Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

MHNYMA ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΝΑΤ ΚΟΥΜΑΡΑ-ΜΕΡΟΣ 1ον και 2ον

                                                

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΝΑΤ ΚΟΥΜΑΡΑ , ΜΕΡΟΣ 1ον
της Jelaila Starr
18 OΚΤΩΒΡΙΟΥ 2002


Είναι  2:22
 16 Οκτωβρίου 2002.
Ξύπνησα από ένα πολύ ζωντανό όνειρο , πολύ καθαρό και τρομακτικό. Δεν πρόκειται για ένα απλό όνειρο  αλλά η μεταφορά ενός ολόκληρου πακέτου πληροφοριών που αισθάνομαι την ανάγκη να το γράψω. Προς στιγμή δεν γνωρίζω ποιος μου το έστειλε , το μόνο που ξέρω είναι πως αισθάνομαι την ανάγκη να το σημειώσω.
Παραμένω ξύπνια και σκέφτομαι , αισθανόμενη έντονα την θλίψη και τον πόνο στο τσάκρα της καρδιάς.

Είναι μια στιγμή του έτους 2003. Είμαι μια σφαίρα συνειδητότητας που παρατηρεί τα συμβάντα πάνω στον πλανήτη Γη. Τα ΜΜΕ μεταδίδουν ειδήσεις για όσον αφορά το βραχυπρόθεσμο χάσιμο της μνήμης που έχει φτάσει τεράστιες διαστάσεις σαν επιδημία.
Κάποιοι υποθέτουν πως αυτό προκλήθηκε από κάποιες ηλιακές σκιές , άλλοι ενοχοποιούν τις μεταλλαγμένες τροφές . Ανεξάρτητα από την αιτία , προκαλεί βαριές επιπτώσεις σε πολλούς τομείς.
Αυτό που κάποτε αποτελούσε  κάτι το διασκεδαστικό πλέον δεν είναι τέτοιο.
Ο κόσμος ολοκληρωτικά τρελαίνεται εξ αιτίας του στρες και της συναισθηματικής αναστάτωσης , αναταραχής και σύγχυσης.
Τα φαρμακεία , που έχουν πολλαπλασιαστεί σε κάθε μέρος της Αμερικής , καταγράφουν ρεκόρ πωλήσεων του Προζάκ ( Prozac)(αντικαταθλιπτικό) και άλλων φαρμάκων του γένους για να θεραπεύσουν και για να καλμάρουν τον φοβισμένο και τρομοκρατημένο πληθυσμό.
Μου φανερώνεται τι είναι αυτό που προκαλεί την απώλεια μνήμης : είναι τα κύματα ELF ( Ηλεκτρομαγνητικό Πεδίο Χαμηλής Συχνότητας) , μέσα στα οποία κύματα έχει βυθιστεί ολόκληρος ο πληθυσμός.
Αυτά τα κύματα ΕΛΦ  έχουν σαν σκοπό να μεταφέρουν την απώλεια μνήμης από λίγα λεπτά σε περισσότερα , με καταστροφικά αποτελέσματα , των οποίων κύματα κατευθύνονται από πυλώνες προς το εσωτερικό κάθε πόλης.
Αυτό είναι το σχέδιο HAARP.
Δυστυχώς οι επιστήμονες δεν το αποκαλύπτουν στον κόσμο και αυτό γιατί και αυτοί οι ίδιοι είναι υπνωτισμένοι για να το αντιληφτούν.

 

Αλλαγή σκηνικού.
Βλέπω τους «μεγάλους» της Τηλεόρασης και τους ιδιοκτήτες μεγάλων αλυσίδων πολυκαταστημάτων που συναντιούνται με ανθρώπους μαυροφορεμένους. Τους υπόσχονται μεγάλα οικονομικά κέρδη και οφέλη εάν θα ακολουθήσουν το « σχέδιο».
Το «σχέδιο» είναι να χρησιμοποιήσουν την διαφήμιση για να αποσπάσουν τον πληθυσμό και να τον φέρουν σε συνεχή χρέωση.
Αυξάνουν τις μηχανές HAARP, βάζουν κάτω από συνεχές στρες τον κόσμο μέχρι που να λυγίσουν, προξενώντας δηλαδή την στιγμιαία απώλεια μνήμης και όταν φτάνουν στο απροχώρητο τους στέλνετε κάποιο μήνυμα που θα τους οδηγήσει να πιστέψουν πως έχουν κάποια ανάγκη να δουν τηλεόραση και μια συγκεκριμένη διαφήμιση. Αυτή η διαφήμιση θα  λέει σε αυτούς τι άλλο πρέπει να καταναλώσουν την επόμενη φορά.
Παρατηρώ τον κόσμο πως , σαν προγραμματισμένα ρομπότ, κατευθύνεται προς το μαγαζί για να αγοράσει το προϊόν.
Θυμάμαι ένα σκηνικό τα Χριστούγεννα , ένα χρόνο πριν , όταν κάποιοι γονείς είχαν σχεδόν πλακωθεί για να αγοράσουν μια κούκλα στο παιδί τους την « Cabbage Patch».
Αυτό όμως που συμβαίνει τώρα είναι ακόμη χειρότερο.
Τα άτομα έχουν μικρά τσιπάκια  στον βραχίονα που τους χρησιμεύει να αγοράσουν το επιθυμητό προϊόν. Δέχτηκαν εκουσίως αυτό το τσιπ , όχι μόνο γιατί είναι άνετο στην αγορά αγαθών και σε διάφορες υπηρεσίες , αλλά γιατί τους επιτρέπει επίσης να εντοπίζουν και να ξαναβρίσκουν  τα παιδιά τους , να ξαναβρούν  το  αυτοκίνητό τους….και για να ξαναθυμηθούν ποιοι είναι – προβλήματα που έχουν πάρει τεράστιες διαστάσεις.
Και για να θεραπεύσουν τις μεγάλες ενοχές και ντροπή , συναισθήματα που συνοδεύουν , καταστάσεις όπως το χάσιμο των παιδιών τους , το ότι ξέχασαν να πάνε να τα πάρουν από το σχολείο ή το ότι ξέχασες που έχεις παρκάρει το αυτοκίνητο σου ,  αυτά λοιπόν τα συναισθήματα συνοδεύονται από μεγάλες ποσότητες δυνατών φαρμάκων.
Ο πόλεμος των φαρμάκων τέλειωσε , γιατί όλοι οι ισχυροί του κόσμου είναι νόμιμοι και έτσι είναι εύκολο τώρα να πάρεις φάρμακα σαν καραμέλες.
Όλοι παίρνουν φάρμακα για την απώλεια μνήμης , γιατί τα φάρμακα τους καθιστούν συναισθηματικά ήρεμους.
Όποιος δεν παίρνει , θεωρείτε επικίνδυνος για την κοινωνία.

 

Εδώ τελειώνει το πρώτο μέρος του ονείρου.

Καινούργιο μέρος του ονείρου.

Παρατηρώ ένα αεροσκάφος που απογειώνεται από μια στρατιωτική βάση στις ΗΠΑ , με προορισμό μια περιοχή στην άλλη άκρη του πλανήτη. Προσγειώνεται σε ένα πελώριο γιγάντιο πολυώροφο κτίριο που δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Διάφορα τμήματα του στρατού αποβιβάζονται από το αεροσκάφος. Υπάρχουν πάρα πολύ φωτογράφοι , φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφοι. Πρόκειται για ένα συμβάν μεγάλης εμβέλειας και σπουδαιότητας που μεταδίδεται σε όλο τον πλανήτη.

Οι τελευταίοι που αποβιβάζονται είναι οι διοικητές . Υπάρχει ένας μεγάλος εορτασμός. Ο καθένας από αυτούς φέρει στολή και ενδεικτικά κάποιου στρατιωτικού σώματος. Υπάρχουν 6 άτομα που διακρίνω. Σιγά- σιγά που κάθε ένας στρατηγός αναφέρει το όνομα του στρατεύματός του , το πλήθος χειροκροτεί.
Κατόπιν , με μεγάλη μου έκπληξη, ένας έβδομος στρατηγός κατεβαίνει από το αεροπλάνο . Πάνω στην στολή του υπάρχει η σβάστικα χρώματος μπλε navy. Τον εκφωνούν σαν τον στρατηγό του τέταρτου (IV) Ράιχ!
Για μια στιγμή κοκαλώνω και δεν μπορώ να αναπνεύσω. Συνειδητοποιώ τι σημαίνει όλο αυτό.
Η Ναζιστική Γερμανία ξαναγεννήθηκε….και θα είναι χειρότερη από ποτέ άλλοτε.
Κλείνω τα μάτια προσπαθώντας να διαγράψω αυτό το όραμα.
Δεν θέλω αυτό να είναι αληθινό….αλλά είναι.

Οι νεαροί στρατιώτες χειροκροτούν με αυτή την είδηση. Τους κοιτάζω καλλίτερα , με μεγάλη αμφιβολία στο γεγονός που καλωσορίζουν κάτι τέτοιο. Παρατηρώ προσεκτικά τα πρόσωπά τους και βλέπω πως η έκφρασή τους είναι κατά κάποιο τρόπο ανέκφραστη. Αντιδρούν σαν κούκλες που όταν τους τραβάς το κορδονάκι αυτές μιλούν.
Καταλαβαίνω αμέσως πως όλοι βρίσκονται σε ένα είδος ύπνωσης. Αυτοί οι νέοι έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου.
Μου  ψιθυρίζεται να κοιτάξω από κοντά τις στολές τους. Ανακαλύπτω πως ένας από αυτούς κατά κάποιο τρόπο είναι τραυματισμένος. Κάποιοι έχουν σπασμένα τα άνω άκρα , άλλοι τα πόδια . Αυτά τα τραύματα τα υπέστησαν κατά την διάρκεια κάποιας μάχης προηγούμενης και όλοι έχουν υποστεί την πλύση του εγκεφάλου ενώ βρισκόντουσαν στο στρατιωτικό νοσοκομείο.
Εκπλήσσομαι από τον τρόπο με τον οποίον φτιάχτηκαν οι στολές τους για να εφαρμόζουν τόσο τέλεια στα διαμελισμένα σώματά τους.
Όλοι αυτοί οι νέοι δεν είναι πάνω από 18-19 χρονών.

Εκ νέου , η προσοχή μου στρέφεται προς το αεροπλάνο. Παρατηρώ πως είναι σκεπασμένο από ένα μεγάλο κάλυμμα , που σε κάποια στιγμή που ξεσκεπάζεται , ανακαλύπτω τα σύμβολα του νέου τέταρτου (IV) Ράιχ που είναι ζωγραφισμένα πάνω σε ολόκληρο το αεροσκάφος. Γυρίζω να δω τα εκστατικά χαμόγελα των στρατιωτών , ενώ ακούγεται μια φωνή από το μικρόφωνο, που τους εξηγεί το προμελετημένο σχέδιο : θα γίνει μια μάχη που αυτοί οι νέοι στρατιώτες θα πρέπει να ξαναπολεμήσουν. Όλο το συμβάν θα καλυφθεί από τα ΜΜΕ .
Εκείνο που το αφελές κοινό δεν γνωρίζει είναι πως όλοι αυτοί οι νέοι θα πεθάνουν στην μεγάλη μάχη. Οι γονείς που δεν γνωρίζουν θα παραστούν και θα παρακολουθήσουν τον τρόμο και τον πόνο των παιδιών τους  που θα πεθαίνουν μπροστά τις οθόνες τους.
Πρόκειται για ένα παράλογο σχέδιο και απάνθρωπο που το μυαλό μου αρνείται να το πιστέψει ακόμη και στην σκέψη. Αυτή η μάχη προσχεδιάστηκε για να κάνει τον κόσμο να μισήσει και να πάρει εκδίκηση , έτσι ώστε να επικαλεστεί το  IV Ράιχ να αποδώσει δικαιοσύνη και να θέσει τέλος σε όλη αυτή την ασχήμια που υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό.
Στο IV Ράιχ δίνεται όλη η απαραίτητη  δύναμη ,ισχύ και εξουσία ούτως ώστε να καταστρέψει τον εχθρό μια για πάντα, ένα εχθρό που το IV Ράιχ το ίδιο δημιούργησε και εκπαίδευσε για αυτό τον σκοπό.

Η προσοχή μου στρέφεται εκ νέου στο αεροσκάφος. Το γυρίζουν για να το μεταφέρουν μέσα στο στέγαστρο. Όπως το αεροσκάφος κινείται κτυπά όποιον βρίσκει μπροστά του αλλά οι παρευρίσκοντες δεν δίνουν σημασία. Μόλις το πιλοτήριο του αεροσκάφους βρίσκεται μπαίνει στον διάδρομο του στεγάστρου μεταμφιέζεται ξαφνικά σε ένα μαύρο άλογο. Το κρατούν από τα χαλινάρια. Μόλις μπαίνει μέσα στην σάλα , βλέπει μια γάτα καθισμένη σε μια γωνία. Κανένας δεν βλέπει την γάτα παρά μόνο το άλογο . Η γάτα του εξιστορεί το τι ακριβώς συμβαίνει. Το άλογο αποφασίζει να μην θέλει να έχει σχέση με αυτό το σχέδιο και αρχίζει να προσπαθεί να ξεφύγει από τους ανθρώπους που το κρατάγανε.
Το όνειρο τελειώνει , βλέποντας το άλογο να απελευθερώνεται και να τρέχει μακριά.
Η καρδιά μου πονάει , γιατί γνωρίζω πως όσο μακριά και να τρέξει δεν θα μπορέσει να βγει από εκείνο το κτίριο.
Είναι φυλακισμένο….όπως και όλος ο πληθυσμός.

Ξυπνάω ξαφνικά με την καρδιά ακόμη πολύ θλιμμένη , γιατί καταλαβαίνω τι σημαίνει το όνειρο.
Το άλογο συμβολίζει την δύναμή μας και το κτίριο την κλούβα – κελί – πλέγμα των συχνοτήτων που περιβάλλει την Γη.
Δεν έχει σημασία το πόσο θα χρησιμοποιήσουμε την δύναμη της θέλησής μας για να αγωνιστούμε , η θέλησή μας δεν θα είναι αρκετή για να απελευθερωθούμε από το πλέγμα.
Είμαστε όλοι φυλακισμένοι , όπως οι νέοι και ο πληθυσμός στο όνειρο.


Πέρασαν δυο μέρες μην  γνωρίζοντας πώς να γράψω για αυτό το όνειρο , παρόλο που ήξερα πως έπρεπε να το κάνω. Είχα αρχίσει ένα άλλο άρθρο ενώ βρισκόμουν στο Ντένβερ κατά την διάρκεια ενός workshop αλλά δεν το είχα τελειώσει.
Το ξανά έπιασα στα χέρια μου χθες με την πρόθεση να το τελειώσω.
Σήμερα , μετά από μια μικρή ανάπαυλα κατάλαβα τι έπρεπε να κάνω: το άρθρο που είχα αρχίσει και το όνειρο που είχα δει ανήκαν το ένα στο άλλο.
Εντόπισα επίσης ποιος μου επικοινώνησε το όνειρο : o Σάνατ Κουμάρα.
Πολύ ενδιαφέρον το γεγονός πως λίγες μέρες πριν είχα ανταλλάξει ένα e-mail με έναν κύριο που ήταν στο workshop που με πληροφορούσε πως το Συμβούλιο ήθελε να ασχοληθώ περισσότερο με τον Σάνατ Κουμάρα!

Παρόλα αυτά το όνειρο μου φαινόταν πως δεν θα  μου έδινε ελπίδες , κατάλαβα  γιατί ο Σάνατ Κουμάρα μου το επικοινώνησε.
Θέλησε να μου υπενθυμίσει πως έχουμε τον τρόπο να βγούμε από το πλέγμα , αλλά όχι δίνοντας μάχη με την εξωτερική ορατή τεχνολογία.
Μπορούμε να πετύχουμε μονάχα χρησιμοποιώντας την εσωτερική τεχνολογία , ένα δώρο που έχει δοθεί στην ανθρώπινη ράτσα.
Κάτι που μας καθιστά άνοσους  σε οτιδήποτε έχει τοποθετηθεί στο ΤΣΙΠ και στα κύματα ELF που παράγονται από τα HAARP.
Χρησιμοποιώντας αυτή την εσωτερική  τεχνολογία μπορούμε να απελευθερωθούμε από αυτή την διάσταση και από την φυλακή των συχνοτήτων , γιατί έχουμε την πιο ισχυρή τεχνολογία του σύμπαντος.

ELF : Electromagnetical Low Field = Ηλεκτρομαγνητικό Πεδίο Χαμηλής Συχνότητας.
Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ