Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

ΑΦΥΠΝΙΣΗ-ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ-ΕΝΘΥΜΗΣΗ-ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΡΥΩΝ, 08-03-2010
ΑΦΥΠΝΙΣΗ  -  ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ  -  ΕΝΘΥΜΗΣΗ  -  ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ

 

8/‎03/‎2010

 

(Διαμέσου της Ελένης)

 

Όταν θέλετε να συνδεθείτε με την πηγή σας, όταν θέλετε να συνδεθείτε με την ανώτερη ύπαρξή σας, το μόνο που έχετε να κάνετε απλά, είναι να μην αμφιβάλετε γι¢ αυτό. Ν¢ αφεθείτε μέσα στην ενέργεια ολότελα, σαν να σας κρατάμε απ¢ το χέρι συνεχώς.

 

Μέσα απ¢ όλα αυτά που περνάτε καθημερινά, μέσα απ¢ όλα αυτά που σας αγγίζουν ή που δεν σας αγγίζουν, η συνύπαρξη είναι πάντοτε εκεί. Δεν διαλύεται δεν χάνεται, μόνο η αμφιβολία την διαλύει. Όσο εσείς ενδυναμώνετε την αμφιβολία σας, τόσο περισσότερο μπαίνετε σε μια άλλη κραδασμικότητα που σας οδηγεί στην αποκέντρωση του εαυτού σας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό να το γνωρίζετε, γι¢ αυτό ζητούμε όλο και περισσότερο από εσάς να συνδέεστε με την ανώτερη πηγή σας. Αυτή είναι μια πολύ καλή μέθοδος, ένας καλός τρόπος να μένετε στο κέντρο σας και στην αλήθεια σας.

 

Σας καλησπερίζουμε για άλλη μια φορά, αλλά κάθε φορά είναι διαφορετικά. Η συνύπαρξη είναι διαφορετική γιατί η δόνησή σας είναι διαφορετική, είναι πολύ λογικό μέσα από το νου σας να μην αντιλαμβάνεστε τις ενέργειες το ίδιο σαν την τελευταία φορά.

 

Έτσι λοιπόν ο ΚΡΥΩΝ θα σταθεί κοντά στον καθένα από εσάς και θα σας συνδέσει τον έναν με τον άλλον μέσα από μια ενεργειακή χορδή. Θέλουμε να οραματιστείτε τον κύκλο σας τον χώρο σας, τον έναν δίπλα στον άλλον σαν ένα μεγάλο κομπολόι. Όπου ο καθένας από εσάς είναι μια χάντρα, και το σκοινί που σας δένει να είναι η ενεργειακή χορδή που σας γειώνει, μέσα απ¢ την καρδιά στον καθένα σας.

                               

Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΤΑΤΡΟΝ και ο ΣΑΜΟΥΗΛ είναι κοντά σας σε αυτή τη διαδικασία. Θέλω για πρώτη στιγμή να οραματιστείτε την χρυσή κλωστή, το χρυσό λώρο, τη χρυσή ακτίνα μέσα απ¢ τη καρδιά δείτε να φεύγει, απ¢ τη μια καρδιά του ενός και να πηγαίνει στον άλλον. Μια σύνδεση συνεχής, δεν είναι πολύ δύσκολο να μπείτε μέσα στην καρδιά, δεν είναι καθόλου δύσκολο να νιώσετε την  ενέργεια  που συνδέει τη μια ύλη με την άλλη, τη μια οντότητα με την άλλη. Υπάρχει μια συνεχής ροή μέσα απ¢ την καρδιά και συνεχίζεται και συνεχίζεται..... Κάθε χρυσήτητα που υπάρχει μέσα σας, κάθε ροή, κάθε χτύπος της καρδιάς και η ακτίνα που όλο και πιο πολύ δυναμώνει.

 

Δείτε τώρα τα κέντρα σας σταθείτε στο ανώτερο κέντρο της κεφαλής και δηλώστε την πρόθεσή σας να συνδεθεί με το άπειρο που βρίσκεται πάνω από εσάς. Αφήστε το κέντρο σας ν¢ ανοίξει και να συνδεθεί με τις ενέργειες που υπάρχουν πιο πάνω διαστατικότητα από εσάς. Αφήστε την ενέργεια να ρεύσει προς τα κάτω και σταθείτε στο πρώτο κέντρο σας στα γεννητικά σας όργανα και δηλώστε την πρόθεσή σας ν¢ ανοίξει το κέντρο σας και να ενωθεί με τη Γη. Ώστε να υπάρχει μια συνεχής ροή ενέργειας από τα ανώτερα στα κατώτερα κέντρα σας και αντίστροφα. Θα δημιουργήσετε έτσι ένα γαϊτανάκι μια σύνδεση ενέργειας ο ένας με τον άλλον, που την χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή. Θα ήταν καλό για όλους σας να δηλώσετε την πρόθεση ότι λειτουργείτε για το συλλογικό, για το ανώτερο δυναμικό μέσα απ¢ τη δικιά σας ενέργεια και τη δικιά σας καρδιά.

 

Δείτε λοιπόν την ενέργειά σας καθώς ο ΜΕΤΑΤΡΟΝ θα πλησιάσει τον καθένα σας και θα εναποθέσει στο ανώτερο τσάκρα σας μια δικιά του πολύχρωμη φλόγα. Υπάρχει μεγάλος συνειρμός και συμβολισμός πίσω από αυτά που σας οδηγούμε να οραματιστείτε. Τα δύο κέντρα σας που μόλις ανοίξατε συνδέουν τη Γη με τους άλλους πλανήτες του ενεργειακού σας συρμού και η φλόγα που θέλουμε να εναποθέσει ο ΜΕΤΑΤΡΟΝ στην κορυφή του κεφαλιού σας, συμβολίζει την κάθαρση μέσα από εσάς για ολόκληρο το συλλογικό, απλά δηλώστε του την  πρόθεση ότι υπάρχετε ότι επιθυμείτε να γειώσετε τη φλόγα του, μέσα απ¢ το δικό σας  κέντρο ο καθένας.

 

Η ένωση αυτή και η φλόγα που εναποθέτω στον καθένα σας είναι ένα δικό μου σημάδι ένα δικό μου δυναμικό της δικιά σας πορείας έτσι όπως εξελίσσετε το σύνολό σας είναι όπως εξελίσσεστε ο καθένας ατομικά. Και εκεί που θέλει να σταθεί το πνεύμα κάθε φορά είναι να σας δώσουμε τη διάνοια να σκεφτείτε και να κατανοήσετε ότι όπως λειτουργείτε ατομικά για  εσάς έτσι αυτό συνεπάγεται ότι λειτουργείτε και για το συλλογικό.

 

Δεν χρειάζεται να μπαίνετε εσείς οι ίδιοι μέσα σε οποιαδήποτε κατάσταση, για να την νιώσετε για να την βιώσετε για να συμπονέσετε, αρκεί οι ίδιοι να περάσετε στην αντίστροφη ενέργεια προσφοράς και της καταδεκτικότητας, ώστε αυτό να είναι η ανταπόκρισή σας στο συλλογικό. Δεν υπάρχει διάκριση σε ότι κάνετε αγαπημένοι μας, υπάρχει μόνο ανώτερη κατανόηση. Όταν το πνεύμα συμπορεύεται μαζί σας, δεν αποζητάει από εσάς να κατανοείτε πλήρως πως χρειάζεται να κινηθείτε με πνευματικότητα. Γιατί ο ανθρώπινος νους και τα ανθρώπινα θέλω είναι εκ διαμέτρου αντίθετα, γιατί η καρδιά δεν μπορεί  να συμπορευτεί πάντοτε  με το νου, και αυτό εμείς το κατανοούμε και μπαίνουμε μέσα στην ενέργεια και ζητούμε να μπείτε και εσείς μέσα σ¢ αυτό. Ζητούμε να ενωθείτε μέσα στη προσφορά, ζητούμε να ενωθείτε μέσα  στην κατανόηση και όχι να βγείτε  από την καρδιά και να φοβηθείτε. Και όχι να έρθουν όλα τα προβλήματα εμπρός σας, και εσείς να μην ξέρετε κατά που να σταθείτε.

 

Δεν διανύετε αυτή την εποχή αγαπημένοι μας, η ανθρωπότητα χρειάζεται να διανύσει μια άλλη εποχή, πιο εσωτερική, πιο πνευματική μέσα απ¢ αυτήν.... Μήπως και μπορέσει μέσα στο διάβα της αιωνιότητάς της...Μήπως και αυτή την εποχή μπορέσει να κατανοήσει ότι η συμπόνια και η αλληλεγγύη είναι το Α και το Ω της συνύπαρξης . Μήπως τάχα, μπορέσει η ανθρωπότητα μετά απ¢ το τόσο μεγάλο διάβα της, να κατανοήσει ότι η αγάπη είναι κάτι το πολύ δύσκολο για να λεχθεί. Μήπως μπορέσει και μπει μέσα στην ενέργεια της συλλογικότητας μέσα από ατομική ανάπτυξη. Μήπως τάχα η ανθρωπότητα μπορέσει μέσα από τόσες προσπάθειες που έχει κάνει, να κατανοήσει ότι είναι κάτι πολύ πιο ανώτερο και κάτι πιο πολύ δυναμικό, από αυτό που της έχουν περάσει για αιώνες μέσα της. Από αυτό που έχει παγιωθεί μέσα της και έχει συμπιεστεί. Δεν είναι δύσκολο να τα κατανοήσετε όλα αυτά τώρα, η ενέργεια σας στηρίζει και αυτό χρειάζεται να δείτε. Η μεγάλη αποστολή της ανθρωπότητας είναι να κατανοήσει ότι μέσα από τους φόβους και τις ανασφάλειες, μπορεί να καταπολεμήσει το εγώ. Μπορεί να καταπολεμήσει τη δυαδικότητα. Μπορεί να καταπολεμήσει το νου. Και είναι πολύ πιο βαθύτερο αυτό το μάθημα της ύλης, από το μάθημα της εσωτερικής αναζήτησης, από το μάθημα της εσωτερικής πνευματικότητας.

 

Γιατί ο καθένας μέσα του αυτή τη στιγμή έχει φόβους, γιατί ο καθένας μέσα του αυτή τη στιγμή έχει ανασφάλειες. Και πού προσπαθεί αυτές τις ανασφάλειες να τις στηρίξει; Και με ποιόν τρόπο προσπαθεί να σβήσει τον φόβο; Αγαπημένοι μας, με αυτόν τον τρόπο που μπορείτε να βιώσετε το θάρρος, που μπορείτε να σβήσετε τον φόβο, είναι μόνο να δεχτείτε αυτό που είστε τη δεδομένη σας στιγμή. Γιατί εσείς οι ίδιοι έχετε δεχτεί να είστε γειωτές. Γιατί εσείς οι ίδιοι έχετε δεχτεί ν¢ αλλάξετε την ανθρωπότητα στο συλλογικό. Γιατί εσείς οι ίδιοι έχετε δεχτεί να βρίσκεστε στο εδώ και στο τώρα με αυτήν την ενέργεια και κατά που μπορείτε  να κλίνετε.

 

                                     

Ο ΚΟΥΤΧΟΥΜΙ κάποτε είχε πει: Ότι η ανθρωπότητα θα έρθει μπροστά σε μια στιγμή. Σε μια δικιά της στιγμή αναζήτησης πνευματικής. Όχι μόνο για να βρει το σατόρι της, όχι μόνο για να βρει τη φώτισή της,  αλλά για να βρει την ουσία της, την πραγματικότητά της, μέσα από την ενέργεια που διανύει, μέσα απ¢ το είναι της, μέσα από τη φιλοσοφία της. Ο ΚΟΥΤΧΟΥΜΙ ήταν πολύ συνειδητός και άφησε μεγάλη κληρονομιά μέσα απ¢ αυτή τη διδασκαλία . Μέσα απ¢ την ενέργεια να δεχτεί η ανθρωπότητα να δει, ότι το ν¢ αναζητήσει το πνεύμα της δεν είναι η ουσία να βρει τη φώτιση.  Είναι η ουσία να βρει το πνεύμα της, για να συνδυάσει την ύλη στο εδώ και στο τώρα, για να συνδυάσει την αποστολή της στο εδώ και στο τώρα. Πού βρίσκεται ο καθένας σας και τι ήρθε να κάνει στο εδώ και στο τώρα. Μέσα από ποια ενέργεια, μέσα από ποια φιλοσοφία στο εδώ και στο τώρα.

 

Ξεχνάτε, ξεχνάτε πολύ εύκολα αγαπημένοι. Ξεχνάτε αυτά που σας είπαμε απλά λίγους μήνες πριν, ξεχνάτε αυτά που το πνεύμα είπε λίγα χρόνια πριν. Ξεχνάτε που σας είχαμε πει ότι θα βρεθείτε και που τώρα είστε, ξεχνάτε πόσο χρειάζεται να είστε μέσα στο κέντρο σας, που σας είχαμε πει κι¢ εσείς το ξεχνάτε, πόσο αντοχή χρειάζεται να έχετε για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες σας, κι¢ εσείς το ξεχνάτε. Πόσο πρέπει να ενθυμάστε τον δρόμο σας κι¢ εσείς το ξεχνάτε. Πόσο πραγματικοί πρέπει να¢ στε με τον εαυτό σας κι¢ εσείς κάθε άλλο παρά αυτό κάνετε. Φοβάστε όταν έχετε μάθει να ζείτε μέσα στον φόβο σας, δεν είστε πραγματικοί με τον εαυτό σας, όταν αναζωπυρώνετε τις ανασφάλειές σας, δεν είστε πραγματικοί με τις επιθυμίες σας. Ξεχνάτε όλα αυτά που ειπώθηκαν λίγους μήνες πριν από το πνεύμα σας.

 

Σημαίνει ότι ξεχνάτε ότι συνδημιουργείτε με το πνεύμα. Και τότε είναι που βγαίνετε ξανά από το κέντρο σας, και τότε είναι που ο ΚΟΥΤΧΟΥΜΙ ξανά συνωμοτεί με την ανθρωπότητα και λέει: Όταν θελήσετε να βρείτε ξανά τον σκοπό σας, μην γυρίσετε πίσω, να ενθυμάστε και να κοιτάτε μπροστά. Μπροστά είναι τα μελλούμενά σας, ότι έγινε μέσα στην ανθρωπότητα, ότι έγινε με εσάς, έγινε για να φανείτε εσείς αντάξιοι της δυναμικής του τώρα. Και αυτό το ξεχνάτε!
Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ