Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΦΩΤΟΣ!

                                             

Αφιέρωσε αυτή την ώρα για σένα, για τη δική σου εσωτερική φροντίδα και ηρεμία.

Καθάρισε και τακτοποίησε καλά το χώρο σου.

Μπορείς να κάνεις και ένα ζεστό χαλαρωτικό μπάνιο ή ντους.

Κάθισε αναπαυτικά με τη σπονδυλική στήλη όρθια - σε ευθεία. Μπορείς να καθίσεις στο πάτωμα οκλαδόν ή να κάτσεις σε μια καρέκλα.

Βάλε χαλαρωτική μουσική (απαλή μουσική για Ρέικι ή διαλογισμό ή με ήχους από τη φύση) σε χαμηλή ένταση.

Άναψε ένα λευκό κεράκι και με πολύ αγάπη και πρόθεση αφιέρωσέ το στο Ανώτερο Καλό. Μπορείς να ανάψεις και ένα αρωματικό στικ. Δημιουργούν ιδιαίτερη και ενεργειακά εξυψωμένη ατμόσφαιρα και σε χαλαρώνουν άμεσα.

Άδειασε το νου σου, χαλάρωσε.

Παρατήρησε για λίγα λεπτά τη φλόγα του κεριού.

Κλείσε τα μάτια σου.

Πάρε δέκα βαθιές αναπνοές εισπνοή από τη μύτη, εκπνοή από το στόμα. Η αναπνοή να είναι έντονη. Καθώς προχωράς κάνε την πιο βαθιά και πιο αργή. Η εισπνοή σε πάει πιο βαθιά μέσα στον εαυτό σου. Η εκπνοή σε χαλαρώνει. Εισπνέεις θετικότητα, εκπνέεις αρνητικότητα. Βγάλε με κάθε εκπνοή την κούραση, το άγχος και τις περιττές σκέψεις. Όλη την ένταση. Τα πάντα καθαρίζουν στην εκπνοή. Μέτρησε δέκα τέτοιες βαθιές και αργές ενεργειακές αναπνοές.

Άδειασε το νου σου, χαλάρωσε.

Νοερά οραματίσου μια μεγάλη Χρυσή Πυραμίδα λίγα μέτρα πάνω από το κεφάλι σου. Δες την καθαρά αν μπορείς.. Η κορυφή της είναι στον ουρανό και η βάση της αρκετά μέτρα πάνω από το κεφάλι σου. Δες την καθαρά… Από την κορυφή της Χρυσής Πυραμίδας κατεβαίνει ένα λαμπερό Λευκό Φως. Το Φως περνά μέσα από τη Χρυσή Πυραμίδα. Το λαμπερό Λευκό Φως βγαίνει από τη βάση της Χρυσής Πυραμίδας και έρχεται πάνω από το κεφάλι σου.

Από την κορυφή του κεφαλιού σου, το Λευκό Φως μπαίνει στο σώμα και γεμίζει σιγά - σιγά όλο το σώμα σου: Δες όλα τα όργανα να γεμίζουν με αυτό το θεραπευτικό Λευκό Φως, δες όλα τα όργανα να κολυμπάνε μέσα σε αυτό το λαμπερό Λευκό Φως... Άφησε το Λευκό Φως να πάει παντού, ζήτα να σε γεμίσει εντελώς… Κάνε το πιο έντονο εκεί που χρειάζεται ώστε το Λευκό Φως να φωτίσει κάθε σκοτάδι...

Το Λευκό Φως κατεβαίνει…

Το Λευκό Φως γεμίζει…

Το Λευκό Φως καθαρίζει, εξαγνίζει, απελευθερώνει…

Το Λευκό Φως θεραπεύει, αναζωογονεί, δίνει ζωή…

Αν σε πονέσει κάποιο σημείο, η μέση, η πλάτη ή το κεφάλι, φέρε ήρεμα και απαλά το Λευκό Φως ξανά στο σημείο εκείνο.

Στα δάχτυλα των ποδιών το Λευκό Φως γίνεται Ασημένιο... Το Ασημένιο Φως βγαίνει έξω από τα δάχτυλα, φεύγει μπροστά και κατεβαίνει κατακόρυφα προς το κέντρο της γης παίρνοντας μαζί του ότι δεν σου χρειάζεται πια…

Δες τον εαυτό σου να λάμπει καθαρός μέσα στο ακτινοβόλο Λευκό Φως… Λευκό Φως… Ακτινοβολείς… Ακτινοβολείς καθαρό Λευκό Φως…

Ζήτησε από το Λευκό Φως να εξαγνίσει την προσωπικότητά σου και να αποβάλει κάθε τι αρνητικό / κατώτερο… Ζήτησε συντονισμό και ένωση με τον Ανώτερο - Εσώτερο - Αληθινό Εαυτό σου και το Ύψιστο Πνεύμα σου.

Ζήτησε από το Λευκό Φως να εξαγνίσει τη ζωή σου και κάθε τομέα της και να αποβάλει κάθε τι αρνητικό / κατώτερο… Ζήτησε και πάλι συντονισμό και ένωση με τον Ανώτερο - Εσώτερο - Αληθινό Εαυτό σου και το Ύψιστο Πνεύμα σου.

Στείλε Λευκό Φως όπου αλλού θες…

Το καθαρό και λαμπερό Λευκό Φως μένει μαζί σου όλη μέρα…

Ευχαρίστησέ το μέσα από την καρδιά σου...

Επέστρεψε πίσω, πίσω στο εδώ και τώρα…

Κίνησε σιγά- σιγά το σώμα σου… Τεντώσου…

Άνοιξε όποτε θέλεις τα μάτια σου...

Πιες ένα ποτήρι νερό και ξεκουράσου, ξάπλωσε, κοιμήσου ή συνέχισε ανάλαφρα και φωτεινά τη μέρα σου!

Αν νιώθεις πως ‘’απογειώνεσαι’’ και δυσκολεύεσαι να ανοίξεις τα μάτια ή να κινηθείς, (αυτό συμβαίνει γιατί η ενέργεια του σώματος ανεβαίνει και τα ανώτερα τσάκα ανοίγουν) φέρε ξανά το Λευκό Φως στα πόδια και κατέβασέ το μέχρι το κέντρο της Γης.

Ο διαλογισμός του Λευκού Φωτός είναι πολλαπλά ωφέλιμος και άκρως ενδυναμωτικός. Μας καθαρίζει και μας εξαγνίζει σε βάθος όταν αυτός γίνεται συχνά. Δοκίμασε να τον κάνεις πριν ξεκινήσεις την μέρα σου και προτού κοιμηθείς… Δυναμώνει όσο περισσότερο τον εφαρμόζεις και τον εξασκείς… Θα εκπλαγείς με το πόσο θα σε φορτίζει με θετικότητα και με το πόσο θα φωτίζει άπλετα την καθημερινότητα σου!


Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ