Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

Μήνυμα απο τους Αγγέλους για το 2009!

                                     

Μήνυμα από τους Αγγέλους για το 2009
της Doreen Virtue

 

“Το 2009 θα μας προσφέρει πολλές δυνατότητες εσωτερικής ανάπτυξης, ειδικά στην αρχή του χρόνου”, όπως μας είπε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ. Όταν του ζήτησα να μας εξηγήσει καλύτερα , πρόσθεσε πως μερικοί θα πρέπει να αντιμετωπίσουν δοκιμασίες οι οποίες άρχισαν προς το τέλος του 2008 και πολλοί θα σπρωχθούν να αλλάξουν την ζωή τους …..προς το καλύτερο βέβαια!

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ μας επικοινώνησε συνεχείς συμβουλές εις το πώς να χαλαρώσουμε ή να θεραπεύσουμε όλα εκείνα που ΔΕΝ είναι σε αρμονία με την εσωτερική ζωή μας και ακεραιότητα. Με άλλα λόγια , αυτό σημαίνει πως πρέπει να γνωρίσουμε εκείνα τα μέρη της ζωής μας που μας καθιστούν δυστυχισμένους, όπως η εργασία, οι σχέσεις, η υγεία, η οικογένεια και άλλα. Όσοι θα αγνοήσουν την δυστυχία και θα συνεχίσουν να παραμένουν στάσιμοι στην ζωή τους και σε καταστάσεις δυστυχισμένες , θα καταλάβουν πως το Σύμπαν θα συνεργαστεί για να τους κάνει να αλλάξουν, κάνοντάς τους για παράδειγμα να χάσουν την δουλειά τους ή μια σχέση τους να χαλάσει διαμέσω « ανωτάτων δυνάμεων».Αυτά τα συμβάντα που μπορούν να φανούν σαν κάποιο χάσιμο και αποτυχία, δεν είναι άλλο παρά εξισορρόπηση ενεργειών , που θα μας βοηθήσουν να ευθυγραμμιστούμε με την ΑΛΗΘΕΙΑ μας και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ μας!

Εάν είστε έτοιμοι να θεραπευθείτε , αφήστε ή αντικαταστήστε μια άσχημη και αρνητική κατάσταση ΤΩΡΑ είναι ο κατάλληλος καιρός και χρόνος και οι Άγγελοι θα σας βοηθήσουν. Από αυτό που έχουν ανάγκη είναι να τους το  ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ και η θέληση σας να σκέφτεστε τελείως διαφορετικά( να αλλάξετε τρόπο σκέψης) .

Θα επιτρέψετε έτσι να σας συμβούν υπέροχες αλλαγές και θα αισθανθείτε και θα ακούσετε τον εσωτερικό οδηγό σας καθώς επίσης και σημάδια από τον Ουρανό! Οι Ουράνιες δυνάμεις βοήθειας  δρουν τόσο περισσότερο όσο εσείς δεν βάζετε εμπόδια – σας παρακαλώ αφεθείτε και αφήστε τον Θεό να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει( “let go and let God”).
Να είστε σταθεροί στις προθέσεις σας για αυτές τις αλλαγές , γνωρίζοντας πως όλα τα παιδιά του Θεού ( επομένως και εσείς!) είναι δημιουργήματα Αγάπης. Οι ανάγκες του καθενός σας θα ικανοποιηθούν με Αγάπη και Ευγένεια, αλλά για να συμβεί αυτό, πρέπει να έχετε ΠΙΣΤΗ!

Όταν όλα περιβάλλονται από ΑΓΑΠΗ , οι σχέσεις σας, η δουλειά σας, το είναι σας , η πραγματική και αληθινή φύση σας θα αισθανθεί σιγουριά και θα εκφρασθεί με ΑΓΑΠΗ. Η αληθινή και πραγματική σας φύση γνωρίζει πώς να σας κουράρει.

Εμπιστευτείτε τις αισθήσεις σας και μην αγνοείτε τις αισθήσεις ανησυχίας ή δυστυχίας, γιατί είναι δείκτες ότι κάτι δεν πάει καλά, κάτι δεν είναι αρμονικό ή δεν είναι σε ισορροπία. Ζητήστε βοήθεια από τους Αγγέλους να σας καθοδηγήσουν και εμπιστευτείτε τους χωρίς δισταγμό και χωρίς φόβο!
Ευτυχώς, από την στιγμή που πολλοί άνθρωποι εξισορροπούν και ευθυγραμμίζονται ταυτόχρονα, θα βρείτε κατανόηση και βοήθεια γύρω σας. Ψάξτε άλλους ανθρώπους, δώστε και θα λάβετε βοήθεια. Είναι ο καιρός να ενωθείτε όλοι μαζί στο ίδιο όραμα!

Εντούτοις , παρόλο που επιθυμείτε αληθινά να αλλάξετε την ζωή σας, αυτές οι αλλαγές μπορεί να σας δημιουργήσουν αμφιβολίες . Η αλλαγή απειλεί το ΕΓΩ, που πιστεύει πως η σιγουριά έρχεται από την προσκόλληση και από την στατικότητα.

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ σας υπενθυμίζει πως όλο αυτό που ρέει και έχει ζωή αλλάζει και αναπτύσσεται συνεχώς! Τα δένδρα, τα φυτά, τα λουλούδια, τα ζώα και ο άνθρωπος – όλα είναι σε σταθερή κατάσταση αλλαγής, κίνησης και ανάπτυξης. Για αυτό μην φοβάστε να αναπτυχθείτε, αντιθέτως χαρείτε το ταξίδι και ζητάτε συνέχεια- και δεχτείτε- βοήθεια και υποστήριξη. Να θυμάστε πως κάθε αλλαγή που αντιμετωπίζετε και που είναι σε ευθυγράμμιση με την εσωτερική σας αληθινή και πραγματική ύπαρξη είναι πάντα  μια υγιή αλλαγή.
Θα μπορούσατε να αναρωτηθείτε: “Θα είμαι καλά ; θα μπορέσω να πληρώσω τους λογαριασμούς ; θα μείνω μόνος ; …και άλλες ανησυχίες. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ σας διαβεβαιώνει πως οι ανάγκες όλων θα ικανοποιηθούν , εάν ο καθένας από εσάς είναι προδιατεθειμένος να ακολουθήσει τον εσωτερικό οδηγό( διαίσθηση) , που πάντα σας οδηγεί  με σιγουριά και προστασία. Ζητήστε στον Αρχάγγελο να σας θωρακίσει με περισσότερο κουράγιο και δύναμη για να αλλάξετε την ζωή σας προς το καλύτερο.


Οι δυνατότητες που το 2009 σας προσφέρει είναι σαν τραμπολίνο που θα σας επιτρέψουν να βουτήξετε μέσα στις αλλαγές που επιθυμείτε εδώ και πολύ καιρό. Δεν πρέπει να μείνετε κολλημένοι σε κανένα τομέα της ζωής σας. Επωφεληθείτε αυτής της μεγάλης ιστορικής  στιγμής για να εκτοξεύσετε τους εαυτούς σας και την ενέργειά σας προς το καλύτερο και την καλοπέραση. Το 2009 είναι η χρονιά για να ρισκάρετε λίγο και για να αρπάξετε τις ευκαιρίες και για να ακολουθήσετε πραγματικά τον εσωτερικό οδηγό σας- παρόλο που κάποιοι άλλοι δεν κατανοούν ή δεν συμφωνούν μαζί σας.


Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ μου δείχνει συνεχώς τις θετικές αλλαγές στην παγκόσμια οικονομία και το περιβάλλον. Μου ενθυμίζει πως τα βάσανα που κάποιοι περνούν και βιώνουν , θα τους φέρουν σε καινούργια πνευματικά επίπεδα, συμπόνιας, συνεργασίας, γενναιοδωρίας και ευαισθητοποίησης. Όλα αυτές οι ποιότητες θα βοηθήσουν το σύνολο να εξυψωθεί ( μερικοί το ονομάζουν εξύψωση) για να αγκαλιάσει καινούργιους κόσμους πιο υγιείς και σε αρμονία με τον πλανήτη.

Ο Αρχάγγελος λέει : “ Εγώ είμαι εκεί ανάμεσά στην ταραχή, την  ανασφάλεια, τον φόβο, εκείνες τις στιγμές παύσης ή ησυχίας που όλοι σας έχετε βιώσει και που βιώνετε μέσα σας και έξω από εσάς. Θα εξυψώσω την καρδιά σας πάνω από τους εκκωφαντικούς ήχους και θα σας επιτρέψω να ξαναβρείτε την πραγματική προοπτική των πραγμάτων, έτσι ώστε να μπορέσετε να δείτε το μεγάλο σχέδιο που ήταν πάντα γεμάτο από όμορφα νέα”.

Ο Μιχαήλ λέει πάντοτε πως δεν είναι σπουδαία τα προβλήματα που έχετε αλλά το πώς τα αντιμετωπίζετε, Το να ζείτε με αγάπη δεν σημαίνει απουσία προβλημάτων, αλλά σημαίνει πως αυτά αντιμετωπίζονται και ξεπερνιούνται με αγάπη και αυτό επιτρέπει την γρήγορη και θαυματουργή λύση τους.

Συνολικά, το 2009 είναι ένας χρόνος πλούσιος σημασίας  και έχει την δύναμη να αλλάξει θετικά την ζωή σας.

Τέλος , θα είναι οι πεποιθήσεις σας που θα επηρεάσουν το πώς το 2009 θα σας ανταμείψει, γιατί κατά βάθος το 2009 δεν είναι ένας χρόνος αλλά μια σειρά από στιγμές. Κάθε στιγμή που ζείτε με ΑΓΑΠΗ, θα είναι μια στιγμή που μπορείτε να τη  φυλάξετε για πάντα.


Doreen Virtue            


 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2009


[ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα ]

Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ