Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

«Ανάληψη και Ιερή Φλόγα της Ανάληψης»

Ανάληψη και Ιερή Φλόγα της ανάληψης", δάσκαλος Σέραπις

Θάσος, 23/05/2010Γειά σας οικογένεια, εγώ είμαι αυτό που είμαι, πολυαγαπημένοι μου! Είμαι ο δάσκαλος Σέραπις, ο Σέραπις Μπέυ όπως με αποκαλείτε και είμαι πάρα πολύ συγκινημένος που βρίσκομαι εδώ και συνομιλώ μαζί σας. Είμαι ένας από σας και περπάτησα πολλές φορές μαζί σας σε τούτα τα ελληνικά χώματα και είμαι πολύ ευτυχής που είμαι σήμερα κοντά σας.

Θα μιλήσουμε σήμερα για ένα πολύ σημαντικό θέμα και είναι κατάλληλο να το συζητήσουμε εδώ στη Θάσο, κάτω και γύρω από την οποία βρίσκεται το Αιγαίο πέλαγος. Είναι ο κατάλληλος χώρος να συζητήσουμε γι¢ αυτήν την τόσο σημαντική ενέργεια της ανάληψης και ν¢ ανοίξουμε αυτή την ενέργεια εδώ, σ¢ αυτό το μαγικό μέρος.

 

Πολυαγαπημένοι μας, είμαστε πολλοί από την πνευματική σας οικογένεια εδώ μαζί σας. Είναι εδώ ο δάσκαλος Κρύων της μαγνητικής Υπηρεσίας, ο δάσκαλος Κουτχούμι, ο Άγιος Γερμανός, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, ο αγαπημένος μου συνεργάτης Αρχάγγελος Γαβριήλ και όλοι μαζί έχουμε να σας πούμε σήμερα πολλά, πάρα πολλά και θα σας μεταφέρουμε σε σπουδαίες εποχές, σε εποχές που ζήσατε πολύ έντονα.

 

Να σας εξηγήσουμε κατ¢ αρχήν οικογένεια τι σημαίνει ανάληψη! Η ελληνική γλώσσα αποδίδει πλήρως την σημασία της κάθε έννοιας που χρησιμοποιούμε. Σας έχουμε πει ότι η ελληνική γλώσσα είναι μαγική και πάει πολύ παλιά πίσω και έχει βαθιά τις ρίζες της στους πνευματικούς κόσμους.

Η «ανάληψη» λοιπόν οικογένεια προέρχεται από το ρήμα αναλαμβάνω (χρον. επίρρημα ανα + το ρήμα λαμβάνω) που σημαίνει ξαναπαίρνω. Και ακριβώς αυτό κάνετε οικογένεια, ξαναπαίρνετε πίσω την Θεϊκότητά σας. Ξαναπαίρνετε πίσω την θεϊκότητά σας, διεκδικείτε την πλήρη απελευθέρωσή σας από την διττότητα και επιστρέφετε ξανά στην Εστία σας, επιστρέφετε πίσω στην Πηγή σας.

Πάντοτε ο στόχος σας από όταν φύγατε από τον πρώτο κύκλο της δημιουργίας, ήταν να επιστρέψετε πίσω στην Πηγή σας. Τώρα βέβαια τα πράγματα άλλαξαν, γιατί τώρα με την Νέα Ενέργεια φέρατε την Εστία σας στη Γη, οπότε η  Πηγή  σας  βρίσκεται εκεί όπου βρίσκεστε κι εσείς.

Όμως οικογένεια μας για να  φτάσετε στην ανάληψη, πρέπει να έχετε τελειώσει με το παιχνίδι της Γης, πρέπει να έχετε απελευθερωθεί από την διττότητα.

 

Στην ανάληψη φτάνετε όταν έχετε διαχειριστεί την ενέργεια, την έχετε μετασχηματίσει, την έχετε μετουσιώσει κι έτσι έχετε περάσει στην πλήρη απελευθέρωση, χωρίς να υπάρχουν πλέον μαγνητικές ενέργειες, οι οποίες μπορούν να σας κρατάνε μέσα στην διττότητα. Γιατί μαγνητικές ενέργειες είναι όλες αυτές οι πεποιθήσεις, όλοι αυτοί οι περιορισμοί και όλα αυτά τα καρμικά υπόλοιπα που έχετε μέσα σας σαν ανθρώπινες οντότητες.

 

Έχετε μετασχηματίσει λοιπόν όλες αυτές τις μαγνητικές ενέργειες κι έχετε απελευθερώσει πλήρως την ύπαρξή σας και είστε πάλι μια θεϊκή οντότητα. Είστε δηλαδή καθαρά μια ηλεκτρική φύση και αφού το φωτεινό σας σώμα έχει απορροφήσει σταδιακά το βιολογικό σας σώμα, όπως θα συμβεί στην συνέχεια της πορεία σας, μπορείτε να φύγετε χωρίς ν¢ αφήσετε οτιδήποτε στη Γη, οποιαδήποτε μαγνητική ενέργεια, η οποία μπορεί να σας τραβήξει ξανά πίσω.

 

 Εδώ πρέπει να σας πούμε πολυαγαπημένη μου οικογένεια, ότι μέχρι τώρα δεν υπήρχε ελεύθερη βούληση σχετικά μ¢ αυτό το θέμα, δεν υπήρχε έτσι όπως εσείς την εννοείτε τουλάχιστον, γιατί κάθε φορά που φεύγατε από την Γη, κάθε φορά που πεθαίνατε, αφήνατε πίσω σας πάντα κάτι που σας τραβούσε ξανά σε μια καινούργια ενσάρκωση. Ακόμα και η βιολογία σας, αυτό το σώμα που πέθαινε και το θάβατε, είναι ενέργειά σας και όπως παρέμεινε στη Γη, σας τράβαγε ξανά πίσω.

 

 Ανάληψη λοιπόν σημαίνει ότι μπορώ να φύγω από τον πλανήτη, χωρίς να αφήσω και να υπάρχει οτιδήποτε, οποιαδήποτε ενέργεια, η οποία θα με τραβήξει ξανά πίσω στη Γη. Ανάληψη σημαίνει ότι έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου στη Γη, έχω απελευθερωθεί κι αν θέλω να επιστρέψω ξανά στη Γη, θα το κάνω μόνο από επιλογή μου!

 

 Εμείς οικογένεια τώρα στη Νέα ενέργεια κάναμε τα πράγματα πιο εύκολα για σας. Μπορείτε να κάνετε  ένα είδος ανάληψης που την ονομάσαμε «μερική ανάληψη» και να περνάτε από ενσάρκωση σε ενσάρκωση, παραμένοντας πάντα στην ίδια βιολογία και σ¢ αυτό το είδος της ανάληψης, σας βοηθάει η Ιερή Φλόγα της Ανάληψης. Όταν κοιμάστε και καθώς εσείς περνάτε στις αγγελικές σφαίρες, εμείς σας καλούμε να πηγαίνετε στο αγιαστήριο της Ιερής Φλόγας και να περνάτε μέσα από την Ιερή Φλόγα της  Ανάληψης.

 

 -Τι είναι όμως η Ιερή Φλόγα της Ανάληψης Οικογένεια;

 

Η Ιερή Φλόγα της Ανάληψης είναι καθαρό, λευκό, πρωτογενές Φως από την Πηγή σας! Την Ιερή Φλόγα της Ανάληψης την πήρατε καθώς κατεβήκατε  στη Γη, από τους πρώτους χρόνους που ενσαρκωθήκατε. Τότε που εσείς δεν είχατε εφεύρει ακόμα αυτόν τον τρόπο του θανάτου και η βιολογία σας δεν είχε όλη αυτή την πυκνότητα που έχει τώρα, ας πούμε ότι η βιολογία σας ήταν πολύ περισσότερο αιθερική. Τότε λοιπόν καθώς η εξέλιξή σας γινόταν μ¢ έναν πολύ πιο απλό και πολύ φυσικό τρόπο κι εσείς ήσασταν πιο αγνές και πιο αθώες υπάρξεις, όταν επιλέγατε να φύγετε από τον πλανήτη μετά από 500-700 και 800 χρόνια, απλά μπαίνατε μέσα στην Ιερή Φλόγα της Ανάληψης και κάνατε την μετάσταση. Ήταν τόσο απλό! Κι αυτό βέβαια οικογένεια κράτησε μέχρι την Λεμουρία, γιατί μετά στην εποχή της Ατλαντίδας άρχισε να χαλάει.

 

Ζήσατε συγκλονιστικές στιγμές στην Ατλαντίδα οικογένεια. Στην Ατλαντίδα καθώς η πυκνή ύλη, καθώς το σκοτάδι άρχισε να σας απορροφάει και καθώς δώσατε πολύ περισσότερο σημασία στο μυαλό σας και πολύ λιγότερη στην καρδιά σας, άρχισε να συγκρούεται το Φως με το σκοτάδι. Τότε εσείς δεν αναγνωρίζατε στο σκοτάδι ότι είναι ο εαυτός σας, για να το μετασχηματίσετε και να το αφομοιώσετε με τον τρόπο που το κάνετε τώρα, δεν υπήρχε αυτό τότε, δεν είχατε φτάσει σ¢ αυτά τα επίπεδα της κατανόησης. Κι ενώ είχατε φτάσει πολιτισμικά πολύ ψηλά, εν τούτοις η ενέργεια έχασε την ισορροπία της.

 

Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ