Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

Ελ Μορύα - Η αποδοχή και η ενότητα!

Ελ Μορύα

Η αποδοχή και η ενότητα!

 

 

 

Τρίτη 25 Αυγούστου 2009-08-25

Καίτη Τσώλη

 

 

 

Χαιρετώ την Οικογένεια! Χαιρετώ αγαπημένους φίλους που δουλέψαμε μαζί πάνω στη Γη, αλλά και στα πανεπιστήμια της Οικογένειας στα εσωτερικά πεδία, για πάρα πολλούς αιώνες στον γραμμικό σας χρόνο!

 

Η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη που βρίσκομαι μαζί σας, αν και είμαι από τους δασκάλους που δεν σας μιλάω πολύ συχνά μέσα από διάμεσα, γιατί έχω επιλέξει  να εργαστώ με άλλους διαφορετικούς τρόπους για σας, για μας, για όλους μας, γιατί εσείς είσαστε εμείς.

 

 

Τώρα καθώς απελευθερώσατε τον εαυτό σας και γειώνετε την ενότητα και καθώς κατανοείτε ότι όλα είναι Ένα και εσείς είστε μέρος αυτής της μιας συμπαντικής αλυσίδας, της μιας συμπαντικής ενέργειας του Πνεύματος, με μεγάλη μου χαρά θα έρχομαι κοντά σας, κάθε φορά που με καλείτε και θα σας εξηγώ κάποια πολύ σημαντικά θέματα που αφορούν την εξέλιξή σας και σας ενδιαφέρουν.

 

 

Σήμερα θα μιλήσουμε για κάποιες σημαντικές αποφάσεις που πάρθηκαν από σας Οικογένεια, που πάρθηκαν από όλους μας, λίγο πριν εκφρασθείτε στην παρούσα σας ενσάρκωση και συμβούν όλα αυτά τα καταπληκτικά και μοναδικά και υπέροχα γεγονότα, που συγκλόνισαν και συγκλονίζουν την Γη και ολόκληρο το Σύμπαν!

 

 

Ζείτε σε μια μικρή χώρα, την Ελλάδα και την επιλέξατε, γιατί κυριολεκτικά είναι μια χώρα μεγάλων ενεργειακών αντιθέσεων! Γνωρίζατε ότι οι αντιθέσεις αυτές θα σας βοηθούσαν και θα σας έδιναν μεγάλο πλούτο εμπειριών, τον οποίο θα χρησιμοποιούσατε για να επιταχύνετε την εξέλιξή σας!

 

 

Κι έτσι έγινε Οικογένεια, κι έτσι έγινε! Φτάσατε στο επίπεδο της αποδοχής και της ενότητας οι περισσότεροι από σας και δεν ήταν καθόλου εύκολο! Περάσατε μέσα σας όλες τις ενεργειακές αντιθέσεις, από τις ποιο σκοτεινές, έως τις ποιο φωτεινές και τις ενώσατε! Καταλάβατε ότι όλα γίνονται και βιώνονται για την εμπειρία της ψυχής σας, για την σωτηρία της Γης και για την ολοκλήρωση, την ανανέωση και την ανάκαμψη ολοκλήρου του Σύμπαντος!

 

 

Σύρατε με πάρα πολύ πόνο μερικές φορές μέσα σας πολύ σκοτεινές ενέργειες που υπήρχαν γύρω σας και τις μετασχηματίσατε και τις φωτίσατε. Όμως εσείς το επιλέξατε αυτό και είμαι εδώ για να σας πω, ότι οι περισσότερες ψυχές από την Οικογένεια που κατοικήσατε στην Ελλάδα, είστε πολύ παλιές και πολύ έμπειρες και γνωρίζατε πολύ καλά τον ενεργειακό της χώρο, γιατί είχατε ξανάρθει εδώ και είχατε ενσαρκωθεί και άλλες πολλές φορές.

 

 

Το τολμήσατε κι αυτή την φορά ,αγαπημένοι φίλοι, αλλά εκτός από τις δύο όψεις της ενέργειας, γνωρίζατε επίσης ότι η Ελλάδα έχει και πολλές ενεργειακές πύλες, οι οποίες θα σας βοηθούσαν πάρα πολύ στην επαφή και στην επικοινωνία με την Οικογένεια από την άλλη πλευρά του πέπλου και πολλοί από σας χρησιμοποιήσατε και χρησιμοποιείτε αυτές τις ενεργειακές πύλες προς όφελός σας!

 

 

Γνωρίζατε ότι εάν αρχικά εσείς καταφέρνατε τον μετασχηματισμό και την αφομοίωση αυτών των ενεργειών για σας, μετά θα ήταν πολύ εύκολο, γιατί μέσα από τις ενεργειακές πύλες της χώρας σας θα είχατε μεγαλύτερη πρόσβαση σ¢ εμάς που περιμέναμε να τα καταφέρετε, γιατί ομολογουμένως κάνατε πολύ δύσκολη εργασία! Γι¢ αυτό εάν αναρωτιέστε κάποιες φορές και σας ακούμε ν¢ αναρωτιέστε, γιατί στην Ελλάδα η Νέα Ενέργεια άργησε να εμφανιστεί μια δεκαετία (στον γραμμικό σας χρόνο), τώρα έχετε την απάντηση!

 

 

Δεν άργησε να εμφανιστεί! Κάθε άλλο! Απλά έπρεπε αρχικά να κάνετε αυτό το μεγάλο ξεκαθάρισμα με όλες αυτές τις ενέργειες των μεγάλων αντιθέσεων και μετά  στην συνέχεια θα σας ήταν πολύ  εύκολο να συμπορευθείτε με την υπόλοιπη Οικογένεια σε ολόκληρη την Γη! Πολύ εύκολο με την πείρα που έχετε σαν ψυχές!

 

 

Κι έτσι τα καταφέρατε και αποδεχθήκατε και φωτίσατε κι ενώσατε αυτές τις αντίθετες ενέργειες και στην συνέχεια τις στείλατε σε ολόκληρο τον πλανήτη.

 

 

Αναλάβατε να επεξεργαστείτε ένα πολύ δύσκολο κομμάτι σαν Οικογένεια στην Ελλάδα! Αλλά όλοι σας σαν Οικογένεια, αναλάβατε αρχικά να δουλέψετε μ¢ ένα κομμάτι ιδιαίτερο και διαφορετικής ενέργειας σε διαφορετικούς τόπους  και στην συνέχεια το μεταφέρατε ο ένας στον άλλον σε ολόκληρη την Γη!

 

Εσείς τώρα γνωρίζετε πολύ καλά ότι οι ενέργειες που δουλέψατε, αυτές της αποδοχής είναι πάρα πολύ σημαντικές για όλη την Οικογένεια! Γιατί χωρίς την αποδοχή δεν μπορείτε να προχωρήσετε Οικογένεια, χωρίς την αποδοχή δεν πρόκειται ν¢ απελευθερώσετε τον εαυτό σας! Και υπάρχουν ακόμα μερικοί από σας που δυσκολεύονται μ¢ αυτό το θέμα της αποδοχής όλων των ενεργειών μέσα σας, καθώς ότι εκφράζεται έξω από σας είναι πάντα ο καθρέπτης σας!

 

 

Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ