Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

TA ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ - ΙΝΤΙΓΚΟ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ-MΠΟΡΙΣΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ!


                                                                                                  


 

[Κάνοντας διάγνωση με το Φανταστικό Φως]

 

από τον Kevin Core


Μετά από 9 χρόνια που είμαι διαισθητικός θεραπευτής, αγκαλιάζοντας πρώτα την Πνευματική Θεραπεία και κατόπιν την Αγγελική Θεραπεία, πέρασα μια διαδικασία μύησης με τον Αρχάγγελο Μέτατρον στο σύστημα θεραπείας που ο Μέτατρον ονομάζει Αγγελικό Ρέικι.

Κατά την διάρκεια του χειμώνα 2002 και την άνοιξη του 2003, μου έδωσε ένα σύστημα θεραπείας, όπου τώρα το διδάσκουν όλοι Angelic Reiki Masters σε όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια της περιόδου της μυήσεως με πλησίασαν δύο φίλοι που είπαν ότι είχαν καθοδηγηθεί να μου δώσουν τις Μυήσεις του Ρέικι Μάστερ και της παράδοσης της Σαμπάλλα.

Μετά από αυτές τις μυήσεις μου δόθηκε το σύστημα του Αγγελικού Ρέικι. Η βάση του και ο τρόπος μετάδοσης γίνεται διαμέσου των παραδοσιακών συμβόλων του Ρέικι. Αλλά σε αντίθεση από το παραδοσιακό Ρέικι στον συντονισμό αυτά τα σύμβολα δίνονται στον μαθητή από ένα άγγελο που ανοίγει ένα χώρο πίσω από κάθε μαθητή και αγκυροβολεί τα σύμβολα στα παραδοσιακά τσάκρα, καθ ‘ όλη την διάρκεια του συντονισμού ο Ρέικι Μάστερ κρατάει τον χώρο. Ο Αρχάγγελος Μέτατρον και οι Σαρείμ, Οι Ουράνιοι Αρχηγοί των Αρχαγγελικών Πριγκίπων δίνουν επίσης ένα συντονισμό στη δόνηση του Αγγελικού Βασιλείου. Πράγματι κατά τη διάρκεια ολόκληρου του Σεμιναρίου Αγγελικού Ρέικι οι άγγελοι το χρησιμοποιούν για να αλλάξουν την μοριακή δομή και το DNA του μαθητή για να τους συντονίσουν περισσότερο στην αγγελική δόνηση και να γίνουν τέλεια κανάλια για αυτή την ενέργεια.

Όταν το παραδοσιακό σύστημα Ρέικι δόθηκε στην ανθρωπότητα τον καιρό της Ατλαντίδας, είχε σκοπό να ευθυγραμμίσει την ανθρωπότητα με την Θεϊκή Φύση, την Θεϊκή Κληρονομιάς της. Όλες οι αρρώστιες προκαλούνται από την αποσύνδεσή μας από το Θείο. Να είσαι Θεϊκός σημαίνει να είσαι τέλειος. Η ασθένεια έρχεται από μία πίστη ότι όλα δεν είναι τέλεια, ότι υπάρχει ανισορροπία, ότι υπάρχει ασθένεια. Κάποιος δεν μπορεί να είναι άρρωστος και επίσης να ξέρει ότι είναι Θεϊκός. Καθώς ο άνθρωπος κατήλθε στον υλισμό και έχασε την σύνδεση με το Θείο, μετά από την πτώση της Ατλαντίδας, το αποτύπωμα του Θείου αποσυνδέθηκε επίσης από τα σύμβολα του Ρέικι. Είχαν ακόμα δύναμη αλλά είχαν χάσει την ικανότητα να συντονίσουν ξανά ένα άτομο με τη Θεϊκή του Φύση. Έχει έρθει πάλι ο καιρός για να επαν-εγκαθιδρύσουμε αυτή την σύνδεση και αυτό τώρα γίνεται μέσα από τα σύμβολα που έχουν δοθεί για το Αγγελικό Ρέικι.

Καθώς τώρα υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός Μάστερ του Αγγελικού σε αυτό το σύστημα που το εξασκούν σε όλο τον κόσμο και πολλά έχουν αποκαλυφθεί σε εμάς για την διαδικασία της Ανάληψης και την επίδρασή της στα σώματα της ανθρωπότητας. Θα ήθελα τώρα να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις πληροφορίες. Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι η δόνηση του πλανήτη και όλων των βασιλείων που υπάρχουν πάνω του, αλλάζουν. Αυτό προκαλεί μοριακές αλλαγές, την ενεργοποίηση στους επιπλέων έλικες του DNA και της ενεργοποίησης της ενέργειάς μας ή των Φωτεινών μας Σωμάτων. Καθώς οι δονήσεις μας αυξάνονται και τα Φωτεινά μας Σώματα ενεργοποιούνται προκαλεί την ενέργεια της Ψυχής μας να κατέβει όπου αγκυροβολείται στα φυσικά μας σώματα μέσω του Θύμου Αδένα.

Αυτό στο φυσικό επίπεδο προκαλεί καρδιοχτύπια ή αρρυθμία. Η καρδιά χτυπάει πολύ γρήγορα και ακανόνιστα και έτσι προκαλούνται φόβοι ότι μπορεί να πάθουμε καρδιακή προσβολή κλπ. Αυτή είναι μία πρόκληση στην αντίληψη που έχουμε για την θνησιμότητα και όλοι οι προγραμματισμοί του φόβου που έχουμε για το θάνατο έρχονται στην επιφάνεια. Αυτό συμβαίνει γιατί η καρδιά χτυπάει στο ρυθμό του Σύμπαντος στο φυσικό/αιθερικό επίπεδο. Όταν κατέρχεται η ενέργεια της Ψυχής αυτός ο ρυθμός ανυψώνεται στο Ηλιακό και Γαλαξιακό επίπεδο. Καθώς η καρδιά προσαρμόζεται σε αυτό το νέο ρυθμό έχετε ταχυπαλμίες κατά περιοδικά διαστήματα. Σε αυτά τα τελευταία 9 χρόνια αυτό μου έχει συμβεί και πρέπει να παραδεχθώ ότι πήγα στα επείγοντα ή στα εξωτερικά ιατρεία μία φορά. Καθώς εγώ περίμενα για να έρθει ένας γιατρός να με δει, οι οδηγοί μου με διαβεβαίωσαν ότι όλα ήταν καλά και έτσι έφυγα χωρίς να δω κανένα γιατρό.

Στην Ελλάδα συνάντησα μία μαθήτρια που υπέφερε από αυτήν την κατάσταση για αρκετά χρόνια και πήγε σε γιατρό. Της έκαναν πολλές εξετάσεις και δεν βρήκαν τίποτα. Παρόλα αυτά της έκαναν εγχείρηση και της έβαλαν βηματοδότη και καθημερινά πρέπει να παίρνει φάρμακα. Οι Άγγελοι με διαβεβαίωσαν ότι αυτή η κατάσταση είναι κάτι εντελώς συνηθισμένο για την Ανάληψη και για όσους από εμάς περνάνε από αυτή την διαδικασία, για αυτόν το λόγο δεν πρέπει να πανικοβαλλόμαστε και να ξέρουμε ότι όλα είναι εντάξει.

Η ενεργοποίηση δια μέσου του Θύμου αδένα μας φέρνει στο θέμα των εμβολιασμών. Οι περισσότεροι Ομοιοπαθητικοί θα συμφωνήσουν στο ότι οι εμβολιασμοί μπορεί να κλείσουν τον Θύμο αδένα. Καθώς σας έχω δείξει ο Θύμος αδένας είναι το κυρίως όχημα για τις ενεργοποιήσεις της Ανάληψης. Το γεγονός είναι, ότι όλο το ενδοκρινικό σύστημα περνάει μία τέτοια μαζική αλλαγή κατά τη διάρκεια της Ανάληψης. Δεν έχει σημασία το πότε κάναμε τους εμβολιασμούς.

Αν χρειάστηκε να κάνουμε κάποιον εμβολιασμό στο παρελθόν θα έχει επίδραση στο πως θα αφομοιώσουμε τις ενέργειες της Ανάληψης. Καθώς αρχίζουμε να καθαρίζουμε κάρμα από προηγούμενες ζωές αυτό γίνεται κυρίως από τον Θύμο αδένα. Είναι η σύνδεση της ενέργειας της Ψυχής μέσω του Θύμου αδένα που επιτρέπει σε εμάς να ανεβάσουμε την συνείδησή μας σε αρκετά υψηλό επίπεδο για να μπορέσουμε να κοιτάξουμε πίσω και να καθαρίσουμε το Κάρμα μας.

Καθώς η αντίληψή μας μεγαλώνει στο πως οι εμβολιασμοί μπορούν να μας επηρεάσουν με αρνητικούς τρόπους, οι άνθρωποι αρχίζουν να κάνουν μία ενημερωμένη επιλογή. Για όσους από εμάς έχουμε ήδη κάνει εμβολιασμούς, η θεραπεία από τους αγγέλους μπορεί να γίνει για να καθαρίσουμε τις αρνητικές επιδράσεις που έχουν προκαλέσει. Μία αρρώστια που είναι γνωστή σαν σύνδρομο της Βαξίνοσης προκαλείται από την Ενέργεια της Ψυχής που κατεβαίνει με την ένταση και την ποσότητα μιας βροχής και της αντίστασης σε αυτήν από ένα Θύμο αδένα που έχει πάθει βλάβη από εμβολιασμό. Αυτό επηρεάζει όλο το Ενδοκρινικό Σύστημα και προκαλεί συμπτώματα που μοιάζουν σαν Αδενικός Πυρετός. Ένα από τα συμπτώματα της Βαξίνοσης είναι η υπερβολική κούραση.

Πολλοί εργάτες του φωτός ξέρουν τι είναι να νιώθεις ότι ξαφνικά είσαι κουρασμένος χωρίς κανένα λόγο. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές αιτίες εκτός από την προαναφερόμενη και όλες έχουν να κάνουν με την διαδικασία της Ανάληψης. Καθώς τα κύτταρα στο σώμα αλλάζουν και αρχίζει ο μεταβολισμός του Φωτός σαν πηγή τροφής η παραπάνω εισροή ενέργειας σε ένα κύτταρο έχει σαν αποτέλεσμα αυτό το κύτταρο να απελευθερώσει καρμικές μνήμες και τραύματα. Το σώμα ξαφνικά πλημμυρίζει με επιπλέον ενέργεια και αυτό προκαλεί κούραση, οι χόνδροι πονάνε, ο λαιμός επίσης πονάει, συμπτώματα κάποιας μόλυνσης από ιό, ναυτία και διάρροια. Αυτό είναι μέρος της διαδικασίας της ενεργοποίησης του Φωτεινού Σώματος που ξεκίνησε σε ολόκληρο τον πλανήτη το 1988. Αυτή η αρρώστια είναι γνωστή σαν ΜΕ και έχει συσχετίζεται απευθείας με αυτή την διαδικασία. Πάλι αυτή η θεραπεία που δίνεται τώρα διαμέσου του Αγγελικού Ρέικι και άλλα θεραπευτικά ενεργειακά συστήματα που είναι διαθέσιμα για να φέρουν ισορροπία σε όλες αυτές τις επιδράσεις που προκαλούνται από τη διαδικασία Ανάληψης.

Έχουμε βρει επίσης ότι υπάρχουν ορισμένες ελλείψεις σε βιταμίνες που πρέπει να αναφερθούμε σε αυτές καθώς αλλάζουμε τον μεταβολισμό μας από έναν μεταβολισμό με βάση τον άνθρακα σε ένα μεταβολισμό με βάση την σιλικόνη. Αυτές οι αλλαγές πραγματοποιούνται μέσω της σπλήνας, που είναι ένα σημαντικό φυσικό όργανο του σώματος που δουλειά του είναι να περνάει το πράνα από το αιθερικό σώμα στο φυσικό. Όλοι οι εργάτες του φωτός πάνω στον πλανήτη μπορούν να έχουν έλλειψη στο Φωσφορικό Οξύ, που βοηθάει στις αλλαγές που συμβαίνουν στο DNA.

Επίσης το Σύμπλεγμα της Βιταμίνης Β χρειάζεται για να υποστηρίζει τις αλλαγές που γίνονται στο Ενδοκρινικό Σύστημα. Το σύμπλεγμα της Βιταμίνης B και το Φωσφορικό Οξύ μπορούμε να τα παίρνουμε σαν συμπληρώματα και τα φάρμακα που λέγονται Συμπλέγματα Αλάτων Νέας Εποχής είναι πολύ καλά για να επαναφέρουν την ισορροπία. Έχουμε επίσης συναντήσει και περιπτώσεις όπου εργάτες του φωτός συμβουλεύτηκαν γιατρούς για να καταπολεμήσουν τα σύμπτωμα της κούρασης. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο Αδενικός Πυρετός είναι πολύ συχνά η διάγνωση που γίνεται. Αυτό υποστηρίζεται από την πλευρά του γιατρού με το ότι υπάρχουν διογκωμένοι αδένες στον λαιμό. Πάλι θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους αναγνώστες ότι αυτή η φυσική εξέλιξη έχει σχέση με την Ανάληψη.

Νωρίτερα σε αυτή την χρονιά άρχισα να έχω πόνους και από τις δύο πλευρές του λαιμού μου. Αυτό εξελίχτηκε σε ένα ογκίδιο περίπου 2εκ. Μακρύ, πάνω στους ήδη διογκωμένους αδένες του λαιμού μου. Ο προγραμματισμός της θνησιμότητας σήκωσε το κεφάλι του αλλά έχοντας αντισταθεί σε αυτό, έχω τώρα φτάσει σε ένα άλλο επίπεδο αυξημένης συνειδητότητας και εσωτερικής επικοινωνίας, που υποστηρίζεται από φαινομενικές επεκτάσεις στο Ανθρώπινο Ενδοκρινικό Σύστημα. Αν είχα βάλει τον εαυτό μου να κάνει ιατρικές εξετάσεις η θεραπεία που θα μου είχαν προτείνει θα ήταν ένα κοφτερό μαχαίρι.

Περίπου εκείνο το διάστημα συμβουλεύτηκα τον Edwin Courtenay και έγινε το κανάλι για ένα μήνυμα από τους αγγέλους ότι αυτές οι φυσικές αλλαγές ήταν κανονικές και δεν έπρεπε να υποβάλω τον εαυτό μου σε ιατρική εξέταση καθώς τα αποτελέσματα θα ήταν αντίθετα από ιατρικά αποτελέσματα ενός συνηθισμένου ατόμου. Αισθάνομαι ότι αυτή συμβουλή πρέπει να ληφθεί από όλους μας που περνάμε αυτές τις αλλαγές. 

                             

Όλοι μας έχουμε αντιληφθεί ότι μεγάλες αλλαγές επρόκειτο να γίνουν στην ανθρώπινη φυσιογνωμία. Τώρα που αυτές οι αλλαγές είναι εδώ δεν πρέπει να φοβόμαστε αλλά πρέπει να έχουμε ένα δέος για όλα όσα συμβαίνουν. Θέλω τώρα να αγγίξω το τελευταίο κομμάτι όλων αυτών που έχω προαναφέρει που κατά ένα τρόπο είναι το πιο σημαντικό. Υπάρχει μια αντίληψη, ανάμεσα σε ανθρώπους του πνεύματος στον κόσμο, ότι εξαιρετικά παιδιά γεννιούνται τώρα. Αυτά έχουν ονομαστεί παιδιά ‘Ιντιγκο, Κρυσταλλικά ή παιδιά του Ουράνιου Τόξου. Πραγματικά αυτό συμβαίνει.

Πολλές ψυχές που ανήκουν στις Γαλαξιακές Φυλές ενσαρκώνονται τώρα στον πλανήτη για να βοηθήσουν στην ανύψωση της δόνησης της συνείδησης με το να συνεισφέρουν στην συλλογική δόνηση της ανθρώπινης συνείδησης. Συνδέσεις ξαναγίνονται με ορισμένες Γαλαξιακές Φυλές, με τις οποίες η ανθρωπότητα είχε δεσμούς στο παρελθόν, με την ανάμειξη αυτών των φυλών με το γενετικό υλικό της Ανθρωπότητας σε συνειδησιακό επίπεδο.

Υπάρχουν επίσης πολλές Αγγελικές Ενσαρκώσεις που λαμβάνουν χώρα καθώς το Αγγελικό Βασίλειο και αυτό της Ανθρωπότητας έρχονται πιο κοντά. Αυτό έχει προκαθορισθεί για να συμβεί, μία ανάμειξη των δύο Βασιλείων, σε μία μακρινή στιγμή στο μέλλον όταν Άγγελοι και Άνθρωποι θα προχωρήσουν σε μία περίοδο Αστρικής συν-Δημιουργίας. 

                                

Έχουμε ρωτήσει και έχουμε λάβει την πληροφορία ότι περίπου 20% των παιδιών που γεννιούνται σήμερα ανήκουν σε αυτά τα ειδικά παιδιά. Αυτά τα Παιδιά των Άστρων γενικά έχουν την τάση να διαλέγουν γονείς όπου ο ένας ή και οι δύο βρίσκονται στο πνευματικό μονοπάτι, ή όπου ένας στενός συγγενής που βρίσκεται στο μονοπάτι θα αναλάβει την καθοδήγηση αυτού του παιδιού τα πρώτα χρόνια. Αυτά τα παιδιά ενσαρκώνονται με τις συνηθισμένες ανθρώπινες διαδικασίες γέννησης ή μέσα από την μέθοδο που έχει περιγραφεί: σαν αυτή που με τη θέληση κάποιου ανθρώπου που θέλει να φύγει από την Γη χωρίς να πεθάνει και δίνει την άδειά του στο σώμα του να μπει κάποιος άλλος και έτσι αυτός ο άλλος ονομάζεται ‘εισερχόμενος περιπατητής'. Υπάρχουν ορισμένα σημάδια σε μία εγκυμοσύνη, που μπορεί να δείχνουν αν το παιδί που κυοφορείται είναι Παιδί των Αστεριών.

Το πιο προφανές είναι ότι τα σημάδια της αδιαθεσίας και το να μην αισθάνεται άνετα δεν φεύγουν μετά τις πρώτες έξι εβδομάδες αλλά συνεχίζουν στην περίοδο των έξι μηνών. Μπορεί επίσης να υπάρχει και λίγο αίμα που μπορεί να προκαλέσει φόβο ότι μία αποβολή μπορεί να συμβαίνει. Η μητέρα μπορεί να είναι σίγουρη ότι υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα σε εκείνη και το παιδί στην μήτρα της και μπορεί να αυξηθεί πολύ η αντίληψή της και η διαίσθησή της. Μπορεί επίσης να νιώθει ότι έχει ‘χωρίσει' κατά κάποιο τρόπο από όλους συμπεριλαμβανόμενου του συντρόφου της και μπορεί να αισθάνεται ένα δέος για την εγκυμοσύνη που την έχει οδηγήσει σε ένα μεγαλύτερο και βαθύτερο επίπεδο από ότι συνήθως.

Ότι συμβαίνει στην περίπτωση της αγγελικής ενσάρκωσης, αλλά όχι στον ίδιο βαθμό στην γαλαξιακή ενσάρκωση, είναι ότι η δόνηση της συνείδησης που εισέρχεται είναι ενός υψηλότερου επιπέδου από αυτή της ανθρώπινης συνείδησης. Οι αγγελικές και οι ανθρώπινες δονήσεις δεν είναι ίδιες και απέχουν πολύ η μία από την άλλη. Η ψυχή που ενσαρκώνεται το βρίσκει δύσκολο να ταιριάξει την σχεδίαση που έχει προετοιμαστεί σαν πρότυπο ανθρώπινης συνείδησης με αυτήν της αγγελικής συνείδησης. Χρειάζεται ένας μεγάλος βαθμός προσαρμογών για να γίνουν συγχωνευτούν τα δύο είδη συνείδησης και να δημιουργήσουν ένα ομογενές σύνολο.

Αυτό προκαλεί μία επίδραση στο ενδοκρινικό σύστημα της μητέρας και του νέο σχηματιζόμενου εμβρύου, που προκαλεί τα συμπτώματα που αναφέρονται ανωτέρω. Με έχουν πολλές φορές καλέσει σαν θεραπευτή του Αγγελικού Ρέικι στις μητέρες που περνάνε αυτό το τύπο εγκυμοσύνης.

Η πιο κρίσιμη περίοδος είναι οι τρεις πρώτοι μήνες. Μία θεραπεία χρειάζεται τουλάχιστον μία φορά το μήνα κατά τη διάρκεια της οποίας ο θεραπευτής γίνεται κανάλι στο φυσικό επίπεδο για να επιτρέψει στις λεπτεπίλεπτες προσαρμογές στο ενεργειακό σώμα της μητέρας και του εμβρύου που σχηματίζεται. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να νιώσει πόνο χαμηλά στην κοιλιακή χώρα και λίγη αιμορραγία. Η δεύτερη περίοδος που αποτελείται από τρεις μήνες που κάνουν μαζί με τους πρώτους τρεις μήνες ένα διάστημα έξι μηνών. Αυτή η δεύτερη περίοδος δεν είναι τόσο σημαντική αλλά χρειάζεται ακόμα να γίνεται θεραπεία για να ολοκληρωθεί η αγκυροβόληση της συνείδησης στο όχημα που έχει προετοιμαστεί για αυτήν.

Από τους έξι μήνες και πάνω όλα θα πρέπει να είναι εντάξει και συμβουλεύουμε να γίνει μία θεραπεία πριν την γέννηση. Η έμφαση σε αυτήν την θεραπεία είναι να μεταδοθεί στη συνειδητότητα που εισέρχεται ο διαρκής σύνδεσμος με το Αγγελικό Συλλογικό. Οι Άγγελοι είναι η προέκταση του Θείου Νου. Είναι η προβολή του Θείου που αναζητεί να αγκυροβοληθεί σε ένα συνειδησιακό πλέγμα που έχει αποκοπεί από αυτή την δόνηση. Είναι η αφομοίωση αυτής της δυνατής θεϊκής συνειδησιακής δόνησης σε ένα όχημα που είναι κατώτερης τάξης το οποίο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

                                       

Για αυτό λοιπόν συμβουλεύουμε, όλες οι μητέρες που αισθάνονται ότι κυοφορούν ένα Παιδί των Άστρων να αναζητήσουν ένα Αγγελικό Θεραπευτή ή ένα ενεργειακό θεραπευτή που εργάζεται σε Γαλαξιακό επίπεδο. Οι γυναίκες παίρνουν την απόφαση να κάνουν παιδιά σε μια μεγαλύτερη ηλικία και χρησιμοποιούν την Αμνιόκεντηση σαν εξέταση για να ελέγξουν αν τα χρωμοσώματα του εμβρύου είναι κανονικά. Θα επιστήσουμε ξανά την προσοχή των μητέρων για τα προβλήματα σχετικά με τα ανωτέρω. Tα παιδιά που γεννιούνται αυτή την περίοδο έρχονται με έξτρα κομμάτια DNA ενεργοποιημένα και με έξτρα χρωμοσώματα. Μια μειονότητα του ιατρικού επαγγέλματος έχει αντιληφθεί αυτή την κατάσταση αλλά όχι πάντως η μειοψηφία. Μπορούμε να διαισθανθούμε τους λόγους που συμβαίνει αυτό αλλά για μερικούς αυτοί οι λόγοι είναι πολύ περίπλοκοι για να αναφερθούν εδώ.

Ένας γιατρός μπορεί να δώσει δυσάρεστη διάγνωση για αυτό το τεστ χωρίς να δώσει στους γονείς τα ακριβή αποτελέσματα. Η έλλειψη χρωμοσώματος που προκαλεί τον Μογγολισμό είναι συγκεκριμένη κατάσταση αλλά όχι πάντως η μειοψηφία. Μπορούμε να διαισθανθούμε τους λόγους που συμβαίνει αυτό αλλά για μερικούς αυτοί οι λόγοι είναι πολύ περίπλοκοι για να αναφερθούν εδώ.   Οποιαδήποτε αφύσικα αποτελέσματα μπορεί να κάνουν τον γιατρό να δώσει μία ανεπιθύμητη διάγνωση. Πάλι το να δείτε ένα Αγγελικό Θεραπευτή ή ενεργειακό θεραπευτή θα βοηθούσε να νιώσει η μητέρα σιγουριά ότι όλα πάνε καλά.

Μετά από την γέννησή τους αυτά τα παιδιά χρειάζονται φροντίδα με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Αυτά τα παιδιά βλέπουν την ανθρωπότητα σαν παιδιά. Έχω τρία παιδιά, δυο αγγελικά και ένα γαλαξιακό. Μπορώ να μιλήσω εκ πείρας όταν λέω ότι αυτά τα παιδιά δεν θέλουν να τους φέρονται σαν να είναι παιδιά. Έχω πάντα καθοδηγηθεί να φέρομαι στα παιδιά μου σαν να είναι ενήλικοι από την νεαρότερη ηλικία και έχω ανταμειφθεί πλουσιοπάροχα. Το πρόβλημα είναι, αν κάποιος το θεωρήσει σαν τέτοιο, είναι όταν μπουν στο σχολικό σύστημα οποιασδήποτε χώρας. Βρίσκουν το υλικό που υπάρχει εκεί πολύ βαρετό και απλά αρχίζουν να βαριούνται.

Στην Αμερική αυτό κατά λάθος εκλαμβάνεται ως επιθετική και ενοχλητική συμπεριφορά από το κατεστημένο. Στην Αμερική αυτή η συμπεριφορά έχει ονομαστεί Σύνδρομο Μειωμένης Προσοχής και έχουν χορηγηθεί φάρμακα που επηρεάζουν την νοητική συμπεριφορά όπως το Ριταλίν. Υπάρχουν πολλά βιβλία που έχουν γραφεί που δίνουν οδηγίες στους γονείς τέτοιων παιδιών και ένα από τα καλύτερα είναι ‘Η φροντίδα των παιδιών Ιντιγκο' από την Ντορίν Βίρτσιου. Αυτά τα παιδιά επίσης υποφέρουν από μία αίσθηση ότι δεν ανήκουν, και αισθάνονται βαθιά λύπη χωρίς καμία αιτία. Μια συνεδρία με ένα Αγγελικό Θεραπευτή θα το καθαρίσει αυτό καθώς θα γίνει μία σύνδεση με την δόνηση της ‘εστίας' έτσι το παιδί θα είναι πιο ικανοποιημένο.

Οι εμβολιασμοί για αυτά τα παιδιά δεν πρέπει να γνόνται για τους ανωτέρω λόγους. Πρέπει να κατανοήσουμε εντελώς ότι δεν προωθώ ένα τέλειο μποϊκοτάρισμα του ιατρικού επαγγέλματος. Είναι βέβαια σημαντικό να παίρνουμε μία ιατρική διάγνωση αν υπάρχουν σωματικά συμπτώματα που μας απασχολούν. Απλώς να αγνοήσουμε τα μηνύματα που τα σώματά μας δίνουν είναι σαν κρύβουμε το κεφάλι μας στην άμμο. Τα σωματικά συμπτώματα είναι ο μεγαλύτερός μας δάσκαλος και πρέπει να τα τιμούμε.

Βρισκόμαστε σε μια περίοδο που αγκαλιάζουμε τη δικιά μας δύναμη και αυτονομία που βασίζεται σε ενημερωμένες-συνειδητές επιλογές. Είναι γεγονός ότι η σύγχρονη ιατρική σκέψη δεν δέχεται τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες όπως αυτές που περιλαμβάνονται (δέστε www.whatthebleep.com), επίσης αυτοί που εξασκούν το ιατρικό σύστημα αισθάνονται ότι πρέπει να φαίνονται ότι κάνουν κάτι ακόμα και αν δεν είναι σίγουροι για την αιτία του προβλήματος.

Δυστυχώς αυτό το κάτι μπορεί να είναι η χορήγηση δυνατών φαρμάκων ή κάποια εγχείρηση. Εδώ είναι που το κάθε άτομο πρέπει να κάνει μια πληροφορημένη επιλογή, βασιζόμενος στη δική του αλήθεια και σκέψη. Αυτό που έχω προσπαθήσει να δείξω σε αυτόν το σύντομο διάλογο είναι πως μέσα από αυτή την καταπληκτική διαδικασία της Ανάληψης όλοι αλλάζουμε. Είτε το αντιλαμβανόμαστε είτε όχι οι διαδικασίες που περιγράψαμε ανωτέρω συμβαίνουν και έχουν περάσει το σημείο της μη επιστροφής.

                                      

Πολλοί από εμάς είμαστε εδώ, σε αυτή την ενσάρκωση για να υποστηρίξουμε αυτήν τη διαδικασία. Είμαστε στο τέλος πολλών ζωών πάνω σε αυτό τον πλανήτη όπου έχουμε αγκυροβολήσει ενέργεια και διδασκαλία στην Ανθρωπότητα για να μας υποστηρίξει σε αυτή την ζωή.

Καθώς όλο και περισσότερη έμφαση δίδεται τώρα στην αναγνώριση ότι ΟΛΑ είναι ενέργεια, στην επιστημονική και στην ιατρική κοινότητα, εμείς σαν Δάσκαλοι της Ενέργειας καλούμαστε τώρα να αγκυροβολήσουμε αυτά τα θεραπευτικά είδη που έρχονται να υποστηρίξουν αυτές τις αλλαγές. Παρόλο που το Αγγελικό Ρέικι είναι ένα από αυτά τα θεραπευτικά είδη, είναι αυτό που έχει επιλεγεί να αγκυροβολήσει την αγνότερη Θεϊκή και Αγγελική δόνηση σε αυτούς τους καιρούς.

Kevin Core

Ιδρυτής του Συστήματος Angelic Reiki

© Kevin core and Christine Deheera.Τhe Foundation of Cosmic Fire2006


© Angels House University

 

 

This work is licensed under a Creative Commons License

© Πνευματικά Δικαιώματα για την Ελληνική Γλώσσα Angels House University

Είστε ελεύθεροι να αντιγράψετε, να διανέμετε, να εκθέσετε και να παρουσιάσετε αυτήν την εργασία υπό τους εξής όρους: Πρέπει να αναφέρετε τον συγγραφέα και την ιστοσελίδα του www.angelicreikimagic.com κάτω από το κείμενο και έπειτα τα εξής, η Μετάφραση και η Επιμέλεια για το άρθρο του Kevin core έγινε από το Angels House University το οποίο αναγνωρίζεται από τον Συγγραφέα ως Επίσημος Οργανισμός, για την απόδοση τον μηνυμάτων του στην Ελληνική Γλώσσα και την Ιστοσελίδα www.angelicreiki.eu κάτω από το κείμενο. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί: Για διαφημιστικούς σκοπούς, δεν πρέπει να αλλάξετε, να μετασχηματίσετε ή να προσθέσετε οτιδήποτε σε αυτήν την εργασία. Για οποιαδήποτε επαναχρησιμοποίηση ή διανομή, πρέπει να ενημερώσετε επακριβώς τους υπολοίπους για τους όρους άδειας-χρήσης αυτής της εργασίας. Αυτοί οι όροι μπορούν να παραμεριστούν εάν πάρετε την άδεια από τον κάτοχο των δικαιωμάτων. Για οποιοδήποτε άλλο σκοπό χρησιμοποίησης πρέπει να έχετε άδεια από το συγγραφέα και τον οργανισμό Angels House University. Κάθε άλλη δράση σημαίνει παραβίαση του Νόμου 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Eλλάδα, καθώς και του Καρμικού Νόμου.

 


Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ