Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

H ΕΚΦΡΑΣΗ-ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ-ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!

                                          

Η ΕΚΦΡΑΣΗ –ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ - ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ
της Jelaila Starr
περισσότετρες πληροφορίες
www.nibiruancouncil.com


Η Διατύπωση μας επιτρέπει να κινηθούμε μέσα από ένα  απεριόριστο αριθμό μεγάλων μαθημάτων του « σκοπού και σχεδίου αυτής της ζωής μας» τέτοιου που θα μας επιτρέψει να φθάσουμε στην σωστή δονητική συχνότητα που θα μας προσφέρει την πλήρη συνειδητότητα  .
Με άλλα λόγια , κάθε φορά  που θα χρησιμοποιούμε την Διατύπωση για να διαχειριστούμε και να διευθετήσουμε μια σύγκρουση και να μετουσιώσουμε τον φόβο που συνδέεται με το μάθημα που βρίσκεται πίσω από την σύγκρουση την ίδια  , η δονητική συχνότητά μας αυξάνεται.
Τα μαθήματα φθάνουν σε εμάς υπό μορφή συγκρούσεων και η Διατύπωση μας επιτρέπει να απομακρύνουμε και ν εξαλείψουμε  από το σώμα μας , τα αρνητικά συναισθήματα που συνδέονται με αυτές τις συγκρούσεις και να τα μετουσιώσουμε  διαμέσου του ανώτερού μας κέντρου της καρδιάς , την Συμπόνια.
Σημεία που πρέπει να θυμόμαστε όταν χρησιμοποιούμε την Διατύπωση της Συμπόνιας είναι
:
-Nα  έρθουμε σε επαφή με τα συναισθήματα που συνδέονται με την κατάσταση και να τα εκφράσουμε τόσο λεκτικά όσο και σωματικά πριν ακόμα αρχίσουμε να εργαζόμαστε με την Διατύπωση  στο πρόβλημα .
-Το να αισθανθούμε τα συναισθήματα  και να τα εκφράσουμε σωματικά επιτρέπει στα συναισθήματα τα ίδια να ανέβουν δια μέσου του τσάκρα της καρδιάς στο εσωτερικό του τσάκρα της καρδιάς , όπου θα μετουσιωθούν και θα απελευθερωθούν.
Αυτά τα πυκνά και χαμηλής δονητικής συχνότητας συναισθήματα μετά την μετουσίωσή τους αποτελούν το καύσιμο , στην πιο ψηλή συχνότητα της συμπόνιας δια μέσω του τσάκρα της καρδιάς, θα πλημμυρήσουν το σώμα και θα αλλάξουν ταυτόχρονα το
DNA.

 

Τα εννιά βήματα είναι :

1ο βήμα : Το Μάθημα


Ποιο είναι το μάθημα που πρέπει να πάρουμε και να μάθουμε απέναντι στο συγκεκριμένο πρόσωπο και την σύγκρουση με την οποία δοκιμαζόμαστε;

Ζητάμε στον Ανώτερο Εαυτό μας – στους Αγγέλους και στον Πνευματικό μας Οδηγό να μας βοηθήσουν και να μας δείξουν το μάθημα που πρέπει να πάρουμε.


Αυτή βρίσκεται στο κέντρο του « Σχεδίου της ζωής μας» , ο χάρτης των διαδρομών μας της παρούσης  ενσάρκωσης, που περιέχει όλα τα μαθήματα , τα συμβόλαια και τα συμβάντα τα πιο σπουδαία , μαζί με τα άτομα που εμπλέκονται.


2ο βήμα: To Συμβόλαιο

Πιο είναι το συμβόλαιο που σύναψα με αυτό το άτομο ;


Ζητάμε να μας αποκαλυφθεί το/τα συμβόλαια που έχουμε συμφωνήσει για να πάρουμε  αυτό το μάθημα.
Όταν χρησιμοποιούμε την Διατύπωση για να απελευθερώσουμε ένα άτομο ,ζητάμε να μας αποκαλυφθεί το συμβόλαιο που αφορά εμάς και το συγκεκριμένο άτομο. Συνήθως υπάρχουν περισσότερα από ένα συμβόλαια με περισσότερα άτομα , όλα συνδεδεμένα  με το ίδιο μάθημα που πρέπει να πάρουμε όλοι μας.
Η σχέση ανάμεσα στα συμβόλαια και τα μαθήματα αλλάζει και διαφέρει συναρτήσει του πόσο μεγάλα και πόσες ζωές δοκιμάζουμε και προσπαθούμε να πάρουμε αυτό το ειδικό μάθημα , όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των προηγούμενων ζωών τόσο μεγαλύτερος είναι και  αριθμός των συμβολαίων , σε αυτή την ζωή , για αυτό το μάθημα.
Ας μην ξεχνάμε πως κανείς δεν δανείζεται για να κάνει ένα συμβόλαιο μαζί μας , εκτός και εάν πρέπει να πάρει και να μάθει το ίδιο μάθημα  ή την «άλλη όψη του νομίσματος» του μαθήματος.

 


Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ