Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

Η νοητική νηστεία των επτά ημερώνΤο θέμα της δίαιτας είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα της σύγχρονης εποχής για όλους τους ανθρώπους. Οι εφημερίδες και τα περιοδικά βρίθουν από άρθρα γι¢ αυτό το θέμα, ενώ τα ράφια των βιβλιοπωλείων είναι γεμάτα από βιβλία που αποκαλύπτουν τα μυστήρια των πρωτεϊνών, των βιταμινών κλπ. Ολόκληρος ο κόσμος αρχίζει πια να συνειδητοποιεί πια το θέμα της τροφής. Οι ειδικοί λένε ότι σωματικά διαμορφώνεσαι σύμφωνα μ¢ αυτό που τρως – ότι το σώμα σου αποτελείται στην ουσία από την τροφή που έχεις φάει στο παρελθόν. Αυτά που τρως σήμερα, λένε, θα υπάρχουν στο αίμα σου για πολλές ώρες και το αίμα είναι που δομεί τους ιστούς του σώματός σου.

Κανένας βέβαια λογικός άνθρωπος δεν διαφωνεί μ¢ αυτά γιατί είναι απόλυτα αληθινό και το μόνο που προκαλεί έκπληξη είναι το γεγονός ότι χρειάστηκε τόσος πολύς χρόνος για να τα ανακαλύψει ο άνθρωπος. Θα ασχοληθούμε τώρα με το θέμα της δίαιτας από ένα επίπεδο πολύ πιο βαθύ και με μεγαλύτερες επιδράσεις. Αναφερόμαστε φυσικά στη νοητική δίαιτα.

Ο σημαντικότερος από όλους τους παράγοντες στη ζωή σου είναι η νοητική δίαιτα με την οποία ζεις. Η τροφή με την οποία εφοδιάζεις το νου σου προσδιορίζει τον χαρακτήρα της ζωής σου. Οι σκέψεις που κάνεις, τα θέματα που επιτρέπεις να σε απασχολούν, διαμορφώνουν τόσο εσένα όσο και το περιβάλλον σου. Η ρήση «όπως είναι οι ημέρες τους έτσι θα είναι και η δύναμή τους» μπορεί στη σύγχρονη γλώσσα να μεταφραστεί «όπως είναι οι σκέψεις τους έτσι θα είναι και η ζωή τους». Τα πάντα στη ζωή σου – η κατάσταση του σώματός σου, είτε αυτό είναι υγιές είτε άρρωστο, η οικονομική σου κατάσταση, είτε είσαι φτωχός είτε πλούσιος, η κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι σου, είτε είναι κατάσταση ευτυχίας είτε δυστυχίας, η τωρινή κατάσταση της κάθε φάσης της ζωής σου – όλα διαμορφώνονται από τις σκέψεις και τα συναισθήματα που βίωσες στο παρελθόν, από τις συνήθειες της σκέψης του παρελθόντος. Η κατάσταση δε της αυριανής σου ζωής και της ζωής της επόμενης εβδομάδας ή του επόμενου έτους, θα καθορίζεται από τις σκέψεις και τα συναισθήματα που προτιμάς τώρα.
Διαβάστε περισσότερα :http://nekthl.blogspot.gr/2010/11/blog-post_14.html


[ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα ]

Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ