Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ - ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ

                                          

Ξέρετε όλοι πως η μετάβαση έχει ήδη ξεκινήσει. Τι είναι όμως , μετάβαση ;

Η Μετάβαση είναι ένα πέρασμα προς μια άλλη κατάσταση συνειδητότητας , μια άλλη δονητική κατάσταση , ένας άλλος τρόπος ύπαρξης , αίσθησης , αγάπης.

Δεν γίνεται ξαφνικά αλλά , για να μπορέσει να ολοκληρωθεί , θα πρέπει να γίνει βαθμιαία και να περάσει μέσα από διάφορες φάσεις που θα τις διασχίσουμε μέρα με την μέρα τόσο εσείς όσο και η Γη και κάθε άλλο έμβιο ον που ζει πάνω σε αυτό τον πλανήτη. Όλοι οι αδελφοί σας , ακόμη και εκείνοι που δεν έχουν αφυπνιστεί ακόμα , ζουν και αυτοί , αυτή την μετάβαση , παρόλο που δεν μπορούν να καταλάβουν τι τους συμβαίνει.
Κατά την διάρκεια αυτής της μετάβασης οι ικανότητες της αντίληψης σας θα γίνουν πιο λεπτοφυείς. Μην ξεχνάτε πως θα πρέπει να επανασυνδεθείτε με τις 12 σπείρες του DNA και αυτό θα επέλθει αρχικά στο ενεργειακό και πνευματικό επίπεδο και επομένως η συνειδητοποίηση του ποιοι είστε και του ποιοι θα γίνεται θα σας βοηθήσει σε αυτή την επανασύνδεση.

Η συνειδητοποίηση αυτή όμως είναι προς το παρόν πολύ περιορισμένη. Εσείς διαισθάνεστε για ην επερχόμενη αλλαγή αλλά αυτή η είναι μια νοητική αίσθηση που έχετε , που περιβάλλεται από πολλές αμφιβολίες. Γιατί αυτές οι αμφιβολίες ; Διότι εσείς λειτουργείται ακόμη με τις ενέργειες της 3ης διάστασης , με την κουλτούρα σας και με τις παλιές συνήθειες.

Θα πρέπει να αφήσετε και να εγκαταλείψετε  αυτές τις συνήθειες γιατί δεν σας βοηθούν σε τίποτε. Οι περισσότερες από αυτές τις συνήθειες δεν θα σας χρησιμεύσουν σε τίποτε. Όσο περισσότερο αναπτύσσετε την συνειδητότητά σας , τόσο περισσότερο θα διαισθάνεστε και θα ζείτε την 4η διάσταση που είναι μια διάσταση μετάβασης.
Το πέπλο που χωρίζει αυτά τα δύο επίπεδα γίνεται όλο και περισσότερο λεπτοφυές. Για αυτό τον λόγο σας επαναλαμβάνουμε πως ήταν και είναι πολύ σπουδαίο να δουλέψετε με τους φόβους σας για να μπορέσετε να ανοιχτείτε σε μια συνειδητότητα με την οποία θα μπορέσετε να δεχτείτε το απαράδεχτο και για να μπορέσετε να διατηρήσετε την ισορροπία σας.
Στην πραγματικότητα εσείς λειτουργείτε με παραμέτρους που αφορούν αυτό που πρέπει ή που δεν πρέπει  , ποιο είναι καλό και πιο είναι κακό.


Δύο χρωματισμοί αποτελούν την δυαδικότητα . Όσο περισσότερο εισχωρείτε  σε αυτή την μετάβαση , τόσο περισσότερο αυτή η δυαδικότητα θα διαφέρει και τόσο περισσότερο θα αναγκάζεστε να δέχεστε μερικές καινούργιες  παρεμβολές της ζωής και μια διαφορετική όψη του ποιοι είστε και το τι σας περιβάλλει.
Για να μην ταραχτείτε από αυτή την μετάβαση , από αυτές τις καινούργιες αισθήσεις που θα βιώνεται είναι απαραίτητο να  δουλέψετε πολύ στην Εμπιστοσύνη , στους Φόβους και στην Αγάπη.
Η Αγάπη άνευ όρους και συγκινήσεις είναι το κλειδί αυτής της μετάβασης.

Πολλά πράγματα θα σας εκπλήξουν. Δεν πρέπει να ξεχνάτε πως το αστρικό σχέδιο είναι πάντοτε πιο κοντά σας και μπορεί να εκδηλωθεί ακόμη περισσότερο έως ότου εσείς  πλησιάζεται περισσότερο την δόνηση της 4ης διάστασης. Μην ξεχνάτε επίσης ότι σε μερικά μέρη θα συμβούν διαστασιακές αλλαγές αλλά και ζωτικές.
Θα μπορέσετε να αντιλήφθητε ένα αντικείμενο που δεν έχει να κάνει με την θέση εις την οποίαν βρίσκετε αλλά που σε κάποια άλλη στιγμή υπήρξε πραγματικά σε εκείνη την θέση ή εκείνο το μέρος. Καταλάβετε πως κάθε στιγμή της  ζωής αφήνει το ίχνος της και καταγράφεται στα Ακασικά Αρχεία και αυτό συμβαίνει καθ’ όλη την διάρκεια όλων των καιρών που υπήρξαν σε εκείνο το συγκεκριμένο μέρος , θέση και στιγμή.

Ας ελπίσουμε πως θα γίνουμε κατανοητοί γιατί πρόκειται για μια υπόθεση πάρα πολύ σπουδαία..  Θα έχετε ίσως και την δυνατότητα να ακούσετε φωνές που θα μπορούσαν να σας φωνάξουν με το όνομά σας,. Αποδεχθείτε και στείλετε πάντα Φως και Αγάπη και μην ταράζεστε. Θα ταραζόσασταν εάν αντιδράσετε με φόβο . Μάθετε να έχετε μια καινούργια συμπεριφορά  σε όλα όσα θα συμβούν στον κόσμο σας και σε εσάς τους ίδιους. Για να μην αποδιοργανωθείτε  προσπαθήστε να είστε ανοικτοί σε οποιοδήποτε και οτιδήποτε  γεγονός που θα μπορούσε να αποσυντονίσει  την ζωή σας.
 
Μια μετάβαση αυτών των διαστάσεων είναι  ένα τεράστιο  δώρο για όλους όσους την βιώσουν και εσείς είστε από αυτούς που θα την βιώσουν. Έχετε την απίστευτη τύχη που έχετε πάρει  « το εισιτήριο» για να ζήσετε αυτές τις υπέροχες στιγμές στον πλανήτη σας. Σας το λέμε με χιούμορ , αλλά πρέπει να θεωρήσετε πως όλο αυτό είναι αμύθητης αξίας και σπουδαιότητας.

 

Περιμένετε να δείτε μοναδικά πράγματα αλλά μην δώσετε περισσότερη σημασία από αυτή που έχουν. Να είστε βέβαιοι πως , εάν δεν έχετε τον παραμικρό φόβο , αυτά τα πράγματα  δεν θα σας προκαλέσουν καμιά ανησυχία. Απλά παρακολουθήστε τα γεγονότα , μιλήστε με τους φίλους σας και μην αναρωτιέστε γιατί δεν μπορείτε να εξηγήσετε αυτό που ανήκει ή που δεν ανήκει στην διάστασή σας.

Για να σας βοηθήσουμε να εξελιχθείτε ακόμη περισσότερο και πιο γρήγορα σε αυτές τις δονήσεις σας ευχόμαστε να βιώσετε τις εμπειρίες της πραγματικής σας ζωής χωρίς να δίνετε μεγάλη σημασία και σπουδαιότητα όπως σας συμβαίνει συχνά. Απλά σκεφτείτε πως η ζωή σας και όλες οι πράξεις σας είναι σπουδαίες μονάχα γιατί αποτελούν μια εμπειρία που θα εμπλουτίσει την ψυχή σας. Προσπαθήστε να ζήσετε με κάποια απόσταση και όσο το δυνατόν με λιγότερη συναισθηματική εμπλοκή.

Μερικές φορές πληγώνεστε βαθειά από ότι σας συμβαίνει αλλά πρέπει οπωσδήποτε να τα ελαχιστοποιήσετε – εάν δίνετε πολύ σημασία σε κάποιες δοκιμασίες σας – δημιουργείτε ενέργειες που σας αποσταθεροποιούν και σας εμποδίζουν στην εξέλιξή σας  και στην επίτευξη του σκοπού σας.

Θα έπρεπε να ζήσετε την ζωή σας με ευκολία , με χαρά , χωρίς σκέψεις , σαν να υποδυόσασταν ένα ρόλο , με απόσταση , με ευχαρίστηση , γνωρίζοντας με σιγουριά πως είστε μονάχα ηθοποιοί που αυτή την στιγμή υποδύεστε κάποιο ρόλο. Θα πρέπει επίσης να ξέρετε πως σχεδόν όλες οι δοκιμασίες που συναντάτε και βιώνετε προέρχονται από τις σκέψεις μορφές  , από τους φόβους σας , από τα όρια σας.

 

Ας επιστρέψουμε στις φοβίες  σας γιατί όσο θα προχωράτε  στην μετάβαση τόσο θα καταλαβαίνετε την σπουδαιότητα της εργασίας πάνω σε αυτές. Ζητήστε με την προσευχή στους οδηγούς σας και στα αδέλφια σας του φωτός να σας βοηθήσουν να τις καταλάβετε , να τις κατανοήσετε και να τις απελευθερώσετε.


Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ