Ταυτότητα Μαρτυρίες Εφαρμογές Ενημέρωση Επικοινωνία
αρχική σελίδα

  εκτυπώστε το παρόν κείμενο

Oι Σκέψεις δημιουργούν την πραγματικότητά σας!!!

                                                Ζείτε σε έναν κόσμο που αντιλαμβάνεστε μέσω των πέντε αισθήσεών σας. Μπορείτε να δείτε, να ακούσετε, να αισθανθείτε, να μυρίσετε, να δοκιμάσετε και να αντιληφθείτε τον κόσμο γύρω από σας (όταν λέω ότι αντιλαμβάνεστε ,το επισημαίνω υπό την έννοια της «έκτης αίσθησης», εάν δέχεστε αυτή την έννοια.)

Αυτές οι αισθήσεις είναι από τα στοιχεία εισόδου που γεμίζουν τις μνήμες σας. Η αντίληψη για πραγματικότητά σας και η γνώση σας του κόσμου έχουν αποκτηθεί εντελώς μέσω αυτών των αισθήσεων. Το θαυμάσιο μυαλό σας είναι σε θέση να λάβει, να αποθηκεύει , να διαμορφώσει και να οργανώσει όλες τις αισθητήριες εισαγωγές, οι οποίες διαμορφώνουν ένα αρχείο πληροφοριών και σχέσεων που καθορίζοντας το πρότυπο της πραγματικότητάς σας και το σύστημα πεποίθησής σας. Αντιπροσωπεύει την πλήρη περιγραφή της πραγματικότητάς σας.

Επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα παράδειγμα. Πώς ξέρετε ένα φύλλο τι είναι; Τι ξέρετε για ένα φύλλο; Όλα όσα εσείς ξέρετε είναι ότι έχει αποκτηθεί με τις αισθήσεις σας, σε κάποιο βαθμό στη ζωή. Μπορείτε να το δείτε, μπορείτε να το αγγίξετε, μπορείτε να το μυρίσετε, μπορείτε να το δοκιμάσετε, και μπορείτε να το τρίψετε ενάντια σε άλλα αντικείμενα και να ακούσετε τους ήχους που κάνει. Κατά τη διάρκεια της ζωής σας, το μυαλό σας συνέλλεξε όλα αυτά τα κομμάτια της αισθητήριας εισαγωγής, τα  οργάνωσε και δημιούργησε την έννοια του φύλλου, όπως την ξέρετε. Αυτή η έννοια είναι όλα ότι υπάρχει για σας σχετικά με το φύλλο. Με άλλα λόγια, εσείς δημιουργήσατε την έννοια του φύλλου, με όλες της μορφές.

Εάν ήσασταν τυφλοί δεν θα είχατε καμία ιδέα πώς ένα φύλλο μοιάζει, αλλά παρόλα αυτά θα είχατε μια καθορισμένη έννοια γι αυτό  στο μυαλό σας. Αυτή η έννοια θα ήταν για την  πραγματικότητά σας όλα ότι υπάρχουν  σχετικά με τα φύλλα. Τώρα, εάν εφαρμόζετε αυτήν την λογική σε όλα τα άλλα, μπορείτε να δείτε πώς η πραγματικότητα που κατοικείτε μέσα δημιουργείται εντελώς από σας.


Θράκης 138, 13231, Πετρούπολη - 210.57.44.997 (χάρτης)

ΙΑΘΕΙΗΝ - Εναλλακτική ιατρική, Ολιστική ιατρική
 
Εφαρμογές ΙΑΘΕΙΗΝ:

Νέα Σαμπάλλα Η Υλοποίηση του Παραδείσου στην Γη.Σεμινάριο Αυτογνωσίας με την Σαλωνίδου Αθηνά.

ASYRA PRO- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

H ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ

Σεμινάρια ΜΕΡΚΑΜΠΑ-MER-KA-BA

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΘΕΙΗΝ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

H Δύναμη της Αγάπης...... Munay Ki!!!!!! Σεμινάριο Αυτογνωσίας, Μεταμόρφωσης και Ενδυνάμωσης- Με την Αθηνά Σαλωνίδου.

Οι 72 Άγγελοι της Καμπάλα και η Aura-Soma. Mike Booth.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώνοντας την ενέργεια

USUI REIKI -ΤO ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ-Συνεδρίες-Σεμινάρια-Μυήσεις Α'-Β'-Γ' βαθμού Ρέϊκι-Ομάδες Αυτογνωσίας,Θετικού Οραματισμού και Διαλογισμού

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑNTAΠΟΚΡΙΣΗΣ-SPIRITUAL RESPONSE THERAPY-SRT-Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν φαίνεται να κινούνται για αυτούς πρός θετική κατεύθηνση.Αλλά λίγοι συνειδητοποιούν ότι μπορεί να υπάρχουν πεποιθήσεις στον υποσυνείδητο νου που εμποδίζουν το ευρύτερο καλό τους.

ANGEL REIKI - AΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ®

KARUNA REIKI ®-ΚΑΡΟΥΝΑ ΡΕΙΚΙ-ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΜΥΗΣΕΙΣ Α, Β, Γ βαθμού Ρέικι

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

ΑURA SOMA - AΥΡΑ ΣΩΜΑ

ΑSHTANGA YOGA - ΓΙΟΓΚΑ