Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

                                                    

Σας χαιρετώ , Εγώ Είμαι ο Μέτατρον, Κύριος του Φωτός.

Θα σας μιλήσω για την 2η Φάση της ονομαζόμενης Κοσμικής Ενεργοποίησης . Όντως ο χρόνος της πλησιάζει και θα συμβεί σε δύο ημερομηνίες μέσα στο 2010. Η αρχική ενεργοποίηση θα γίνει κατά την διάρκεια της ισημερίας της 20ης Μαρτίου 2010 και κατόπιν θα ενταθεί κατά την διάρκεια της ενεργειακής  συμπαντικής συχνότητας -πύλης 10-10-10 (10 Οκτωβρίου 2010).

Σας έχουμε πει πως τώρα ο κόσμος ανανεώνεται και αλλάζει – όλος ο πλανήτης αλλάζει-  και η ανθρωπότητα καλείται να συμβάλλει σε αυτή την αλλαγή δίνοντας τα μέγιστα.. Τα πάντα είναι σε εγρήγορση και επιταχύνονται, ο χρόνος τρέχει και η ΑΝΑΛΗΨΗ ΖΥΓΩΝΕΙ! Έτσι όπως ο χρόνος τροποποιείται έτσι και η ανθρωπότητα, οι ορατές και αόρατες δυνάμεις της φύσης και η όψη της Γης , ξανασχεδιάζονται!
Πρόκειται για την δεύτερη Κοσμική Ενεργοποίηση όπου ο καιρός της έφτασε. Θα συμβεί στην ισημερία στις 20 Μαρτίου 2010 ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΎΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ :
1)Την απελευθέρωση κωδικοποιημένων κρυσταλλικών ενεργειών που θα χρησιμεύσουν εις τον σχηματισμό των περαιτέρω ελίκων της Νέας  Εποχής και
2)Το πέρασμα από την παλαιά μορφή του Μέρκαμπα στην καινούργια ενοποιημένη κρυσταλλική μορφή στο σημείο Μηδέν.ΙΣΗΜΕΡΙΕΣ ΚΒΑΝΤΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ


Οι υπόλοιπες ισημερίες που απομένουν έως την αντίστροφη μέτρηση προς την ΑΝΑΛΗΨΗ δεν δεσμεύονται  από τον γήινο γραμμικό χρόνο. Σας έχουμε ήδη πει ότι πολλές περιοχές στον πλανήτη σας είναι ήδη στην 5η διάσταση και ότι κατά την διάρκεια των ισημεριών που προηγούνται τα 3 τελευταία χρόνια πριν την Ανάληψη θα ανοιχτεί ακόμη περισσότερο η διαστασιακή πύλη .
Σας λέμε επίσης  πως πρόκειται να ενεργοποιηθεί  μια μοναδική πύλη της 12ης διάστασης  μέσω της αφύπνισης της Κρυσταλλικής Κοσμικής Ενεργοποίησης που θα γίνει στις 20 Μαρτίου 2010.
Πρόκειται για μια υποχρεωτική προϋπόθεση της Νέας Γης – Ουράνιο Στερέωμα!
Τόσο η ανθρωπότητα όσο και η Γαία έχουν ανάγκη από αυτή την κρυσταλλική αλλαγή για να αποστασιοποιηθούν και να ξεφύγουν από τις χαμηλές και βαριές δονήσεις τις 3ης  διάστασης.

Το άνοιγμα της 12ης διάστασης στην ανοιξιάτικη ισημερία του 2010 θα αποτελεί την σύνθεση της 12ης ενεργειακής διάστασης που εκδηλώθηκε πάνω στην Γαία μετά από την Χρυσή Εποχή της Ατλαντίδας, περίπου 35.000 χρόνια πριν. Το κρυσταλλικό άνοιγμα δεν θα είναι μια ενέργεια  ψυχρή και βαριά όπως η ηλεκτρομαγνητική φάση της Ενεργοποίησης, αλλά θα ένα υπέροχο και μεγαλειώδες φαινόμενο που θα έχει σαν συνέπεια την εκτενή μεγέθυνση και ανάπτυξη της ενέργειας
Παρόλο που η Κρυσταλλική ενέργεια  θα είναι προσβάσιμη σε εσάς στην 5η διάσταση , ολόκληρο το Κβαντικό Κρυσταλλικό Πεδίο υπάρχει πλήρως μονάχα στην 12η διάσταση . Η συνειδητότητα της κρυσταλλικής διάστασης του ορυκτού βασιλείου της Γης μετασχηματίζεται με δυναμικό τρόπο στην 12η διάσταση  δια μέσου της «Κρυσταλλικής Πλατινένιας Ακτίνας».
Η 12η  διάσταση είναι η πιο ψηλή δόνηση της και μπορούμε να πούμε πως είναι η πρώτη διάσταση του κρυσταλλικού βασιλείου. Είναι η διάσταση της πιο υψηλής  Κοσμικής Ακτίνας, εκείνης της Πλατινένιας Ακτίνας. Η Πλατινένια Ακτίνα δρα με ένα κρυσταλλικό τρόπο και περιέχει μέσα της ολόκληρο το φάσμα των Δώδεκα Κοσμικών Ακτινών.

Ως τέτοια, η Κρυσταλλική Πλατινένια Ακτίνα της Κοσμικής Ενεργοποίησης του 2010 κατεβαίνει σαν καταρράκτης , με δυνατές ελικοειδείς δονήσεις, προς το πεδίο της Γης στην περίοδο της ισημερίας της 20ης Μαρτίου. Αυτές οι δονήσεις μεταλλάσσονται – μετασχηματίζονται δια μέσω του Πλέγματος 144 σε μια συχνότητα πιο απτή- έκδηλη- χειροπιαστή έτσι ώστε η πολύ δυνατή και συγκεντρωμένη ενέργεια να ενσωματωθεί στο πλανητικό πεδίο. Το αποτέλεσμα είναι μια πελώρια εξέλιξη που ενσαρκώνει και μεταφέρει τον Κοσμικό Κώδικα για την πληρότητα εκείνη που έρχεται. Από την πληρότητα της 12ης διάστασης εξαρτάται το περισσότερο ή λιγότερο πέρασμα της ανθρωπότητας στο Κρυσταλλικό Μέρκαμπα(Merkabah) και στο Κρυσταλλικό ΜερΚιΒα (MerKiVah).  Για να σχηματιστούν οι καινούργιες έλικες της Νέας εποχής θα χρειαστεί η  ενεργοποίηση των τελουριακών κρυσταλλικών ενεργειών που θα είναι κωδικοποιημένες σε πολύ υψηλές συχνότητες
  πραγματική Γήινη όψη των κωδικοποιημένων κρυσταλλικών ενεργειών θα αφυπνιστεί μέσω της λήψης της Κοσμικής Πλατινένιας Ακτίνας δια μέσω των πολυδιαστασιακών οκταεδρικών πυλών των τριπλών πυραμιδικών σχημάτων της Γκίζας στο ανατολικό ημισφαίριο του πλανήτη και δια μέσω του τριπλού πυραμιδικού σχήματος Moody στον Κόλπο του Μεξικού, όπως συνέβη και στο φαινόμενο της  ηλεκτρομαγνητικής φάσης του 2009 της Κοσμικής Ενεργοποίησης.
Αμφότερα τα πυραμιδικά πλέγματα σε αξονική ευθυγράμμιση , αμφότερα στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος, αμφότερα εκπέμπουν υψηλές ενεργειακές δονήσεις, αποτελούν τους κινητήρες συγχώνευσης της Κοσμικής Ενεργοποίησης του 2010.

Αγαπητοί, η Κρυσταλλική Εποχή είναι μια πραγματικότητα. Πλησιάζει όλο και περισσότερο . Ο χωρισμός από την Τρίτη διάσταση ήταν μια δυνατή και ευγενή εμπειρία για τον άνθρωπο στην Συμπαντική Γραμμική Ύπαρξη της Γης. Η Τρίτη διάσταση ήταν μια διδασκαλία πολύ γόνιμη αλλά το γραμμικό προφίλ και βιογραφικό για πολλούς από εσάς φτάνει στο τέλος του. Ήρθε η στιγμή να λάβετε το δίπλωμα της πολικότητας και να αρχίσετε, από το μηδέν,  τις μεταπτυχιακές εργασίες στα ανώτερα βασίλεια  του Κρυσταλλικού Σύμπαντος.

 

 

Ο σχηματισμός της Νέας Γης – Νέο Ουράνιο Στερέωμα

Πριν να γίνει ένας δυαδικός πλανήτης, η Γη περιτριγυριζόταν από ένα στερέωμα μη δυαδικό. Υπήρχαν δύο μέρη ελικοειδούς σχήματος που ήταν τοποθετημένα σε σχήμα τόξου γύρω από τον πλανήτη. Το ένα μέρος ήταν ηλεκτρικής φύσεως και το άλλο μαγνητικής, και ήταν ενωμένα για να σχηματίσουν ένα παλμικό    κρυσταλλικό τοίχος γύρω από την Γη. Από την δόνηση της κρυσταλλικής σφαίρας εκπέμθει  ένας τόνος – ήχος που ήταν η συχνότητα του ΟΜ. Το Στερέωμα της μη δυαδικότητας  διελύθει όταν η Γη μετασχηματίστηκε σε ένα πλανήτη δυαδικότητας, μετά την σύγκρουση του Μόλνταρ(Moldar).
O ηλεκτρομαγνητισμός διασπάσθηκε στην Γη σε πολωτικό ηλεκτρομαγνητισμό. Το κρυσταλλικό μέρος απορροφήθηκε από το Ορυκτό Βασίλειο της Γης και ιδιαίτερα στο αιθερικό πεδίο που ονομάζεται Αδαμάντινη Ουσία ή Ακάσα (Akash).( Η λέξη είναι Σανσκριτική και  τη συναντούμε στην Ινδία και στα εκεί φιλοσοφικά συστήματα.

Η ορθή προφορά της λέξης είναι: «Το αακάασα» και έχει το ουδέτερο άρθρο «το» για να προσδιοριστεί και τονιστεί η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΡΑΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Στην «κοινή χρήση» του όρου αυτού, θα τον συναντήσουμε να του αποδίδονται ιδιότητες – έννοιες όπως αυτή του «ουρανού», της «ατμόσφαιρας», του «αιθέρα» ή αυτή του «ελεύθερου & ανοικτού χώρου- για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα : http://www.mystica.gr/akasha.htm).

To Κρυσταλλικό Ακάσα αποτελείτε από αιθερικά σωματίδια κωδικοποιημένα με τον Θεικό Νου. Ο Σοφός Νους της Συμπαντικής Γνώσης είναι οι Δομές-Καλούπια-Τύποι(Matrix) του DNA στο εσωτερικό της ύλης/αντιύλης που συνθέτουν  τα πάντα και συνδέουν – ενώνουν  τις διαστάσεις  δια μέσω των ηλεκτροκρυσταλλικών γραμμών του Κοσμικού Πλέγματος.


Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ