Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

AΝΤΙΟ ΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ- ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

                                                

«ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ»-με τον Adamus Saint Germain !
 επικοινωνία δια μέσω του Geoffrey Hoppe.

Παρουσιάστηκε στο Crimson circle
4 ottobre 2008

www.crimsoncircle.com

Εγώ Είμαι Εκείνος που Είναι , Adamus Saint Germain.(το κοινό χειροκροτεί).
Σκληροί καιροί χρειάζονται σκληρούς αγγέλους(χαμόγελα) και για αυτό βρίσκομαι εδώ.
Έκλεψα λίγο χρόνο από το πρόγραμμά μου που είναι πάρα πολύ φορτωμένο , δεδομένου ότι έρχομαι από μια σειρά επαφών που είχα στο Παρίσι , επαφές πραγματικά δύσκολες , επαφές που θα συνεχιστούν για μέρες , εβδομάδες και μήνες, επαφές που ξεκίνησαν νωρίς σήμερα το πρωί στο Παρίσι , όπου τώρα είναι βράδυ. Έκλεψα λίγο χρόνο από το πρόγραμμά μου για να είμαι εδώ μαζί σας και για να σας μιλήσω για το τι συμβαίνει στον κόσμο, για να σας μιλήσω για την Πτώση των Ισχυρών και της Εξουσίας.

Ας πάρουμε μια βαθειά ανάσα πριν μπούμε σε αυτή την συζήτηση. Θα σας ζητήσω να προσδεθείτε  καλά πάνω στις καρέκλες σας , θα υπάρξουν αρκετές διαταραχές.
Αγαπητοί , γνωρίζατε πως θα συνέβαινε κάτι τέτοιο και για αυτό βρίσκεστε τώρα εδώ καθισμένοι , ειδικά σε αυτό το κέντρο , όπως μπορούσε να ήταν κάπου στο Παρίσι ή σε κάποιο άλλο μέρος στον κόσμο , το γνωρίζατε – εσείς γνωρίζατε – πως αυτή την συγκεκριμένη στιγμή θα ήσασταν καθισμένοι σε αυτές τις καρέκλες.

 

 

Τα τωρινά και πραγματικά γεγονότα.


Είχα μια σειρά από σπουδαίες επαφές , λεπτές υποθέσεις και ιστορικές στο Παρίσι που αφορούσαν το μέλλον , την τύχη της Ευρώπης , της Ασίας , της Αφρικής και όλων των κρατών και ηπείρων της Αμερικής , ίδιες με τις επαφές που έγιναν σε όλο τον κόσμο κατά την διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων. Εάν βρισκόσασταν στην θέση μου – και δεν είστε – θα μαθαίνατε τι σημαίνει να πηγαίνετε σε αυτά τα απίστευτα κέντρα εξουσίας – Ουάσινγκτον , Νέα Υόρκη , Λονδίνο , Παρίσι, Μπανγκόκ – σε όλο τον κόσμο. Αυτό που βλέπετε είναι το τέλος της εξουσίας  όπως ήταν γνωστή στην Γη και ευχαριστούμε τον Θεό που είναι έτσι.

 Αυτό το τέλος της εξουσίας  φοβίζει μέχρι θανάτου εκείνους που τράφηκαν από αυτή για πάρα πολλά χρόνια . Βλέπουν τις αυτοκρατορίες τους να γκρεμίζονται και να γίνονται χίλια κομμάτια , οι τύχες τους να εξαφανίζονται. Αυτό που σκεφτόντουσαν ότι υπήρχε , καταστρέφεται μπροστά τους και ο κόσμος αλλάζει.

Υπήρξαν λίγες απίστευτες εβδομάδες  στην ιστορία της Γης, μια ιστορία που δεν θα ξεχαστεί για πολύ – πολύ καιρό. Ότι συνέβη τα τελευταία 10 χρόνια , από τους ανθρώπους τους συνειδητοποιημένους σε όλο τον κόσμο , τώρα αρχίζει να μπαίνει στο παιχνίδι. Όλο αυτό άρχισε να εκδηλώνεται και να αναδύεται από την ημέρα του Κβαντικού Άλματος που ξεκίνησε πριν ένα χρόνο και τώρα αρχίζει να κάνει την διαφορά πάνω στα τραπέζια των ισχυρών όλου του κόσμου. 

Κατά την διάρκεια αυτής της επικοινωνίας  θα σας τα εξηγήσω όλα , αλλά προς στιγμή ας πάρουμε μια βαθειά εισπνοή – εκπνοή.

(παύση) Αρχίζουμε να μπαίνουμε σε καινούργια εδάφη που εγώ ο ίδιος δεν έχω ξαναδεί ποτέ σε όλες μου τις ενσαρκώσεις και ούτε θα ξαναδείτε ποτέ. Η πιο μεγάλη αλλαγή της ανθρωπότητας , αρχίζει τώρα ενώ κάθεστε εδώ , τώρα. Μιλάμε για μια αλλαγή συνειδητότητας διαφορετική από οτιδήποτε άλλο.
Και άλλες φορές κάνατε αλλαγές , πριν , κατά την διάρκεια προηγούμενων ζωών σας , αλλά ποτέ δεν  έγιναν τόσο ειδικά και σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Σήμερα ο Τομπίας ( οντότητα )  μου ζήτησε να μοιραστώ μαζί σας μερικές σκέψεις μου και αισθήσεις για να σας δώσω να κατανοήσετε τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτόν τον κόσμο.  Ο Τομπίας ετοιμάζεται να επικοινωνήσει αύριο στην Βραζιλία  για την μουσική και για τον ιό της σεξουαλικής ενέργειας , μια εργασία πολύ ενδιαφέρουσα , ειδικά τώρα αυτή την στιγμή της τρομερής αλλαγής που έρχεται.
Φυσικά ο Τομπίας δουλεύει επίσης και στην ορατή του φυσική κατάσταση , να γίνει ορατός , για να μπορέσει να ενωθεί μαζί σας με σάρκα και οστά , εις τρόπον τέτοιο για να μπορέσει να σας βοηθήσει να καλωσορίσετε τους πολλούς που φθάνουν τώρα – τα κρυστάλλινα παιδιά.

Σε αυτή την αλλαγή της εξουσίας στην Γη, θα δείτε πως πολλοί που έζησαν με αυτή την εξουσία ( οι ισχυροί του πλανήτη) , που έζησαν πολλές ζωές μέσα στους οίκους εξουσίας , καθισμένοι σε πόστα  εξουσίας με αντικείμενα εξουσίας – θα αφήσουν την Γη και δεν θα ξανά- επιστρέψουν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτό θα δημιουργήσει χώρο για εκείνους  που δεν  ήρθαν ποτέ  πριν στην Γη – αυτή η ράτσα εξ ολοκλήρου καινούργια των Κρυστάλλινων , παιδιών της Νέας εποχής , της Νέας Ενέργειας , που έρχονται και που φέρνουν πολύ ενεργειακές ακτίνες , τις πύλες της συνείδησης που εσείς βοηθήσατε να δημιουργηθούν . Εάν σκέφτεστε ότι είστε σε μια ηλικία που δεν μπορείτε να κάνετε παιδιά – έτσι είναι.( πολλά γέλια). Είδα πανικό στα πρόσωπά μερικών από εσάς ( πολλά γέλια) «Αγαπημένε μου Θεέ , δεν θέλω άλλο παιδί στην ζωή μου , δύο είναι αρκετά!»

Παρόλα αυτά κατά ένα άλλο τρόπο , πολύ ρεαλιστικό , εσείς γεννάται. Η εγκυμοσύνη σας διήρκεσε 5-10 χρόνια για να δημιουργήσετε το άνοιγμα που θα επιτρέψει στα Κρυστάλλινα παιδιά να έρθουν. Δεν είναι εκείνοι οι σοφοί  , είναι οι νέοι . Δεν είναι εκείνοι που θα λύσουν όλα σας τα προβλήματα και τις δοκιμασίες που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα τώρα , γιατί εκείνοι βρίσκονται ήδη στην γη και σήμερα είναι καθισμένοι σε αυτές τις καρέκλες : είστε εσείς!Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ