Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

ΦΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

                                                   

Desrael and the Angelic Transformation Team January 26, 2005

 

 

 

 

 

 

Αγαπητοί μου Φίλοι μέσα στο Φως, 

 

Ο χρόνος μας πρόφτασε. Υπάρχουν πολλά για να γίνουν.  Σας κοιτάμε από ψηλά και σας βλέπουμε να στριφογυρίζετε γύρω -γύρω     κάποιοι από σας δεν έχετε καμία ιδέα που πηγαίνετε ή γιατί έχετε μια αίσθηση  επείγουσας ανάγκης. Κάποιοι από σας αισθάνονται αυτήν την επείγουσα ανάγκη και συνειδητοποιούν ότι έχει κάτι να κάνει με τη νέα ενέργεια αυτού του πλανήτη, όμως είναι ακόμα λίγο συγχυσμένοι ως προς το τι να κάνουν με αυτό.

 

 

 

Εγώ ο Desrael είμαι εδώ μαζί με την αγγελική ομάδα της ανάληψης για να σας καθοδηγήσουμε και να σας βοηθήσουμε μέσα από  αυτά τα χρόνια, σε μια εξερεύνηση της θαυμάσιας νέας ενέργειας που ακτινοβολεί τόσο μέσα όσο και έξω από τον καταπληκτικό σας  πλανήτη.

 

 

 

Μην φοβάστε, αν και σας αναφέραμε ότι αυτή θα είναι μία χρονική περίοδος μεγάλων αλλαγών, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να κρύβεστε ή για να είστε "νευρικοί" όλη την ώρα. Είναι σαν περιμένετε τον «ουρανό να σας πέσει στο κεφάλι». Σας λέμε ότι αυτή η σκέψη δεν θα σας εξυπηρετήσει απαραιτήτως με τον καλύτερο τρόπο.

 

 

 

Και έτσι περνάτε  τις ημέρες σας, είστε τόσοι πολλοί από σας που ποτέ δεν συνειδητοποιείτε ότι είστε άγγελοι. Τόσοι πολλοί από σας, που έχετε φτερά στην πλάτη σας, έτοιμα να ξετυλιχτούν ανά πάσα στιγμή, και όμως δεν το γνωρίζετε ότι τα φτερά σας έχουν βλαστήσει ! Βρίσκονται ακριβώς εκεί πίσω στην πλάτη σας σαν δύο ενεργειακές θήκες που ταλαντεύονται. Σας λέμε, ότι εάν μπορούσατε έστω και για λίγο να ξετυλίξετε τα φτερά σας να τα τεντώσετε και να τα ανοίξετε λιγάκι, τότε  θα αρχίζατε να καταλαβαίνετε τι είναι αυτή η νέα εισερχόμενη ενέργεια , πώς κινείται και ακόμη το πώς μπορείτε να την κατευθύνετε. Θα μιλήσουμε περισσότερο για τα φτερά σας αργότερα.

 

 

 

Επιθυμούμε σήμερα να εξετάσουμε μαζί σας μερικά από τα φυσικά συμπτώματα που έχετε αισθανθεί πρόσφατα στο σώμα σας. Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλά συμπτώματα. Εσάς των ανθρώπων σας αρέσει να έχετε τα συμπτώματά σας, πάντοτε όμως πιστεύετε ότι αυτά είναι σημάδια ασθενειών . Σας ζητάμε ήπια την επόμενη φορά που θα παρατηρήσετε ένα σύμπτωμα να το ξανασκεφτείτε .

 

 

 

Τα συμπτώματα είναι ακριβώς αυτό: – συμπτώματα. Σημάδια από το σώμα σας. Ένα μήνυμα από το σώμα σας που σας λέει " θα ήθελες να μου δώσεις λίγη προσοχή ? " Και τόσοι πολλοί από σας βλέπουν το σύμπτωμά και το πρώτο πράγμα που κάνετε είναι να προσπαθήσετε να τρέξετε και να κρυφτείτε από αυτό . Σας λέμε ότι το να τρέχετε για να κρυφτείτε από το σώμα σας δεν είναι η καλύτερη αφετηρία για να ξεμπερδεύετε με τα συμπτώματα σας.

 

 

 

Τώρα, συνεχίζουμε τη συζήτησή μας. Άνθρωποι , εσείς ανθρώπινοι άγγελοι, πόσο πολύ σας αγαπάμε. Πόσο πολύ- πολύ το αγαπάμε να είμαστε δίπλα σας, να σας προσέχουμε, και να είμαστε απλά μέσα στην ενέργειά σας. Δεν ξέρετε τη χαρά που νιώθει ένας άγγελος καθώς σας βλέπει από αυτήν την πλευρά. Δεν το ξέρετε και όμως προσπαθούμε να σας το πούμε, γιατί είναι ένα όμορφο θέαμα, ένα θέαμα που θα σας έλιωνε την καρδιά εάν είχατε την ικανότητα να του ρίχνατε μία απλή ματιά.

 

 

 

Άνθρωποι, αγαπητοί ανθρώπινοι άγγελοι, ας επιστρέψουμε σε αυτά τα συμπτώματά σας. Μερικοί έχουν αναφερθεί σε αυτά ως "συμπτώματα της ανάληψης", και αυτός φαίνεται να είναι ένας κατάλληλος τίτλος. Έχουν γραφτεί πολλά για αυτά τα συμπτώματα που έχουν εμφανιστεί στη ζωή σας. Κάποιοι από σας τα είχαν για χρόνια και κάποιοι άλλοι τα αναπτύσσουν πρόσφατα μόνο. Κρύβονται πίσω από πολλούς από τους ιατρικούς σας όρους αλλά δεν έχει σημασία πως καλούνται – αλλά μόνο το πώς σκέφτεστε για αυτά.

 

 

 

Πολλά κοινά συμπτώματα που έχουν απαριθμηθεί περιλαμβάνουν διάφορους πόνους, μια επιθυμία για επιστροφή στην εστία, το να ξυπνάς ξαφνικά σε περίεργες ώρες και το να παρατηρείς  όλο και αυξανόμενες συγχρονικότητες . Υπάρχουν μερικά ακόμα που θα επιθυμούσαμε να τα συζητήσουμε μαζί σας.

 

 

 

Κατ' αρχάς, ας επιστρέψουμε στο θέμα των φτερών. Πολλοί από σας που περπατάτε στο μονοπάτι της πνευματικότητας, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο γνωρίζετε ότι οι άγγελοι έχουν "φτερά". Δεν είναι πραγματικά φτερά, αλλά αυτός είναι ένας ταιριαστός όρος , καθώς η ενέργεια γύρω από μας έμοιαζε με φτερά στους ανθρώπους κατά το παρελθόν. Τώρα το μάθατε ήδη, (ή μήπως όχι ?), ότι οι άνθρωποι έχουν επίσης φτερά; Είναι αλήθεια . Οι άνθρωποι έχουν θαυμάσια αιθερικά φτερά, τα οποία με μεγάλη χάρη κατευθύνουν και κινούν της ενέργεια.

 Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ