Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑ

                                     

ΙΕΡΑΡΧΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Η τάση του να βλάπτουμε, βασίζεται στον εγωισμό και στην εγωκεντρικότητα. Είναι η εμφάνιση δυνάμεων, που θέλουν να επιτύχουν αυτοπροβολή, αυτοεπέκταση και αυτοϊκανοποίηση.

Η αβλάβεια θα πρέπει να είναι ο βασικός τόνος της ζωής όλων των ανθρώπων γιατί είναι η πειθαρχία με τα ισχυρότερα αποτελέσματα πάνω στον εαυτό μας και πάνω στο περιβάλλον μας. Η προσπάθειά μας να είμαστε αβλαβείς οδηγεί σε δραστική κάθαρση σε όλα τα επίπεδα.

Η αβλάβεια επιφέρει στη ζωή

επιφυλακτικότητα κρίσεως

σιωπή στην ομιλία

ικανότητα αποχής από ασυγκράτητη δράση

την εκδήλωση ενός μη επικριτικού πνεύματος.

Πρέπει να ασκούμε την αβλάβεια με ζέση και κατανόηση γιατί όταν εφαρμόζεται πραγματικά είναι ο αφανιστής κάθε περιορισμού. Έτσι, μπορεί να δοθεί ελεύθερη δίοδος στις δυνάμεις της αληθινής αγάπης και στις πνευματικές εκείνες ενέργειες, που φαίνονται να ζωογονούν την προσωπικότητα, οδηγώντας κατά συνέπεια σε ορθή δράση.

Η αβλάβεια είναι η έκφραση της ζωής του ανθρώπου

που αντιλαμβάνεται τον εαυτό του πώς είναι παντού

που ζει συνειδητά σαν ψυχή

που η φύση του είναι η αγάπη

που η μέθοδός του είναι η περιεκτικότητα

Για τον άνθρωπο αυτό, όλες οι μορφές είναι όμοιες κατά το ότι συγκαλύπτουν και κρύβουν το φως και δεν είναι παρά εξωτερικεύσεις του Ενός Άπειρου Όντος. Η αντίληψη αυτή, συνήθως εκδηλώνεται σαν μια αληθινή κατανόηση της ανάγκης ενός αδελφού, απαλλαγμένης από το συναίσθημα και τη σκοπιμότητα. Οδηγεί στο συγκράτημα της γλώσσας που προκύπτει από τη μη αναφορά στον χωριστό εαυτό. Επιφέρει την ακαριαία ανταπόκριση στην αληθινή αγάπη που χαρακτηρίζει τα Μεγάλα Όντα, που εισχωρώντας κάτω από την εξωτερική εμφάνιση, βλέπουν την εσωτερική αιτία που επιφέρει τις συνθήκες και έτσι, από εκείνο το σημείο της σοφίας, μπορεί να δοθεί αληθινή βοήθεια και καθοδήγηση.

Για να είμαστε αβλαβείς στο πνευματικό πεδίο, είναι σημαντικό να παρατηρούμε την χρήση που κάνουμε των αρετών μας. Η βίαιη πνευματική έφεση, ο υπερβάλλων ζήλος ο ενθουσιασμός μας κακά τοποθετημένος και μη ορθά κατευθυνόμενος, μπορούν να βλάψουν τον συνάνθρωπό μας και μάλιστα κάποιες φορές πολύ άσχημα.

Η αβλάβεια στο νοητικό πεδίο επέρχεται με καθαρές, εποικοδομητικές, θετικές σκέψεις.

Αβλάβεια στο συναισθηματικό πεδίο επιτυγχάνεται καταρχάς με το να παρατηρούμε τη συγκινησιακή μας επίδραση πάνω στους άλλους και να ελέγχουμε τα συναισθήματά μας και τις αντιδράσεις μας.

Για να προχωρήσει ο άνθρωπος σε ανώτερες βαθμίδες συνείδησης και να αναλάβει ανελικτική ευθύνη απέναντι στα υπανθρώπινα βασίλεια, δηλαδή στο ζωικό, το φυτικό και το ορυκτό, το βασικό, πρώτο βήμα που πρέπει να κάνει κανείς, είναι να είναι αβλαβής απέναντί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα στοιχεία του αιθέρα, του αέρα, της φωτιάς, του νερού, της γης.

Η καθολική άσκηση της αβλάβειας θα εξαλείψει τις δυσάρμονες ατομικές και περιβαλλοντικές συνθήκες και θα επιφέρει ορθές αρμονικές συνθήκες πάνω στη γη. . Αβλάβεια παντού λοιπόν, συνειδητά και με την υψηλή ευθύνη του πνευματικού ανθρώπου.


Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ