Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

Σκέψεις που καταστρέφουν!

                                             


Τα άτομα που κάνουν αρνητικές και καταστροφικές σκέψεις , θα πρέπει να περιμένουν να τους ανταποδοθούν και οι συνέπειες , με βάση εκείνο που λέμε « αποτέλεσμα μπούμερανκ» . Όποιος κάνει σκέψεις καταστροφικές θα υποστεί την εκμηδένιση της δημιουργικής του εικόνας ; καθώς επίσης η ύπαρξη στο μυαλό του τέτοιων σκέψεων δημιουργεί μια αρνητική προσωπικότητα , βάζοντας έτσι μεγάλα εμπόδια στην επικοινωνία με τους άλλους.


Άλλες συνέπειες , για το άτομο που καλλιεργεί σκέψεις αυτού του είδους , προκύπτουν από την ακόλουθο αρχή : «οι αρνητικές σκέψεις δεν είναι μονάχα βλαβερές για τους άλλους αλλά τυπώνονται βαθειά στο υποσυνείδητο αυτού που τις κάνει και γίνονται πλέον μέρος του χαρακτήρα του».
Έχουμε την δύναμη να ελέγχουμε τον νου και να τον τρέφουμε με σκέψεις της εκλογής μας. Αυτό το πλεονέκτημα επιφέρει , όμως , και την υπευθυνότητα να χρησιμοποιήσουμε αυτή την δύναμη με εποικοδομητικό τρόπο.

 

Είμαστε οι κυρίαρχοι της τύχης μας στην γη , καθώς επίσης έχουμε την δυνατότητα και την δύναμη να ελέγχουμε τις σκέψεις μας. Μπορούμε να ελέγχουμε ,και συνεπώς να επηρεάζουμε , την εξέλιξη της προσωπικότητάς μας  , να ζήσουμε την ζωή μας όπως θέλουμε και επιθυμούμε να είναι , ή μπορούμε να αγνοήσουμε αυτή την δύναμη και να επιβιώσουμε , τρανταγμένοι όπως μια βάρκα που είναι στο έλεος των κυμάτων του ωκεανού . Επηρεαζόμαστε πάρα πολύ.

Υπάρχει και ένα άλλο διαβολικό στοιχείο από το οποίο υποφέρει ο κόσμος. Αποτελεί το υπόβαθρο πάνω στο οποίο ο φόβος της αποτυχίας αυξάνει όλο και περισσότερο και που είναι τόσο λεπτοφυές που συχνά περνά απαρατήρητο : η «ευαισθησία στις αρνητικές επιρροές».
Εκείνοι που έχουν επιτυχία , σε οποιοδήποτε τομέα , έχουν προετοιμάσει τον νουν τους για να αντέξει σε αυτό το διαβολικό στοιχείο.

 

Εάν θέλουμε να  φροντίσουμε την προσωπική μας ανάπτυξη , πρέπει να εξεταστούμε πολύ προσεκτικά για να εξακριβώσουμε εάν είμαστε εκτεθειμένοι στις αρνητικές επιρροές. Αυτός ο εχθρός είναι δύσκολος να τον δαμάσουμε γιατί κτυπά ακόμη και όταν είμαστε συνειδητοποιημένοι της παρουσίας του. Είναι πολύ επιβλαβής γιατί εμφανίζεται με διαφορετικέ όψεις και κτυπά με διαφορετικούς τρόπους , όσες είναι και οι ανθρώπινες εμπειρίες. Μερικές φορές διεισδύει στο μυαλό μας μέσα από τις λέξεις και τις φράσεις των όσων βρίσκονται δίπλα μας και κοντά μας , άλλες φορές γεννιέται μέσα μας εξ αιτίας μιας αρνητικής νοητικής συνήθειας.

 

 

Ας προστατευθούμε από τις αρνητικές επιρροές  , που δημιουργούνται από εμάς τους ίδιους ή από τα άτομα που  βρίσκονται δίπλα μας και κοντά μας . Να θυμόμαστε πως έχουμε στην διάθεσή μας την δύναμη της θέλησης!
Να προσέχουμε την σκέψη και να αμυνόμαστε από τα άτομα που μας απογοητεύουν και μας αποκαρδιώνουν. Υπάρχουν άτομα που δηλητηριάζουν τον νου των άλλων με την αμάθειά τους ή με τις πράξεις τους , άτομα σαν και εκείνα που προσπάθησαν να πείσουν τον Τόμας Έντισον  ( Thomas Edison)πως δεν θα μπορούσε να κατασκευάσει το μηχάνημα που θα κατάγραφε και θα αναπαράγαγε την ανθρώπινη φωνή – το ραδιόφωνο . Έλεγαν πως κανείς στον κόσμο δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει κάτι τέτοιο , αλλά , ευτυχώς , ο Έντισον δεν τους πίστεψε. Ήξερε πως ο νους και σκέψη μπορούν να δημιουργήσουν κάθε πράγμα που φανταζόμαστε , μόνο που πρέπει να συνοδεύεται από μεγάλη επιθυμία και θέληση.

 

Μπορούμε να ελέγξουμε την σκέψη μας και τον νου μας ή η σκέψη να ελέγξει εμάς , δεν υπάρχουν ενδιάμεσα μέτρα ή συμβιβασμοί. Ο καλύτερος τρόπος  για να ελέγξουμε τον νου είναι να έχουμε σταθερά ένα συγκεκριμένο στόχο , σκοπό και σχέδιο .
Εάν μελετήσουμε την ζωή των ανθρώπων που είχαν επιτυχίες , θα δούμε πως έλεγχαν πολύ καλά τον νου και την σκέψη και που κατεύθυναν με όλη τους την δύναμη σε συγκεκριμένους στόχους.
Χωρίς αυτόν τον έλεγχο , είναι αδύνατη η επιτυχία.

 

 Copyright 2009

 


[ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα ]

Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ