Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ-ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΑΣ!

                                                     

 

Θα προσπαθήσουμε να σας καθοδηγήσουμε να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας , να τον ελέγξετε, να τον ξεπεράσετε και να μετουσιώσετε – μετατρέψετε και να απαλλαγείτε από  τους φόβους σας !


Θα σας βοηθήσουμε ,μέσα από μια ιστορία , να ελέγχετε καλύτερα τους φόβους σας. Κατ’ αρχάς , θα πρέπει να σας πούμε πως οι φόβοι σας γεννιούνται και δημιουργούνται από τον νου – την σκέψη , αυτές ονομάζονται πρωτογενείς φόβοι. Ας υποθέσουμε πως ο νους σας διαιρείται σε δυο μέρη , το ένα δημιουργεί όλα αυτά που είναι φως , θετικότητα , εμπιστοσύνη και το άλλο μέρος δημιουργεί όλα αυτά που είναι ανησυχίες κάθε τύπου , κάθε απροσδιόριστο φόβο.
Κάθε ένα από τα δύο μέρη του εγκεφάλου , και πιο ακριβέστερα το νοητικό , θέλει να υπερισχύει του άλλου. Ο σκοπός αυτής της ενσάρκωσης , ο σκοπός της εργασίας που αρχίσατε και που συνεχίζετε να εκτελείται , είναι να φωτίσετε όσο το δυνατόν περισσότερο το μέρος εκείνο που δημιουργεί τις φοβίες και θα θέλαμε να τις ονομάσουμε καταστροφικές και πρωτόγονες.
Φοβίες που δρουν ως επί το πλείστον  στο σώμα και που εκκρίνουν ορμόνες που παραλύουν πλήρως και που μπορούν να φθάσουν στην καταστροφή του σώματος.
Ένα μέρος από αυτές τις ορμόνες που οι άνθρωποι ανακάλυψαν είναι η λεγόμενη αδρεναλίνη. Οι αδικαιολόγητες φοβίες δημιουργούνται από αυτές τις ορμόνες.

Θα σας διηγηθούμε μια ιστορία μιας κοπέλας που ζούσε σε μια μικρή πόλη.
Αυτό η κοπέλα  είχε τα πάντα για να είναι ευτυχισμένη , μεταξύ των οποίων μια υπέροχη οικογένεια που την καταλάβαινε και την βοηθούσε. Ήταν πολύ έξυπνη μα πολύ ευαίσθητη και γεμάτη από φοβίες . Η ζωή της ήταν γεμάτη από φοβίες που η ίδια δημιουργούσε και που δεν μπορούσε να ξεπεράσει , πράγμα το οποίον την εμπόδιζε να ζήσει την ζωή της.
Σε αυτή την πόλη ζούσε ένας σοφός – άγιος άνθρωπος , όπως τον επικαλούταν οι κάτοικοι της πόλης.
Οι γονείς της κοπέλας  , απελπισμένοι που δεν μπορούσαν να ηρεμίσουν το παιδί τους , της είπαν :
«Πήγαινε να επισκεφτείς τον άγιο άνθρωπο , τον σοφό , εκείνος θα βρει την λύση , να σε βοηθήσει , είμαστε σίγουροι για αυτό!»
Η κοπέλα   δεν ήθελε να πάει γιατί φοβόταν ακόμη , φοβόταν πως δεν θα κατάφερνε να εκφρασθεί , φοβόταν πως θα έλεγε ανοησίες. Εντούτοις οι γονείς της που την  αγαπούσαν πάρα πολύ καταφέρνουν να της δώσουν κουράγιο και της λένε  :
«Ο άγιος άνθρωπος δεν θα σε κατακρίνει και θα σε δεχτεί έτσι όπως είσαι και για αυτό που είσαι , θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τους φόβους σου.»
Η κοπέλα πηγαίνει στο σπίτι αυτού του άγιου και σοφού ανθρώπου , που ζούσε λίγο πιο έξω από την μικρή πόλη.
Μπαίνει σε ένα φωτεινό σπίτι , λευκό και βλέπει , καθισμένο μπροστά από ένα τραπέζι , ένα άνθρωπο μιας κάποιας ηλικίας , που Ακτινοβολούσε και ήταν γεμάτος Αγάπη. Της λέει εκείνος :
«Έλα να καθίσεις κοντά μου!»
Η κοπέλα δειλά – δειλά και ακόμη παγωμένη από τις φοβίες της , κάθεται κοντά στον άγιο – σοφό άνθρωπο. Αρχίζει να έχει εμπιστοσύνη και αισθάνεται ασφάλεια. Οι φόβοι της ξαφνικά εξαφανίζονται ως εκ θαύματος , σαν να τους είχε αφήσει έξω από την πόρτα. Αισθάνεται τελείως ελεύθερη , ξαλαφρωμένη, ευτυχισμένη και γαλήνια.
Λέει , τότε , στον άγιο – σοφό άνθρωπο :

«Είναι υπέροχο , δεν έχω ξαναζήσει ποτέ αυτή την πληρότητα μέσα μου! Πως συνέβη αυτό ; Θα ήθελα να ζω πάντοτε αυτή την κατάσταση πληρότητας! Σας παρακαλώ , άγιε άνθρωπε , βοηθήστε με ! Πως μπορώ να απελευθερωθώ πλήρως από όλα αυτά τα βάρη , από όλους αυτούς τους φόβους , από όλα αυτά τα εμπόδια
 ;»

Τότε ο άγιος άνθρωπος του απαντά :

 «Κοπέλα  μου , κατάλαβε πως εσύ δημιουργείς όλους τους φόβους σου που σε καταβάλλουν . Είναι σκεπτομορφές  που έχουν μια πραγματικότητα .Από πιο μικρή ηλικία δημιούργησες  , όλους αυτούς τους φόβους που σε συνοδεύουν! Βρίσκονται τόσο πολύ κοντά σου που τους τρέφεις . Θέλουν να τους αναγνωρίζεις , από την αρνητική πλευρά βέβαια. Επιθυμούν να είναι πάντοτε ενεργοί! Επομένως θα παίξουμε ένα παιχνίδι και οι δύο μαζί. Εσύ θα αρχίσεις να προσκαλείς όλους τους φόβους σου πάνω σε αυτό το τραπέζι , θα πιάσεις διάλογο με κάθε ένα από αυτούς , θα τους σερβίρεις ένα γεύμα , θα τους ζητάς γιατί σε καταπιέζουν , γιατί σε βασανίζουν , γιατί σε εμποδίζουν να είσαι ευτυχισμένη! Στην αρχή δεν θα σου απαντήσουν , θα γελάσουν μαζί σου ακόμη και με τις ερωτήσεις σου. Δεν θέλουν να πεθάνουν , εσύ τους έδωσες ζωή! Σιγά – σιγά θα καθιερωθεί ο διάλογος μεταξύ εσένα και των φόβων , και όσο περισσότερο θα τους γνωρίζεις τόσο περισσότερο θα εμβαθύνεις στο νόημα και την σημασία αυτών των φόβων και το γιατί τους δημιούργησες. Φτάνει τώρα το πρώτο μάθημα , γύρισε σπίτι σου και ξαναέλα αύριο!»

Η κοπέλα φεύγει , και μόλις βγαίνει έξω από την πόρτα τότε όλοι οι φόβοι της ξανά- επιστρέφουν , της επιτίθενται και  την βασανίζουν και να που εκ νέου πέφτει στην δυστυχία.
Παρόλα αυτά , αφού ο άγιος άνθρωπος της είπε να ξανά-επιστρέψει την επόμενη ημέρα , αυτή λέει : αύριο θα πάει καλύτερα , εκείνος θα με βοηθήσει!
Εντούτοις αισθάνεται καλύτερα και πιο ξελαφρωμένη , πιο ασφαλής , περνάει μια ωραία βραδιά και είναι ανυπόμονη να ξανά-συναντήσει τον άγιο άνθρωπο την επόμενη ημέρα.


Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ