Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ 2012

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ 2012
                      Από τον Carlos Barrios   Ο Carlos Barrios γεννήθηκε σε μια ισπανική οικογένεια στο EL Altiplano, οι ορεινές περιοχές της Γουατεμάλα. Το σπίτι του ήταν στο Huehuetenango, που ήταν η τοποθεσία κατοικιών της φυλής των Maya Mam.

Με άλλους Maya και άλλους γηγενείς φύλακες της παράδοσης, το Mam εινε μέρος των παλαιών αρχών στο νησί των χελωνών (Βόρεια Αμερική). Είναι οι φύλακες του χρόνου, εινε οι αρχές στα αξιοσημείωτα ημερολόγια που είναι αρχαία, κομψά και σχετικά.

Ο κ. Barrios είναι ιστορικός, ανθρωπολόγος και ερευνητής.

Μετά από μελέτη με τους παραδοσιακούς υπερήλικες για 25 έτη από την ηλικία των 19 ετών, έγινε επίσης ένα 'Mayan Ajq' ij', ένας εθιμοτυπικός ιερέας και ένας πνευματικός οδηγός, στη γενιά των αετών. Χρόνια πριν, μαζί με τον αδελφό του, Gerardo Carlos άρχισε μια έρευνα σχετικά με τα διαφορετικά ημερολόγια των Maya. Μελέτησε με πολλούς δασκάλους. Λέει ότι ο αδελφός του, Gerardo πήρε συνέντευξη από σχεδόν 600 παραδοσιακούς Mayan υπερήλικες για να διευρύνει το πεδίο της γνώσης τους.

Ο κ. Barrios λέει ότι, " Οι ανθρωπολόγοι επισκέπτονται τις περιοχές ναών, διαβάζουν τις επιγραφές και κατασκευάζουν ιστορίες για τους Maya, αλλά δεν διαβάζουν τα σημάδια σωστά. Είναι μόνο η φαντασία τους... Άλλοι άνθρωποι γράφουν για την προφητεία στο όνομα των Maya, και λένε ότι ο κόσμος θα τελειώσει

στις 21 Δεκεμβρίου 2012.

Οι υπερήλικοι Mayan είναι θυμωμένοι για αυτό.

Ο κόσμος δεν θα τελειώσει. Θα μετασχηματιστεί.

Οι γηγενής έχουν τα ημερολόγια, και ξέρουν πώς να το ερμηνεύσουν ακριβώς, όχι οι άλλοι.

 

 

 

Η ημερολογιακή κατανόηση του χρόνου, των εποχών και των κύκλων των Mayan, έχει αποδειχθεί απέραντη και περίπλοκη. Οι Mayan καταλαβαίνουν 17 διαφορετικά ημερολόγια, μερικά από αυτά εινε χαρτογραφημένα με ακρίβεια πάνω από δέκα εκατομμύρια χρόνια.

Το ημερολόγιο που έχει επιστήσει σταθερά την παγκόσμια προσοχή από το 1987 καλείται " Tzolk' ή Cholq' ij ".

Επινοημένες εποχές βασισμένες στον κύκλο των πλειάδων, που κρατιούνται ακόμα ιερά.

Με τα γηγενή ημερολόγια, οι εγγενείς άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει την σειρά σημαντικών και κρίσιμων καμπών στην ιστορία. Παραδείγματος χάριν, οι φύλακες ημέρας που μελετούσαν τα ημερολόγια, προσδιόρισαν μια σημαντική ημέρα στο έτος ένα -κάλαμος', (CE Acatal), (Ένας Πρίγκιπας μας) όπως ονομάστηκε από τους μεξικανούς.

Αυτή ήταν η ημέρα όπου ένας σημαντικός πρόγονος, όπως είχε προφητευτεί, ήταν να επιστρέψει..

" Έρχεται σαν την πεταλούδα "

Στο δυτικό ημερολόγιο, η ημερομηνία των "καλαμών" συσχετίζετε με το Πάσχα, Κυριακή - 21 Απριλίου 1519 - η ημέρα όπου ο Hernando Cortez και ο στόλος με 11 ισπανικές γαλέρες έφθασαν από την ανατολή σε αυτό που καλείται σήμερα Βέρα Cruz, στο Μεξικό.

Όταν τα ισπανικά σκάφη ήρθαν προς την ακτή, οι γηγενείς άνθρωποι περίμεναν και πρόσεχαν να δουν πώς θα τα πήγαιναν.

Τα τεράστια πανιά των σκαφών πράγματι θύμιζαν τις πεταλούδες που ξαφρίζουν στην θαλάσσια επιφάνεια. Κατά αυτόν τον τρόπο ήταν μια νέα εποχή που άρχισε, μια εποχή που είχαν προσδοκήσει μέσω των ημερολογίων τους.

Η ονομασία που δόθηκε από τους Maya, που καλείται νέα εποχή, τα εννέα Bolomtikus, ή εννέα κολάσεις 52 ετών για κάθε κύκλο.

Όπως οι εννέα κύκλοι ξεδιπλώθηκαν, το έδαφος και η ελευθερία αφαιρέθηκε από τους γηγενείς ανθρώπους.

Η ασθένεια και η ασέβεια κατέλαβε την εξουσία.

Αυτό που άρχισε με την άφιξη Cortez, διάρκεσε έως την 16 Αυγούστου 1987 - μια ημερομηνία που πολλοί άνθρωποι αναφέρουν ως αρμονική σύγκλιση.

 

Τα εκατομμύρια των ανθρώπων, εκμεταλλεύτηκαν εκείνη την ημερομηνία για να κάνουν τελετές σε ιερές τοποθεσίες, προσευχόμενοι για μια ομαλή μετάβαση σε μια νέα εποχή, τον κόσμο του πέμπτου ήλιου.

Από εκείνη την ημερομηνία του 1987 μέχρι τώρα, ο κ. Barrios λέει, ήμαστε σε έναν χρόνο όπου εξαφανίζεται το αριστερό χέρι του υλιστικού κόσμου, αργά αλλά αδυσώπητα.

 

Είμαστε στην αρχή μιας εποχής όπου αρχίζει η ειρήνη, και οι άνθρωποι ζουν σε αρμονία με τη μητέρα Γη.

Δεν είμαστε πλέον στον κόσμο του τέταρτου ήλιου, αλλά δεν είμαστε ακόμα στον κόσμο του πέμπτου ήλιου.

Είμαστε στον χρόνο -μεταξύ, ο χρόνος της μετάβασης.

Καθώς περνάμε μέσω της μετάβασης υπάρχει μια κολοσσιαία, σφαιρική σύγκλιση της περιβαλλοντικής καταστροφής, κοινωνικό χάος, πόλεμος, και τρέχουσες γήινες αλλαγές.

Όλο αυτό λέει ο κ.  Barrios, είχε προβλεφθεί  μέσω των απλών, σπειροειδών μαθηματικών των ημερολογίων των Mayan.

" Θα αλλάξει, " «Όλα θα αλλάξουν.» Είναι η άποψη φυλάκων όταν είδαν την ημερομηνία - 21 Δεκεμβρίου 2012.- Ημερομηνία ως αναγέννηση. -Η έναρξη του κόσμου του πέμπτου ήλιου.

 

Θα είναι η έναρξη μιας νέας εποχής ως αποτέλεσμα και συγκεκριμένα από τον ηλιακό μεσημβρινό που διασχίζει το γαλαξιακό ισημερινό, και τη γη ευθυγραμμισμένη με το κέντρο του γαλαξία.

Στην ανατολή της 21 Δεκεμβρίου 2012 για πρώτη φορά σε 26.000 έτη ο ήλιος ανέρχεται σε τομή με τον γαλαξιακό ισημερινό,. Αυτός ο κοσμικός σταυρός θεωρείται μια ενσωμάτωση του ιερού δέντρου, το δέντρο της ζωής, ένα δέντρο όπου υπάρχει η ενθύμηση του σε όλο τον κόσμο και σε όλες της πνευματικές παραδόσεις του.

 

Μερικοί παρατηρητές λένε ότι αυτή η ευθυγράμμιση με την καρδιά του γαλαξία το 2012 θα ανοίξει ένα κανάλι για την κοσμική ενέργεια και η ροή της θα διατρέξει τη Γη, και θα την καθαρίσει, όπως και όλα αυτά που κατοικούν επάνω της, και θα ανεβάσει όλους σε ένα υψηλότερο επίπεδο δόνησης.

Αυτή η διαδικασία έχει αρχίσει ήδη, είπε ο κ. Barrios.Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ