Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

Mελέτη των Αγρογλυφικών για να καταλάβουμε τι θα συμβεί το 2012 - ΑΚΡΩΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤο υλικό που θα διαβάσετε θεωρήθηκε από πολλούς πολύ σπουδαίο και ενδιαφέρων, σε σημείο τέτοιο που ώθησε τον Μπίλ και Κέρυ Κάσιντι (
Bill and Kerry Cassidy) να δημιουργήσουν/φτιάξουν  μια ιστοσελίδα στο Project Camelot. Μία από αυτές τις πληροφορίες διαγράφηκαν, αλλάχτηκαν ή ξαναγράφτηκαν εκτός του αρχικού αυθεντικού περιεχομένου από μια ειδική ομάδα γνωστή σαν « οι εκλεκτοί», για να αποπροσανατολίσουν την ανθρωπότητα και να την κρατήσουν μακριά και στο σκοτάδι από ότι συμβαίνει στην πραγματικότητα , ενώ πλησιάζουμε στο 2012.

Μια άγνωστη ενέργεια φθάνει από το κέντρο του γαλαξία.


Οι πληροφορίες που θα πάρετε διαβάζοντας αυτές τις γραμμές, πάρθηκαν από μια έρευνα 332 σελίδων  στο
forum  του Project Camelot/ Project Avalon που μπορείτε να βρείτε  - στην αγγλική – στο ακόλουθο link:


http://www.projectavalon.net/forum/showthread.php?t=8441

Σε αυτή την σπουδαία και ενδιαφέρουσα έρευνα  εκτενών αποδεδειγμένων και τεκμηριωμένων εγγράφων/ πληροφοριών, θα λάβετε πληροφορίες για όσον αφορά τις αλλαγές που χαρακτηρίζουν τον πλανήτη μας κατά την περίοδο που θα μας συνοδέψει μέχρι το τέλος του 2012, ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗΣ! Εκτός από αυτό το θέμα θα αναλυθεί και θα επεξηγηθεί με πολύ σχολαστικό τρόπο το φαινόμενο των Αγρογλυφικών, αναλύοντας το Ημερολόγιο της Μεγάλης Σύγκλησης των Μάγια. Θα δοθούν χρήσιμες πληροφορίες και οδηγίες για να κάνετε από μόνοι σας «Αστρικά Ταξίδια» ή « διαυγή όνειρα», « οραματισμούς» , και να καταφέρετε να βλέπετε με κλειστά μάτια. Θα  αναφερθούμε επίσης σε θέματα που αφορούν την Κοίλη Γη και άλλα πλανητικά ηλιακά  συστήματα, που και αυτά είναι Κοίλα , η Παγκόσμια Συνειδητότητα του Ανθρώπου και το αποτέλεσμα που θα είχε πάνω στον πλανήτη, τους Πεφωτισμένους ή «Εκλεκτούς» και την ατζέντα  ελέγχου, τα ασφαλή μέρη του πλανήτη κατά την διάρκεια των αλλαγών , θα λάβετε πληροφορίες και , εάν θέλετε, μπορείτε να λάβετε μέρος στο μεγάλο σχέδιο της διάσωσης της ανθρωπότητας ξεκινώντας ένα μονοπάτι κατανόησης του πως ο άνθρωπος μπορεί να επηρεάσει και να αλλάξει θετικά το μέλλον.

ΝΕΞΟΥΣ 2012 – ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ!
NEXOYS
2012
Θα αρχίσουμε από την σοφία των Μάγια.


Στο βαθύ κέντρο της Γαλακτικής Οδού , υπάρχει μια Μαύρη Τρύπα που η επιστημονική κοινότητα ονομάζει Sagitarius A. Οι Μάγια την ονόμαζαν «Το Δένδρο της Ζωής». «Hunab-Ku» από την οποία πηγάζει η Συνειδητότητα.
Υπάρχει και μια άλλη πιθανότητα που η Μαύρη Τρύπα στο κέντρο της Γαλακτικής Οδού παρουσιάζει μια πύλη για ένα Ανώτερο Σύμπαν, το οποίον κατέχει μια τελείως διαφορετική πραγματικότητα από εκείνη που γνωρίζουμε.  «ΕΚΕΙΝΟΙ» που παρέδωσαν και άφησαν την Γνώση στους Μάγια θεωρούσαν πως 
Hunab-Ku  αποτελείτο από την Συνειδητότητα που οργανώνει όλη την ύλη και την αντί- ύλη. Οι «αρχαίοι» επέμειναν έως ότου καταλάβουμε και πάρουμε το μήνυμα : «Hunab-Ku» ελέγχει όλα όσα συμβαίνουν στους γαλαξίες και αντιδρά δια μέσω περιοδικών και ακραίων εκρήξεων της Ενέργειας της Συνειδητότητας από το κέντρο του γαλαξία».
Οι « οντότητες/υπάρξεις» που μετέδωσαν αυτή την σοφία στους Μάγια μίλησαν ξεκάθαρα πως ο χρόνος ρέει κατά τρόπο κυκλικό ή σε κύκλους. Είναι πολύ σπουδαίο και ενδιαφέρων , για εμάς τους κατοίκους της Γης , σε αυτή την περίοδο να λάβουμε υπ¢ όψη το μήνυμα που οι «αρχαίοι» παρέδωσαν , δια μέσω του Ημερολογίου της Μεγάλης Σύγκλησης των Μάγια. Το ημερολόγιο πληροφορεί την ανθρωπότητα για όσο αφορά μια μελλοντική ημερομηνία : στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 με βάση το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Κάτι το εξαιρετικά ενδιαφέρον και σπουδαίο θα συμβεί, όλη η ζωή πάνω στην Γη θα εξελιχθεί σύμφωνα με τα τελευταία μηνύματα  που δόθηκαν και εστάλησαν από τους αστρικούς μας φίλους δια μέσω των Αγρογλυφικών, σίγουρα θα υπάρξει μια Κοσμική Ευθυγράμμιση μεταξύ της Γης – Ήλιου και το Κέντρο του Γαλαξία, της Γαλακτικής Οδού, της Μαύρης Τρύπας «
Hunab-Ku».
Σύμφωνα με την κλασσική επιστήμη, έχουμε ήδη περάσει το  πιο κοντινό γαλακτικό σημείο συνάντησης/σύγκλησης  που έγινε στον ισημερινό το  1998, και αυτό εξηγεί γιατί η επιστημονική κοινότητα δεν συμφωνεί με την ιδέα πως αυτή η σύγκληση θα γίνει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012. Κάποιοι επιστήμονες προανήγγειλαν πως η κίνηση περιστροφής του άξονα μετατοπίζει τον Ήλιο του χειμερινού ηλιοστασίου πιο μακριά από τον γαλαξιακό ισημερινό. Με βάση αυτές τις πληροφορίες η ακριβής ευθυγράμμιση δεν θα γίνει  στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 και , εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή θα είμαστε απομακρυσμένοι κατά 78 έτη φωτός από την ίδια, κατά συνέπεια ,απομακρυνόμαστε.
Αυτή η επιβεβαίωση φαίνεται σωστή, αλλά λείπει ένα θεμελιώδες στοιχείο για τον σωστό υπολογισμό.Η πληροφορία/μήνυμα  , που εκπέμπεται από τα «αγρογλυφικά», υποδεικνύει πως θα υπάρξει μια ακριβή  κοσμική ευθυγράμμιση όπως προκύπτει από τις αλλαγές που συμβαίνουν και δεν γίνονται αντιληπτές στην «ΜΗΤΡΑ/MATRIX» του Ηλιακού μας συστήματος. Εάν η «ΜΗΤΡΑ/MATRIX» του Ηλιακού μας συστήματος παρέμενε σταθερή και το ηλιακό μας σύστημα παρέμενε όπως είναι , αυτό το επιστημονικό συμπέρασμα θα ήταν σωστό.
Αλλά οι συγγραφείς των «Αγρογλυφικών» αποδεικνύουν πως δεν είναι έτσι.
Για πληροφόρηση σας, ο Ήλιος μπήκε  στον γαλαξιακό ισημερινό κατά την διάρκεια του χειμερινού ηλιοστασίου το 1980, και θα είχε ολοκληρώσει το πέρασμά του , από το κέντρο το γαλαξιακό, μέσα στο χειμερινό ηλιοστάσιο του 2016. Τα χρόνια ανάμεσα στο 1980 και το 2016 ονομάζονται «Ζώνη της Γαλαξιακής Ευθυγράμμισης» ή αλλιώς ΕΠΟΧΗ-2012.
Εάν ανοίξουμε διάπλατα τα νοητικά μας μάτια και αφήσουμε στην άκρη τα περιοριστικά μας πιστεύω, τότε μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα ότι κάτι το εξαιρετικό συμβαίνει γύρω μας.

Η «ΜΗΤΡΑ/
MATRIX» αλλάζει , επηρεαζόμαστε από καινούργιες ενέργειες που προέρχονται από το κέντρο του Γαλαξία. Η απόδειξη βρίσκεται παντού. Υπάρχει μια άλλη πιθανότητα που την στιγμή της ευθυγράμμισης το 1998, υπήρξε ένα είδος ενεργοποίησης/δραστηριοποίησης στο κέντρο της μαύρης τρύπας Sagitarius A. Μπορούμε να επεκτείνουμε την κατανόησή μας για όσον αφορά την δυναμική του σύμπαντος, προσπαθώντας να κατανοήσουμε και να καταλάβουμε πως υπήρξε ένα είδος ανοίγματος μιας Αιθερικής/Αστρικής Πύλης από μια άγνωστη μορφή ενέργειας που εισχώρησε/εισέβαλε στην Γαλακτική Οδό και τώρα ταξιδεύει προς Εμάς.Η πληροφορία/μήνυμα  , που εκπέμπεται από τα «αγρογλυφικά», υποδεικνύει πως θα υπάρξει μια ακριβή  κοσμική ευθυγράμμιση όπως προκύπτει από τις αλλαγές που συμβαίνουν και δεν γίνονται αντιληπτές στην «ΜΗΤΡΑ/MATRIX» του Ηλιακού μας συστήματος. Εάν η «ΜΗΤΡΑ/MATRIX» του Ηλιακού μας συστήματος παρέμενε σταθερή και το ηλιακό μας σύστημα παρέμενε όπως είναι , αυτό το επιστημονικό συμπέρασμα θα ήταν σωστό.
Αλλά οι συγγραφείς των «Αγρογλυφικών» αποδεικνύουν πως δεν είναι έτσι.
Για πληροφόρηση σας, ο Ήλιος μπήκε  στον γαλαξιακό ισημερινό κατά την διάρκεια του χειμερινού ηλιοστασίου το 1980, και θα είχε ολοκληρώσει το πέρασμά του , από το κέντρο το γαλαξιακό, μέσα στο χειμερινό ηλιοστάσιο του 2016. Τα χρόνια ανάμεσα στο 1980 και το 2016 ονομάζονται «Ζώνη της Γαλαξιακής Ευθυγράμμισης» ή αλλιώς ΕΠΟΧΗ-2012.
Εάν ανοίξουμε διάπλατα τα νοητικά μας μάτια και αφήσουμε στην άκρη τα περιοριστικά μας πιστεύω, τότε μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα ότι κάτι το εξαιρετικό συμβαίνει γύρω μας.

Η «ΜΗΤΡΑ/
MATRIX» αλλάζει , επηρεαζόμαστε από καινούργιες ενέργειες που προέρχονται από το κέντρο του Γαλαξία. Η απόδειξη βρίσκεται παντού. Υπάρχει μια άλλη πιθανότητα που την στιγμή της ευθυγράμμισης το 1998, υπήρξε ένα είδος ενεργοποίησης/δραστηριοποίησης στο κέντρο της μαύρης τρύπας Sagitarius A. Μπορούμε να επεκτείνουμε την κατανόησή μας για όσον αφορά την δυναμική του σύμπαντος, προσπαθώντας να κατανοήσουμε και να καταλάβουμε πως υπήρξε ένα είδος ανοίγματος μιας Αιθερικής/Αστρικής Πύλης από μια άγνωστη μορφή ενέργειας που εισχώρησε/εισέβαλε στην Γαλακτική Οδό και τώρα ταξιδεύει προς Εμάς.


Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ