Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

ΜΑΪΤΡΕΓΙΑ-Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ!!!!!!!!!!

       
 
 "Χωρίς μοίρασμα δεν υπάρχει δικαιοσύνη
 χωρίς δικαιοσύνη δεν υπάρχει ειρήνη
 χωρίς ειρήνη δεν υπάρχει μέλλον."


                     Maitreya ο Παγκόσμιος Δάσκαλος


                                
"Οι ελπίδες τώρα κορυφώνονται για την εμφάνισή Μου.
Θα 'ναι χαρά Μου να παρουσιαστώ στους ανθρώπους.
Ψάξτε για Μένα, λοιπόν, και βρείτε Με να σας περιμένω.
Αναζητήστε Με, λοιπόν, και αδράξτε το χέρι Μου.
Χρειάζομαι τη βοήθειά σας για να έρθω μπροστά σας, να ευλογήσω τούτο τον κόσμο και να διδάξω, να δείξω στους ανθρώπους ότι ο δρόμος προς τα εμπρός είναι απλός, δεν απαιτεί παρά την αποδοχή της δικαιοσύνης και της ελευθερίας, της μοιρασιάς και της αγάπης".
Από μήνυμα του Μαϊτρέγια


ΜΑΪΤΡΕΓΙΑ, Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ
"Πολύ σύντομα θ' αντιληφθούμε ότι ζει τώρα ανάμεσά μας ένας άνθρωπος που ενσαρκώνει στο πρόσωπό του την ελπίδα και τα ιδανικά των θρησκευτικών ομάδων, αλλά ταυτόχρονα και τις πρακτικές επιδιώξεις των πολιτικών και οικονομικών στοχαστών για μια καλύτερη ζωή για όλους.

Θα δείξει στην ανθρωπότητα το δρόμο που πρέπει ν' ακολουθήσει για ν' αναγεννηθεί και να δημιουργήσει έναν πολιτισμό βασισμένο στο μοίρασμα, τη συνεργασία και την καλή θέληση, που αναπόφευκτα θα οδηγήσουν στην παγκόσμια αδελφοσύνη".
                                                                                Μπέντζαμιν Κρεμ


ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
Ο Μπέντζαμιν Κρεμ, από τις κύριες πηγές πληροφοριών για την επανεμφάνιση του Μαϊτρέγια, του Χριστού, γεννήθηκε στη Σκωτία το 1922. Ζωγράφος το επάγγελμα, ζει με την οικογένειά του στο Λονδίνο. Από πολύ νέος ενδιαφερόταν για την εσωτερική φιλοσοφία.

Το 1959, προς μεγάλη του έκπληξη, έλαβε ένα πρώτο τηλεπαθητικό μήνυμα από το Δάσκαλό του, ένα μέλος της Πνευματικής Ιεραρχίας. Λίγο αργότερα, τού ανακοινώθηκε ότι μέσα σε 20 χρόνια θα επέστρεφε στον κόσμο ο Μαϊτρέγια και ότι, αν ήθελε, θα του δινόταν η ευκαιρία να παίξει ενεργό ρόλο σ' αυτό το γεγονός.

Το 1972, με την καθοδήγηση του Δασκάλου του, ο Κρεμ άρχισε μια περίοδο εντατικής και επίπονης εκπαίδευσης, με αποτέλεσμα η τηλεπαθητική επαφή του με το Δάσκαλό του να γίνει συνεχής και άμεση.

Αυτή η σχέση επιτρέπει τη διαρκή ενημέρωσή του για την πρόοδο της ανάδυσης του Μαϊτρέγια και του δίνει την πλήρη πεποίθηση που είναι αναγκαία για να παρουσιάσει αυτές τις πληροφορίες σ' ένα δύσπιστο κόσμο.

Από το 1974 ο Κρεμ άρχισε να δίνει διαλέξεις σ' ολόκληρη την Ευρώπη, σε όσους τον προσκαλούν. Οι περιοδείες του περιλαμβάνουν τώρα τη Δυτική και την Ανατολική Ευρώπη, την Ιαπωνία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τον Καναδά, το Μεξικό και τις ΗΠΑ.

Ο Κρεμ δεν παίρνει αμοιβή για την εργασία αυτή και δεν προβάλλει κανέναν ισχυρισμό για τη δική του πνευματική θέση. Βιβλία του έχουν μεταφραστεί και εκδοθεί σε πολλές γλώσσες—μεταξύ άλλων και στα γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, ολλανδικά, ιαπωνικά, σουηδικά, ελληνικά, ρουμανικά και ρωσικά—από ομάδες που ανταποκρίνονται στο μήνυμά του. Είναι επίσης ένας από τους αρχισυντάκτες του Share Ιnternational, ενός μηνιαίου περιοδικού που διαβάζεται σε 70 χώρες.

"Το δικό μου έργο", λέει ο Κρεμ, "είναι να κάνω την αρχική προσέγγιση στο κοινό, να συμβάλω στη δημιουργία ενός κλίματος ελπίδας και προσδοκίας μέσα στο οποίο ο Χριστός, ο Μαϊτρέγια, θα μπορέσει να αναδυθεί χωρίς να παραβιάσει την ελεύθερη θέλησή μας".Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ