Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

2012 ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

                                             

                                                            2012

                                           ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;

                                                            του Μιλτιάδη Ελευθεριάδη

 

Φαίνεται ότι ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ στον πρώτο αιώνα του Μιλλένιουμ θα είναι μια πραγματικότητα.

 

Αυτό σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας Νέας Εποχής στον πλανήτη γη.

Μια καινούργια Χρυσή Εποχή θα ανατείλει (Σάτια Γιούγκα) όπου θα βασιλεύει η Ειρήνη, η Ορθότητα (Ντάρμα) και η Δικαιοσύνη.

 

 

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

 

Νομίζω πως όλο και περισσότερο γίνονται φανερά τα αδιέξοδα που προκαλούνται από τον υλιστικό  τρόπο ζωής. Ο πλανήτης γη έχει μετατραπεί σ’ ένα εργοτάξιο πόνου. Όλο και περισσότερο πόνο προκαλούν οι άνθρωποι στον εαυτό τους και στους άλλους και αυτό φαίνεται να μην έχει τελειωμό. Η ανθρωπότητα είναι ο μεγάλος ασθενής που μάλλον ζει τις τελευταίες του μέρες.

 

Παρ’ όλα αυτά η πλειοψηφία της ανθρωπότητας (κυρίως των ανεπτυγμένων κρατών) φαίνεται να μη μπορεί να ξυπνήσει από το λήθαργο.  Πιστεύουν ότι με κάποια εξωτερικά μέτρα μπορεί να αλλάξει η κατάσταση.

 

 Ίσως τους είναι δύσκολο να αντιληφθούν πως όλο αυτό που βλέπουν στον κόσμο δεν είναι τίποτε άλλο παρά η αντανάκλαση του εσωτερικού τους κόσμου. Πως μια σοβαρή αλλαγή μπορεί να συμβεί μόνο όταν αλλάξουν εσωτερικά. Ότι η ορθότητα των εξωτερικών δράσεων εξαρτάται από την ορθή εσωτερική κατάσταση.  Οι περισσότεροι ούτε που θέλουν όμως να ακούσουν γι’ αυτήν την εσωτερική αλλαγή και συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο. Γι’ αυτό και η αύξηση των προβλημάτων και του πόνου είναι αναπόφευκτα, με κατάληξη τη μεγάλη καταστροφή που πλησιάζει.

 

Την ίδια στιγμή μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων στρέφεται προς την πνευματικότητα και μάλλον είναι αυτοί που θα αποτελέσουν τον πυρήνα για τη νέα Χρυσή Εποχή, η οποία θα ξεκινήσει μετά το ξαφνικό και βίαιο τέλος του πολιτισμού μας. 

 

Σίγουρα αυτό που συμβαίνει είναι ένα μεγάλο κοσμικό φαινόμενο και ως άνθρωποι  φαίνεται να μην έχουμε τη δυνατότητα να το αλλάξουμε.

 

Τα ερωτήματα όμως παραμένουν και τίθενται χωριστά για τον καθένα:

 

-           Σ’ αυτές τις συγκεκριμένες συνθήκες τι προσδοκώ από τον εαυτό μου;

 

-           Πως σκοπεύω να χρησιμοποιήσω την ενέργεια και το χρόνο που μου αντιστοιχούν ακόμη;

 

-           Είμαι διατεθειμένος να εγκαταλείψω τις παλιές συνήθειες και ιδέες για τον εαυτό μου και τη ζωή και να συμπορευτώ μ’ αυτό που οι περιστάσεις απαιτούν;

 

Κατά την άποψη μου δεν έχουμε πολύ χρόνο για να παραμένουμε απλοί θεατές. τα γεγονότα θα μας προλάβουν. Ας μην αφήνουμε άλλο χρόνο να χάνεται σε μάταιες ελπίδες και φαντασίες.

 

Ίσως τα παρακάτω μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε βαθύτερα τους παράδοξους καιρούς που ζούμε.

 

Κάτι που θα ήθελα να σημειώσω είναι ότι τα επόμενα χρόνια διάφορα γεγονότα πιθανόν να δείξουν ότι η κατάσταση μπορεί να αναστραφεί και τα πράγματα να διορθωθούν. Αυτό όμως θα είναι σαν τη βελτίωση που δείχνει ο ετοιμοθάνατος λίγες ώρες ή μέρες πριν πεθάνει. Το τέλος αυτού του κόσμου είναι αναπόφευκτο.

 

Για να γεννηθεί το καινούργιο, το παλιό πρέπει να πεθάνει. Αυτός είναι ο νόμος της ζωής. Αν θέλουμε να γεννηθούμε σε κάτι ανώτερο, το κατώτερο πρέπει να πεθάνει. Αυτό συμβαίνει και σε ατομικό και σε συλλογικό επίπεδο.

 

Οι άνθρωποι δύσκολα εγκαταλείπουν το γνωστό εξαιτίας του φόβου, της προσκόλλησης, της συνήθειας και της έλλειψης διάκρισης. Ο σύγχρονος άνθρωπος αρνείται να δεχτεί ότι κάποτε θα πρέπει να αφήσει το σάρκινο όχημά του, αν και το γνωρίζει. Έτσι ζει ανόητα σαν να μην πρόκειται ποτέ να συμβεί αυτό.

 

Το ίδιο κάνει και σε συλλογικό επίπεδο. Αρνείται να δεχτεί ότι αυτός ο  κόσμος φτάνει στο τέλος του. Και μάλιστα επειδή τα κοσμικά φαινόμενα χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθούν σκέφτεται ανόητα: «ε, τώρα θα συμβεί; ίσως μετά από χιλιάδες χρόνια.. μέχρι τότε εγώ θα ζήσω τη ζωούλα μου». Αλλά να που κάποτε φτάνει η ώρα μηδέν και πρέπει να έρθουμε αντιμέτωποι είτε με τον προσωπικό μας θάνατο είτε με το θάνατο όλου του κόσμου. Τέτοιες είναι οι στιγμές που ζούμε.

 

 

-------    -------     -------

 

 

Θα ξεκινήσω με μια μικρή αναφορά για το παρελθόν της ανθρωπότητας στον πλανήτη γη  και με μια μικρή εισήγηση για το πώς λειτουργεί το φαινόμενο της ζωής και του θανάτου σε όλη τη Δημιουργία. Αυτό θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε βαθύτερα αυτά που πρόκειται να συμβούν.

 

Υπάρχουν αρκετές προφητείες που μιλούν για το τέλος αυτής της εποχής, το οποίο θα συνοδευτεί από μεγάλες φυσικές καταστροφές, τον αφανισμό του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού της γης και το ξεκίνημα μιας νέας  Χρυσής Εποχής για την ανθρωπότητα. Επίσης είναι γνωστό από ιερά κείμενα και από μύθους διαφόρων πολιτισμών ότι μερικές χιλιάδες χρόνια πριν, άλλη μια μεγάλη καταστροφή έλαβε χώρα η οποία σήμανε το τέλος της προηγούμενης ανθρώπινης φυλής (Άτλαντες) και την απαρχή της σημερινής Άριας φυλής. Το αν θα συμβεί πάλι και το πότε είναι δύο ερωτήματα που για να απαντηθούν χρειάζεται όσο το δυνατόν πληρέστερη προσέγγιση.

 

 

 

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ

ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

 

Θα μας βοηθήσει σ’ αυτό η γνώση ενός από τους βασικούς μηχανικούς νόμους που διέπουν την εκδηλωμένη δημιουργία. Αυτός είναι ο νόμος της ανοδικής και καθοδικής εξέλιξης που επηρεάζει όλα τα δημιουργήματα, μικρά και μεγάλα. Με βάση αυτό το νόμο, όλα όσα θα γεννηθούν στο σύμπαν θα περάσουν από μια φάση ανοδικής εξέλιξης και αφού φτάσουν σε ακμή θα παρακμάσουν και τελικά θα αφανιστούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ανάλογα με την φύση του δημιουργήματος.

 

Μπορούμε έτσι, χωρίς να έχουμε άλλες ιδιαίτερες γνώσεις, να ερμηνεύσουμε και να προβλέψουμε πολλά γεγονότα που συμβαίνουν στο σύμπαν, στη γη, στους πολιτισμούς και στη ζωή μας. Για παράδειγμα, το ανθρώπινο σώμα γεννιέται, περνάει από μια φάση ανάπτυξης και ακμής και σιγά-σιγά εκφυλίζεται, γερνάει και τελικά φτάνει στο φυσικό θάνατο. Το ίδιο συμβαίνει στα φυτά και τα ζώα από τα άγρια θηλαστικά μέχρι τους μονοκύτταρους οργανισμούς. Αυτά είναι εύκολο να τα αντιληφθούμε γιατί στη διάρκεια της ζωής μας έχουμε εμπειρία αυτών των γεγονότων.

 

Από την ίδια διαδικασία περνούν και όλοι οι πολιτισμοί, οι φυλές, οι πλανήτες και τα ηλιακά συστήματα, μόνο που ο χρόνος που απαιτείται για να ολοκληρωθούν αυτές οι διαδικασίες είναι τόσο μακρύς -και η ζωή μας τόση μικρή- ώστε δεν μπορούμε να έχουμε άμεση εμπειρία αυτών.

 

Για τους πολιτισμούς πληροφορούμαστε από την ιστορία. Γνωρίζουμε για παράδειγμα, ότι στη Μεσοποταμία γεννήθηκε ο μεγάλος πολιτισμός των Ασσυρίων και των Χετταίων, ο οποίος άκμασε και στη συνέχεια παράκμασε και αφανίστηκε. Το ίδιο συνέβη με τον Αιγυπτιακό πολιτισμό της εποχής των Φαραώ, με τους Αρχαίους Έλληνες, τον πολιτισμό των Τολτέκων, των Ίνκας και των Μάγιας στη Λατινική Αμερική κ.λπ. Μπορούμε έτσι με βεβαιότητα να προβλέψουμε ότι η Αμερική (ΗΠΑ) που είναι στο προσκήνιο αυτή την εποχή, θα παρακμάσει και θα χάσει τη δύναμη της και κάπου αλλού θα γεννηθεί μια καινούργια αυτοκρατορία.

 

Μόνο που αυτό ίσως να μην προλάβει να συμβεί γιατί ένας μεγαλύτερος κύκλος της δημιουργίας φτάνει στο τέλος του και ένας καινούργιος ξεκινάει. Μιλάμε για το τέλος της δικής μας φυλής (Πέμπτη ή Άρια φυλή) και την αρχή της νέας. Αυτό που συμβαίνει στους διάφορους πολιτισμούς της ίδιας φυλής, τελικά θα συμβεί και στην ίδια τη φυλή. Σε κάθε πλανήτη κατοικούν επτά φυλές και αφού ολοκληρώσουν τον κύκλο τους, ο ίδιος ο πλανήτης περνά σε παρακμή και γίνεται ένας νεκρός πλανήτης που κάποια στιγμή αφανίζεται. Η σελήνη για παράδειγμα κατοικήθηκε πριν από τη γη και σήμερα έχει μετατραπεί σε ένα νεκρό πλανήτη χωρίς ζωή στην επιφάνεια του. Ένας πλανήτης πεθαίνει όταν τελειώνει η φωτιά που υπάρχει στο εσωτερικό του. Η σελήνη που είναι ένας πλανήτης χωρίς ζωή είναι κούφια στο εσωτερικό της (δεν έχει πύρινη μάζα).

 

 

Στη γη έζησαν μέχρι τώρα τέσσερις 4 φυλές οι οποίες ήταν κατά σειρά: η πρώτη ρίζα φυλή, η υπερβόρεια φυλή, η φυλή των Λεμουρίων και η φυλή των Ατλάντων Τώρα στη γη κατοικεί η Πέμπτη ή  Άρια φυλή και μένει να κατοικήσουν ακόμη δύο.

 

Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ