Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

ΣΩΜΑ ΦΩΤΟΣ

                                         

ΣΩΜΑ ΦΩΤΟΣ

Ένα μοντέλο ( αναφερόμενο από τον Reidjen Anselmi στο βιβλίο του «Το σώμα του φωτός») υποδιαιρεί το πέρασμα από την 3η στην 5η διάσταση και την μεταμόρφωση του ανθρωπίνου σώματος σε Σώμα Φωτός του οποίου η ενεργοποίηση δεν ακολουθεί τον γραμμικό τρόπο : δεν περνά δηλαδή από το 1ο επίπεδο στο 2ο , στο 3ο και ου το καθεξής αλλά εργάζεται ενεργοποιώντας ταυτόχρονα όψεις διαφορετικών επιπέδων.

Συνοπτικά :

ΕΠΙΠΕΔΟ 1
επιτάχυνση του κυτταρικού μεταβολισμού που αυτό συνεπάγεται είσοδος στον οργανισμό τοξίνων , παλιών τραυμάτων , σκέψεις και συναισθήματα που έχουν καταγραφεί στα κύτταρα. Διαταραχές της γενικής κατάστασης του οργανισμού και σχηματισμός καινούργιων εγκεφαλικών συνάψεων.

ΕΠΙΠΕΔΟ 2
έγχυση φωτός, διαλύονται καρμικές δομές και αναρωτιόμαστε πια είναι η σημασία της ζωής , σωματικά συμπτώματα και κούραση.

ΕΠΙΠΕΔΟ 3
πρώτη μικρή πνευματική επαφή του βιολογικού σώματος, οξεία ευαισθησία  στις μυρωδιές , τους ήχους , τους θορύβους , δυσανεξία στις ξινές γεύσεις , πικρές , αλάτι και ζάχαρη , τα μάτια γίνονται όλο και πιο ευαίσθητα στο φως , αύξηση των σεξουαλικών ορμών.


ΕΠΙΠΕΔΟ 4
ηλεκτροχημικές και ηλεκτρομαγνητικές μεταμορφώσεις του εγκεφάλου , μη ανοχή παλιών πιστεύω και αρχετύπων , ενεργοποίηση καινούργιων λειτουργιών του εγκεφάλου , έναρξη αλληλοεπίδρασης των δύο ημισφαιρίων του εγκεφάλου , στιγμές μη ορθολογικών σκέψεων και πολυδιάστατων , επεισόδια τηλεπάθειας .ΕΠΙΠΕΔΟ 5
οι μη ορθολογικές σκέψεις γίνονται πιο έντονες , εξαλείφονται οι νοητικές αμφιβολίες , αλλαγές του ρυθμού του ύπνου με έντονα και ζωντανά όνειρα και συχνά ξυπνήματα , εγκατάλειψη παλιών συνηθειών και εικόνων της πραγματικότητας , απελευθέρωση από σαβούρες σε πολλά επίπεδα.


ΕΠΙΠΕΔΟ 6
νέες επαφές και εμπειρίες που μεταμορφώνουν , αλλαγές ( φίλους , σχέσεις , εργασία) , περαιτέρω πνευματική συνειδητοποίηση , συνειδητοποίηση νοητικά πως είμαστε μια πνευματική οντότητα που κάνει εμπειρίες ενσάρκωσης.Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ