Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΙΗΣΟΥ ( ΣΑΝΑΝΤΑ)!!

               

 

                              

Μήνυμα από τον Δάσκαλο Ιησού ( ΣΑΝΑΝΤΑ)  μέσω επικοινωνίας το 1999.

Το πέρασμα στην 5η διάσταση.


Το συνειδητό πέρασμα στην 5η διάσταση της ανθρωπότητας  στο τέλος του αναπτυξιακού του κύκλου σε αυτή την πραγματικότητα.

Όλη η ανθρώπινη φύση υπακούει στον κύκλο της ζωής , της γέννησης , της ανάπτυξης , ολοκλήρωση , εξέλιξη – ωρίμανση και θάνατος.
«Θάνατος» δεν είναι ένας καλός όρος , αφού όπως λέει ο Lavoiser : «Στην φύση τίποτα δεν δημιουργείται , τίποτε δεν καταστρέφεται , όλα μεταβάλλονται και μετασχηματίζονται».
Έτσι και η ανθρωπότητα αυτή την συγκεκριμένη στιγμή ζει μια περίοδο από μεγάλες αλλαγές, περνώντας από ένα κύκλο σε ένα άλλο , και αυτό εκδηλώνεται με μεγάλες αλλαγές τόσο στο σώμα όσο και στην ηθική της ανθρώπινης κοινωνίας.

Το πέρασμα προς μια διαφορετική διάσταση.

Αυτό το πέρασμα πρέπει να αρχίσει όταν αλλάζουμε τον εγκέφαλο , έτσι ανοίγουμε την διαστασιακή πύλη της εξαΰλωσης .
Η ανθρωπότητα πρέπει να προετοιμαστεί για το πέρασμα στην 5η διάσταση μετά από μια μεταβατική περίοδο που είναι η 4η διάσταση .
Όταν η ανθρωπότητα αρχίσει να διανύει  αυτή την διαστασιακή πύλη , όλο αυτό που υπάρχει στο μυαλό του ανθρώπου και που είναι της 3ης διάστασης θα περάσει στην 4η και δια μέσου αυτής της διαστασιακής πύλης θα φθάσει στην 5η και ούτω καθεξής.

 

Ποιος θα λυτρωθεί ;

Όταν θα ανοίξει το διαστασιακό πέρασμα , οι περισσότεροι από τους ανθρώπους δεν θα αντέξουν την δόνηση. Οι ψυχές που βρίσκονται στην σκιά , που τρέφονται με το κακό , με τον εγωισμό και την καταστροφή , δεν θα αντέξουν την ενέργεια της 4ης διάστασης , γιατί είναι ενέργειες τόσο δυνατές που θα προκαλέσουν τον άμεσο θάνατο των ατόμων  λόγω αποσύνθεσης.
Αυτοί οι οποίοι θα ελευθερωθούν και θα σωθούν σε προστατευμένα μέρη από τις διάφορες οντότητες άλλων πλανητών , γαλαξιών και συμπάντων , θα είναι εκείνοι που σέβονται ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ  τους ανώτερους νόμους του σύμπαντος .
Και πάλι οι αδελφοί μας από τις άλλες διαστάσεις δεν θα παρεμβληθούν άμεσα γιατί σέβονται τον νόμο της «ελευθέρας βούλησης μας » , «το κάρμα μας» και «τις εκλογές μας».

 

Πως θα πρέπει να συμπεριφερθούν οι άνθρωποι ;

Πολλοί άνθρωποι θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν  το διαστασιακό πέρασμα , ζώντας κάθε τι που είχαν αναλάβει πριν την ενσάρκωσή τους.
Πρόκειται για μια αρνητική όψη , γιατί η πρόθεση δεν είναι να εμποδίσουμε τα άτομα να ζουν  ή να γνωρίζουν ότι οι μεγάλες αλλαγές θα αφήσουν το σημάδι τους στην ζωή τους. Η πρόθεση  είναι  να απαλύνουμε τον πόνο ,  συνειδητοποιώντας πως μια καλύτερη πραγματικότητα από εκείνη που ζούμε τώρα θα ανατείλει στο άμεσο μέλλον  , μέλλον που οι καινούργιες γενιές θα ζήσουν , και που η ανθρωπότητα θα έχει την δυνατότητα να μην  χαραμίσει τον χρόνο σε πράγματα καθαρά υλιστικά , όπως το έκαναν εκείνοι που ενσαρκώθηκαν στο παρελθόν.


Πως θα καταλάβουμε το πέρασμα ;

Το να καταλάβουμε το διαστασιακό πέρασμα είναι κάτι που οι άνθρωποι το  έχουν ανάγκη και το αισθάνονται  μέσα τους πριν ακόμη ενσαρκωθούν , όπως επίσης και  το να πιστέψουμε σε ένα διαστασιακό πέρασμα  ,πρέπει  να το  πιστέψουμε με την λογική  , όχι φανατική , που δεν μπορούμε  να κατανοήσουμε στην ζωή μας γιατί τελευταία ζούμε μια ζωή χωρίς χρόνο  και αυτό γιατί πρέπει να αναπτύξουμε τις πνευματικές μας ικανότητες.
Έτσι τα άτομα θα πρέπει να ενεργοποιήσουν τις ικανότητές τους για να αισθανθούν και να βιώσουν αυτό το φαινόμενο.
Επομένως όλοι μας θα πρέπει να ψάξουμε , να αισθανθούμε την αλλαγή που συμβαίνει , να αισθανθούμε  την αλλαγή που συμβαίνει στον κόσμο , για να καταλάβουμε και να κατανοήσουμε το διαστασιακό πέρασμα.
Το να το καταλάβουμε απλά δεν αρκεί , γιατί αυτό μπορεί να φέρει πολλά λάθη : να αποφύγουμε την ευθύνη , να ευθυγραμμιστούμε με τον κόσμο και την πραγματικότητα εις την οποία ζούμε , να αρνηθούμε τις διαισθήσεις μας , να αλλάξουμε ότι μας περιβάλει εξωτερικά , και να ελπίζουμε πως αλλάζοντας κάτι έξω μπορούμε να αλλάξουμε το μέσα μας.

 

Πως θα παραμείνει η εσωτερική μας πλευρά ;

Η πιο σπουδαία πλευρά , στο διαστασιακό πέρασμα , είναι η εσωτερική. Ο πνευματικός κόσμος από πολύ καιρό προειδοποίησε πως η ανθρωπότητα  έχει 2000 χρόνια για να ετοιμαστεί σε αυτό το διαστασιακό πέρασμα. Δεν πρόκειται για μια υπόθεση της τελευταίας στιγμής , γιατί είναι  η δόνηση που δραστηριοποιεί την εξέλιξη μιας Ύπαρξης. Μια Ύπαρξη δεν κάνει ένα κβαντικό πέρασμα από φόβο : ο φόβος δεν μετουσιώνει και δεν αλλάζει κανένα.
Είναι η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ , η ΑΓΑΠΗ που αλλάζει και μετουσιώνει τους ανθρώπους.; είναι η κατανόηση της ανάγκης να καλυτερεύσουμε τους εαυτούς μας ,όχι  ο φόβος , ο ενδοιασμός και η αγωνία  να μεταφερθούμε σε ένα κόσμο μη ανεπτυγμένο , αφού πολλές Υπάρξεις  θα μεταφερθούν σε πρωτόγονους κόσμους για να συνεχίσουν την ανάπτυξή τους ; άλλοι θα πάνε σε πραγματικότητες των οποίων το επίπεδο ανάπτυξης είναι παρόμοιο με την τωρινή πραγματικότητα  ; ένα μικρό ποσοστό που κατά την διάρκεια των αιώνων και των χιλιετιών προόδευσε θα μπορεί να έχει την ικανότητα και την δυνατότητα να επιστρέψει στο εσωτερικό αυτής της ανθρωπότητας , σε ένα φυσικό σώμα ή να παραμείνουν πνευματικά στο αστρικό τους σώμα για μια μελλοντική ενσάρκωση σε ένα κόσμο και πολιτισμό ,περισσότερο ανεπτυγμένο.

 


Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ