Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

ΧΡΥΣΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΕΡΚΑΜΠΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ-ΕΠΤΑΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ CHRISTINE COREΑυτό το σεμινάριο παρουσιάζεται από την Κριστίν Κορ και τον Κέβιν από Πνεύμα.(Ο Κέβιν άφησε αυτήν την ενσάρκωση τον Ιούνιο του 2009). Έχουμε εργασθεί προσωπικά με το Διαλογισμό Μέρκαμπα, για περισσότερο από 15 χρόνια. Το 2004 μετακομίσαμε στο Λούξορ της Αιγύπτου για να ζήσουμε μέσω των ναών, όπου η αρχαία σοφία έχει ακόμα κρατηθεί.

     

  Το Λουλούδι της Ζωής στο Ναό του Άβυδου Άνω Αίγυπτος

   7 μαγικές ημέρες

   7 επίπεδα Συνειδητότητας

   7 Ιερές Γεωμετρίες

   7 Ενεργοποιήσεις

   7 Τσάκρας

 

Μέσα από την προσωπική μας μελέτη αυτής της πολύ ιερής πρακτικής, τώρα την λαμβάνουμε από τη βασική κατανόηση της δεκαετίας του ´90 προς το επόμενο επίπεδο, για τη συνειδητότητα της Νέας Εποχής.

 


 

 

Προσοχή όλα τα «Όντα» που είναι αφιερωμένα στο να αλλάξουν και μέσα στον εαυτό τους και να αλλάξουν για τον Πλανήτη.

 

Γιατί να μάθετε το Μέρκαμπα;

Ολική προσωπική δύναμη, επιταχυνθείσα ανάπτυξη και βαθύς καθαρισμός. Υπάρχουν δύο τρόποι να βαδίσουμε το μονοπάτι της προσωπικής ανάπτυξης και φώτισης. Ο ένας είναι να κάνουμε πρόοδο βήμα-βήμα, ο άλλος είναι να αναπηδήσουμε σαν το βάτραχο, σε ένα υψηλότερο επίπεδο συνειδητότητας, μετά να κοιτάξουμε πίσω, σαν ένας δάσκαλος συνειδητότητας και παρατηρητής και χαριτωμένα, μέσα από Αγάπη, να αποφασίσουμε απλά να απελευθερώσουμε.

   Η Συνειδητότητα είναι σχηματοποιημένη στην ιερή γεωμετρία. Γνώρισε το ιερό σχήμα και μπορείς να επικαλεστείς εκείνο το επίπεδο συνειδητότητας. Είναι τόσο απλό. Η Ιερή Γεωμετρία είναι Θεϊκός Σχεδιασμός, είναι η Θεϊκή Σφραγίδα από το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός.

  Αυτό το video είναι μία ενορατικότητα στο νέο επίπεδο δράσης, το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται σε αυτό το σεμινάριο:
http : / www.youtube.com/watch?v=svkP0SERi6c.

 

Το σεμινάριο Η Χρυσή Καρδιά Μέρκαμπα της Δημιουργίας, διδάσκεται σε 2 μέρη. στο πρώτο θα μάθετε τη Βασική Πρακτική, την οποία θα μπορείτε να διδάσκετε, αφού ολοκληρώσετε τα μαθήματα των 7 πλήρων ημερών. Στο Βασικό Επίπεδο, αυτή η πρακτική είναι ακόμα πιο προχωρημένη από τους περισσότερους διαλογισμούς Μέρκαμπα που έχετε διδαχθεί.

  Στο Βασικό Επίπεδο θα ενεργοποιήσετε 5 Μέρκαμπα: ένα για το Φυσικό Σώμα, ένα για το Συναισθηματικό Σώμα, ένα για το Νοητικό Σώμα, ένα για το Βουδικό Σώμα (Κέντρο Καρδιάς) κι ένα για το Ατομικό Σώμα (Κέντρο Λαιμού).

  Σε αυτό το σεμινάριο θα εξηγήσουμε πλήρως την Ιστορία της Δημιουργίας, πως σχετίζεται αυτή με την Ιερή Γεωμετρία και λόγω αυτού γιατί η Χρυσή Καρδιά Μέρκαμπα της Δημιουργίας είναι τόσο δυναμική.

  Η Αναλογία της Χρυσής Τομής θα εξηγηθεί, αλλά ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ. Δεν υπάρχουν περίπλοκα μαθηματικά ή γεωμετρία να ταξινομήσετε. Θα ασχοληθούμε μόνο με την αναλογία και με το θέμα της Χρυσής Τομής. Θα δούμε πως η Χρυσή Τομή βρίσκεται σε κάθε μέρος του κόσμου μας, από εκείνο της δομής της μουσικής, ως τις διαστάσεις του Ανθρωπίνου σώματος. Είστε Θεϊκά σχεδιασμένοι, είστε οι Θεοί.

 

 

 

Θα δοθεί μία βασική εξήγηση του Λουλουδιού της Ζωής και πως αυτό συμπεριλαμβάνει όλη την Ιερή Γεωμετρία, αντιπρόσωπο των λεπτοφυών σωμάτων μας. Θα συζητηθούν οι Σπείρες και θα σας δείξουμε πως οι ιερές τοποθεσίες πάνω στον κόσμο, συνδέονται με τη Σπείρα της Χρυσής Τομής η οποία προέρχεται από την Αίγυπτο.

  Μέρος της πρακτικής της Χρυσής Καρδιάς Μέρκαμπα της Δημιουργίας, είναι να καθαρίσει όλα τα τσάκρας ή ενεργειακά κέντρα μέσα στο σώμα μας, καθώς ενεργοποιούμε το Μέρκαμπα.

  Σαν μέρος αυτού του σεμιναρίου, ζητήσαμε από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, να κόψει όλους τους δεσμούς με ανθρώπους, τόπους ή γεγονότα που δεν έχουν καμία σχέση με τη ζωή μας τώρα. Αυτό συμπεριλαμβάνει έναν πλήρη καθαρισμό DNA από όλα τα προγονικά θέματα.

Αυτοί οι καθαρισμοί δίνονται σε CD σαν μέρος αυτού του σεμιναρίου.

Μία ολοκληρωμένη επεξήγηση της πρακτικής της Χρυσής Καρδιάς του Μέρκαμπα της Δημιουργίας, δίνεται με τουλάχιστον 3 καθοδηγούμενους διαλογισμούς. Από τη στιγμή που θα ενεργοποιηθεί η Βασική Πρακτική, θα επιτρέψει στον πρακτικό να έλθει σε επαφή με τη συνειδητότητα της 6ης διάστασης.

  Ξανά, αυτή η πρακτική δίνεται σε μία λεπτομερή μορφή στο CD και στο εγχειρίδιο που θα λάβετε.


Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ