Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ!

                                   Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ


Ο Δάσκαλος  Άγιος Γερμανός είναι γνωστός επίσης και σαν κόντης Άγιος Γερμανός,
δάσκαλος R
ή δάσκαλος Ρακότσι (
Rakoczi). Η εργασία του αφορά τελετουργίες εσωτερισμού για την οργάνωση των λαών και τα δημοκρατικά κινήματα. Ασχολείται ειδικά με τα μελλοντικά γεγονότα των ανθρώπων στην Ευρώπη και την νοητική ανάπτυξη στην Αμερική και την Αυστραλία.
Ήταν κυβερνήτης των Ιπποτών της Στρογγυλής Τράπεζας και ο ιδρυτής των  Φυλάκων της Αδελφότητας της Βιολετί Φλόγας , που αποτελούνταν από Οντότητες πολύ υψηλά ανεπτυγμένες που αφοσιώθηκαν εις το να κρατούν αναμμένη την Βιολετί Φλόγα , την Φλόγα της Ζωής , για να βοηθήσει την ανάπτυξη της ανθρωπότητας. Στα μαθήματα , αφιερωμένα , στους Φύλακες της Φλόγας , ο Άγιος Γερμανός , διδάσκει τον Θεϊκό Νόμο της εξέλιξης που , μέσα από τις διάφορες θρησκείες του κόσμου , φέρνει τους ανθρώπους στην αρχική πηγή., το ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ , δηλαδή φέρνει την συνειδητότητα να κατανοήσει  πως δεν είναι το φυσικό τους σώμα αλλά πνευματικές υπάρξεις. Αυτό γίνεται μέσα από τις διάφορες μυήσεις που κορυφώνονται με την τελετή της Ανύψωσης- Ανάληψης..
Αυτή είναι η στιγμή στην οποία η ψυχή ενώνεται με το Πνεύμα και παραμένει στο Βασίλειο των Ουρανών με την ιδιότητα του Αναληφθέντος Δασκάλου.

Σύντομη Ιστορία του Κόντη Αγίου Γερμανού

 

Ο αναληφθείς δάσκαλος Άγιος Γερμανός είναι ο κυβερνών την Έβδομη Ακτίνα, ο «έβδομος άγγελος» της Αποκάλυψης του Ιωάννη , είναι επίσης ο αγγελιοφόρος της Εποχής του Υδροχόου , το Θεϊκό Κανάλι που θα φέρει την Ελευθερία στην Γη στον επόμενο κύκλο περίπου 2180 ετών , που λέγεται , ακριβώς , Εποχή του Υδροχόου.
Κατοικεί στο εσώτατο ιερό μέρος της καρδιάς του κάθε ανθρώπου και στις πρωτεύουσες των διαφόρων κρατών.
Ο Άγιος Γερμανός , ήταν ο Βασιλιάς Αυτοκράτορας ενός πολύ ανεπτυγμένου πολιτισμού , που υπήρχε 70.000 χρόνια πριν, σε μια περιοχή ημιτροπική  εκεί που τώρα βρίσκεται η έρημος Σαχάρα. Θα μπορούσε να είχε αποφύγει να ενσαρκωθεί , αλλά προτίμησε να το κάνει για να υπηρετήσει καλλίτερα την εξέλιξη της ανθρωπότητας.
Στην ενσάρκωσή του στον πολιτισμό της Ατλαντίδας  , ο Άγιος Γερμανός , έδρασε σαν αρχιερέας  της Ιερής Φωτιάς στον ναό του Αρχαγγέλου Ζακχιήλ , εκεί που βρίσκεται σήμερα η Κούβα.
Πριν καταποντιστεί η Ατλαντίδα από τους γνωστούς κατακλυσμούς , « κατακλυσμός του Νώε» ,  ενώ ο Νώε  κατασκεύαζε την κιβωτό και προειδοποιούσε τους ανθρώπους για τον επερχόμενο κατακλυσμό , ο Άγιος Γερμανός , συνοδευόμενος από μερικούς πιστούς ιερείς , μετέφερε την Βιολετί Φλόγα , από τον Ναό του Εξαγνισμού σε ένα σίγουρο μέρος στους λόφους του
Carpazi  στην Τρανσυλβανία . Αργότερα , ο Άγιος Γερμανός και ο Διδάσκαλός του  ο Μεγάλος Θεϊκός Καθοδηγητής , ίδρυσαν ένα πνευματικό καταφύγιο σε εκείνο το μέρος που ονομάστηκε « Βασιλικός Οίκος της Ουγγαρίας» ή Οίκος Rakoczi
».
Τον δάσκαλο Άγιο Γερμανό τον γνωρίζουμε και σαν δάσκαλος
Rakoczi ή δάσκαλος R
.
Όταν ενσαρκώθηκε σαν Σαμουήλ ( που σημαίνει « το όνομα του είναι Θεός» ,
προφήτης του Ισραήλ , άκουσε την φωνή του Θεού και απήντησε , «Μίλα Κύριε , ο υπηρέτης σου σε ακούει» . Σε αυτή την ζωή είχε την αποστολή του συμβούλου του βασιλιά Σαούλ και Δαβίδ , και σε μια άλλη ενσάρκωση ήταν εκείνος που στην Αμερική ονόμαζαν ο «Θείος Σάμ».
Πριν 2000 χρόνια , εκλέχτηκε   από τον Θεό σαν προστάτης της Παναγίας και του Ιησού , Ενσαρκώθηκε σαν Ιωσήφ τον ξυλουργό .
Στον 3ο αιώνα γεννήθηκε σαν Α
mphibalus , ένα πιστό χριστιανό και ήταν ο πρώτος μάρτυρας της Αγγλίας , αργότερα αγιοποιήθηκε και έγινε ο Άγιος Alban.

Στον 5ο αιώνα , ενσαρκώθηκε σαν Έλληνας φιλόσοφος με το όνομα Πρόκλος και έγινε ο διάδοχος  του Πλάτωνα και ρήτορας της Πλατωνικής Ακαδημίας των Αθηνών.
Από την στιγμή την οποία ήταν πολύ ικανός να συνθέτει την εργασία του Πλάτωνα , τα γραπτά του  έγιναν μια από τις κυριότερες πηγές από όπου οι ιδέες των Νεοπλατωνικών διαδόθηκαν σε όλο τον Ισλαμικό και Βυζαντινό κόσμο.
Σαν Μερλίνος , ήταν αλχημιστής και ήταν κηδεμόνας και προστάτης  του Βασιλιά Αρθούρου όταν ήταν μικρός. Αυτός ήταν που έκανε να εμφανιστεί το Σπαθί στο βράχο που έκανε τον Αρθούρο βασιλιά. Βοήθησε τον Αρθούρο να ιδρύσει το Τάγμα της Στρογγυλής Τράπεζας και των Ιπποτών  και να ψάξει για το Άγιο Δισκοπότηρο , που συμβόλιζε την Χριστική Συνείδηση που υπάρχει μέσα σε κάθε άνθρωπο.
Από το 1214 μέχρι το 1294 έζησε στην Αγγλία σαν
Ruggero Bacone , μοναχός του αγίου Φραγκίσκου , φιλόσοφος και επιστήμονας Doctor mirabilis
.
Σχολίασε και ερμήνευσε τα έργα  του Αριστοτέλη και υποστήριξε τις νέες επιστημονικές μεθόδους , που βασιζόντουσαν στην εμπειρία του.
Ανάμεσα στα έργα του έχουμε το « Ο
pus maius (1267-1268) και Opus minus
καθώς επίσης και άλλα της Φυσικής, Χημείας και Μαθηματικά.»


Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ