Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

1987-2011 : Η περίοδος της Αλλαγής της Νέας Εποχής -Συνολικό Πλάνο - Η Αρμονική Σύγκλιση

Η Αρμονική  Σύγκλιση

Η μεγάλη αλλαγή άρχισε στις αρχές του 1987 , και πιο ακριβέστερα στις 16 και 17 Αυγούστου του 1987, όταν  έγινε η Αρμονική Σύγκλιση. Κάποιοι ονόμασαν αυτές τις μέρες « οι μέρες της Παγκόσμιας Αρμονίας». Η Αρμονική Σύγκλιση ήταν ένα από τα σπουδαιότερα πράγματα που συνέβησαν στον πλανήτη. Κατά τον εσωτερισμό, το 1987  σημαδεύει κατά βάθος την αρχή στο πέρασμα της Νέας Εποχής.

Από τότε ο πλανήτης μας  εφοδιάστηκε με μια καινούργια ενεργειακή δομή , τόσο καινούργια που είναι σαν να ζούσαμε σε έναν καινούργιο πλανήτη. Δεν υπάρχει πλέον τίποτα που παρέμεινε το ίδιο.

           

Κλείσιμο των κύκλων και καινούργιο Μαγνητικό Πλέγμα

                                                                           

 Δύο πράγματα χαρακτηρίζουν την Αρμονική Σύγκλιση.

1.Η ταύτιση – σύγκλιση πολυαρίθμων  ουρανών προκάλεσε ένα ενεργειακό πέρασμα  - άνοιγμα διαμέσου του οποίου – από το αχανές διάστημα – έφτασε στην Γη μια ηλεκτρική ακτινοβολία που παρόμοιά της δεν υπήρξε ποτέ. Αυτά τα ενεργειακά ανοίγματα γεννιόνται όταν δονητικά μοντέλα αλληλο- ακυρώνονται προκαλώντας ένα κενό ( ενεργειακό), αυτό συνέβη το 1987 σε αρκετούς αλληλοσχετιζόμενους κύκλους.

2. Δεχτήκαμε ένα καινούργιο μαγνητικό πλανητικό πλέγμα. Όσο παράξενο και εάν φαίνεται : αξίζαμε αυτό το καινούργιο μαγνητικό πλέγμα. Παρακάτω θα δώσουμε περαιτέρω πληροφορίες.

 Οι ακτίνες  γάμμα
οι κύκλοι που συμπίπτουν αυτά τα χρόνια είναι 2.000, 6.000,12.000,24.000,36.000 χρόνια , συνεχίζοντας με αυτή την πρόοδο μέχρι ένα κύκλο 6 εκατομμυρίων ετών, και που αποτελεί ένα γαλαξιακό κύκλο και που είναι μεγάλης σπουδαιότητας.

 Εξ αιτίας αυτής της Αρμονικής Σύγκλισης , από τις κοσμικές σφαίρες φτάνουν τώρα πάνω στην Γη ηλεκτρικά σωματίδια που δεν υπήρχαν ποτέ πριν. Αυτά προέρχονται  από το μακρινό άκρο του μαγνητικού πεδίου. Βρισκόμαστε τώρα ακόμη πιο κοντά στην φωτιά, στο πνευματικό μέρος της ηλεκτρομαγνητικής σκάλας.

Αυτά τα ηλεκτρικά σωματίδια είναι απειροελάχιστα ραδιενεργά στοιχεία της φυσικής ζωής που πρέπει τώρα να ενσωματώσουμε στο σώμα μας , με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι πάσχουν από διάφορες διαταραχές και σωματικά συμπτώματα. Για παράδειγμα, όποιος πάσχει από θυρεοειδή αισθάνεται περισσότερο αυτή την ραδιενέργεια.

 Αυτή η νέα ραδιενέργεια δεν ξέφυγε στους επιστήμονες που τα προηγούμενα χρόνια κατέγραψαν την παρουσία , για αυτούς ανεξήγητη, ακτινών γάμμα πολύ ισχυρές.

 

Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ