Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

ΣΕΝΤΛΑΝ ΝΑΪΝΤΛ-SHEDLAN NIDLE-Ο ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ "ΔΙΑΜΕΣΟΣ" ΤΩΝ ΣΕΙΡΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ!

     

              

Για τη μετάδοση των μηνυμάτων τους οι υπερβατικές οντότητες χρησιμοποιούν χαρισματικά άτομα της ανθρώπινης κοινωνίας, που ονομάζονται «διάμεσα». Στην ουσία η διάνοια των ατόμων αυτών γίνεται κανάλι (channel) για το μήνυμα, γι¢ αυτό και η διαδικασία μεταβίβασης λέγεται channeling.

 

Ένα τέτοιο διάμεσο, αποτελώντας όμως ειδική περίπτωση, είναι και ο Σέλνταν Νάϊντλ (Seldan Nidle). Για το ποιος ακριβώς είναι ο Σέλνταν Νάϊντλ μας πληροφορεί η σύντομη βιογραφία του, που υπάρχει στη διεύθυνση http://www.paoweb.com/bio.htm και είναι η ακόλουθη:

 

«Ο Σέλνταν Νάϊντλ γεννήθηκε στην πόλη της Νέας Υόρκης στις 11 Νοεμβρίου του 1946, και μεγάλωσε στο Buffalo της Νέας Υόρκης. Οι πρώτες εμπειρίες του με εξωγήινους και UFO άρχισαν αμέσως μετά τη γέννησή του και υπήρξαν σημαντικές σε όλη τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας του, με διάφορους τύπους επαφικών φαινομένων, καθώς επίσης και με συνοδευτικές εκδηλώσεις – ενεργειακές επικοινωνίες, εξωγήινες επισκέψεις, και συνεδρίες διδασκαλίας και εκμάθησης σε διαστημικό σκάφος. Κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου μέρους της ζωής του, έχει απολαύσει συνεχείς τηλεπαθητικές επικοινωνίες και έχει δεχθεί ένθετα εξαιρετικά σημαντικής άμεσης γνώσης (αιθερικά και φυσικά μοσχεύματα). Ο Σέλνταν, διαμέσου των ετών, έχει παρατηρήσει οπτικά και έχει αποκτήσει φυσική εμπειρία διαστημικού σκάφους.

 

Περίπου στην ηλικία των δεκατεσσάρων, ο Σέλνταν ζήτησε να διακόψουν οι Σειριανοί και οι σύμμαχοί τους της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας τις επικοινωνίες μαζί του, επειδή αντιμετώπιζε έντονη σύγκρουση μεταξύ της δικής τους επιστημονικής γνώσης και εκείνων που ο ίδιος μάθαινε εδώ στη γη. Έφυγαν, αλλά οι Σειριανοί και οι σύμμαχοί τους της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός του είπαν ότι θα επιστρέψουν όταν θα ήταν ο καιρός να ολοκληρώσει την αποστολή του για τον πλανήτη Γη και τους ανθρώπους του. Στο γυμνάσιο, τοποθετήθηκε σε προηγμένα επιστημονικά προγράμματα σε θεματικές περιοχές όπως η φυσική, η χημεία, και ο αλγεβρικός λογισμός (calculus).

 

Ο Σέλνταν πήρε διάκριση (M.A., Master of Arts) στην Πολιτική Επιστήμη από το Πανεπιστήμιο του Buffalo το 1968. Πήρε επίσης διάκριση (M.A.) στη Διακυβέρνηση Νοτιοανατολικής Ασίας από το Πανεπιστήμιο του Οχάιο το 1970 και M.A. στην Αμερικανική Πολιτική και τη Διεθνή Δημόσια Διοίκηση από Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, όπου ακολούθησε επίσης ένα διδακτορικό πρόγραμμα (1974-76). Στη δεκαετία του '70, ήταν αντιπρόεδρος για τον Επιστημονικό Προγραμματισμό στη Syntar Productions, όπου πραγματοποίησε την συμπαραγωγή ενός ντοκιμαντέρ για τη ζωή και τα επιτεύγματα του Nikola Tesla. Από τη δεκαετία του '70 μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του '80, συμμετείχε στην επιστημονική έρευνα για τις εναλλακτικές πηγές ηλεκτρικής ενέργειας. Στα μέσα της δεκαετίας του '80, οι εξωγήινες επαφές του επανήλθαν. Αυτήν την περίοδο, ο Σέλνταν είναι αντιπρόσωπος και ομιλητής της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός και, τον Νοέμβριο του 1997, ίδρυσε τον Οργανισμό Πλανητικής Ενεργοποίησης (Planetary Activation Organization, PAO)».

 

Ο εξαιρετικά ενδιαφέρων δικτυακός τόπος του Οργανισμού Πλανητικής Ενεργοποίησης έχει τη διεύθυνση http://www.paoweb.com


Τρίτη, 8 Απρίλιος 2008

Μήνυμα του Σέλνταν Νάιντλ της 25ης Μαρτίου 2008

Για όσους αντελήφθησαν την παραμονή για λίγες μέρες της ανάρτησης με τίτλο "Το Θεμελιώδες Ερώτημα" και την απόσυρσή της στη συνέχεια, έχω να δώσω την πληροφορία, έστω και μετά από ένα αδικαιολόγητα μεγάλο διάστημα, ότι η απόσυρση αυτή συνέβη για να βελτιωθεί το κείμενο και να εμπλουτιστεί με περισσότερο υλικό. Η διαδικασία αυτή είναι σε εξέλιξη. Θέλει λίγη δουλειά και ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος. Μετά την ολοκλήρωση αυτής της επεξεργασίας, η ανάρτηση αυτή θα εμφανιστεί πάλι στο ιστολόγιο.

Παράλληλα ασχολήθηκα με τη μετάφραση του μηνύματος του Σέλνταν Νάιντλ της 25ης Μαρτίου, του οποίου το περιεχόμενο θεώρησα πολύ σημαντικό. Το παραθέτω στη συνέχεια. Αυτές τις μέρες μεταφράζω το επόμενο μήνυμα, της 1ης Απριλίου, που είναι επίσης πολύ σημαντικό. Εμένα και τα δύο μου λένε πως τα πράγματα προχωρούν γρήγορα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για εξελίξεις.

 

 

Ενημέρωση της 25ης Μαρτίου 2008 από τον Σέλνταν Νάιντλ

 

http://www.paoweb.com/sn032508.htm

 

 

Παντού στον κόσμο σας αρχίζουν να εμφανίζονται τα σημάδια μιας μεγάλης αλλαγής. Ο πολύτιμος πλανήτης σας έχει περιέλθει σε σύγχυση. Θέλει να μεταμορφώσει την πραγματικότητά του αλλά η κοινωνία σας με αργούς μόνο ρυθμούς προετοιμάζεται γι¢ αυτή την αλλαγή. Αυτό την ωθεί στο να επισπεύσει τις φυσικές εκδοχές εκείνων των φαινομένων, που θα την βοηθήσουν να αντιμετωπίσει αυτή τη δυσαρμονία. Έτσι, ο αριθμός των υποθαλάσσιων σεισμών και των ηφαιστειακών εκρήξεων στους θαλάσσιους βυθούς και μια γενική ρηγμάτωση των βυθών του Ειρηνικού, του Ινδικού, και του Ατλαντικού ωκεανού έχουν παρουσιάσει αύξηση μέσα στο προηγούμενο έτος. Αυτή η δευτερεύουσα δραστηριότητα δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμα χωρίς ένα μεγάλο σεισμό σε ηπειρωτική περιοχή. Γι¢ αυτό, η Πνευματική ιεραρχία της Μητέρας Γης ζήτησε να λυθούν γρηγορότερα οι τρέχουσες δυσκολίες της κοινωνίας σας και τα προαπαιτούμενα της πρώτης επαφής να τεθούν σε μια διαδικασία θεϊκά εμπνευσμένης ταχείας εξέλιξης. Η υλοποίηση αυτών των πραγμάτων θα μπορέσει να βοηθήσει τη Μητέρα Γη να κινηθεί προς τα δικά της αναμορφωτικά γεγονότα. Η απαίτηση αυτή ανάγκασε τον Κύριο Σουρήα να εκδώσει μια εντολή που θεϊκά θα σας ωθήσει προς το ένδοξο πεπρωμένο σας.

 

Αυτή η αυξημένη θεία επιρροή βοηθάει τους γήινους συμμάχους μας να βγάλουν απ¢ το δρόμο τους τα πιο ισχυρογνώμονα μέλη της τελευταίας σκοτεινής συμμορίας. Η παρούσα οικονομική κρίση είναι αποτέλεσμα μιας παγκόσμιας διαπάλης ανάμεσα σ¢ εκείνους που θέλουν να διατηρήσουν το σημερινό νομισματικό σύστημα της ανισότητας και της εκμετάλλευσης και σε εκείνους που θέλουν να το αντικαταστήσουν με ένα πιο δίκαιο. Ένα σύστημα που θα ανοίγει το δρόμο προς την πανανθρώπινη ευμάρεια.


Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ