Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

H τελευταία προφητεία του Πέτερ Ντένωφ

H τελευταία προφητεία του Πέτερ Ντένωφ

Peter Deunov

«Μέσα στη διαδρομή του χρόνου, η συνείδηση του ανθρώπου πέρασε από μία πολύ μακρά περίοδο σκότους. Αυτή η φάση, που οι Ινδοί ονόμασαν «Κάλι Γιούγκα», (Σιδηρά εποχή) βρίσκεται πλέον προς το τέλος της. Βρισκόμαστε σήμερα στο σύνορο μεταξύ δύο εποχών: της ¡Κάλι Γιούγκα¢ και της Νέας Εποχής στην οποία εισερχόμαστε.

 Μία βαθμιαία βελτίωση λαμβάνει ήδη χώρα μέσα στις σκέψεις, στα συναισθήματα και στις πράξεις των ανθρώπων, όμως σύντομα όλοι θα υποστούν τη Θεϊκή Φωτιά η οποία θα τους εξαγνίσει και θα τους προετοιμάσει για τη Νέα Εποχή. Έτσι, ο άνθρωπος θ' ανυψωθεί σ' έναν ανώτερο βαθμό συνείδησης, απόλυτα αναγκαίο για να μπορέσει να εισέλθει στη Νέα Ζωή. Αυτό είναι που εννοούμε με τη λέξη «Ανύψωση».

 Θα παρέλθουν μερικές δεκαετίες ακόμα πριν αυτή η Φωτιά να έρθει, η οποία θα μετατρέψει τον κόσμο φέρνοντάς του μία νέα ηθική. Αυτό το απέραντο κύμα έρχεται από το κοσμικό διάστημα και θα πλημμυρίσει όλη τη γη. Όλοι όσοι θα προσπαθήσουν να του αντισταθούν θα παρασυρθούν από τη δύναμη του και θα μεταφερθούν αλλού.

 Αν και οι κάτοικοι αυτού του πλανήτη δεν βρίσκονται όλοι στο ίδιο επίπεδο εξέλιξης, αυτό το μεγάλο κύμα θα γίνει από όλους αισθητό. Και αυτή η αλλαγή που θα συμβεί θα αγγίξει όχι μόνο τη γη, αλλά ολόκληρο το Σύμπαν.

 Το μόνο και το καλύτερο που μπορεί ο άνθρωπος να κάνει σ' αυτή την εποχή, είναι να στραφεί προς τον Θεό και να βελτιώνεται συνειδητά, να ανυψώνει το επίπεδο των δονήσεων του, έτσι ώστε να βρεθεί σε αρμονία με το πανίσχυρο κύμα που σύντομα θα τον κατακλύσει.

 Η Φωτιά για την οποία μιλώ, η οποία συνοδεύει τις νέες συνθήκες που προσφέρονται στον πλανήτη μας, θα αναγεννήσει, θα εξαγνίσει, θα ανοικοδομήσει τα πάντα: η ύλη θα εκλεπτυνθεί, οι καρδιές σας θα ελευθερωθούν από το άγχος, από τις ταραχές, από την αβεβαιότητα και θα γεμίσουν φως. Όλα θα βελτιωθούν, όλα θα ανυψωθούν: Οι αρνητικές σκέψεις, τα αρνητικά συναισθήματα και οι βλαβερές πράξεις θα καούν, θα καταστραφούν.

 Η παρούσα ζωή σας είναι μια σκλαβιά, μια βαριά φυλακή. Κατανοήστε την κατάστασή σας και ελευθερωθείτε από αυτήν! Σας λέω το εξής: βγείτε από τη φυλακή σας! Είναι πράγματι λυπηρό να βλέπει κανείς τόσο πολύ παραπλάνηση, τόσο πολύ πόνο, τόσο πολύ ανικανότητα να κατανοήσει κανείς που βρίσκεται η αληθινή του ευτυχία.

 Ότι υπάρχει γύρω σας σύντομα θα καταρρεύσει και θα εξαφανιστεί. Δεν θα μείνει τίποτα από αυτόν τον πολιτισμό ούτε από τη διαστροφή του. Όλη η Γη θα ταρακουνηθεί και δεν θα μείνει ούτε ένα ίχνος από αυτόν τον λανθασμένο πολιτισμό που κρατάει τους ανθρώπους υπό το ζυγό της άγνοιας.

 Οι σεισμοί δεν είναι απλά μηχανικά φαινόμενα, στόχος τους είναι επίσης να αφυπνίσουν τη διάνοια και την καρδιά των ανθρώπων, ώστε να ελευθερωθούν από τα λάθη και τις ανοησίες τους και να κατανοήσουν ότι δεν είναι μόνοι τους στο Σύμπαν.

 Το ηλιακό μας σύστημα διασχίζει τώρα μία περιοχή του Σύμπαντος όπου ένας κατεστραμμένος αστερισμός έχει αφήσει τα ίχνη του, τη σκόνη του. Αυτό το πέρασμα μέσα από ένα μολυσμένο χώρο, είναι μία αιτία δηλητηρίασης, όχι μόνο για τους κατοίκους της γης, αλλά και για όλους τους κατοίκους των άλλων πλανητών του γαλαξίας μας. Μόνο οι ήλιοι δεν επηρεάζονται από την επίδραση αυτού του εχθρικού περιβάλλοντος.

 Αυτή η περιοχή ονομάζεται: «η δέκατη τρίτη ζώνη». Έχει ονομαστεί επίσης «η ζώνη των αντιθέσεων». Ο πλανήτης μας έμεινε κλεισμένος σ' αυτή τη ζώνη για χιλιάδες χρόνια, αλλά τελικά πλησιάζουμε στην έξοδο από αυτό το χώρο του σκότους και είμαστε στο σημείο να φτάσουμε σε μια πιο πνευματική περιοχή, όπου κατοικούν πιο εξελιγμένα όντα.

 Η Γη ακολουθεί τώρα μία ανοδική κίνηση και ο καθένας θα πρέπει να ωθήσει τον εαυτό του να εναρμονιστεί με τα ρεύματα της Ανύψωσης. Εκείνοι που αρνούνται να υποτάξουν τους εαυτούς τους σ¢ αυτή τη κατεύθυνση, θα χάσουν το πλεονέκτημα των καλών συνθηκών που θα προσφερθούν στο μέλλον προκειμένου να ανυψωθούν. Θα παραμείνουν πίσω στην εξέλιξη και πρέπει να περιμένουν δεκάδες εκατομμύρια χρόνια για τον ερχομό ενός νέου ανοδικού κύματος.

 Η Γη, το Ηλιακό Σύστημα, το Σύμπαν, έχουν τεθεί προς μία νέα κατεύθυνση κάτω από την επίδραση της Αγάπης. Οι περισσότεροι από εσάς θεωρείτε ακόμα την Αγάπη σαν μία ασήμαντη δύναμη, στην πραγματικότητα όμως, είναι η ισχυρότερη όλων των Δυνάμεων!

 Το χρήμα και η εξουσία συνεχίζουν να λατρεύονται, λες κι η πορεία της ζωής σας εξαρτάται από αυτά. Στο μέλλον, τα πάντα θα υποταχθούν στην Αγάπη και θα την υπηρετούν. Όμως, είναι μέσα από πόνο και δυσκολίες που η συνείδηση του ανθρώπου θα ανυψωθεί.

 Οι φοβερές προβλέψεις του προφήτη Δανιήλ που είναι γραμμένες στη Βίβλο, σχετίζονται με την εποχή που αρχίζει. Θα υπάρξουν πλημμύρες, τυφώνες, γιγαντιαίες πυρκαγιές και σεισμοί που θα σαρώσουν τα πάντα. Το αίμα θα κυλάει άφθονο. Θα υπάρξουν επαναστάσεις· φοβερές εκρήξεις θα αντηχούν σε πολλές περιοχές της γης. Εκεί που είναι η γη, θα έρθει το νερό και εκεί που είναι το νερό, θα έρθει η γη.

 Ο Θεός είναι Αγάπη· Κι' εν τούτοις, έχουμε να κάνουμε εδώ με μια τιμωρία, μια απάντηση της Φύσης ενάντια στα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από τον άνθρωπο από την αυγή του χρόνου ενάντια στη Μητέρα του· τη Γη.

 Μετά από όλο αυτό τον πόνο και τις δυστυχίες, αυτοί που θα έχουν σωθεί, οι διαλεκτοί, θα γνωρίσουν τη Χρυσή Εποχή, την Αρμονία και την Ομορφιά χωρίς όρια.


Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ