Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

ΤΑ 12 ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ « ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ »!!!

                                

Κάθε άνθρωπος δουλεύει ταυτόχρονα σε διάφορα επίπεδα!

Η αλλαγή του σημερινού ανθρωπίνου σώματος σε «ΣΩΜΑ ΦΩΤΟΣ- ΦΩΤΕΙΝΟ ΣΩΜΑ» , όπως συμβαίνει τώρα σε πολλούς ανθρώπους, μπορεί να υποδιαιρεθεί σε 12 επίπεδα, το κάθε ένα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τόσο όσον αφορά τα ενεργειακά φαινόμενα όσο και τα συμπτώματα που μπορούν να προκύψουν κατά την διάρκεια του φαινομένου. Παρακάτω δίνουμε μια πιο ακριβή εξήγηση για κάθε ένα επίπεδο.

Μετά την ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ το 1987, ο πλανήτης μας και ολόκληρη η ανθρωπότητα βρίσκονται σε μια κατάσταση επιταχυμένης ανάληψης προς το φως.

Η αλλαγή του ανθρωπίνου σώματος σε γαλαξιακό φωτεινό σώμα, μπορεί να χωρισθεί σε βαθμίδες , κάθε μια εκ των οποίων παρουσιάζει ειδικά συμπτώματα. Υπάρχει ένα απλοποιημένο μοντέλο  με ένα διαχωρισμό σε 12 επίπεδα που αναπτύχθηκε και παρουσιάστηκε από το αρχάγγελο Αριήλ .

Υπογραμμίζουμε  πως το γεγονός αυτών των φαινομένων δεν είναι μόνο ατομικές εμπειρίες κάποιων μεμονωμένων ατόμων, αλλά αποτελούν ως επί το πλείστον ένα πλανητικό γεγονός, και επαναλαμβάνουμε πως σε εκείνους που ονομάζονται εργάτες του φωτός το πρώτο επίπεδο ενεργοποιήθηκε τον Μάρτιο του 1988. Στο υπόλοιπο της ανθρωπότητας , στα μέσα του Απριλίου του 1989 , ενεργοποιήθηκαν τα επίπεδα από τ0 1 έως το 3. Από τότε, στο μεγαλύτερο μέρος των εργατών του φωτός ενεργοποιήθηκαν τουλάχιστον τα πρώτα 10 επίπεδα , στους άλλους ανθρώπους μέχρι το όγδοο επίπεδο.

Αυτό το φαινόμενο αφορά όμως όλους τους ανθρώπους και δεν είναι υποχρεωτικό. Εντούτοις δεν είναι αναγκαίο πως όλοι οι άνθρωποι ακολουθούν το φαινόμενο σε όλα τα επίπεδα. Όποιος δεν θέλει να ολοκληρώσει το φαινόμενο σε αυτή την ενσάρκωση, μπορεί να εγκαταλείψει το σώμα του και να ολοκληρώσει το φαινόμενο σε μια άλλη ενσάρκωση. Είναι αλήθεια πως πολλοί θα διαλέξουν αυτήν την δυνατότητα.

Αναφέραμε « ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ ΤΟ ΣΩΜΑ και όχι ΠΕΘΑΙΝΩ», γιατί πολλοί θα επιλέξουν να πεθάνουν, ενώ άλλοι θα επιτρέψουν το φαινόμενο « ανταλλαγής των ψυχών». ( Αυτή η επιλογή και έγκριση γίνεται στην διάσταση των ψυχών και το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων δεν είναι γνώστης).

Τα 12 επίπεδα του φαινομένου του φωτεινού σώματος δεν επέρχονται – δεν γίνονται με γραμμικό τρόπο, αλλά ταυτόχρονα. Για να το κατανοήσουμε καλύτερα ας φανταστούμε πολλές μικρές λάμπες που είναι τοποθετημένες σε 12 σειρές. Κάθε σειρά  έχει και διαφορετικό χρώμα. Για να ανάψουμε μια σειρά τοποθετούμε το καλώδιο στην πρίζα και έτσι ανάβουμε την πρώτη λάμπα.

Στην περίπτωση των εργατών του φωτός , τουλάχιστον 10 σειρές βρίσκονται συνδεδεμένες με την πρίζα στο ρεύμα , και τουλάχιστον η πρώτη λάμπα από κάθε σειρά είναι αναμμένη. Στην περίπτωση των άλλων ανθρώπων μπορεί να είναι αναμμένες μέχρι 8 σειρές. Ποιες και πόσες λάμπες είναι αναμμένες εξαρτάται  από άνθρωπο σε άνθρωπο. Μερικοί μπορεί , για παράδειγμα, να έχουν ανάψει πολλές λάμπες από την σειρά 7,8 και 9 και μονάχα λίγες στις σειρές 4,5 και 6 και αντίθετα.

Αυτό εξαρτάται από την αυρική και ενεργειακή σύσταση , από τα καθήκοντα του ατόμου καθώς επίσης και από την συνολική εξέλιξη της ψυχής του. Κάθε μέρα επίσης μπορεί να αλλάξει το στόχο, σήμερα εργαζόμαστε με ένα θέμα το οποίον αφορά τα επίπεδα 7 και 8 , και αύριο τα επίπεδα 3,4 και 5.
Το κάθε ένα φαινόμενο μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο.

Συγκεκριμένα συμπτώματα μπορούν να είναι πιο έντονα σε ένα άτομο από ότι σε ένα άλλο.
Πρέπει να διευκρινίσουμε πως ο ορισμός « φαινόμενο του φωτεινού σώματος» αναφέρεται κυρίως στο φυσικό σώμα της μετάβασής μας προς την 5η διάσταση. Πράγματι, κάθε ένα από τα 12 επίπεδα, έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Κάθε επίπεδο έχει καταρχάς τα δικά του υπέρ- διαστασιακά  χαρακτηριστικά χρωμάτων και ήχων. Όταν οι Πνευματικοί οδηγοί εκπέμπουν στο σύστημα των αξονικών και τονικών γραμμών συγκεκριμένες συχνότητες χρωμάτων και ήχων , ενεργοποιούνται στο ανθρώπινο σώμα οι αντίστοιχοι κώδικες του DNA , πράγμα το οποίον έχει σαν αποτέλεσμα την αναδόμηση της βιολογικής σφαίρας. Με αυτό τον τρόπο ο Πνευματικός οδηγός προκαλεί την βαθμιαία  αλλαγή  του φυσικού σώματος.

Κάθε επίπεδο του «ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ» αναφέρεται επίσης , κυρίως, σε ένα συγκεκριμένο μέρος του συστήματος των τεσσάρων σωμάτων που μπορεί να συνοψισθεί στο παρακάτω σχήμα :

ΕΠΙΠΕΔΟ 1 :  ΦΥΣΙΚΟ
ΕΠΙΠΕΔΟ 2 :  ΦΥΣΙΚΟ
ΕΠΙΠΕΔΟ 3 :   ΦΥΣΙΚΟ
ΕΠΙΠΕΔΟ 4 :   ΦΥΣΙΚΟ/ΝΟΗΤΙΚΟ
ΕΠΙΠΕΔΟ 5 :   ΦΥΣΙΚΟ/ΝΟΗΤΙΚΟ
ΕΠΙΠΕΔΟ 6 :   ΦΥΣΙΚΟ/ΝΟΗΤΙΚΟ
ΕΠΙΠΕΔΟ 7 :   ΦΥΣΙΚΟ/ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ
ΕΠΙΠΕΔΟ 8 :   ΦΥΣΙΚΟ/ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ
ΕΠΙΠΕΔΟ 9 :   ΦΥΣΙΚΟ/ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ
ΕΠΙΠΕΔΟ 10 :   ΦΥΣΙΚΟ/ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ
ΕΠΙΠΕΔΟ 11 :   ΦΥΣΙΚΟ/ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ
ΕΠΙΠΕΔΟ 12 :   ΦΥΣΙΚΟ/ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ


 

Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ