Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ 4ης ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ!

                                             

TA ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ 4Ης ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ
12 ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ Της ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ.


1….
Διαταραχές και πόνοι στο σώμα, ειδικά στον αυχένα, στις ωμοπλάτες και την μέση. Αυτό οφείλεται στην βαθειά αλλαγή στο επίπεδο του DNA στο οποίον αφυπνίζεται ο σπόρος του Χριστού .
Και αυτό θα περάσει.


2….
Αίσθηση βαθειάς εσωτερικής λύπης χωρίς εμφανή αιτία.  Απελευθερώνεστε από το παρελθόν σας ( αυτήν την ζωή και τις προηγούμενες) και αυτό προκαλεί την αίσθηση της λύπης. Αυτή η αίσθηση μοιάζει με εκείνη όταν μετακομίζετε από ένα σπίτι εις το οποίον έχτε ζήσει πολλά χρόνια , σε ένα καινούργιο. Όσο περισσότερο θέλετε να μετακομίσετε στο καινούργιο σας σπίτι , τόσο περισσότερο σας καταβάλει η λύπη αφήνοντας πίσω σας μνήμες . ενέργεια και εμπειρίες από την παλιά σας κατοικία.
Και αυτό θα περάσει.

 

3….
Κλάμα χωρίς αιτία . Παρόμοιο όπως στο επίπεδο 2.
Είναι καλό και υγειές να αφήσετε να εκτονώσετε το κλάμα . Βοηθάει στην απελευθέρωση της παλιάς ενέργειας.
Και αυτό θα περάσει.4….
Ξαφνικές αλλαγές στην εργασία σας και στην καριέρα σας. Σύμπτωμα πολύ κοινό. Όπως αλλάζεις εσύ , έτσι θα αλλάξουν και τα πράγματα γύρω σου.
Μην ανησυχείς το ότι θα βρεις μια δουλειά που είναι τέλεια για σένα , ειδικά τώρα.
Και αυτό θα περάσει.
Βρίσκεστε σε μια φάση που θα κάνετε πολλές αλλαγές εργασίας πριν βρείτε τελικά αυτό το οποίον αρμόζει και κάνει για σας.


5….
Απομάκρυνση από τις οικογενειακές σχέσεις. Συνδέεστε με την βιολογική σας οικογένεια , καρμικά. Όταν βγείτε από τον καρμικό κύκλο  , απελευθερώνονται οι δεσμοί των παλιών σχέσεων. Θα σας φανεί πως απομακρύνεστε από την οικογένειά σας και από τους φίλους σας.
Και αυτό θα περάσει.
Μετά από λίγο καιρό θα μπορέσετε να αναπτύξετε μια καινούργια σχέση εάν αυτό σας είναι αναγκαίο. Σε κάθε περίπτωση , οι σχέσεις σας θα βασίζονται στην καινούργια ενέργεια χωρίς καρμικές δεσμεύσεις.


6…
Ασυνήθιστες τροποποιήσεις του ύπνου. Πρόκειται για συχνά ξυπνήματα κατά την διάρκεια της νύχτας. Μέσα σας γίνεται μια μεγάλη αλλαγή και εργασία που συχνά σας αναγκάζει να ξυπνάτε για να παίρνετε οξυγόνο. Μην ανησυχείτε : εάν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε , σηκωθείτε παρά να μείνετε στο κρεβάτι και να σκέφτεστε τα διάφορα προβλήματά σας.
Και αυτό θα περάσει.


7….

Έντονα όνειρα. Μπορούν να είναι όνειρα πολέμου και μαχών , τεράτων και ότι σας κυνηγούν. Απελευθερώνεστε από τις παλιές σας ενέργειες του παρελθόντος και αυτές οι παλιές ενέργειες του παρελθόντος συμβολίζονται με πολέμους , με κυνηγητό και τέρατα.
Και αυτό θα περάσει.8….
Φυσικός αποπροσανατολισμός. Μερικές φορές θα αισθανθείτε ξεριζωμένοι. Θα αισθάνεστε «αλλαγμένοι στον χώρο και στον χρόνο» και θα αισθάνεστε σαν να μην μπορείτε να προσγειωθείτε στη γη ή σαν να περπατάτε ανάμεσα σε δύο κόσμους. Από την στιγμή την οποία η συνειδητότητά σας  περνά στην καινούργια ενέργεια , το σώμα σας μερικές φορές μένει πίσω. Να περνάτε πολύ καιρό στην φύση για να βοηθήσετε την καινούργια ενέργεια να γειωθεί.
Και αυτό θα περάσει.


 

9….
Πολύ συχνά θα μιλάτε « στον εαυτό σας», Θα βρεθείτε πολύ συχνά να μιλάτε με τον εαυτό σας. Υπάρχει ένα καινούργιο επίπεδο επικοινωνίας που αρχίζει στην ύπαρξή σας με τους εαυτού σας. Οι συνομιλίες θα  αυξάνουν και θα γίνονται περισσότερο ρευστές , με συνοχή , με σημασία και νόημα. Μην ανησυχείτε δεν τρελαίνεστε απλά μπαίνετε ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΙΛΙΑ  της καινούργιας ενέργειας.


10….
Αίσθηση μοναξιάς ακόμη και όταν βρίσκεστε με παρέα. Μπορείτε να αισθανθείτε μόνοι και απομακρυσμένοι από τους άλλους. Μπορείτε να αισθανθείτε την επιθυμία να απομακρυνθείτε από όλους και όλα. Σαν μέλος της ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ , διανεύετε ένα ιερό και μοναχικό μονοπάτι. Όσο περισσότερο τα αισθήματα της μοναξιάς σας προκαλούν άγχος , τόσο πιο δύσκολο θα είναι αυτήν την συγκεκριμένη  στιγμή να αναπτύξετε σχέσεις με άλλους ανθρώπους. Τα συναισθήματα μοναξιάς συνοδεύονται επίσης και  από το γεγονός ότι οι δάσκαλοι και οι οδηγοί σας απομακρύνονται . Έμειναν μαζί σας σε όλα σας τα ταξίδια και σε όλες σας τις ζωές. Ήρθε η στιγμή να επανέλθουν  , έτσι εσείς μπορείτε να γεμίσετε το κενό με την θεϊκή σας ύπαρξη.
Και αυτό θα περάσει.
Το εσωτερικό κενό θα γεμίσει από την αγάπη και από την ενέργεια της δικής σας Χριστικής Γνώσης και Συνειδητότητας.11….
Εξάλειψη παθών.  Μπορείτε να αισθανθείτε τελείως κενοί από πάθη , με λίγες ή καθόλου επιθυμίες για να κάνετε κάτι. Αυτό είναι καλό και ανήκει στο φαινόμενο της μεταμόρφωσής σας. Αποδεχτείτε αυτήν την στιγμή να μην «κάνετε απολύτως τίποτα».
Και αυτό θα περάσει.
Μοιάζει σαν τον προγραμματισμό ενός κομπιούτερ .Έχετε ανάγκη να τα κλείσετε και να τα σβήσετε όλα για λίγο για να φορτώσετε το καινούργιο πρόγραμμα που σε αυτή την περίπτωση έχει να κάνει με την ενέργεια του σπόρου του Χριστού. 

 

12…..

 

Μια βαθειά νοσταλγία του Σπιτιού μας. Πρόκειται για την πιο δύσκολη και προκλητική από όλες τις συνθήκες. Μπορείτε να αισθανθείτε μια βαθειά επιθυμία να αφήσετε και να εγκαταλείψετε τον πλανήτη και να επιστρέψετε ξανά στο Σπίτι σας. Δεν πρόκειται για τάση «αυτοκτονίας». Δεν προκαλείται από θυμό ή από καταπίεση. Μην κάνετε σκέψεις και ιδέες ότι μπορεί να προκληθούν δράματα σε εσάς ή στους άλλους. Υπάρχει ένα ήσυχο και ήρεμο του εαυτού σας που επιθυμεί να επιστρέψει στο Σπίτι.
Ο λόγος για αυτό είναι πολύ απλός. Ολοκληρώσατε τους Καρμικούς σας Κύκλους. Ολοκληρώσατε το συμβόλαιο για αυτή την ζωή. Είστε έτοιμοι να αρχίσετε μια καινούργια ζωή, αλλά όχι σε αυτό το σώμα.
Είστε έτοιμοι να επιβιβαστείτε για ακόμη άλλο ένα ταξίδι εργασίας πάνω στην γη ;
Είστε έτοιμοι να επωμιστείτε τις αλλαγές που προκύπτουν από την Νέα Ενέργεια ;
Εάν , ναι, τότε μπορείτε να επιστρέψετε στο Σπίτι τώρα.
Έχετε έρθει μέχρι εδώ, και μετά από πολλές ζωές , θα ήταν κρίμα να μην λάβετε μέρος σε αυτή την μετουσίωση και μεταμόρφωση.
Από την άλλη , το Πνεύμα , έχει ανάγκη από εσάς για να βοηθήσετε και τους άλλους σε αυτή την μετουσίωση, μεταμόρφωση και πέρασμα στην Καινούργια Ενέργεια.
Έχουν ανάγκη από έναν οδηγό ανθρώπινο , όπως εσείς οι ίδιοι, που ταξιδέψατε από την παλιά στην καινούργια ενέργεια.
Το μονοπάτι που διανύετε σας προσφέρει τις εμπειρίες που σας επιτρέπουν να γίνεται ένας Δάσκαλος του Καινούργιου – Νέου Θεϊκού Ανθρώπου.
Παρόλο που το ταξίδι σας μπορεί να είναι σκοτεινό και μοναχικό , να θυμάστε πάντα πως δεν ΕΙΣΤΕ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟΙ!!!!!!


Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ