Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

Συναισθηματικές Συχνότητες!

                                             

Καθημερινά όλοι μας υποκείμεθα στις συχνότητες που μας περιβάλλουν. Απλά φανταστείτε να είστε ενσυναισθητικός (empath) ή ευαίσθητος και να αισθάνεστε όλες τις συχνότητες γύρω σας. Είναι σαν ραδιοκύματα που καταφθάνουν από όλες τις κατευθύνσεις. Οι συχνότητες είναι ο τρόπος με τον οποίο τα πάντα γύρω μας επικοινωνούν. Η σύγχρονη τεχνολογία έχει παράγει μία ευρεία ποικιλία συχνοτήτων από τότε που ανακαλύφθηκαν και εφευρέθηκαν το τηλέφωνο, ο ηλεκτρισμός, το ραδιόφωνο και η τηλεόραση. Τώρα έχουμε δορυφόρους, μικροκύματα, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρικές εφαρμογές, βιομηχανίες, πομπούς και αναμεταδότες, και πολλά ακόμα. Οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις δουλεύουν συνεχώς με τα ραντάρ και τα σονάρ.

 

 Ο καθένας από εμάς καθημερινά παράγει μία ποικιλία συχνοτήτων, συχνά χωρίς να το συνειδητοποιούμε, επίσης συντονιζόμαστε με πολλές διαφορετικές συχνότητες από αυτές που μας περιβάλλουν. Οι συχνότητες παράγονται από όλων των διαφορετικών ειδών πομπών,  περιλαμβανομένων των ανθρώπων και της φύσης. Βομβαρδιζόμαστε συνεχώς από την επίδραση των ΜΜΕ όπως επίσης και από συναισθήματα αυτών που βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον μας.

 

Σκεφτείτε απλά κάποια φορά που περιμένατε κάπου στην ουρά, όλο το άγχος και την πίεση που νιώσατε από τους άλλους που περίμεναν και αυτοί στην ουρά μαζί σας. Ή πάλι όταν ακούτε ένα διαφημιστικό και αργότερα πιάνετε τον εαυτό σας να το σιγοτραγουδάει σιωπηλά μέσα στο κεφάλι σας. Και υπάρχουν ακόμα και οι συχνότητες που απορρέουν από την Φύση.

Όταν πηγαίνουμε κοντά στην φύση για να ξεφύγουμε από την μονοτονία της καθημερινής μας ζωής την αφήνουμε να μας "πλημμυρίσει"  για να ξεπλυθούμε από τις συχνότητες που μας βομβαρδίζουν καθημερινά. Όμως και η φύση επί του παρόντος υποφέρει από μας και βρίσκεται και αυτή σε αναταραχή. Υπάρχει άραγε κάποιος ασφαλής χώρος όπου θα μπορούσαμε να βρούμε εκείνες τις συχνότητες που θα μας επέτρεπαν να νιώσουμε ασφαλείς και γαλήνιοι?

Θα πρέπει ο καθένας από εμάς να παράγει αυτές τις συχνότητες εάν θέλει να τις βιώνει και να ζει μαζί τους. Σπανίως αποτελούν μέρος του εξωτερικού κόσμου. Είμαστε μεγάλες ενεργειακές γεννήτριες και προκειμένου να δημιουργήσουμε την ενέργεια της ειρήνης, της γαλήνης και της ηρεμίας, θα πρέπει  εμείς οι ίδιοι να γίνουμε έτσι και μετά να τις εκπέμπουμε.  Αυτό είναι κάτι που γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο καθώς προκύπτουν οι καθημερινές δραστηριότητες των "άλλων" γεννητριών και μπλοκάρουν συχνότητες όπως της αγάπης, ειρήνης, χαράς και αρμονίας. Αυτό συμβαίνει επειδή οι περιβάλλουσες της ζωής μας συχνότητες, δεν συμπλέουν με αυτές   τις "άλλες" όμορφες συχνότητες. Πώς λοιπόν μπορούμε να το κάνουμε?

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να συνειδητοποιήσει κάποιος είναι ότι πρέπει να δημιουργήσει ένα καθαρό ενεργειακό χώρο μέσα στον εαυτό του και μέσα στο σπίτι του. Το σπίτι μας και ο χώρος μας θα πρέπει να είναι η ελεύθερη και ασφαλής ζώνη μέσα στην οποία κάποιος να μπορεί να συγκεντρώνεται και να στοχάζεται. Να θέλετε να δημιουργείτε όσο το δυνατόν περισσότερη αγάπη και αρμονία στις συχνότητες που βρίσκονται στον χώρο του εαυτού σας και του σπιτιού σας. Κατόπιν αυτός ο ιερός χώρος, σας επιτρέπει να νιώσετε την ειρήνη και την ισορροπία όποτε χρειαστεί να σταματήσετε για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας ή απλά να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την στιγμή. Ο καλύτερος και πιο εύκολος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι μέσα από τον διαλογισμό και τις τεχνικές χαλάρωσης.

 

Το επόμενο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνειδητοποιήσετε  ότι ο χρόνος είναι φίλος σας. Είστε ο μόνος που μπορεί να κάνει τον χρόνο να λειτουργήσει έτσι ώστε να βιώσετε και να νιώσετε αυτές τις θαυμάσιες συχνότητες. Μαθαίνοντας να ηρεμείτε και να "κεντράρετε" την ενέργειά σας, σας επιτρέπει να νιώθετε την ασφάλεια και την σιγουριά παρά το να νιώθετε ότι είστε διασκορπισμένοι συνεχώς. Προσπαθήστε να σταματάτε να εργάζεστε όταν νιώθετε ότι είστε υπερφορτωμένοι και κάντε ένα διάλειμμα για να πάρετε μερικές βαθιές αναπνοές και να μιλήσετε με τον εαυτό σας.

 

Το να μάθετε πώς να επικοινωνείτε με τον εαυτό σας είναι ένα σημείο κλειδί για να μπορείτε να παραμένετε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι. Συνεχώς πρέπει να θυμίζετε στον εαυτό σας ότι είστε κάποιος που νιώθει ήρεμος, χαλαρός και ισορροπημένος. Όταν το μυαλό σας θέλει να πάρει τα ηνία και να αρχίσει να "τρέχει" όσο πιο γρήγορα μπορεί, θα πρέπει να του θυμίσετε ότι αυτά που μπορούν να επιτευχθούν όταν είστε χαλαρός και ήρεμος είναι πολύ περισσότερα. Όταν επικοινωνείτε με τον εαυτό σας με αυτόν τον τρόπο, αρχίζετε να παρακολουθείτε το γιατί τον αφήνετε να ξεφύγει ή να υπερενθουσιαστεί καταρχάς. Σας βοηθά να προσέχετε τον εαυτό σας αντί οτιδήποτε άλλο στο περιβάλλον σας.

 

Θα πρέπει έπειτα να περνάτε κάποιον χρόνο μιλώντας στο σώμα σας. Οι συχνότητες που παράγει το φυσικό σας σώμα είναι πολύ σημαντικά "σήματα " που αφορούν την συναισθηματική αλλά και την νοητική σας υγεία. Όταν αγνοείτε αυτά που χρειάζεται το σώμα και του φέρεστε λες και δεν είναι ένα σημαντικό στοιχείο της ζωής σας, τότε το υποχρεώνεται να επαναστατήσει. Όταν το φυσικό σας σώμα δεν είναι καλά, τότε και εσείς δεν μπορείτε να λειτουργήσετε καθόλου καλά και γίνεστε περισσότερο ευάλωτοι στις επιζήμιες συχνότητες που σας περιβάλλουν. Θα πρέπει να αρχίσετε να αγαπάτε το σώμα σας και να το σέβεστε ως το όχημα που θα σας μεταφέρει καθ' όλη την διάρκεια αυτής της ζωής. Εάν δεν σας αρέσει ο εαυτός σας εξαιτίας του σώματός σας, τότε εκπέμπετε προς το σώμα σας μία συχνότητα που του προκαλεί να μην του αρέσει και αυτού έτσι όπως είναι.

  

Το φυσικό σώμα είναι ένα μοναδικό σύνολο διαφόρων οργανισμών και είναι τόσο σύνθετο ώστε η ιατρική επιστήμη έχει μείνει και θα συνεχίσει να μένει κατάπληκτη για χρόνια. Το σώμα σας έχει την δικιά του συνείδηση και δεν χρειάζεται το μυαλό σας για να λειτουργήσει από μόνο του. Εσείς μπορεί να βρίσκεστε σε κώμα και αναίσθητος και το σώμα να συνεχίζει να διατηρείται. Αυτό που κάνετε για και μαζί με το σώμα καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το πως το σώμα θα ανταποκριθεί.

Το φυσικό σώμα χρειάζεται άσκηση και καλές διατροφικές συνήθειες. Χρειάζεται να νιώθει και να είναι σημαντικό για εσάς, το πρόσωπο που το φοράει. Είναι ο μανδύας που επιλέξατε να φορέσετε σε αυτήν την ζωή, φροντίστε το λοιπόν και σιγουρευτείτε ότι το ξεκουράζετε όπως πρέπει.Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ