Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

EΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ

                                          


Seth:    Εσείς δημιουργείτε την πραγματικότητά σας

 

  μέσω της Jane Roberts

 

   μετάφραση - α γ γ ε λ ο π ο λ ι ς

 

Seth: Εάν κόψετε το δάκτυλό σας, δεν είναι ατύχημα. Εάν στραμπουλίξετε το πόδι σας, δεν είναι ατύχημα. Εάν πέσετε στο κρεβάτι με γρίπη ή από κάποιον ιό, δεν είναι ατύχημα. Εάν έχετε μια χρόνια, φυσική δυσκολία, δεν είναι ατύχημα. Εάν είστε δημιουργικός, δεν είναι ατύχημα. Εάν σας έρθουν καλά νέα, δεν είναι ατύχημα. Εάν όμορφα πράγματα σας συμβαίνουν, επίσης δεν είναι ατύχημα.

 

Διαμορφώνετε την πραγματικότητά σας, και αυτό ισχύει για όλο το εύρος της κλίμακας, από τη συνείδηση που έχετε αυτή τη στιγμή, έως το μικρότερο μόριο στο μικρότερο ματόκλαδό σας. Μόνο όταν δεν είστε πρόθυμοι να αντιμετωπίσετε συνειδητά τις πεποιθήσεις και τα πιστεύω σας, να τα ξεκαθαρίσετε και να τα ξεχωρίσετε, τότε και μόνο τότε, συμβαίνουν τα φαινομενικά ασυνείδητα ατυχήματα: όταν ξαφνικά δεν είστε όσο γρήγοροι θα έπρεπε να είστε! ή όταν ξαφνικά τα αντανακλαστικά σας δεν είναι τόσο καλά!, όταν πλησιάζει ένα αυτοκίνητο το οποίο δεν θα έπρεπε να είναι εκεί. Ο καθένας σας έχει τους δικούς του τρόπους και ένα γεγονός που φαίνεται τρομακτικό για τους άλλους, σύμφωνα με τη δική σας προσωπική άποψη, μπορεί να είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

 

Μπορείτε να ξεφορτωθείτε οποιαδήποτε ασθένεια, όταν συνειδητοποιήσετε, ότι εσείς δημιουργείτε και ελκύετε αυτή την ασθένεια στον εαυτό σας. Αυτό που φοβάστε περισσότερο το ελκύετε στους εαυτούς σας. Τώρα, εάν αποφασίσετε να φύγετε από αυτόν τον κόσμο, αυτό είναι δικαίωμά σας. Να φύγετε με χαρά και ζωντάνια, αλλά να φύγετε γνωρίζοντας, ότι εσείς αποφασίσατε να φύγετε, και όχι ως ένα θύμα μιας αρρώστιας στην οποία έχει δοθεί ένα όνομα. Από την άλλη μεριά, εάν αποφασίσετε ότι θέλετε να συνεχίσετε να ζείτε, τότε ζήστε με όλη σας τη δύναμη και χαρά. Εάν αποφασίσετε να ζήσετε, τότε πείτε στον εαυτό σας ότι θέλετε να ζήσετε γνωρίζοντας τους λόγους, και τότε το σώμα σας θα αναδομήσει τον εαυτό του με χαρά και με δόξα. Δεν είστε θύμα! 

 

Όταν τέτοιες καταστάσεις όπως η ασθένεια επιλέγονται από την προσωπικότητα, στο άτομο εναπόκειται να βρει από μόνο του τη λύση. Πλήρης ανάρρωση, ασθένεια ή πρόωρος θάνατος, δεν είναι προαποφασισμένα από την ολότητα της οντότητας. Η γενική κατάσταση έχει διαμορφωθεί σαν αντίδραση σε βαθύτερες εσωτερικές εμπλοκές. Το πρόβλημα είναι μια πρόκληση διαμορφωμένη από την ολότητα του εαυτού για ένα μέρος της ολότητας, αλλά το αποτέλεσμα έγκειται στο μέρος του εαυτού που ονομάζουμε προσωπικότητα. Κανείς δεν διαλέγει την ασθένεια αυτή καθεαυτή για μια ολόκληρη ζωή.

 

Ο εσωτερικός εαυτός, όπως τον διαχωρίζουμε από τα πλέον προσβάσιμα στρώματα του υποσυνείδητου, είναι ενήμερος της κατάστασης και βρίσκει ανακούφιση μέσα από συχνές εσωτερικές επικοινωνίες, όπου οι επιτυχίες επαναφέρονται στη μνήμη και ξαναβιώνονται. Τα όνειρα γίνονται εξαιρετικά ζωντανά λόγω του ότι τέτοιες εμπειρίες προσφέρουν στην προσωπικότητα την επιβεβαίωση ενός μεγαλύτερου συνόλου. Η προσωπικότητα ξέρει ότι είναι πολύ παραπάνω από αυτόν τον εαυτό που προσωρινά έχει διαλέξει να είναι. Πρέπει να μάθετε τη δύναμη της σκέψης και του συναισθήματος. Όταν συνειδητοποιήσετε, ότι η σκέψη σας διαμορφώνει την πραγματικότητα, τότε δεν είστε πια ο σκλάβος των γεγονότων.

 

Η πραγματική αυτογνωσία είναι απαραίτητη για την υγεία και τη ζωντάνια. Η αναγνώριση της αλήθειας όσον αφορά τον εαυτό σημαίνει απλά, ότι πρώτα πρέπει να βρείτε αυτά που υποσυνείδητα πιστεύετε για τον εαυτό σας. Εάν η εικόνα είναι καλή, χτίστε πάνω σε αυτήν. Εάν είναι φτωχή, αναγνωρίστε το μόνο ως μια άποψη που έχει επικρατήσει και όχι ως μια απόλυτη κατάσταση.  

 

Δεν είστε τα συναισθήματά σας. Ρέουν μέσα από εσάς, τα αισθάνεστε και μετά εξαφανίζονται. Όταν προσπαθείτε να τα κρατήσετε μέσα σας, τότε συσσωρεύονται.

 

Πρέπει να μάθετε να εμπιστεύεστε την αυθόρμητη φύση σας. Το νευρικό σας σύστημα ξέρει πώς να αντιδράσει. Αντιδρά αυθόρμητα όταν του το επιτρέπετε... Στον αυθορμητισμό υπάρχει μια πειθαρχία η οποία σας διαφεύγει τελείως, και μια τάξη πέρα από όλα όσα γνωρίζετε. Ο αυθορμητισμός γνωρίζει τη δική του τάξη.

 

 

 

πηγή:   http://www.geocities.com/Athens/5484/quotes.htmΘράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ