματα (μερικές φορές ακόμη και γρήγορα ή απροσδόκητα). Μερικές φορές τα παλιά συμπτώματα που θεωρούσαμε ότι πέρασαν   μπορούν να ξαναεμφανιστούν. Μην ανησυχείτε! Το σώμα μας τα είχε απομνημονεύσει και τώρα, εκδηλώνοντας το σύμπτωμα, τελικά τα απελευθερώνει  οριστικά
 • .
 • Αυτός είναι ένας από τους λόγους για την αποτυχία της Συμπτωματικής Ιατρικής, της Ιατρικής που θεωρεί ένα σύμπτωμα ισοδύναμο με μια ασθένεια και λειτουργεί θεραπευτικά με στόχο την καταστολή ή την αφαίρεσή του. Πολλά από τα συμπτώματα του σώματος του φωτός είναι αντ 'αυτού συμπτώματα μιας βαθιάς θεραπείας της ύπαρξης, τα οποία έρχονται στο φως για να εισακουσθούν, να κατανοηθούν και να ερμηνευτούν σύμφωνα με μια ολιστική οπτική και προσέγγιση.


  Πώς να αναγνωρίσετε τα συμπτώματα της Ανάληψης
  Δεν υπάρχουν ιατρικές εξετάσεις ή οριστικά μέτρα που να μας επιτρέπουν να γνωρίζουμε πότε μια από τις ασθένειες ή τις διαταραχές μας είναι ταξινομημένη ως σύμπτωμα της ανάλυψης.
  Να περιμένετε επίσης τη δυνατότητα, μετά από έλεγχο και εξετάσεις, ο γιατρός σας να μην βρει τίποτα το παράξενο. Όλες οι εξετάσεις και οι έλεγχοι μπορεί να είναι φυσιολογικές και ακόμα και αν ζητήσετε περαιτέρω γνώμες, η ορθόδοξη ιατρική μπορεί να επιμένει ότι όλα είναι καλά. Το σημερινό μας τρισδιάστατο ιατρικό σύστημα συναντά σήμερα αισθητές δυσκολίες στο χειρισμό αυτών των περίεργων συμπτωμάτων, διότι πρέπει απαραίτητα να πλαισιωθούν σε ένα πολύ ευρύτερο πλαίσιο το οποίο είναι απίθανο να είναι γνωστό και ευρέως αναγνωρισμένο σε ιατρικό-επιστημονικό επίπεδο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

  Από την άλλη πλευρά, ακόμα και αν η διαταραχή σας διαγνωσθεί ως παθολογία, οι επιδράσεις της επέκτασης του πνευματικού φωτός παίζουν βασικό ρόλο στην εκδήλωση των συμπτωμάτων ως αιτία. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να προσέχετε πάντα την εσωτερική καθοδήγησή σας και να θυμάστε ότι εάν διαβάζετε αυτές τις πληροφορίες, είναι πιθανό ότι ήδη βιώνετε μια συμπτωματική εμπειρία στο σώμα του φωτός.
  Παρόλο που η ζωντανή εμπειρία του σώματος του φωτός του ατόμου είναι μοναδική για κάθε άτομο, προσπαθούμε να απαριθμήσουμε τα πιο κοινά συμπτώματα ανάλυψης.
  Φυσικές επιπτώσεις της ενεργοποίησης του Φωτεινού σώματος
  Την εποχή της Αρμονικής Σύγκλισης μόνο το 7% των γενετικών κωδικών των ανθρώπων ήταν ενεργοί. Το DNA μας περιέχει τους λανθάνοντες κώδικες για να ενεργοποιήσει τη μεταστοιχείωση από το φυσικό σώμα στο σώμα του φωτός. Σε αυτές τις περιόδους αλλαγής, η προοδευτική ενεργοποίηση του DNA και η ζωτικότητα του Φωτεινού σώματος κάνουν φαινομενικά απίστευτες αλλαγές στο ανθρώπινο φυσικό σώμα, το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει εκφραστεί και εκδηλώσει όλα τα λανθάνοντα δυναμικά που του δίνει η γενετική. Ας αναφέρουμε μερικά παραδείγματα:

  • Μέχρι στιγμής έχουμε ζήσει με έντονα ατροφικούς αδένες. Η επίφυση (= pineal gland) και η υπόφυση (pituitary gland), για παράδειγμα, είχαν μέχρι τώρα το μέγεθος ενός μπιζελιού. Κατά τη διάρκεια της μεταστοιχείωσης αναπτύσσονται τόσο μεγάλες όσο το καρύδι και αναλαμβάνουν τις νέες λειτουργίες τους ως όργανα χειρισμού στο ανθρώπινο ενδοκρινικό σύστημα. Αναλαμβάνουν επίσης το ρόλο των πολυδιάστατων οργάνων με πολλαπλές λειτουργίες στην επικοινωνία με άλλες διαστάσεις.
  • Ακόμα και ο εγκέφαλος, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν μόνο ενεργός μέχρι το 10-15%, είναι πλέον πλήρως ενεργός. Οι ηλεκτρομαγνητικές και ηλεκτροχημικές συνδέσεις του εγκεφάλου μετασχηματίζονται πλήρως και επιπλέον οι περισσότεροι από τους ανθρώπους θα δείξουν μια ανάπτυξη του κρανίου.
  • Τα αισθητήρια όργανα αναπτύσσουν μια αυξανόμενη ευαισθησία, μέχρι να φτάσουμε σε αυτό που ονομάζουμε διορατικότητα,διασθητικότητα, την ευαισθησία της οσμής και της γεύσης.
  • Τα πεπτικά όργανα χάνουν, με την προοδευτική ανάπτυξη του Φωτεινού σώματος, πολλές από τις λειτουργίες τους. Γιατί;

  Διατροφή του φωτός
  Βρήκαμε την απάντηση στην έννοια του Φωτεινού σώματος. Όπως και τα φυτά, το σώμα μας αρχίζει στην πραγματικότητα, να χρησιμοποιεί το φως, το φως του ήλιου μας, άμεσα ως πηγή ενέργειας και, από καθαρά φυσιολογική σκοπιά, μπορούμε να μετρήσουμε το βαθμό εξέλιξης του φωτεινού σώματος από την ποσότητα του φωτός που τα κύτταρα καταφέρνουν να μεταβολίζουν άμεσα. Αυτό, με τη σειρά του, εξαρτάται - για όσους ενδιαφέρονται για την τεχνική - από την ποσότητα της τριφωσφορικής αδενοσίνης (ATP) που υπάρχει στα κύτταρα. Στην παλιά σώμα, η ενέργεια που χρειάζεται για τις κυτταρικές λειτουργίες προήλθε μόνο από ένα σύστημα παραγωγής και συσσώρευσης ενέργειας που λειτουργούν με το μετασχηματισμό της τριφωσφορικής αδενοσίνης σε διφωσφορική αδενοσίνη (ΑΤΡ> ADP και αντιστρόφως, επιστημονικά ονομάζεται «κυτταρική αναπνοή»). Ήταν ένα βιολογικό ενεργειακό σύστημα κλειστού κύκλου (κύκλος Krebs) το οποίο προέβλεπε επίσης τη διαδικασία γήρανσης και θανάτου.
  Καθώς η ικανότητα των κυττάρων να μεταβολίζουν το φως αυξάνεται, τα τρόφιμα της ακαθάριστης ουσίας που πρέπει να αφομοιώνει ο οργανισμός μειώνονται όλο και περισσότερο. Με άλλα λόγια: ένα άτομο χρειάζεται λιγότερο και λιγότερο στερεά τρόφιμα ως θρεπτικό συστατικό. Με την πάροδο του χρόνου δεν θα χρειαστεί πλέον να φάει με την παραδοσιακή έννοια, αφού θα ζει μόνο με το φως [**]. Αυτή η κατάσταση δεν αντιπροσωπεύει τίποτα νέο σε αυτόν τον πλανήτη. Άνθρωποι υπήρχαν πάντα που χωρίς να τρώνε έζησαν  αφομοιώνοντας το καθαρό φως και ήταν γνωστοί για την δυνατή ενέργεια που εξέπεμπαν.
  Όταν το φωτεινό σώμα αναπτυχθεί  τελείως, το φυσικό σώμα έχει πνευματοποιηθεί  και δονείται τόσο γρήγορα ώστε γίνεται κάτι που δεν είναι πρακτικό για τη ζωή στην 3D διάστασή μας.


  Συμπτώματα:

  1-Ανικανοποίηση  της τρέχουσας ζωής σας.

  2- Ξαφνικά συντριπτική συναισθήματα: ξαφνικά λυπημένος, ή θυμωμένος, ευτυχισμένος και στη συνέχεια χωρίς προειδοποίηση το αντίθετο, χωρίς έλεγχο. Μια ταλάντευση συναισθημάτων, ισχυρή. Συχνά αισθάνεστε την αίσθηση της καταπίεσης, του άγχους στο ύψος του καρδιακού τσάκρα στο κέντρο του στήθους σας.

  3- Το παρελθόν και οι γνωστοί άνθρωποι με τους οποίους πρέπει να «κάνετε μια δουλειά» για να προχωρήσετε θα φαίνεται να επανέρχονται στη ζωή σας συνεχώς. Ή ίσως πρέπει να κάνετε ένα έργο για τον εαυτό σας σχετικά με τη δημιουργικότητα, την αφθονία, την αγάπη, τους εθισμούς κ.λπ., και αυτοί είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται στο δρόμο σας προς την πρόοδο.

  4- Δραστηριότητα στην κορυφή της κεφαλής: φαγούρα, τσούξιμο εξάπλωση στην περιοχή της ωμοπλάτης ή ακόμα και κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης. Ένα είδος ενεργητικού ηφαιστείου που αναβλύζει στην κορυφή του κεφαλιού σας, και το συναίσθημα της γεμάτης ενέργεια με σπινθήρες. Ή αίσθηση πίεσης στο τσάκρα του στέμματος, σαν να γλίστρησε κάποιος τα δάχτυλα των χεριών στη μέση του κεφαλιού.

  5 Συνεχείς συμπτώσεις με τους διπλούς αριθμούς, τριπλούς και τετραπλούς παντού, στις πινακίδες των αυτοκινήτων, αριθμούς οκτώ, τη χρονική διάρκεια του βίντεο, στα  ρολόγια, στις αποδείξεις, τη λαχειοφόρο αγορά, ημερομηνίες γέννησης, κλπ

  6- Αυξημένη ευαισθησία των τεσσάρν αισθήσεων

  Η όραση - μπορεί να βλέπουμε θολά, μπορούμε να δούμε την αύρα ανθρώπων ή αντικειμένων, χρωματιστά φώτα, εικόνες, γεωμετρικά σχήματα. Βλέπουμε όλο και περισσότερο το "μυγάκια"ή"σημαδάκια σαν χιονάκια" (όπως η τηλεόραση στη φάση του ημι-συντονισμού) στον αέρα.

  Ακοή - θα μπορούσε να βελτιωθεί ή να επιδεινωθεί. Μπορεί να ακούτε  φωνές.

  Οσμή, αφή, γεύση - ενισχύονται, μερικές φορές μυρωδιά λουλουδιών.

  7- Τροποποιημένες διατροφικές συνήθειες: ξαφνικά υπάρχουν διαφορετικά γούστα, μερικοί γίνονται ανορεκτικοί και άλλοι τους ανοίγει η όρεξη.

  8- Ένα ευρύ φάσμα φυσικές εκδηλώσεις: πονοκέφαλοι, πόνος στην πλάτη, λαιμό, το στήθος, αλλαγή στη σεξουαλική επιθυμία, καρδιακή αρρυθμία ή επιταχυνόμενη, ακούσιες κινήσεις ή φωνές. Οι παλιές συνθήκες ή ταλαιπωρίες που αποθηκεύονται στην παιδική ηλικία επανεμφανίζονται.

  9 - δείχνετε νεότεροι: όσο περισσότερο καθαρίζετε συναισθηματικά και ξεφορτώνεστε τα περιοριστικά μοτίβα και τις πεποιθήσεις και το παρελθόν, γίνεστε ελαφρύτεροι. Η συχνότητά σας είναι υψηλότερη. Αγαπήστε τον εαυτό σας και τη ζωή περισσότερο και επανέλθετε για να είστε το τέλειο και ξεχωριστό όνειρο στη μοναδικότητά του.

  10- Εξανθήματα: ακμή, σπυράκια,η οργή και ο θυμός προκαλεί εξανθήματα γύρω από το στόμα και το πηγούνι.

  11- Διατροφικές δυσανεξίες, αλλεργίες ποτέ πριν: η πνευματική σας ανάπτυξη σας κάνει πιο ευαίσθητους σε αυτό που σας περιβάλλει και το σώμα σας, σας λέει τι δεν ανέχεται πλέον. Πρέπει να αποτοξινωθείτε.

  12- Υπερθέρμανση ή ξαφνική ψύξη όλων των κυττάρων στο σώμα σας, μια προσωρινή αλλά ενοχλητική αίσθηση.

  13- Αλλαγές στις προσευχές ή στον διαλογισμό: δυσκολία συγκέντρωσης, κάποιος δεν έχει πια την ίδια βαθιά εμπειρία.

  14- Επεισόδια έντονης ενέργειας που σας κάνει υπερκινητικούς και πρόθυμους να κάνετε οτιδήποτε, που ακολουθείται από μια περίοδο λήθαργου και κόπωσης, όπου δεν θέλετε να κάνετε τίποτα, ακολουθούμενο από ένα άλλο κύκλο δραστηριότητας.

  15- Πολύ Πραγματικά Όνειρα: Μερικές φορές φαίνονται τόσο αληθινά που ξυπνάτε. Μπορείτε να ελέγξετε το όνειρο, προφειτικά όνειρα ή που σας στέλνουν ένα μήνυμα, μερικές φορές πνευματικό. Άλλα όνειρα που γνωρίζετε ότι είναι πραγματικά και δεν ονειρεύεστε!
  Όνειρα προειδοποιητικά ή μυστικιστικά ή με  στοιχεία εξωγήινα ή αιγυπτιακής μυθολογίας (Anubis, Θωθ, Sekhmet, κλπ ...) συχνά συνοδεύεται από διδασκαλίες και  ροές πληροφοριών σε πολλά επίπεδα της σκέψης και μερικές φορές σε γλώσσες που εκείνη την στιγμή γνωρίζετε, αλλά στη συνέχεια προς το ξύπνημα δεν γνωρίζετε, ψάχνοντας για κάποιες λέξεις στο διαδίκτυο εκεί
  συνειδητοποιείτε ότι υπάρχουν.

  16- Εκδηλώσεις που αλλάζουν εντελώς την πορεία της ζωής σας: την αλλαγή στο χώρο εργασίας, η απώλεια του σπιτιού, ασθένεια, θάνατος, διαζύγιο και / ή καταστροφές, μερικές φορές περισσότερα πράγματα μαζί.

  17 - Επιθυμία να ξεφύγετε από αγχωτικές καταστάσεις ή αρνητικούς ανθρώπους: θα νιώσετε ότι πνίγεστε από τους συμβιβασμούς της ζωή σας από συμβάσεις, από την εργασία. Έχετε ανάγκη  να ξαναβρείτε τον εαυτό σας! Θέλετε να είστε ελεύθεροι να  είστε εσείς πραγματικά, να εκφράζεστε δημιουργικά, να μην πηγαίνετε στους ανθρώπους και πράγματα που δεν χρειάζεστε πια.

  18- Σύγχυση ψυχική και συναισθηματική: αίσθηση της ανάγκης να βγείτε από τη ζωή σας, θα αισθανθείτε μια αίσθηση της απώλειας, αλλά την ίδια στιγμή δεν είστε σε θέση να εστιάσετε.

  19 - Ενδοσκόπηση, μοναξιά και απώλεια ενδιαφέροντος για κοινωνικές δραστηριότητες: οι άνθρωποι που είναι συνήθως εξωστρεφείς, από έκπληξη, θα βρουν τη μοναξιά επιθυμητή και θα αναζητούν ολοένα και λιγότερο τους τόπους κοινωνικοποίησης.Συναισθήματα τ μοναξιάς ακόμη και όταν βρίσκεστε παρέα με άλλους ανθρώπους.

  20- Συχνά υπάρχουν εκλάμψεις μεγαλοφυίας και δημιουργικότητας: μουσική, τέχνη, ιδέες ή ούτως ή άλλως δημιουργικές εμπνεύσεις.

  21- Η αντίληψη ότι ο χρόνος επιταχύνει: μπορείτε να έχετε αυτή την αντίληψη επειδή οι αλλαγές που εισήχθησαν στη ζωή σας είναι πολυάριθμες και νέες. Η διάσπαση των ημερών σας σε πιεστικά γεγονότα θα μπορούσε να αυξήσει την αντίληψή σας για την αίσθηση του επιταχυνόμενου χρόνου. Μπορείτε πάντα να σταματήσετε για μια στιγμή να χαλαρώσετε.

  22- Αίσθηση ανησυχίας: Σας φαίνεται, έχετε την αίσθηση ότι κάτι πρόκειται να συμβεί.

  23- Ανυπομονησία: Δεν μπορείτε να περιμένετε να συναντήσετε ό, τι έρχεται στο μονοπάτι σας.

  24- Ψάξτε για νοήματα, απαντήσεις, πνευματική σύνδεση και αποκαλύψεις: μερικοί αθεϊστές ή μη πιστοί κλπ. ξαφνικά, για πρώτη φορά στη ζωή τους νιώθουν μια επείγουσα πνευματική ανάγκη. Σε αυτό το στάδιο συνειδητοποιούμε ότι ο υλικός κόσμος δεν ικανοποιεί όλες τις ανάγκες.

  25- Αισθάνεσαι κάπως διαφορετικά: Ανησυχητικά τα πάντα στη ζωή σου φαίνεται καινούριο και αλλοιωμένο. Το καλύτερο είναι ακόμα να έρθει!

  26- "Δάσκαλοι" εμφανίζονται, παντού, σε τέλειο χρονοδιάγραμμα, σε συγχρονισμό με την ανάγκη σας για βοήθεια στο πνευματικό σας ταξίδι: άνθρωποι, βιβλία, ταινίες, Φύση κλπ. Απλά ότι χρειάζεστε για να μάθετε το μάθημα και να προχωρήσετε.

  Βρείτε μια "πνευματική οδό" που είναι για σας και μιλά σε εσάς και που "μιλάει" σε εσάς στα βαθύτερα επίπεδα. Ξαφνικά έχετε ένα όραμα που δεν είχατε πριν. Δίψα για γνώση, διαβάζετε, μοιράζεστε, κάνετε ερωτήσεις και κατεβαίνετε βαθύτερα και βαθύτερα για να ανακαλύψετε τι είστε και η Αλήθεια.

  Περνάτε μέσα από την εμπειρία της μάθησης και τα προσωπικά σας προβλήματα πιο γρήγορα.

  27. Έχετε πνευματική διαφώτιση που έχει νόημα για εσάς, μιλήστε με το ΕΙΝΑΙ  σας στα βαθύτερα επίπεδα της συνειδητότητάς σας. Ξαφνικά βλέπετε τα πάντα από μια νέα προοπτική που ποτέ δεν έχετε εξετάσει. Νιώστε την επιθυμία να καταλάβετε περισσότερα, να μάθετε περισσότερα. Διαβάστε, μοιραστείτε, ενημερώστε τον εαυτό σας, ρωτήστε και εμβαθύνετε για να καταλάβετε ποιοι είστε και γιατί.

  28. Κινείστε προς την κατεύθυνση  να μάθετε να γνωρίσετε τον απόλυτο εαυτό σας και την ειρήνη.

  29- Αόρατες παρουσίες: πολλοί μαρτυρούν ότι έχουν την αίσθηση αόρατων παρουσιών κατά τη διάρκεια της νύχτας ή έχουν την αίσθηση ότι τους αγγίζουν ή ακούνε φωνές. Συχνά κατά τον ύπνο ξυπνούν, άλλοι αισθάνονται ότι μέρη του σώματος δονούνται, ακόμη και πλησίον στα τσάκρα. Οι δονήσεις προκαλούνται από την επίλυση της συναισθηματικής σφαίρας που κάνει χώρο στο παλιό για να αφήσει το νέο να εισέλθει.

  30- Θαύματα, προαισθήσεις, οράματα, ψευδαισθήσεις, αριθμοί και σύμβολα: δείτε τα πράγματα που έχουν σημασία για εσάς, την επαναληπτικότητα και τη μουσικότητα των αριθμών στη ζωή σας. Όλα έχουν ένα μήνυμα αν αφιερώσετε χρόνο για να σταματήσετε και να παρακολουθήσετε!

  31 - Μεγαλύτερη ηθική ακεραιότητα: συνειδητοποιείτε ότι είναι καιρός να πείτε την αλήθεια σας. Ξαφνικά αισθάνεστε την ανάγκη να είστε αυθεντικότεροι, πιο αληθινοί, ειλικρινείς. Θα μπορούσατε να πείτε όχι σε ανθρώπους  που  σας άρεσαν στο παρελθόν, μπορεί να θεωρήσετε αφόρητη τη συνέχιση  της εργασίας σας  ή του γάμου και των σχέσεων που δεν υποστηρίζουν τον αληθινό σας εαυτό και που δεν σας αντιπροσωπεύουν. Δεν υπάρχουν άλλα μυστικά. Η ειλικρίνεια γίνεται το επίκεντρο κάθε σχέσης.

  32- Αρμονία με τις εποχές και τους φυσικούς κύκλους: είστε πιο συντονισμένοι με τους σεληνιακούς κύκλους και τις φυσικές φάσεις. Είστε πιο προσεκτικοί στο περιβάλλον σας, μια αίσθηση ισχυρής σύνδεσης με τη γη.

  33- Μηχανολογικές και ηλεκτρικές δυσλειτουργίες: μπορεί να επηρεάζεται ηλεκτρικές συσκευές, υπολογιστές κλπ.

  34- Πολλά μικρά θαύματα και αυξημένη συγχρονικότητα.

  35- Αύξηση των διαισθητικών δυνατοτήτων και αλλαγμένες καταστάσεις συνείδησης: σκέφτεστε κάποιον και εμφανίζετε. , εμπειρίες εξόδου από το σώμα ή άλλα φυσικά φαινόμενα. Ενισχυμένη ευαισθησία, και γνώση.

  36- Επικοινωνία με το Πνεύμα: επαφή με πνευματικούς οδηγούς, αγγέλους ή άλλες θεϊκές οντότητες, λήψης πληροφοριών μέσω γραφής, ζωγραφικής, ιδεών κλπ.

  37 - Αίσθηση ένωσης και επικοινωνίας με όλους: άνευ όρων αγάπη που εξυπηρετεί την επίτευξη υψηλότερου επιπέδου συνείδησης και χαράς

  38- Στιγμές χαράς και ευδαιμονίας: μια βαθιά και εκπληκτική αίσθηση της ειρήνης και η βεβαιότητα ότι δεν είστε ποτέ μόνοι

  39- Ολοκλήρωση: Έχετε γίνει και γίνεστε όλο και πιο δυνατοί και πιο καθαροί πνευματικά, ψυχολογικά, σωματικά. Νιώθεις ευθυγραμμισμένος με τον Ανώτερο Εαυτό σου

  40- Ζείτε γνωρίζοντας τελικά το σκοπό σας, την σημασία της ύπαρξης σας, την αποστολή σας: έχετε τελικά καταλάβει ποιοι είστε και τι κάνετε εδώ και γιατί τώρα, και τώρα είστε έτοιμοι να λάβετε νέα ταλέντα και τα δώρα, ειδικά θεραπεία. Οι εμπειρίες της ζωής και της εργασίας σας συγκλίνουν τώρα και αρχίζουν να έχουν νόημα, μπορείτε τελικά να αρχίσετε να τις χρησιμοποιείτε όλοι.

  41- Αισθάνεστε πιο κοντά στα έμβια όντα όπως τα ζώα και τα φυτά: τα ζώα μοιάζουν περισσότερο με τους ανθρώπους για σας τώρα, δεν σας κάνει να φοβάστε όπως και πριν, τα φυτά αντιδρούν καλύτερα και είναι πιο ανθηρά από ποτέ. Ορισμένοι μπορεί να έχουν μηνύματα για εσάς.

  42- Μπορεί να βλέπετε όντα από άλλες διαστάσεις: το πέπλο που χωρίζει τις διαστάσεις είναι πολύ λεπτότερο τώρα, παραμείνατε στην κυριαρχία σας, μην φοβάστε. Τώρα είστε επίσης πολύ ισχυρότεροι, αν φοβάστε, ζητήστε από τους πνευματικούς σας οδηγούς σας να σας βοηθήσουν, πριν κοιμηθείτε.

  43- Μπορείτε να δείτε την πραγματική μορφή ενός ατόμου ή να δείτε τον αγαπημένο/η σας με ένα άλλο πρόσωπο (παρελθόν ή παράλληλη ζωή)

  44- Η εκδήλωση των επιθυμιών σας είναι ταχύτερη και πιο αποτελεσματική από ποτέ.

  45- Η απώλεια της μνήμης, χωροχρονικά κενά: το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου σας αναπτύσσεται και μαζί με αυτό και οι ψυχικές ικανότητες σας, η διαισθητική γνώση σας,η εμπάθεια σας και τα συναισθήματά σας, τα οράματά σας. Για να μπορέσετε να αναπτύξετε το δεξί σας ημισφαίριο, πρέπει να κάνετε να "αποκοιμηθεί"το αριστερό που συνήθως έχει το πάνω χέρι και μας κυβερνά.


  46- Αίσθηση αποπροσανατολισμού,είναι ένα κανονικό στάδιο ευθυγράμμισης.

  47- Πεσίματα, κατάγματα οστών, ατυχήματα: έλλειψη ισορροπίας, στο σώμα και στη ζωή. Ή είναι ένα μήνυμα που το σώμα σας ρίχνει σε σας για να σας πει να επιβραδύνετε, να σταματήσετε να εξετάζετε ορισμένες πτυχές της ζωής σας ή να θεραπεύετε ορισμένες παλιές πληγές.

  Συμβουλή: να είστε σε σύνδεση με τη Μητέρα Γη, περπατήστε ξυπόλητος, κάντε περιπάτους.

  48- Αίσθημα παλμών: υπερκινητική καρδιά

  49-  ταχύτερη ανάπτυξη των νυχιών και των μαλλιών.

  50 - Επιθυμία να συναντήσετε τον/την σύντροφο ψυχής σας ή τη δίδυμη φλόγα.

  51 - Οι μνήμες έρχονται στην επιφάνεια. Μνήμες του σώματος, εικόνες προηγούμενων ή παράλληλων ζωών.

  Συμβουλή: κρατήστε  μόνο τα θετικά, τα υπόλοιπα μην τα αναλύετε. Ζητήστε την υποστήριξη των πνευματικών σας οδηγών.

  52 - Αλλαγή στη δομή του σώματος: Μερικοί άνθρωποι κερδίζουν βάρος και άλλοι χάνουν βάρος. Παίρνουμε συχνά λίπος εξαιτίας των φόβων μας που έρχονται στην επιφάνεια αφού τους καταπιέσουμε και αντιδρούμε δημιουργώντας φραγμούς.

  53 - Γνωρίζετε ανθρώπους που σκέφτονται,μιλάνε και αντιλαμβάνονται πράγματα που  είναι τελείως συμβατά μαζί σας, επομένως συναντάτε με συντροφικές ψυχές που συχνά αλλάζουν ριζικά τη ζωή σας και ολοκληρώνουν τις διαχρονικές συμφωνίες που έχετε.
  54 -Συγχρονικότητα για αυτό που ψάχνετε, σκέφτεστε, ονειρεύεστε, για παράδειγμα, μια πληροφορία που αναζητούσατε αμέσως σας έρχεται από το πουθενά, ή κάποιος που σκέφτεστε και δεν βλέπετε για πολύ καιρό σας καλεί, ή κάτι που ονειρεύεστε.

  55 - Απώλεια της μνήμης, μέχρι να ξεχνάμε τι έχουμε πει ή σκεφθεί πριν 5 λεπτά , το παρελθόν και το μέλλον χάνουν ουσιαστικά ουσία.

  56 -Αίσθηση πως η πραγματικότητα είναι  πιο φευγαλέα, περισσότερο σαν ένα όνειρο,σαν μια ψευδαίσθηση  

  57 - Ξαφνικές ιδέες και διαισθήσεις σοφίας και γνώσης.

  58 - Ξαφνική ανικανότητα να συνεχίσετε τη ζωή σας με τον ίδιο τρόπο όπως πριν.
  59- Δύσκολες εμπειρίες στη ζωή που παρουσιάζονται ως διδάγματα της ζωής.

  60 - Συνήθειες ύπνου: δεν μπορείτε να κοιμηθείτε συνεχώς, ξυπνάτε συχνά, ζεστά πόδια. Αισθάνεστε κουρασμένοι όταν ξυπνάτε ή ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ξυπνάτε κάθε 2 ή 3 ώρες και στη συνέχεια πηγαίνετε ξανά για ύπνο. Ορισμένοι αισθάνονται την ανάγκη να κοιμούνται λιγότερο, άλλοι περισσότερο από το συνηθισμένο. Αργότερα θα μπορούσατε να δοκιμάσετε κύματα ενέργειας μέσω του Crown Chackra, ένα καλό συναίσθημα. Με τον καιρό το σώμα σας θα συνηθίσει τους νέους ρυθμούς,επωφεληθείτε από την αϋπνία σας για να κάνετε κάτι δημιουργικό, να περπατήσετε στη  φύση ή απλά παραμείνετε στη σιωπή.

  61 - Φυσικός αποπροσανατολισμός.

  Μερικές φορές θα αισθανθείτε πολύ ξεριζωμένοι. Θα είστε "χωροχρονικά αλλαγμένοι" και θα αισθανθείτε σαν να μην πατάτε στη γη, ή σαν κάποιον που περπατά ανάμεσα σε δύο κόσμους.

  62 - Αύξηση της "ομιλίας στον εαυτός σας".

  Συχνά θα βρεθείτε να μιλάτε στον εαυτό σας. Υπάρχει ένα νέο επίπεδο επικοινωνίας που συμβαίνει στην ύπαρξή σας και βιώνετε την άκρη του παγόβουνου που μιλάει στον εαυτό σας. Οι συνομιλίες θα αυξηθούν και θα γίνουν πιο ρευστοί, πιο συνεπείς και πιο σημαντικοί. Δεν τρελαίνεστε, μιλάτε με την ΨΥΧΗ σας.

  63- Κλαίτε χωρίς εμφανή λόγο.

  64 - Αλλαγές στην οικογένεια σας  ή στους φίλους σας, συχνά χωρισμοί, παρεξηγήσεις, εμπόδια  από τον διαφορετικό τρόπο σκέψης, δράσης, αντίληψης της ζωής και της αγάπης.

  65- κείμενα που διαβάζουμε, τη μουσική, την ποίηση, κλπ, φαίνεται πως επικοινωνούν διαφορετικά, φαίνεται να συνειδητοποιούμε λέξεις ή σημασίες που μέχρι πριν από λίγα χρόνια ήταν σαν αόρατα, αισθάνεστε πιο βαθιά την πραγματική έννοια των λέξεων ακόμα και σε Γνωστικά κείμενα, φιλοσοφικά , ή ακόμα και θρησκευτικά.

  66- Η διαίσθηση , η έμπνευση και η τηλεπάθεια αυξάνονται με ένα απίστευτο τρόπο, όσοι έχουν μια μικρή ροή του νου  μπορεί να αρχίσουν να έχουν λόξυγγας στις συνομιλίες λόγω της δυσαρμονίας μεταξύ την τεράστια ροή της έμπνευσης και της θέλησης του νου για να ελέγξει τυχόν πληροφορίες, συνιστάται να μην το ελέγχετε για να το κάνετε.

  67 - Συνδέσεις στο διαλογισμό και όχι μόνο με τους αγγέλους, πνευματικούς δασκάλους κλπ

  68 - Μια βαθιά νοσταλγία για το σπίτι.

  Αυτό είναι ίσως το πιο δύσκολο και προκλητικό όλων των συνθηκών. Μπορείτε να ζήσετε μια βαθιά και καταπιεστική επιθυμία να φύγετε από τον πλανήτη και να επιστρέψετε στην πατρίδα σας. Αυτό δεν είναι "αυτοκτονικό" ένστικτο. Δεν προκαλείται από θυμό ή απογοήτευση. Μην ξεγελιέστε από την ιδέα ότι μπορεί να προκαλέσει δράμα στον εαυτό σας ή σε άλλους. Υπάρχει ένα ήσυχο μέρος από εσάς που θέλει να πάει στο σπίτι. Ο λόγος για αυτό είναι πολύ απλός. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια νέα ζωή, αλλά στο σημερινό φυσικό σώμα. Είστε κεντροθετημένοι με τα τέσσερα συστατικά του ΕΑΥΤΟΥ, του Σώματος, του Νου, του Πνεύματος, της Ψυχής. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας μετάβασης, έχετε μια εσωτερική μνήμη του τι σημαίνει να είσαι στην άλλη πλευρά. Ναι, μπορείτε να πάτε στο σπίτι, αλλά αν έχετε έρθει τόσο μακριά, θα ήταν κρίμα να φύγετε πριν το τέλος του κινήματος. Από την άλλη πλευρά, το Πνεύμα σας χρειάζεται να είστε εδώ για να βοηθήσετε τους άλλους να κινηθούν στη νέα ενέργεια. Θα χρειαστούν ανθρώπινη καθοδήγηση, όπως και εσείς, που έχει ταξιδέψει από την παλιά ενέργεια στη νέα. Το μονοπάτι που περνάτε τώρα σας παρέχει εμπειρίες που σας επιτρέπουν να γίνετε δάσκαλος του Νέου Θεϊκού Ανθρώπου. Καθώς το ταξίδι σας μπορεί μερικές φορές να είναι μοναχικό και σκοτεινό, θυμηθείτε ότι δεν είστε ποτέ μόνοι.

  69 - Ξαφνικοί πονοκέφαλοι και αϋπνία ή πάρα πολύς ύπνος μερικές φορές σε εναλλασσόμενες περιόδους, που συχνά ξυπνούν πιο κουρασμένοι από ό, τι ήμασταν πριν κοιμηθούμε.
  70- Ξυπνάτε με σημάδια στο σώμα που δεν ξέρετε πώς τα έχετε προμηθευτεί,  αυτό συμβαίνει όλο και περισσότερο επειδή το αστρικό πεδίο διεισδύει όλο και περισσότερο το φυσικό και κάποιες οντότητες μπορούν να έχουν αλληλεπιδράσεις στο φυσικό σε ορισμένες στιγμές χαμηλών κραδασμών. Για να γίνει πιο κατανοητό, συνοψίζω την έννοια τοποθετώντας την από την άποψη της "αιτίας και αποτελέσματος".

  Οι μη γραμμικές στιγμές σκέψης γίνονται πιο συχνές.Γινόμαστε όλο και περισσότερο "ευαισθητοι" με άλλες διαστάσεις. Αλλαγές ύπνου: ανήσυχες συχνές αφυπνίσεις, διαταραχές κατά τον ύπνο. Οι δονήσεις που μας περιβάλλουν αυξάνονται και ο μαγνητισμός μειώνεται σε ένταση. Όλα όσα συνθέτουν την προσωπικότητά μας αρχίζουν να δονούνται ταχύτερα . Παίρνουμε όλο και μεγαλύτερη επίγνωση του ποιοι είμαστε και έτσι αφήνουμε  ό, τι δεν ανήκει σε μας, γιατί ήταν μόνο μια ψευδαίσθηση.Το ΕΓΩ μας στην πλήρη πεποίθηση του και αξίωση του  ότι αυτό ελέγχει τα πάντα τώρα έρχετε σε σύγκρουση με το πνευματικό μας πεδίο. 'Ετσι οι φόβοι μας γίνονται περισσότεροι για να ελέγξουν την Προσωπικότητα του ατόμου που αφυπνίζεται και αλλάζει. Αρχίζει η απομάκρυνση και η απελευθέρωση των παλιών προτύπων και πεποιθήσεων,η αφύπνιση είναι ήδη εν δράση και με καλή θέληση συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο ΓΝΩΘΙ ΣΕΑΥΤΟΝ! Έτσι ξεκινάει η  διαδικασία της εγκατάλειψης της «ΚΑΚΟΥ», (οι λεπτοφυείς ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ) που κρατά αιχμάλωτο τον άνθρωπο, εξαυλώνεται το ΕΓΩ του για να ανοίξει ο δρόμος για την νέα και αληθινή πραγματικότητα.

  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

  Όλα αυτά, για πολλούς  ξεκίνησαν την δεκαετία του 70/80 και μετά τα πρώτα συμπτώματα, ανησυχώντας  πήγαν στο γιατρό τους. Στις ΗΠΑ, οι γιατροί αποφάσισαν να δώσουν στο περίεργο αυτό γεγονός μια επίσημη εικόνα και μια κλινική εικόνα. Ονομάστηκε σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, το CFS (σύνδρομο χρόνιας κόπωσης).

  Λόγω της δύσκολης διαγνωστικής κατάστασης, οι άνθρωποι που τώρα είναι πεπεισμένοι ότι πάσχουν από CFS, έκαναν τόσες πολλές θεραπείες χωρίς επιτυχία. Η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική από την ασθένεια, στην πραγματικότητα αρχίζουν να «ξυπνούν».

  Οι πρώτοι "εργάτες του φωτός", οι οποίοι απομονώθηκαν προσωρινά με τις γνώσεις τους. Καταλαβαίνετε γιατί είναι κρίμα να φύγετε από το μονοπάτι αν έχετε έρθει εδώ;

  Τώρα εξαρτάται από εσάς, αντικατοπτρίστε και ξεκινήστε να οργανώσετε τον εαυτό σας, ο χρόνος της Μεταστοιχείωσης έφτασε.

  http://angelsintuition.com

  www.nextdimensionhealing.com.au


  [ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα ]

 • Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

  ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
   
  Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

  Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

  ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

  H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

  Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

  ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

  H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

  Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

  ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

  Ανανεώνοντας την ενέργεια

  USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

  ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

  ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

  ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

  KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

  ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

  ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

  ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

  ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ