Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

Το Εγώ μας"! Κουτχούμι, Saint Germain, Αρχ. Μιχαήλ, Αρχ. Ραφαήλ, 20/6/2010            
                  
Καίτη Τσώλη, 20/6/2010

 Αναπνέουμε βαθιά,  για να μαζέψουμε την ενέργειά μας….

Αναπνέουμε…..   αναπνέουμε…..

Αναπνέουμε την βιολετί ενέργεια οικογένεια και την νιώθουμε να περνάει πολύ βαθιά μέσα μας και βλέπουμε την ύπαρξή μας ολοκληρωτικά μέσα στο βιολετί χρώμα. Η βιολετί ενέργεια ή Ιόχρουν Φως  περνάει βαθιά μέσα μας και καθαρίζει και εξαγνίζει τα κύτταρά μας, καθαρίζει τα ηλεκτρόνια των κυττάρων μας από την μαύρη ουσία  που συσσωρεύετε ανάμεσά τους από «κακή» χρήση της ενέργειας και τα εμποδίζει να κινούνται με την μέγιστη δυνατή ταχύτητα, η οποία ανεβάζει την δόνησή σας. Επιλέξτε να κάνετε συχνή χρήση της βιολετί ενέργειας, γιατί σας βοηθάει πάρα πολύ στην εξέλιξή σας, καθώς απελευθερώνει τα ηλεκτρόνια των κυττάρων σας, σας εξαγνίζει και ανεβάζει την δόνησή σας.

 

Αναπνέουμε πάλι πολύ βαθιά οικογένεια και στρέφουμε την προσοχή μας στον ασφαλή μας χώρο που έχουμε επιλέξει και βρίσκεται στο καρδιακό μας κέντρο. Σ¢ αυτό το χώρο μέσα μας, στο καρδιακό μας κέντρο εκφράζουμε την πρόθεση και ζητάμε να συνδεθούμε με την θεϊκότητά μας, ζητάμε να συνδεθούμε με τον Θεό, την Θεά που είμαστε, «εγώ είμαι αυτό που είμαι»! Ζητήστε από τον Θεό που είστε να τον νιώσετε μέσα σας,  να του το ζητήσετε ότι «θέλω να σε νιώσω» και επιτρέψτε στον εαυτό σας να νιώσει αυτή την συγκίνηση της σύνδεσης με την θεϊκότητά σας! Στην συνέχεια ζητήστε από τον Θεό- την Θεά που είστε να ενωθεί με τον ανθρώπινο εαυτό σας και ζητήστε από τον αληθινό, τον αιώνιο εαυτό σας καθοδήγηση. «Εγώ είμαι αυτό που είμαι» και αυτό είναι το άλφα και το ωμέγα της εξέλιξής σας οικογένεια και σας ζητάμε να το κάνετε συχνά, πάρα πολύ συχνά, να το κάνετε συνέχεια μέχρι που αυτό να λειτουργεί αυτόματα μέσα σας! Και πιστέψτε ότι αυτή η στιγμή της σύνδεσης και της ένωσης, είναι η μεγαλύτερη χαρά και ευτυχία του θεϊκού σας εαυτού! Πάντα αυτό περίμενε από σας, αυτή την μαγική στιγμή που θα ενωθεί μαζί σας, αυτή την μαγική στιγμή που θα ενωθεί με τον εαυτό του!

 

Γεια σας οικογένειά μου, γεια σας! Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε και πάλι εδώ μαζί σας, για να τα πούμε. Εγώ είμαι ο δάσκαλος Κουτχούμι και είμαστε πάλι όλοι εδώ σήμερα για σας και σήμερα θέλουμε να μιλήσουμε λίγο πιο εκτεταμένα και να αναφερθούμε σε όλες αυτές τις ενέργειες που διαχειριστήκατε όλον αυτόν τον χρόνο. Θέλουμε να μιλήσουμε για όλα αυτά που μάθαμε μαζί, αλλά θα μιλήσουμε πρώτα για την ενέργεια του «εγώ» μας, γιατί με αυτήν την ενέργεια ολοκληρώνεται ένας κύκλος μαθημάτων, γι¢ αυτήν την σαιζόν. Θα μιλήσουμε λοιπόν για την ενέργεια του «εγώ» μας, αυτό που εσείς ονομάζετε εγωισμό και θα δούμε ποια είναι η καταγωγή της, πως βρέθηκε στη ζωή σας και ποιος είναι ο ρόλος της.

 

Η ενέργεια του «εγώ» είναι ένας πολύ μεγάλος βαθμός δυσκολίας,  για την εξέλιξή σας και όλους αυτούς τους αιώνες σε ολόκληρη την πορεία σας  στη Γη, πολλοί εργάτες του φωτός, πολλοί μεγάλοι δάσκαλοι συγκρούσθηκαν με το «εγώ τους». Κατάλαβαν σ¢ ένα βαθύ επίπεδο του εαυτού τους, ότι για να προχωρήσουν με την εξέλιξή τους, έπρεπε να ξεπεράσουν το εγώ τους.

 

Όμως εκείνο που δεν κατάλαβαν είναι ότι το «εγώ» τους είναι μια πτυχή του εαυτού τους και ότι δεν ήταν κατάλληλο να συγκρουσθούν μαζί του, γιατί η σύγκρουση φέρνει πάντα κι άλλη σύγκρουση και με την σύγκρουση σπαταλούσαν την ενέργειά τους κι έτσι τελικά όλους αυτούς τους αιώνες, εκείνο που έκαναν είναι ότι τάιζαν με την ενέργειά τους το εγώ τους και το ενδυνάμωναν ακόμα περισσότερο.    

 

Είμαστε όλοι εδώ λοιπόν όπως κάθε φορά, εγώ ο δάσκαλος Κουτχούμι, οι Αρχάγγελοι Μιχαήλ, Ραφαήλ, Γαβριήλ, Ζακχιήλ και οι δάσκαλοι Ελ Μορύα και  Άγιος Γερμανός και δουλεύουμε μαζί σας. Θέλουμε να σας πούμε ότι σε όλο αυτό το διάστημα  και κάθε φορά που κάναμε Ανώτερες Επικοινωνίες, οι Αρχάγγελοι έκαναν προσωπική εργασία με τον καθένα σας. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ δούλευε μαζί σας με την κρυστάλλινη ενέργεια και σας ενδυνάμωνε, ο Αρχάγγελος Ραφαήλ σας θεράπευε με την σμαραγδί του ενέργεια και την Ιερή Φλόγα της Αλήθειας, ο Αρχάγγελος Γαβριήλ δούλευε με την καρδιά σας και το τσάκρας της βάσης (ενεργειακό κέντρο) εκεί που κατοικεί η κουνταλίνι σας, για να είναι εύκολο για σας να την απελευθερώσετε και ο Αρχάγγελος Ζακχιήλ δούλευε μαζί σας με το Ιόχρουν Φως, την βιολετί ενέργεια, όπως την γνωρίζετε. Κι αυτό βέβαια γίνεται και σήμερα.

 

Αλλά σήμερα πολυαγαπημένοι μου, έχουμε έναν επιπλέον επισκέπτη. Σήμερα λοιπόν βρίσκεται εδώ μαζί σας η ενέργεια της Γης μας. Η Γη μας οικογένεια σας αγαπάει πάρα πολύ. Ήρθε εδώ σήμερα για να σας τιμήσει και να παραλάβει κατ¢ ευθείαν τις ενέργειές σας. Όπως γνωρίζετε, καθώς εσείς εξελίσσεστε, εξελίσσεται κι εκείνη. Η Γη μας οικογένεια σας γνωρίζει πολύ καλά και γνωρίζει πολύ καλά ποιες Οντότητες περπατάνε επάνω της. Ξέρει επίσης πολύ καλά ποιες από τις οντότητες που περπατάνε επάνω της εξελίσσονται, γιατί μπορεί και βλέπει το φως σας. Γι¢ αυτό είναι εδώ μαζί μας σήμερα για να νιώσετε την αγάπη της και την τιμή της για σας, αλλά και για να παραλάβει κατ¢ ευθείαν τις ενέργειες που διαχειριστήκατε όλο αυτό το διάστημα που δουλεύετε με τον εαυτό σας και να σας γειώσει.

 

Κι έτσι λοιπόν οικογένειά μας σήμερα θα μιλήσουμε για το «εγώ» σας, αυτό το εγώ, όπως είπαμε, που εσείς αποκαλείτε εγωισμό.

 

Σας είπαμε ότι σαν άγγελοι, όταν αποφασίσατε να ενσαρκωθείτε στη Γη, δημιουργήσατε δύο βοηθητικές πολύ σημαντικές ενέργειες και τις πήρατε μαζί σας. Ήταν δύο θεϊκές ενέργειες, τις οποίες τις δημιούργησαν Θεοί! Για την πρώτη ενέργεια, την ενέργεια του ελέγχου, που η αρχική της εργασία και σημασία ήταν η έρευνα για την διαπίστωση της αλήθειας και την οποία στην πορεία σας, καθώς ενσαρκωθήκατε στη Γη την διαστρεβλώσατε, σας μιλήσαμε στην περασμένη συνάντηση. Κι έτσι σήμερα θα σας μιλήσουμε για την δεύτερη σημαντική ενέργεια, την ενέργεια του «εγώ» σας!

 

 Η ενέργεια του εγώ, είναι μια δυνατή, αρσενική ενέργεια, δώρο της πρώτης ακτίνας για σας και την πήρατε μαζί σας με σκοπό να σας προστατεύει και να σας ενδυναμώνει. Και ακριβώς επειδή αυτή η ενέργεια κουβαλάει μαζί της πολύ δύναμη, την θέλατε και για να σας σπρώχνει, καθώς εσείς  προχωρούσατε στην εξελεκτική σας πορεία. Την ενέργεια του εγώ λοιπόν την πήρατε μαζί σας και σας ακολουθεί, από την πρώτη στιγμή που εσείς ενσαρκωθήκατε στη Γη.
Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ