Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΥΩΝ Πλειάδειες Πληροφορίες για 21.12.2012 τι πρόκειται να συμβεί …και καθοδήγηση για την διατροφή - Χαριτίνη Χριστάκου


 Τι θα συμβεί τον Δεκέμβριο και πώς φτάσαμε εδώ…;
 Τι είναι η Ζώνη Φωτονίων και τι σημαίνει αυτό για μας ;
 Τι είναι η Γαλαξιακή Ημέρα και η Γαλαξιακή Νύχτα ;
 Η Εποχή του Υδροχόου.
 Οι δύο γαίες – η συνύπαρξη και η αποκόλληση.
 Η παράλληλη συνύπαρξη δύο πραγματικοτήτων.
 Κεντρομόλος και φυγόκεντρη πραγματικότητες.
 Το δώρο αγάπη των ψυχών μας¨.
 Ξεφουσκώνοντας την φούσκα των προβολών.
 Διατροφικές παροτρύνσεις.
 
Θέλω να εξηγήσω λίγο τι γίνεται με αυτά που ακούγονται ότι θα καταστραφεί η Γή ή ότι θα πέσουν τα μαύρα σκοτάδια και θα μας φάνε… να καταλάβουμε λίγο τι γίνεται!
Οι τελευταίες πληροφορίες που δόθηκαν είναι ότι δεν πρόκειται να ζήσουμε 17 χρόνια συνέχεια στο φώς, ούτε 7 χρόνια μετά στο σκοτάδι, δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα από αυτό, για τον απλό λόγο ότι έστω και ένα μήνα να ζούσαμε συνέχεια στο φως θα καταστρεφόταν ο βιόκοσμος  της Γης, γιατί θ¢ άλλαζαν όλοι οι βιορυθμοί. Δεν μπορεί να γίνει, και η δική μας επιστήμη θα μας το βεβαιώσει. Αυτό λοιπόν δεν πρόκειται  να συμβεί γιατί –αν συνέβαινε- θα πεθαίναμε όλοι.
Επειδή λοιπόν ο σκοπός της Μετάβασης που ζούμε δεν είναι να πεθάνουμε όλοι αλλά είναι να ζήσουμε όλοι, και να ζήσουμε καλύτερα, θα περάσουμε ένα διάστημα μέσα στον Δεκέμβρη (2012) που πιθανόν να μην είναι το φώς τόσο δυνατό όπως το καταλαβαίνουμε αλλά και το σκοτάδι τόσο δυνατό. Το πιο πιθανό ότι έτσι θα εξελιχθεί. Θα είναι ένα τριήμερο που η ημέρα δεν θα έχει τόση ένταση και η νύχτα δεν θα έχει τόση ένταση. Αυτό θα είναι η εξωτερική εκδήλωση της μόνιμης εισόδου του πλανήτη μας σε μια ενέργεια πολύ αυξημένη σε φωτόνια.
Ήδη από το 1998  που ξεκίνησε η μετάβαση, εισερχόμασταν [ως ηλιακό σύστημα] ανά διαστήματα  σε μια ζώνη συμπαντικής ενέργειας που έχει περισσότερο φως μέσα της, δηλαδή περισσότερα φωτόνια και μετά βγαίναμε.
Αυτό γινόταν συνέχεια (η είσοδος και έξοδος σ¢ αυτή την ζώνη αυξημένων φωτονίων)  για να μπορέσουμε σιγά σιγά να προσαρμοστούμε σε μια αυξανόμενη πυκνότητα φωτός. Αυτό τι σημαίνει για μας?
 Αυτό έφερε πολλές αλλαγές μέσα μας. Ανακίνησε πολλά υπαρξιακά θέματα μέσα μας, προκάλεσε πολλές εσωτερικές αναστατώσεις π.χ. «άλλοι τρώγονται με τα ρούχα τους και άλλοι τρώγονται με τους γύρω τους». Γιατί, όσο περισσότερο φως μπαίνει μέσα μας, το φως ζητάει ροή, ζητάει ελευθερία, ζητάει χαρά, ζητάει ανάταση, δεν ζητάει στρες, άγχος, πανικό, συστολή, βία.
Οπότε με το ηλιακό μας σύστημα( όχι μόνο η Γη) να εισέρχεται για σύντομα διαστήματα σε μια ζώνη ενέργειας που είχε περισσότερα φωτόνια, εμείς συνηθίσαμε σταδιακά στην αίσθηση των εαυτών μας μέσα σ¢ ένα πεδίο όπου υπάρχει περισσότερη αναλογία φωτός στην συμπαντική ενέργεια.

Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ