Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ - Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ!

                                                 

Θα θέλαμε καταρχάς να σας μιλήσουμε για μια ακόμη φορά για την μετάλλαξη που κάθε άνθρωπος , στην πραγματικότητα , βιώνει σε διάφορα επίπεδα πάνω στον πλανήτη Γη. Ακόμη και εκείνοι που δεν γνωρίζουν απολύτως τίποτα της διδασκαλίας που εμείς διδάσκουμε ή οποιασδήποτε άλλης διδασκαλίας που αφορά την μετάβαση και την μετάλλαξη,
υφίστανται σε διάφορα επίπεδα αυτή την μετάλλαξη. Αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικούς τρόπους.
Αυτή η μετάλλαξη εκδηλώνεται σε όλους με  βάσανα  και ταλαιπωρίες που αισθάνεστε στο σώμα σας και όλο αυτό μπορεί να σας ταράζει ή και κάποιες άλλες φορές να σας αναστατώνει. Για όσον αφορά τα βάσανα ( και το κεφάλαιο του πόνου είναι το πιο σπουδαίο) , έχουν να κάνουν με την μάχη ανάμεσα στις παλιές ενέργειες και τις καινούργιες.

Θα θέλαμε να θεωρήσετε τα βάσανα και τις ταλαιπωρίες που βιώνεται στο σώμα σας όχι κάτι το υλικό και χειροπιαστό αλλά απλά σαν ενέργειες που σας κάνουν να πονάτε και να υποφέρετε για να σας ανοίξουν δρόμους.

Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να μάθετε να μιλάτε στους πόνους σας και τα βάσανά σας. Αντί να εστιάζεστε σε όλους σας τους πόνους που εκδηλώνονται στο σώμα σας ,και αντί να επαναστατείτε  και πολλές φορές να αποθαρρύνεστε από αυτούς τους πόνους , μιλήστε μαζί τους!

Θεωρήστε τον πόνο σαν μια ενέργεια που για μια στιγμή παρουσιάζεται σε εσάς και σας συνοδεύει στην μετάλλαξή σας. Μιλήστε του και πείτε του : αφού θέλεις να με συνοδεύσεις , θα προσπαθήσω να σε ακούσω όσο το δυνατόν λιγότερο γίνεται , και όπως και να έχει , εγώ σου στέλνω την Αγάπη μου αφού μόνο με την Αγάπη μου θα εξαφανιστείς , μόνο με την Αγάπη μου δεν θα μου είσαι χρήσιμος στην μετάλλαξή μου. 
Είναι ανώφελο να επαναστατείτε κατά του πόνου ή απέναντι σε ένα πρόβλημα υγείας πολύ πιο σπουδαίο. Χρειάζεται απλά να κατανοήσετε την αιτία! Η αιτία  έχει πάντα την ρίζα της  σε κάποια ταλαιπωρία , αδιαθεσία , ταραχή , στεναχώρια , δυσκολία , που είναι διαφορετική για κάθε ένα από εμάς  αλλά πάντα παρούσα , μια αδιαθεσία , ταραχή , δυσκολία , ταλαιπωρία πολλές φορές άγνωστη , μια άρνηση να προχωρήσουμε , μια άρνηση να κατανοήσουμε , μια άρνηση να ευθυγραμμιστούμε με τις καινούργιες ενέργειες , μια άρνηση να ανοιχτούμε , μια άρνηση να ξεχάσουμε.
Όλο αυτό γεννά και δημιουργεί μια μάχη ανάμεσα στις παλιές και τις καινούργιες ενέργειες. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί στο φυσικό επίπεδο με προβλήματα της μέσης , του αυχένα όπως πολλοί άνθρωποι παρουσιάζουν. Μην ξεχνάτε πως η σπονδυλική στήλη , το δένδρο της ζωής , ελέγχει μεγάλο μέρος των ενεργειών του σώματος για να μην πούμε όλες. Μην ξεχνάτε πως η Κουνταλίνι  εκδηλώνεται στην σπονδυλική στήλη , μην ξεχνάτε πως οι ενέργειες που δεχόσαστε από το κέντρο της κορώνας στο κεφάλι περνούν και κυκλοφορούν μέσα από την σπονδυλική στήλη.

 


Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ